Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Ceasul deja ticăie spre ora decontului

Ceasul deja ticăie spre ora decontului

Mă enervează cei care-şi închipuie că guvernul trebuie să arate fix aşa cum vor ei. Păreri despre componenţă şi competenţă e liber să aibă oricine. Şi, într-o societate democratică, unde nu se incriminează delictul de opinie, e normal să fie aşa. Am şi eu. Nu mă feresc s-o spun/scriu şi se rezumă într-un singur cuvânt: dezgust. Dar nominalizarea membrilor unui cabinet, ca urmare a rezultatului unor alegeri libere, este strict o chestie de opţiune şi decizie politică. Odată aceştia legitimaţi de votul popular, asumaţi de partide şi trecuţi prin Parlament, n-au decît să demonstreze că pot. Dacă n-o vor face, cu toată majoritatea lor parlamentară gigantică, extrem de ofertantă pentru a face aroganţe publice, vor deconta politic, poate chiar mai repede decât îşi închipuie. Cum au făcut şi ceilalţi, care şi ei aveau impresia că-s veşnici.

Articolul integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

40 thoughts on “Ceasul deja ticăie spre ora decontului

  1. Am mai spus-o , aceasta clasa politica mediocra ne reprezinta pe multi dintre noi.Nu putem astepta de la Ponta care este un mediocru sa lucreze cu oameni capabili de genul Florin Georgescu sau Raed Arafat.
    Uitandu-ma la acesti tineri lideri ai dreptei si stangii Ponta si Unguent realizez ca pe urmatorii cel putin 4, 6 ani politica va fi un dezastru.

  2. Acordul ala ii de un penbil grotesc, iar componenta guvernului e decenta, gandindu-ne la ultimele guverne care le-a avut Romania.
    Cativa care n-au nici o treaba cu portofoliu, gen Fenechiu, si cativa care mi se par capabili.

  3. Dezgust si dezamagire! Cu mici exceptii, numai politruci peste tot, iar aroganta se simte deja prin televizor. Si da avem dreptul sa ne spunem parerea, eu cel putin am votat de 2 ori pentru ei, si in iunie si in decembrie, in august consider ca am votat strict pentru mine. Am crezut sincer si naiv ca vor fi alt gen de oameni, macar intr-o prima etapa.

  4. nu crezi ca toata faza cu UDMR a fost o manevra de a PSD-ului?

    poate ca Ponta niciodata nu i-a vrut la givernare si a impuscat 2 iepuri: pe de o parte mesajul catre UDMR a fost ceva gen “ba, eu am vrut sa va bag dar astia se opun” iar pe de alta parta a amplificat un val de antipatie populara fata de aceasta formatiune, dand prilej multora sa reaminteasca public de ce astia trebuie sa fie in opozitie de azi inainte

  5. @ruben: decenta? Mi-ar fi rusine sa folosesc acest cuvant pentru a catoga un guvern. Fie el format din USL

  6. Oricum miroase a “blat cu escrocii” care au furat de au spart si au nenorocit si saracit aceasta tara… fara ca acum sa fie chemati sa plateasca nimic, deci subscriu si eu la scarba post-electorala.

  7. R. Fenechiu si L. Dragnea sunt crema acestui nou guvern USL????? Eu sincer credem intr-o schimbare dar in mai bine. Se pare insa ca teapa e cat casa (casa poporului). Chiar asa mitocanie, voi ati vorbit de un aer modern, de o mentalitate, occidentala diferita fata de cea promovata pana acum de Basescu. Am vazut invitai in emisiunile voastre “la antene” tineri olimpici, oameni de valoare. In realitate ne trezim condusi de aceiasi “penali” a caror viziune o cunoastem foarte bine!!! Tara asta chiar nu poate promova oameni normali, “curati” de care sa fim mandri!!????Nici chiar acum in ultimul ceas nu au bunul simt sa se dea un pas mai in spate????Eu cred ca ii doare in spate de popor!

  8. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Aveti perfecta dreptate.Astept si eu,ca tot romanul,sa poata sa faca ceea ce trebuie.Daca nu sunt seriosi acum,nu vor mai fi niciodata.Sper ca au trecut anii de bulibaseala politica si de coruptie si ne vom redresa;altfel…numai Dumnezeu ne va salva.

