Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Cică numai oamenii fini se masturbează

Cică numai oamenii fini se masturbează

zice cu apăsare văru’ Mordechai. Şi să-mi saie ochii ăi mari şi umezi din cap dacă n-are perfectă dreptate. D-aia ţin eu pe faţă cu ţăranii şi cu golanii. Fiindcă ştiu să-şi trăiască viaţa, au curaj să se uite-n urmă cu lejeritate indiferent cât de trendy ar fi să şi-l uite şi nu respiră snobism prost. Ştiu, ar trebui să-mi fie ruşine că m-am înhăitat cu Serghei & Medelin; plus Gigantu, să nu fie linişte-n local. Bine, nu mi-e!

Săru’ mâna pe obraz, Paule

Comentarii

comentarii

Similar Posts

33 thoughts on “Cică numai oamenii fini se masturbează

  1. Frumoasa emisiunea de aseara ( cred ca daca ar fii tinut pana la ora 23 o urmareama incontinu) oricum Domnule Victor noi asteptam albumul cu Nicu Gigantul sper ca nu ne veti dezamagi si ve ti da inapoi.
    interesanta si ce a urmat la emisiunea dumneavoastra de la ora 21 .

  2. Frumoasa emisiune! Am ratat-o, dar cand o sa am timp, am s-o vad pe site-ul Antenei 2.
    Despre prietenie si eu cred ca e bine sa ai amici in cele doua lumi- cea intelectuala si cea bagabonteascca, din mai multe motive si as enumera doar unul, din propria mea experienta:
    poti sa ai zeci de facultatii, daca nu ai si Scoala Vietii, pici la primul hop in viata.
    P.S.
    Victor, acest lautar NICU GIGANTU, canta la vreo carciuma in Bucuresti? Si daca DA, unde?
    Multam anticipat

  3. Am vazut emisiunea ieri, pe internet, azi o voi urmari pe ecranul televizorului. Aveti suflet bun, ati vrut sa-i faceti un bine lui Moraru si i-ati facut.
    Am vazut niste oameni autentici si mi-a facut placere.Tu, Victore, esti cam timid sau doar mi s-a parut?
    Inainte de ’89 sau dupa, nu am decit cuvinte bune despre “clanul” Niculescu-Mizil.
    In alta ordine de idei: un comentariu la postarea anterioara, tot de azi, in legatura cu regretul ca nu ai plecat din tara : tot roman ai fi ramas si desi te-ai fi realizat, ai fi avut nenumarate doruri care te-ar fi tulburat , asta ca sa nu spun nimic de constiinta.Iar baiatul tau …Ex: Al meu are 22 de ani , e nascut in Canada, iar intr-o excursie in Mexic, la o petrescere a spus ca el e roman si pentru ca nu prea l-au crezut , i-au cerut sa cinte un cintec romanesc. Cred ca eu am fost cea mai surprinsa dintre toti cind a inceput sa cinte “Dragostea din tei”.Si aplaudau si mexicanii, si argentinienii si americanii.Dar oare de ce scriu eu toate astea?
    In fine, pacat ca nu s-a descoperit un vaccin inmpotriva prostiei. Eu ,insa, am facut o descoperire: prostia e molipsitoare.

  4. Sunt foarte simpatici prietenii dumneavoastra si nu cred ca trebuie sa dati cuiva socoteala pentru simpatii sau afinitati iar prietenia sincera este unul dintre lucrurile minunate care bucura orice om mai ales intr-o lume a relatiilor bazate pe interese.

  5. Super emisiunea! Am urmarit-o din fir in par toata, toata, aseara! Ce-mi place ca te bagabontesti! Nu de alta, da’ poate reusesc sa vad si io cativa carora le crapa ficatii de ciuda……

  6. Domnule Ciutacu,nu aveati ce sa cautati intr-o astfel de emisiune.Mergeti in continuare pe analiza politica-aici sunteti “foarte ” bun- pe emisiunea realizata de dvs.si la Gidea.Articolele din ziar sunt excelente,ce va mai trebuie?? Nu sunteti un om pentru un spectacol din acesta “ieftin”.

