Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Şeitane, îţi dau PIN-ul meu. Plăteşti tu?

Şeitane, îţi dau PIN-ul meu. Plăteşti tu?

Funcţionarul ăsta obraznic, care ieri se uita la laptop ca broasca la bordură şi făcea aroganţe pe tv-uri, şi-a mai ponderat azi din viteză. După ce a anunţat că dă el o circulară care bate codul fiscal şi nu ne mai amendează până nu e ferm convins că suntem rău-voitori şi ne ferim să contribuim la bunăstarea poporului suveran, a anunţat că bagă Gabi Sandu de la Comunicaţii cărbuni în portalul minune (probabil după ce se însoară cu secretara şi când s-or desfăşura licitaţiile-n ţara asta în două săptămâni) şi, de la toamnă, tragem cardul prin fanta de lumină de moare lumea. Băi, nea Caisă, hai să facem un târg. Uite, îţi dau împrumut PIN-ul de cardul meu de evazionist şi plăteşti în locul meu, dacă poţi, prima lună, contribuţiile suplimentare pentru veniturile din activităţi independente, cum zice pleziristul şi epicureanul cu succes la nevestele prietenilor. Fiindcă ai fost, eşti şi vei rămâne un milog, ce rămâne pe card e al tău, să ai de-o ciungă când te-o scoate Băsescu la pensie.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

87 thoughts on “Şeitane, îţi dau PIN-ul meu. Plăteşti tu?

  1. Victor,
    Uite acilea doua bucati de legislatie:
    – Legea 455/18-07-2001, referitoare la semnatura electronica (M.Of. 429/31-07-2001) si
    – H.G. 1259/13-12-2001 referitoare la aprobarea Normelor tehnice si metodologice pentru aplicarea Legii 455/2001 privind semnatura electronica
    (M.Of. 847/28-12-2001)
    Articolul 1 din lege spune asa: “Prezenta lege stabileste regimul juridic al semnaturii electronice si al inscrisurilor in forma electronica, precum si conditiile furnizarii de servicii de certificare a semnaturilor electronice.”
    Iar artolul 1 din norme spune: “Orice persoana, fizica sau juridica, aflata pe teritoriul Romaniei poate beneficia de servicii de certificare in vederea utilizarii semnaturii electronice …”
    De mama dracului nu se aplica? Exista de 9 ani cadrul “legal”. Probabil ca nu se poate da spaga in format electronic 🙂

  2. Asta chiar că e una dintre cele mai mari tâmpenii pe care le-am auzit din partea unui ministru al guvernului de amatori pe care-l avem!
    Ăştia nu sunt în stare să facă nimic, nu au pregătirea necesară, sunt depăşiţi complet de situaţie dar nu, nu pleacă de-acolo şi pace!
    Am văzut că placa lor referitoare la faptul că nu-şi dau demisia se bazează pe ideea de asumare a răspunderii, rămânând acolo şi luptând cu greul…Ce asumare, atâta timp cât nimeni nu plăteşte nimic, nu-i arde la buzunar pentru că îşi bat joc de o ţară întreagă şi de bruma de legi cât de cât coerente pe care le mai avem.
    Cseke nu-şi dă demisia pentru că nu fuge de răspundere, papagalul ăsta de Şeitan se face de râs în direct, ceilalţi, toţi, nu fac decât să-şi ţină de şase reciproc la furtul banilor noştri. Iar membrii partidului fantomă care NU ESTE PARLAMENTAR, dar care are şi un preşedinte de onoare(!), n-au de gând să anunţe odată că nu mai susţin acest guvern neputincios. Mă întreb ce-i opreşte să facă acest gest natural, ca urmare a declaraţiilor (tot) ale lui Şeitan, potrivit cărora bugetarii nu-şi vor primi salariile întregi nici de la anul. Iar pentru partidul de doi lei era(cică) o condiţie pentru a sprijini guvernul.
    De fapt, aşa vine vorba, că nu mă întreb deloc…

  3. am auzit ca devii pupinbasesc labeunu. E adevara? Santem popor de vite asa cum a zis CTP-ul? Vaca , stii probabil, o ei de funie si o duci unde vrei. Pe bou nici nu mai zic. Devii si tu un cristoi sa lingi unde ai scuipat? Vai de mama nostra ce elastici santem. A zis un “clasic” ca totul e de vanzare, conteaza doar pretul. Cea mai mare dezamagire e ca pozati in oameni normai. Pazestene doamne!