    Cu tot respectul pentru Dvs. si pentru oamenii de bine,
    IoanaP

  9. Multumim, B.C. Acordul nu e despre cum sa vorbesca, e despre “reformele” lui basescu, sa le continue usl. Au ignorat electoratul. Vor sacrifica programul usl si vor face tot ce a vrut basescu, regionalizare, minus baroni locali care i-au sustinut in alegeri; art 1 din Constitutie-discutat cu udmr-recunoscut de Antonescu si ponta-deci au renuntat la stat national? ne-au intrebat? legea sanatatii, asistentei sociale, etc, asa cum le-a vrut pdl. Romani, doar Dzeu ne mai ajuta…

  10. In afara de oprea n-am a spune inca nimic,n-o sa fac pe carcotasul doar de dragul de a carcoti,sa le caut nodul in papura,nici gust nici dezgust,astept precum el coyote pe cocosel,dupa colt,cu maciuca si las timpul necesar sa ia un start,doar sa intre in paine s-apoi om vedea daca lotul e bun!Consider ca am intrat intr-un labirint,datoriile pe care le avem de platit la anul arata drumuri intortocheate,daca ai inteligenta,o karma ceva si un dram de noroc sa gasesti calea cea mai lesnicioasa spre obiectiv esti tare,daca nu orbecai prin el parcurgand-ul de uiti si scopul pentru care ai intrat si uiti si cine esti!.O sa vedem cati sifonati si cati invingatori avem!

  11. Toate vorbele din campanie, cu pedelistii care au furat tarisoara si au furat de la oameni, gen videanu sau udrea – de ce nu i-ar aduce acum ponta in fata justitiei pe toti ?

    Guvernul e OK zic eu, reflecta exact ceea ce inseamna USL.

    Agreementul USLui cu Basescu (eu nu sunt de acord cu Antonescu, este negru pe alb – Basescu cu guvernul USL scris acolo, nu e intre doua persoane doar acest agreement)mi se pare OK – doi oameni care s-au porcait ca la usa cortului semneaza ca vor lucra impreuna si nus-i vor mai spune porci, pisoi si alte alea unul altuia, ei si ? care e problema ca l-au semnat ?

  12. Hai că iar am înfrânt. L-au pus pe Niţă în locul lui Iancu. Trăiască meritocraţia şi tata-socru!

  13. Poate ma insel insa de cinci ani de zile, aud pe strada, cererile/solicitarile majoritatii si anume : jos basescu si dreptate pana la capat(asa cum de altfel au promis si in baza careia au castigat aleferile).O cerere punctuala a fost ca cei care au furat sa mearga in justitie si apoi puscarie ,iar averile ilegale confiscate.Este normal ca in lipsa hotiilor/hotilor oameni spera sa fie mai multi bani la buget si in consecinta sa traiasca mai bine.Chiar nu ma intereseaza CV-ul ministrilor, ci ma intereseaza mai mult daca sunt CINSTITI si vor sa faca ceva pentru ROMANIA . Cred ca ar fi foarte bine sa NU FIE printre ei persoane avide/hamesite de avere/bani/lux.. asa cum a fost majoritatea portocalie.

  14. Nu comentez componenţa Guvernului,e problema strictă a partidelor care au câştigat alegerilor. Vom vedea mai târziu care-cât de performant va fi. Eu sunt însă un cetăţean deranjat la maximum de cârdăşia – zisă coabitare – între Băsescu – Ponta, cu Antonescu într-un plan secund, pe post de chibiţ marginal, căruia nu-i put picioarele (fapt ce-l face acceptat la masă). Nu pot înghiţi porcăria (nu porcul!) cu semnarea unui document între palatele lu’ Peşte. Degeaba se oţărăşte Antonescu la mine, cetăţeanul, pentru că nu-mi place punerea asta a batistei pe ţambal. Poate Antonescu încă nu conştientizează că Băsescu nu mai are căderea să facă niciun joc, nicio înţelegere, niciun acord. Dumnealui, Băsescu, trebuia doar să ia act de votul popular. N-o făcea, pa şi pu, la revedere! Existau alte pârghii pentru rezolvarea situaţiei. Pârghii legale! Aşa, izmeneala asta aduce a căciuleală şi a recunoaştere a forţei băsiste. A nouă demonstraţie de forţă din partea unui cetăţean căruia naţiunea i-a redus drastic rolul de factotum. Nu-mi convine postura de coabitanţi pe care şi-au însuşit-o, pe şest, fără crâcnire şi – mai ales – fără nicio greaţă, cei doi lideri ai USL. La drept vorbind, parcă mi-e ruşine mie de ruşinea lor. Ceea ce n-ar trebui să fie firesc…

