Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Bagabonţeală tv cu Serioja & Medelin

Bagabonţeală tv cu Serioja & Medelin

Ca sa n-avem vorbe la proces: aseara ne-am imbracat toti trei in (diverse nuante de) portocaliu cat se poate de deliberat, la sugestia lu’ Serioja si cu largul meu entuziasm. Ce nebunii am scos din noi, pai, dragii mosului, asta o sa vedeti si sa cititi voi doar pe Monitoring Media. Ce-am facut dupa chiar ca nu va priveste:)

UPDATE: Vladutul e gata sa preia faclia emisiunii. Numai sa-l lase Masha.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

22 thoughts on “Bagabonţeală tv cu Serioja & Medelin

  1. Domnule Ciutacu, sarbatori fericite si La Multi ani, dumneavoastra si celor dragi.
    Si unn off-topic avertisment: politicienii romani pot incepe sa se astepte la tot soiul de luari de pozitie impotriva lor din partea politicienilor marcanti din toata lumea: ziarul New York Times a publicat o scrisoare de protest – transmisa electronic – impotriva candidaturii dnei Caroline Kennedy pentru senatul SUA – in locul dnei Clinton – din partea primarului Parisului, Bertrand Delanoe, scrisoare care s-a dovedit a fi falsa. Atunci cind redactorii NYT, dupa ce au publicat scrisoarea, intrigati de tonul ei cam tare, l-au contactat pe dl Delanoe pentru declaratii suplimentare, au descoperit ca dl Delanoe nu stia nimic si ca era vorba de un fals. Acum ziarul NYT nu mai pridideste sa ofere scuze cititorilor si politicienilor pe care i-a implicat din superficialitate.
    Inceputul fiind facut, sa vezi de acum multimea mesajelor de protest si de sustinere ba de la Obama, ba de la Merkel, ba de la Sarkozy, ba de la Putin, care vor apare in media romaneasca, relativ pina si la politicieni mai putin importanti… Un mesaj ca de la dl Obama de sustinere a declaratiilor inregistrate ale dlui Mitrea ar fi tare!

  2. Super, super emisiunea de aseara! Extraordinar a fost! Si Sarbatori fericite tie si familiei tale, precum si celor care scriu pe acest blog!

  3. Astia doi ar trebui sa aiba doua seri pe saptamana si la randu-le sa aiba cate un invitat dintre cei cunoscuti inainte de 90.Iar Pictorul sa ia o doza dubla inainte de emisie.Dubla decat ia de obicei ! LoL

  4. Domnule Ciutacu in primul rand va doresc Sarbatori Fericite si sa va traiasca baietelul! De asemenea sper ca va veti prelungi contractul cu Antena 2.Madalin Voicu si Serghei Mizil spun lucrurilor pe nume si raman prezente agreabile in talk-showuri.

  5. Domnule Ciutacu, cred ca m-am indragostit de baiatul tau, vlad.Ma Cunoasteti, sunt cea mai bune prietena a Cristine Cocenescu

  6. @Victor Ciutacu, HAPAX(oriunde ai fi), SuKaRiT, lupi, ionborgo, french bull, tuturor celor de-aici

    Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un an nou mai bun. Craciun fericit si La multi ani!

  7. Pe ce program dau e Madalin Voicu. De cateva luni bune orice emisiune ar fi, invitat e Voicu. Se vorbeste despre politica, Voicu, despre romi, Voicu, despre muzica, Voicu, despre fotbal…ati ghicit – Voicu, despre femei, Voicu, despre vremea comunista – acelasi. In spiritul gandirii nationale belicoase la adresa altora, o sa ziceti ca am ceva cu omu. Nu. Doar ca m-am plictisit. Si Prigoana vine tare din urma. Alles gute !

  8. Un baietel frumos si destept!
    Sa-ti traiasca si sa calce pe urmele tale!
    Sarbatori fericite si un An Nou cu multe realizari!

  9. Doamne! El e copilul care facea calcule procentuale pentru intrarea la guvernare?? Incredibil. 🙂
    Sa va traiasca si sa aveti parte de sarbatori fericite!

  10. S-a sculat mai an,
    Badia Traian,
    Si chioras,privindu-si visu,
    Facu iute..COMPROMISU !

    TRUbaduru din ziar,
    Tipa tare, COTIDIAN,
    Stati asa! Uite locul!
    Am vazut in zare…BLOCUL !

  11. De data asta, Tonomatu’ a fost defectat de doi nebuni frumoşi! Meritul le aparţine, şi cred că, oameni fini fiind, cei doi invitaţi, l-au lăsat pe Tonomat să mai deschidă puţin gura… Dar meritul moderatorului e că i-a invitat. Aveam nevoie de asta, că era prea politică toată chestia din ultimele două săptămâni!
    Mulţumesc şi SĂRBĂTORI FERICITE!!!

  12. SUNT ALBERTO RODRIGUEZ a trecut deja prea mult timp decand nu ne mai livrati informatii deja ne e foame Dinescu a spus
    “BASESCU IL A INJURAT DE MAMA PE STOLO ”
    Dan Andronic a confirmat .Cand incepeti sa comentati

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.