  4. victore,la cat de inteligent este seitan tu crezi ca tine minte niste nr?nu-l credita cu atatea

  5. 15:15 – Victor Ciutacu si Robert Turcescu, colegi la B1 Tv?
    E de pe ziare.com Citeste si tu. Ce zici, ma mai lasi sa aleg sau ai stabilit ca sant? Mesajul meu a fost de dragoste.
    Sa auzim de bine. Am scris de multe ori dar nu m-am bucurat de a fi luat in seamaq. Acum ma simt flatat.

  6. @gicacontra: ai un mod ciudat de a-ti manifesta afectiunea. cand o sa-mi citezi macar un cuvant de confirmare din partea mea, mai discutam

  7. Discutie cu un om linistit:”Nu te cam doare mana acum,ca l-ai votat pe Basescu, cand vezi cat impozit dai acum?” Replica:”Si cu Geoanaar fi fost mai bine? Tot la fel.Nu ar fi facut nici aia nimic.”Asta e fraza preferata a votantilor umiliti, intelectuali, care au votat Baselu.Nu vor sa se recunoasca infranti, si pozeaza in detasare,nepasare,resemnare.Sau poate chiar asa sunt.

    Hai ca imi place.Azi voi spune ca am aflat ca te ia de fapt, Prigoana,la Etno T.V.E si asta o supozitie, buna de o stire de jumate de pagina, nu? MAi schimba si ei subiectul.

  8. @gicacontra: Ai curaj sa pui pariu ca Victor Ciutacu o sa lucreze la B1TV, OTV sau orice alt post pupinbasesc ? Eu am curaj sa pariez ca NU o sa accepte acest compromis, oriciti bani (de la buget…) o sa-i fluture tovarasii pe la nas… Desi o sa te mire, nu pentru toti oamenii aspectul financiar reprezinta unicul criteriu de decizie in cariera lor profesionala ! Stiu ca sunt minoritar in Romania avind aceasta opinie, dar mi-o asum 100%. Pe ce te bazezi ? o sa ma intrebi… Pe FAPTELE si COMPORTAMENTUL dnului Ciutacu de pina in prezent…

  9. Daca-l cheama drac si face parte din guvernul boc sub presedintia marinelului, la ce sa ne asteptam?!? Intruneste toate conditiile, de neprofesionalism, de imbecilitate, de agresivitate si de antipatie!!

  10. Eu aş zice că “gigacontra” doar era dezamăgit şi, ceea ce e cel mai important, poate nu-l cunoaşte foarte bine pe Victor Ciutacu. Eu aşa cred; mulţi sunt de-a dreptul disperaţi de ce se petrece zilnic şi pot deveni paranoici. Evident că mă refer şi la mine când vorbesc despre posibile reacţii la anumite evenimente.
    Scuze de off şi de faptul că mi-am dat cu părerea pe acest subiect. 😀
    Ca şi Cristi, şi eu aş pune pariu. 😀 😀 😀

  11. Cred că nu este chiar totul de vânzare fie si în locul si în timpul acesta.Aceasta este o credintă care mie îmi mai tine în viată sperantele.

  12. Na că nu scap de inspiraţie, acum! :))
    Vă daţi seama ce vremuri trăim? Am ajuns în stadiul de a fi maxim preocupaţi de locul de muncă al jurnaliştilor pe care îi urmărim şi îndrăgim.
    Am ajuns să nu concepem anumite lucruri care, poate, în alt regim politic, ar fi trecut neobservate.
    Toate astea pentru că îi simţim aproape de noi, de nevoile noastre, pentru că sunt cei care se luptă cu nedreptăţile şi anormalul din ţara asta, prin DIVULGAREA lor.
    Oamenii pe care-i vizez eu i-am tot enumerat. Se ştiu.

  13. Nu-i suficient ca Boc are ministri ostili natiunii dar in marea lor majoritate sunt si prosti.De Seitan s-a vorbit aici.Cseke si Berceanu sunt nepriceputi. Blaga si Videanu aunt smecheri si hoti,singura irefutabila din acest guvern ramane Elena Udrea.Ea nu poate fi combatuta deoarece nu comunica mai nimic si nimicul nu are replica.