  15. Da, maestre, a inceput ora decontului. L-am auzit deja pe Blaga si pe Udrea!!!! spunand ca acest guvern este un guvern de incompetenti, ca este o rusine, etc. etc. Cand un ticalos deschide gura sa critice pe altii, mi-e destul. destul de scarba.

  16. Risc sa par jalnica,dar eu vad in aceste nominalizari buna intentie a liderilor USL.Sa-i lasam sa traga o gura de aer.Doar una.Tara e un camp de lupta fara invingatori.Sa ne dam jos armurile purtate in alegeri si sa punem toti mana pe plug.Dar toti.

  17. Ai pus degetul pe cea mai grava rana a societatii noastre: romanii sunt extrem de apatici in politica, in ciuda faptului ca vorbim tot timpul despre asta, ne certam pasional si ne impacam etilizati cu naduful “toti sunt niste hoti”. La asta se reduce atitudinea noastra. Dar nu luam atitudine. De aceea suntem prostiti vesnic. De fapt, in adnacul sufletului, nici nu-i condamnam pe “hotii acestia”. In realitate ii invidiem. Nu intamplator sunt atat de multi cei parveniti din politica, ci pentru ca “baza de selectie” este ofertanta.
    Ne vom schimba? Cu siguranta, da, nimic nu e vesnic. Eu sunt convins insa ca avem nevoie de vreo 10-15 caderi de guvern in urmatorii 15 ani si vreo 4-5 randuri de alegeri anticipate. Astfel ca cei ajunsi in fruntea bucatelor sa nu stie cat tine huzurul (si atunci nu vor mai arunca cu banii pentru un scaun nesigur toti smecherii) si vor trebui sa se gandeasca ca oricand poate veni momentul confruntarii cu electoratul, nu doar peste 4 ani, timp in care lumea mai uita.

  18. @ Agatha nu fi naiva. Cine ai vrea sa critice? Opozitia, care acum este formata din cretini, peste patru ani, o sa ii votezi, iar cei care sunt mizerabili ii vezi astazi la conducere. Frumos, nu?
    Sa speram ca vine sf pe 21 Dec, cu toate ca taica Ion Iliescu o sa mai ramana, asa putin timp sa aibe grija de noi. Stii cum este in politica romaneasca? Se schimba tricourile la cativa ani, precum in fotbal, injura steaua si declara iubire vesnica rapidului, apoi peste ani spune ca a fost fortat ca el tine cu steaua de cand ll-a scos masa. 🙂

  19. Guvernul Ponta 2 e un fel de echipa Ice Age – tot felul felul de brontozauri, cativa inocenti dar pe ministere marunte, T-rexii la ministerele care conteaza si in fruntea gastii, un fel de veverita care alearga dupa o ghinda…desi, in ultima vreme s-a cam ingrasat:)

    Dar sunt de acord ca acum daca au primit voturile, este treaba lor cum se organizeaza….

    Sa inceapa filmul! Va fi comedie, va fi drama, va fi razboi…vom vedea:)

    Un lucru insa mi se pare siderant – cate documente au semnat baietii astia pana la urma? Direct, prin interpusi…? Cu Basescu, UDMR, col Dogaru…ce Dzeu o sa mai apara? Or fi semnat si vrajitoarele ca sa combata flacara violet?:)

  20. De ce nu urmati modelul OTV. Omul ala cu o televiziune de locul 6-7, cu o campanie curata, datorata lipsei banilor, a facut 15 %. A fost doar el si OTV, iar izolat candidati cunoscuti (ex:Ridzi). Ce ar putea face antena 3 + antena 1 daca s-ar uni intr-un asemenea proiect ? Un partid nou, un nume inovativ ( OTV a avut Partidul Poporului, voi spuneri A3C – A 3-a Cale). Gasiti si voi un eveniment, o serie de gafe a USL, faceti emisiuni si citit o proclamatie, un text ceva frumos. Si incepe ceva frumos. Is total dezamagit de USL si de maniera asta de “descurcareti”, ei merg noaptea semneaza tratate, nu trebuie sa stie si “prostii”. Prostii stau si se injura, cred in liderii lor iar ei stau la masa si se rad.