  7. VICTOR,
    Santinela are dreptate.
    Aluatul din care ai fost plămădit nu are nicio legătură cu…
    FII TOTDEAUNA TU!

  8. @HAPAX & Santinela: va inteleg, nici eu nu ma topesc dupa acest tip de emisiune, da’ nu-l pot refuza pe Gigantu, iar Medelin & Serghei imi sunt simpatici si chiar imi face placere sa-i vad in vecinatatea mea.

  9. Sport.Bunăsearastimatitespectatori sunt Simona Patruleasa si SOC ::::)))) … Pe Oana Stancu a luat-o Vântu ::::)))) SOC?!

  10. @FuXi: ca sa fiu mai riguros, a batut-o Vantu catre vecinii de la Realitatea 🙂

  11. Eu ,in legatura cu ministrul agriculturii, am o amintire foarte comica:amanta fiului dumnealui era colega cu mine(nu am idee daca s-au luat intre timp,pe atunci era tot ministrul agriculturii) si tipa se chinuia sa treaca examenele.Ca sa le treaca ,le amintea profilor ca e cutareasca,amanta fiului ministrului agriculturii.Deci, in legatura cu epurarea politica ,mai bine s-ar epura ei ,intre ei ,chiar au nevoie…Nu am vrut sa fiu rautacioasa ,dar ma enerveaza meschinaria…De pe atunci era Geoana in carti pentru conducerea partidului…

  12. Multzumesc pentru raspuns, domnule Ciutacu ! Fara sa vreti ati pus degetul pe rana;in Romania nimic nu conteaza in afar de bani. Nu ca aici nu ar conta ,doamne fereste . Numai ca aici eu , ca unul ce nu am ridicat un pai penru STATUL GERMAN german , ma bucur de drepturi la care ,in Romania, nu as fi putut visa. Si nu numai eu .Vad ca se discuta aprins despre ce fac tiganii in Italia. Eu zic ca italienii sunt prea blanzi. Pai de ce dracu ne indignam noi cand tot noi ii lasam liberi pe infractori ?? La noi se fura arme ,se ataca bancile, se sparg primariile,sunt omoruri si sunt arestatzi sunt acarii de la abatuta , faptasii fiind bine, mersi.Celor care ciesc cele scrise de mine le dau un sfat sincer :daca avetzi creier si sanatate , plecatzi fratzilor ! Dar nu in USA ! Vetzi regreta toata viatza . V-o spune unul care a vazut realitatea la fatza locului.

  13. Tocmai ai primit, în seara asta, un premiu la gala online “Fără canguri” !

    Cel mai bun blog al unui ziarist
    Victor Ciutacu – Vorbe grele
    Roxana Iordache
    Amar de zi (Vlad Petreanu)

  14. bah.,, cum sa-ti fie rusine ca te-ai inhaitat cu oamenii aia..pai sunt Mari Oameni. Sa nu-ti fie rusine.. vreau si eu sa le strang mana. Promovati muzica lautareasca..sa scapam de manelizme.

  15. Sa stii ca sincer vorbind, nu ma asteptam,vazandu-te numai la tv,sa fii un om asa ok,sa citesti toate comentariile si sa si raspunzi!
    Nu ca pareai altfel decat ok dar imi pareai un intelectual ingamfat care stie prea multe incat sa bage in seama niste pareri ale unor amarati de fani.
    Insa m-ai surprins foarte placut,dandu-mi seama ca de fapt esti un tip ok,atat destept cat si spontan,in toate privintele!
    Succes!

  16. A te adapta orcarei situatii,buna sau rea,de lucru sau de relaxare(vezi emisiunea Rai da’ Buni),inseamna a fi un om de calitate!
    In consecinta,domnilor care spune-ti ca Victor Ciutacu este facut doar pentru analiza politica…!Gresit…bineinteles acceptand ceea ce am spus mai sus!

  17. A fost super emisiunea… las` ca trebuie sa mai iesi putin din tipar, iar cu astfel de oameni chiar ies lucruri faine. Toata stima si bafta in continuare.