  14. @raluca: Am impresia ca omul tau linistit ne realizeaza ca nimic e putin mai bine decat fac astia acum care se straduiesc (unii din incompetenta acuta, altii din rapacitate ori, poate, altii cu program prestabilit) sa descompuna bucatica cu bucatica tot ce ar putea, macar sa para, starea de normalitate.
    Si uite asa ajungem sa nu ne mai deranjeze foarte tare ca functionari ai statului ne cearta ca stam cu mana intinsa spre stat atunci cand ei stau cu mana adanc infipta in buzunarele noastre.
    Si nu numai de asta, “ceilalti erau mai buni”.

  15. Stimate Domnule Ciutacu,
    L-ati angaja pe Seitan pe postul de contabil la Jurnalul?
    Sau pe orice alt post?

  16. De aici, de departe, totul este de ras.
    Si io trebuie lunar sa trimit acte si bani la finante. Nu ma deplasez niciodata. Pentru asta exista Internetul. Si circulatia electronica a banilor. N-am mai vazut cozi de mult; de fapt sambata (cand) mai merg si eu la cumparaturi si sunt doua persoane in fata mea fac spume la gura ca-i coada. Si am alergie la cozi…
    In alta ordine de idei aparitia lui seitan si a celor doua persoane superimbecile la conferinta de presa se muleaza perfect pe imaginea tarii. Iar boului de seitan ii transmit ca pe baza de vorbe, nu se rezolva nimic. Scris vita-ncaltata. Scris. Ca aia care i-au banii/ amenda, nu asculta de spusele unui neica-nimeni. Aia lucreaza pe baza de legi. Idiotule!
    Mi-e sila si scarba de ce s-a ales de tara asta
    si de ce se intampla. Si “vitele” nu reactioneaza. Se lasa duse la abator…

  17. Astăzi am făcut şi eu în Brăila “e-turul” cerut pentru PFA iniţiată în mai 2010.
    Trei drumuri la Casa Sănătate unde în final am achitat pentru întreg anul suma datorată după estimarea de la Finanţe şi urmează să mai fac un drum să duc o adeverinţă cu “CAS ultimii 5 ani” şi să primesc contractul semnat de acolo.
    Două drumuri la Casa Pensii, unde în final mi-au spus să depun o Notificare pe proprie răspundere la Registratura că nu am realizat venituri pe luna iulie, notificare pe care trebuie să o depun apoi lunar dacă nu realizez venituri sau să vin să plătesc lunar!
    Un drum la Şomaj unde a mers foarte repede şi mi s-a spus că nu este nevoie să plătesc nimic.
    Deci e-România funcţionează!

  18. Nu trebuie sa ei de bun, cam tot ce se scrie pe “ziare.com”.
    Ca sa nu faceti febra musculara la degete, postez un fragment din textul lor.

    “Victor Ciutacu a declarat, insa, ca pana in prezent nu a fost contactat de Bobby Paunescu, dar se bucura de interesul pe care il are lumea pentru el
    Ma bucura fiecare exprimare de interes la adresa persoanei mele. E un semn ca inca mai contezi, ca nu ai ruginit. Intr-un fel, e ca la femei. Cand nu le mai gasesc barbatii tentante, se prabusesc fizic si psihic urat. Asa e si cu interesul patronilor de presa fata de mine”, a declarat jurnalistul pentru Ziare.com.”
    🙂

  19. Domnule Ciutacu, rezolvarea e mult mai simpla (va spun ca economista): va faceti frumos contract de munca, cu timp partial (2 ore ar fi suficient), va incadrati cu salariul minim pe economie fragmentat pentru 2 ore, luati banii(salariul) la negru , nu depuneti declaratii, nu platiti aiurea statului roman, iar Vladescu si Boc pot sa isi traga zilnic palme, ca nu va intereseaza. Cat despre onor bugetul de stat, se alege exact cu ceea ce ne da noua: o maaaaare, maaaare m…ie.
    Cu parere de rau ca instig la evaziune, am ajuns la concluzia ca e singura optiune viabila in Romania. So shoot me …