  21. Eu nu prea inteleg de unde va vine dezamagirea. Cand am votat, eram constienti in ceea ce priveste cei care vor veni la putere. Eu cel putin nu am votat impotriva celorlalti. Am votat PENTRU actuala putere. Hai sa le dam sansa, hai sa fim optimisti. Eu sunt sigur ca vor fi printre ei unii “mauvais” si ca vor fi remanieri, dar sunt sigur si ca dupa ceea ce am patimit, au invatat si ei ceva. Sper doar o normalitate, cu mai multa modestie si respect pentru noi. Deocamdata, nu am motive sa ma indoiesc.

  22. Şi pe mine m-o luat greaţa cînd s-o vorbit de unguri la guvernare. Io am votat în speranţa că asta nu se va întîmpla. Nu se va întîmpla, şi asta din “cauza voastră” (a presei). Săru’mîna!
    Totuşi sînt cîţiva “pe treaba lor” în “curvernul” ăsta. Restu-i umplutura. Curvăsărie.
    Io am alt bai, mai mare. Mi s-o stricat contactul la maşină şi pînă după Crăciun îs pieton… :(((((
    Banzai!

  23. precum in antica roma, si politicienilor nostri trebuie sa le sopteasca cineva la ureche memento mori…

  24. In 2008, cind m-am uitat la componenta cabinetuţului (lui) Boc, nu stiam
    daca sa rid sau sa pling; stiu doar ca am scapat un “s-a terminat cu noi”.
    Azi, dupa ce Miaunel si Bălănel au semnat “pactul de neagresiune”, si vad
    cabinetul pisicului si componenta “camerelor reunite” laolalta cu pupitrul
    bulibaşului, ma intreb cit rahat pot servi(minca) la aceeasi masa indivizi
    si individe care si-au aruncat hirdaie de laturi reciproc in cap la ore de
    maxima audienta, ale caror vocabulare contin fraze-tip imprumutate si
    partajate de genul “pozitionare, colaborare, coabitare, disolutie,
    normalitate” (in fapt vorbe fara continut) si de ale caror decizii depinde
    viitorul din ce in ce mai mic si negru al omenasilor din tarisoara.

    Tot azi am mai vazut o pereche bizara: el, facatorul de guverne din
    umbra, menestrelul unguentului si-al vorbelor ce dau bine, ea posesoare
    de bundiţă noua si transpiratie pe barbia-i din ce in ce mai pronuntata,
    care pereche, pina mai ieri, era pe buzele majoritatii celor ce inca mai
    vietuiesc, impreuna cu strigatul de bucurie “UE !”.

    Revin la cei trei ursuleti, care dupa alegeri devin brusc grabiti sa-l
    sorcoveasca pe cel care pina mai ieri era “tiranul”, (acum reevaluat):
    “Deschide usa, tirane, deschide usa tirane, c-am venit si noi la tine,
    la un nou guvern de bine”.
    Cam ce forma trebuie sa aibe sira spinarii cind una spui 2 ani jumate,
    si alta faci dup-aia ? Vii si te pui la masa cu ala, semnezi intelegeri
    ce frizeaza ridicolul, devii brusc grabit si intepat, nemai dind raportul
    fraierilor ce te-au votat, zici ca o guvernare dodoloata cu sustinere in
    Parlament de 70% e europeana si faci exercitii de semnatica explicind
    emfatic ca, vezi doamne, concordia s-a realizat la o intilneala informala
    si nu secreta si ca “sinteti voi timpiti ca nu intelegeti, hai pa !”.
    Frate, voi ar trebui sa aveti tricouri cu Donald Duck si Pluto peste
    costumele alea cu stripes si o bratara d-aia cu electro-socuri in caz
    ca va vine ideea s-o luati pe aratura, ca gps pentru constiinte inca nu
    s-a inventat.