  18. Nuuu,tu ti-ai gasit a doua vocatie:ZDRINGHI,ZDRINGHI!
    De ce zici ca te-ai dedat la golaneala?Sincer nu te vad scrobit cu nod in gat si nasul pe sus.

  19. Criminal Medelin:))) Vai cat am ras la emisiunea aia. Am asteptat-o toata ziua, citisem la tine ca va fi vagabonteala:) Si-mi place dom’le de Serghei ca-si asuma totul. Hai sa nu o dam dupa dest’. Astia suntem, astia am fost, alte intrebari? Foarte foarte fain, jos palaria.

  20. D.le victor,eu sunt un om in varsta (60),va urmaresc ,va admir sinceritatea si franchetea cu care abordati subiectele ,chear daca unii scriu sau spun ca a-ti fi de partea nu stiu cui,EU va iubesc si,daca D.zeu isi doreste asa oameni in pamanturile LUI mioritice ,eu ,ca un om simplu,mi-asi dori ca macar 10% din oamenii care mai sunt intre hotarele acestei tari sa fie ,sa exprime si sa arate celor care,poate ,nu stiu, nu li se permite voit sau sunt manipulati sa vada adevarata fata a societatii!!! a-si vrea sa te vad ,sa te ascult mereu (ps. fii drept,fii cu capul sus,nu privi la cei care au facut o meserie din cuvantul DEFAIMARE)Cu drtag,filote ionel din focsani. punct

  21. Nebunaticuleeeee, hehehehe, din greseala am ajuns butonand telecomanda la “rai da’ buni”, nu urmaresc deloc, si erati acolo, surpriza totala cand l-am vazut vazut si pe Serghei de care doar auzisem.La mai mare…. Aseara de exemplu va chinuiati sa ramaneti serios, si domnita sa stea treaza…haha, de, cu atata buget pe cap….

  22. Un orator motivational foarte cunoscut isi intretinea publicul. La un moment dat a spus:
    – Cei mai buni ani din viata mea au fost petrecuti in bratele unei femei care nu era sotia mea!
    La auzul acestei afirmatii, publicul a ramas uimit. Oratorul a adaugat:
    – Iar acea femeie a fost mama mea!
    Rasete si aplauze.
    O saptamana mai tarziu, un manager instruit de catre acest orator a incercat sa plaseze aceasta gluma de efect acasa. Fiind usor afumat, a spus:
    – Cei mai buni ani din viata mea au fost petrecuti in bratele unei femei care nu era sotia mea!
    Sotia sa a inceput sa spumege de furie. Incercand sa-si aminteasca pret de 20 de secunde a doua parte a glumei, managerul a trantit in cele din urma:
    – Si nu-mi amintesc cine era.

    Morala povestii: Nu lua cu copy daca nu stii sa dai paste

  23. Am vazut si eu emisiunea azi in reluare. Cit de penibil a fost Morar. L-au facut de “comando” printisorii.
    Nu stia cum sa termine mai repede emisiunea. :))

  24. da da gindestete ce chin este pe unu care este zidar si are miinile crapate ca vai de el :).banuiesc ca titlul este o figura de stil :).
    sa ai o zi buna in continuare.poate am si eu loc in rezervatia aia de prosti. 🙂

  25. Frumos taraful care canta la tambal muzica clasica. Banuiesc ca-i ” pentru export” si canta pe la colturi pe undeva prin strainatate.
    ______________________________________________
    Cat despre Gigantul, – Doamne maaare-i gradina Ta…”
    Muzica lautareasca (copyright?) si versuri de toata pleazna.
    Ce Dolanescu?ce Irina Loghin?
    Gigantul&Co, now & forever.
    Marioara, Lenutzo, Marie …/ Veniti, veniti VENITI de ma iubiti.
    Cum toate trei deodata??? Deh, gigant cum e…
    Sau o fi turc…mai stii?
    _____________________________________
    Vorba unui rus batran care a surprins un turist roman aruncand un pachet gol de tigari pe strada la Leningrad in vemea “odiosului”:
    Batranul s-a apropiat,l-a batut pe umar si i-a zis-Tavarisci, NIET KULTUR.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.