  20. Nu stiu de ce te consideri evazionist,poate a fost o chestie spusa in scarba.Am sa incerc sa fac o analiza,poate citeste si Vladescu,chiar si Seitan.Vladescu nu cunoaste legislatia,e clar.Legea evaziunii fiscale si legea drepturilor de autor se completeaza.Acea referire la contributii retinute la sursa trimite la legea drepturilor de autor.Astfel incat ,aceste contributii se retin la cel care plateste drepturile respective .Nu cei care detin drepturi de autor si drepturi conexe fac platile.Cat despre amenzi,acestea sunt neconstitutionale,atata timp cat statul retine ulterior penalizari pentru zilele in care nu s-a platit impozit sau alt tip de retributii.In legea evaziunii fiscale,se trimite la existenta unei intentii de a savarsi aceasta fapta.Ori,atata timp cat pana la data aparitiei ordonantei,titularul dreptului de autor a fost de buna credinta si si-a platit impozitul,acesta este si ramane de buna credinta.Amenzile sunt menite sa oblige omul sa plateasca statului impozitul ,ori daca statul incaseaza ulterior penalizari,deja el te pedepseste si-si incaseaza banii.De asta spun,nu poti sa sanctionezi de doua ori.Cat despre contributiile suplimentare,acestea se incaseaza tot asa ,cu penalizari,fara a exista prezumtia ca devii evazionist.Unde sunt juristii de la palatul Victoria?Stiu ca exista consilieri,dar aceia cica sunt platiti ca sa duca cafeaua.Si in afara subiectului,m-a cautat cineva din Franta ieri,nu am avut chef de discutii.Sunt consecventa.

  21. Functionarul asta obraznic are si un facies extrem de expresiv. Daca ar fi fost actor (si le are pe meserie) cred ca Mister Strickland din “Toate panzele sus” era rolul vietii sale. Nu ati observat ca parca e scos din butoi la fiecare aparitie publica? Cum dreacu o fi in particoler, ma si va intreb, boieri dumneavoastra? Nene Victore, nu te supara pe un biet fraier care-ti mai scrie si el sireacul…In alta ordine de idei, cu apropont la @gicacontra. Onorabile, cand l-oi vedea pe Ciutacu la B1 TV, ma spanzur nu cu nojitele ca Crisan (sau Closca ca ii confund mereu), ci cu …la de clopotnita Patriarhiei! La buna vedere.

  22. Nu ii dati PIN-ul domnule Ciutacu, ca va fura ala toti banii de pe card 🙂
    Nu l-ati vazut ce privire are?
    Care cozi? Nu este nici o coada? Este normal….ziaristii inventeaza…
    Nu l-as imprumuta nici macar cu 1 leu pe asta.
    O seara buna!

  23. Matale scrii de pini şi de e-portale şi unii mor de dureri de cap că nu le-ai zis unde vei mai “vorbi din greu”.
    Unde dai şi unde crapă(sau unde creşte cucuiul, după caz).
    Banzai!

  24. Cat tupeu avea, mai ca lua pe cineva la bataie. De ce nu m-am facut jurnalist? De aia, ca trageam una in falca, nu am talent, nici rabdare. Ma, da pe banii mei, au tupeu? NU LE DAU NIMIC. Un cap in gura si fa pasi de unde ai venit(curu lu’ base). Hai ca numa ma enervez, si nu merita astia, la inteligenta lor… Apropo, cum ii da drumu, cum o sa-l dea jos baietii, apoi sa vezi tu miliardu’ de euroi in securitatea site-ul.
    Pana la urma suntem vaci, iar guvernul e bou, ne mulge si dupa aia ne f…, iar toate astea din vina stapanului…

  25. @gicacontra: esti cam prost si analfabet: “sant”, cam cum aude un tantalau se scrie la gradinita, la clasa intaia “tovarasa” te invata ca se scrie “sunt”. Mai esti si dobitoc pe deasupra. Iti spune omul ca nu iar tu ai “dovezi” din ziare.com. Iar “pazestene: se scrie asa: “pazeste-ne”. Ai facut clasele primare la vaci.org sau asa esti tu? Ma faci sa vomit…..

  26. neata, o porcarie cat casa aceasta asa zisa lege, cozi nervbi si se incurca in declaratii, am vazut la stiri dimineata o doamna care avea de platit 1 ban, dar pentru ca nu avea cum sa faca chitanta a platit femeia pe un an te doare capul de prostia omeneasca, acum anunta marele seitan ca gata din septembrie dam declaratii online, platim la fel.Dle Ciutacu nu ii dati cardul si PIN ca vb unora l a cat sunt de prosti habar nu au cum sa il foloseasca, cat despre comentariile ca ne parasiti sa va duceti la lingai aia de labeunu scuze, da chiar m am enervat acum, asa zisi colegi din presa scrisa v or ca cei care va apreciaza si va citesc si la indemnul lui baselu, sa bage panica in cititori, asa cum zicea cineva mai sus nu cred ca pentru niste arginti va veti vinde( cum l a vandut iuda pe CHRISTOS) poate nu ma credeti, sunt o femeie peste 40 ani dar am ajuns sa va citesc ,si sa va scriu pe blog si cu mana pe inima e primul lucru pe care il fac dimineata cand vin la serviciu. o zi buna sa aveti. dana

  27. Este foarte clar pt toata lumea…asta este razbunarea lui base pt voi,jurnalistii,pt ei,artistii,pt noi toti care am urmat indemnul ministrului videanu de a ne lua al2lea job.SAC!
    Este deplorabil la ce s-a ajuns,categoriile sociale respectate si pe vremea lui ceausescu,acum sunt umilite public si legal in vazul tuturor:artistii,medicii,jurnalistii,pilotii.
    Cum e posibil ca un boc sa il trimita la coada pe MAESTRUL BELIGAN,care la 92 de ani se urca pe scena si ne incanta sufletul?Cum e posibil ca un base sa il trimita la coada pe MAESTRUL DACIAN?
    Asta este tara in care traim,si se pare ca inca nu e tot…asteptam pana cand,unde,cat,sperand ca mai rau nu se poate.BA DA,pt ei raul este un lucru firesc,necesar,suntem o satra de actori amatori care joaca de ani de zile aceeasi piesa-tragedie in acte fara numar-pt deliciul si incantarea lor.
    Ciocu’ mic,acum noi suntem la putere……….

  28. Domnule Ciutacu,
    Nici nu ma mira treaba cu taxa si sa fiu sincer chiar ma asteptam la asa ceva. De ce?
    Pentru ca suntem condusi de un alcoolist si o turma de prosti!
    Acum, pentru ca ei nu mai stiu cum sa faca sa salveze tara si sa isi umple in acelasi timp buzunarele au ales a doua varianta.
    Si pentru ca niciodata nu se pot ridica la nivelul intelectual, desigur, celor care primesc drepturi de autor prefera sa ii umileasca:
    Reactie tipica de prost:
    Bai Intelectualule daca eu sunt prost si incult, atunci de ce mama dracu stai Tu la coada?

  29. ai putea sa-i dai un card de Metro sau ceva asemanator…nu cred ca poate face diferenta.
    ce au facut astia zilele astea era motiv de demisie a guvernului in orice stat civilizat din lumea asta…la noi nu!
    Sunt curios cat mai putem rabda…se pare ca putem duce multe…
    suntem singurul popor sado-masochist!!!

  30. Victore,

    Iti aduc in atentie o situatie care scapa in vacarmul media. Este vorba despre tinerii actori. Astia-s cei mai naivi dintre artisti. De 2 ani posturile in teatre sunt blocate. De multi ani teatrele sunt pline de actori zisi monstri, dar loviti de gena egoismului care au si ei jocurilor de gasca. Un actor tanar care nu mai joaca cel putin in dua piese pe an dupa ce a terminat scoala … e cam pa. Astia traiau exclusiv din drepturi de autor … la carte de munca nici nu puteau visa si șla reglementarea profesiei iar nu pentru ca ”monstrii” nu vor ca actoria sa devina o profesie exclusiv liberala si vor sa ramana si bugetarei si monstrii si șusiști și telenoviști.
    Ce vreau sa-ti spun. Macar cand ii aveti prin studiouri pe ”monstri” intrebati-i si despre soarta tinerilor si despre cat de solidari/egoisti sunt ei cu/fata de acestia. Inclusiv pe Diaconu.

    Cred ca ai observat cum Caramitru si
    anolescu au stiut sa vada oportunitatea in criza. Astia doi sunt mari satrapi ai tarlalelor lor elitiste si practic sacrifica viitorul domeniilor din amor propriu si (in cazul lui Caramitru) mult venalism.

    Pentru unii comentatori. Nu-s nici tanar si nici actor!

  31. Ce bine ma simt cind portocalii le-o da-n bot si alora care i-au votat,adica 5 275 000 de babuini cu creierul cit boaba de piper!!!!!!! Sufar si eu,dar satisfactia e uriasa cind vad cum urla acum ,,intelectualii” lu Basescu! Si altii ca ei!!! SPER SA FIE CIT MAI MULTE ABERATII EMISE DE SCHIZOFRENICI ASTIA !!!

  32. Uitati aspectul important in toata treaba asta cu platile online! Are cineva curaj sa-si dea PIN-ul pe mana nefericitilor astora, ei sunt prea tampiti sa faca ceva cu el, dar sunt altii care ti-l goles cat ai zice peste. Concluzia: ce pretentii de siguranta poti avea de la un site/portal “in lucru”?

  33. Este de ajuns sa te uiti la mutrele lor : incepand cu Basescu , seitan , Cheke , Udrea si sa iti dai seama cum merge tara asta !
    E stramba , chioara , curva si tampita …
    Asta e Romania !!!
    RESPECT celor care au ales sa traiasca in alta tara … pentru ca ai supravietuiesti NU traiesti !!!

  34. Eu nu inteleg pe ce lume traiesc oamenii astia de la finante, pensii, sanatate, etc…
    Luna de luna sunt cozi peste tot, la administratii, case de pensii, de sanatate, ITM. Acum au mai introdus si minunea asta de declaratie lunara pt. cei cu drepturi de autor. Ca sa fie circul si mai mare, probabil.
    Eu cred ca sunt, pur si simplu, prosti si neinformati. Ca sa fie rea-vointa, parca le-ar trebui si putina minte, iar ei nu dau semne ca ar exista asa ceva.
    Tot bat campii cu reducerea aparatului bugetar, dar vad ca inventeaza mereu cate ceva pentru care e nevoie de mult personal ca sa preia jde hartii.

  35. Modelul de rezistență nu ne este familiar, iar speranțele de redresare nu pot fi decât minime. Ezităm să luptăm și ne exprimăm rezerve față de ceea ce ne scoate din letargia vieții. Constatarea pe care acum un secol o făcea academicianul C-tin Rădulescu Motru nu poate decât să ne determine la un strop de introspecție:

    “Neamul românesc a avut în trecut eroi şi martiri. Dar ce folos a tras el din pildele date de aceşti eroi şi martiri? Nici un folos. A continuat viaţa plecată de mai înainte. Pildele eroilor şi ale martirilor nu s-au altoit pe sufletul său, pentru ca să dea roadele aşteptate. Eroii şi martirii i-au rămas de poveste, nu de îndemn la faptă…”

    „Eroismul„ popular a fost demonstrat în aceste zile prin capacitatea de a rezista ore în șir la cozi interminabile. Ca semn de supunere față de pretențiile unui sistem barbar. Deplângându-se însă apoi martirajul care fost creat. Este însă singura formă de martiraj de care părem a fi capabili. Nu pentru idealuri, ci în spiritul supunerii în care suntem instruiți de decenii. Uitând că oamenii care agonizează nu acţionează, doar oamenii care acţionează nu agonizează.

  36. Cum o sa dati PIN-ul unui reprezentant al guvernului asta?
    Astia fura tot si la sfarsit va pun sa va imprumutati la FMI ca sa va acoperiti propriul prejudiciu….

  37. tara asta incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Oceania lu’ Orwell. Ca si acolo realitatea faptelor si evidentelor era dictata de partid, iar daca partidul sau un membru important, decidea ca ceva sau cineva nu exista si nu a existat, un intreg aparat propagandistic era pus in miscare pentru a pune in acord realitatea (trecuta, prezenta si viitoare) cu dezideratul politic.

  38. Las, bre, ca e cadou de la partid iertarea de pacate pentru luna asta. Sper sa nu vrea sa ne bagam sub patrafirul aluia de se Crede Doamne-Doamne plutind pe ocean.

  39. Cat de jalnic poate sa arate pagina aia de “In constructie”

    Imi imaginez cat de penibil o sa fie site-ul. Se vede de la o posta ca cei care au facut chestia aia nu au nici un fel de cunostiinte profesionale de web design, oamenii care au lucrat efectiv la pagina aia sunt probabil niste pusti care acum descopera cum sa faca pagini web sau de vre-un dinozaur inadaptat care a citit la un moment dat o carte in domeniu.

    Design-ul este facut cu tabele asa cum se lucra acum 10 ani, pagina nu are definit un doctype, similar cu paginile web de acum 13 – 14 ani de cand inca se folosea Internet Explorer 4 si Netscape Navigator (daca-si mai aminteste cineva).

    E jalnic. E o bataie de joc chiar si pentru o pagina de “in constructie”, eu n-am tupeu sa livrez o asemenea bataie de joc la un proiect de 200 euro, ei fac asta pentru 500 de milioane.

    Ma mut in Germania.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.