    Niciodata nu se va termina incropeala si imparteala tipic romanesti,
    statul la masa cu tortionarul si raul ce se insinueaza in fiecare zi
    cite putin si cu care din ce in ce mai multi sint obisnuiti.
    Faptul ca astia vorbesc astfel maselor (prosteala de cel mai jos nivel),
    cu o siguranta si-o dezinvoltura, poate denota:
    a) stiu ca per total nivelul e din ce in ce mai coborit;
    b) au pierdut contactul cu realitatea (nu toti sintem la fel);
    c) le place sa vorbeasca pentru ca sa se auda.

  25. Greu de tot.Pana la urma componenta unui guvern este decisa de politicieni.Polticienii sunt “decisi”,daca se poate spune asa, de noi.Problema este ca nu prea avem de unde alege si nu suntem numai noi in situatia asta.In orice tara cetatenii au de ales intre X si Y,oameni care parasesc viata politica cu picioarele inainte.La urma urmei si amerlocii s-au culcat avand un presedinte si dimineata au aflat ca au ALT presedinte.Italienii au ramas fara un prim ministru la ordinul “Ioropii” Merkozy cum si noi am ramas sa ne spalam pe cap cu un prezident la ordinul aceleiasi cucoane “Ioropa”,de aceasta data doar la ordinul angelicei nemtoaice ramasa,vai,singurica.Sau vesnicul Putin,cu ce-o fi el mai putin breaz?Perspectiva nu este una prea grozava.Pentru nimeni din pacate.Desi aia prin vest au macar autostrazi si fie vorba intre noi Angela&friends nu sunt atat de apucati sa taie panglici pentru douazeci de km de pe sensul unei autostrazi a carei constructie a durat cat Razboiul de Treizeci de ani!

  26. @shogunu: Pentru problema ta, exista solutii simple. Cauta-ma si-ti fac cadou un contact nou-nout (asta doar pentru blogul tau care-mi place si pentru faptul ca te gasesc pe aici, faci parte din “familie”).
    Pentru problema guvernului, nu cred ca merge reparat cu cheia franceza.

  27. Astept cu nerabdare sa vad cine va trada primul…avem multi care isi vor rolul de Brutus…e doar chestie de timp!

  28. Hiba mare totusi.Prea multi ministrii care se vor calca pe picioare.O sa iese in unele ministere o bulibaseala de toata frumusetea.

  29. Departe de mine de a simti nevoia sa apar guvernul lui Ponta, dar nu putem sa scoatem treaba din context. Alt politicieni nu avem din pacate, ca pe partea opozitiei sta pdl-ul cu acoliti, aia a lu domnu dan si ungurii. Tot ce putem spera ii ca daca se va pune presiune constanta pe ei nu vor face numai magarii si furtisaguri.
    Sa fim sinceri, toti stiam in mare care vor fi ministri, ca doar nu s-au ascuns in campanie niciunul, pe astia ii avem cu astia traim. Si dupa cum am zis, gandindu-ma in spate la guvernele noastre, nu prea avem chiar asa etaloane inalte.
    Si inca o chestie pentru toata lumea, o sa va fie dor de guvernul asta, foarte dor, colo peste doi ani cand o sa puna psd-ul de un guvern cu unguri+mercenari, si ii va lasa pe liberali in opozitie.

  30. Victore,

    nu va lasati! Voi formatorii de opinie si publicul larg sanctionati cea mai mica abatere a actualei puteri.

    Demonstrati-le (grupului de la Cluj) ca si-au facut calculele gresit cand au mizat ca “inventandu-l” pe basescu, ei ce vor urma la conducere vor avea o viata usoara daca sunt doar o farama mai buni decat diavolul.

    Nu concubinaj cu basescu ci dreptate pana la capat. Dreptatea pana la capat nu inseamna instabilitate politica ci o societate sanatoasa.

    Sa o lase mai moale isarescu cu fluctuatiile leului care urmaresc in mod mojic orice incercarea de pedepsire a hotilor clanului basescu. O face isarescu nu pe banii lui ci pe banii de la FMI pe care tot amarastenii ii vor plati inzecit!

    Viata nu tine cat ziua de azi si exista intotdeauna un “poimaine” cand chiar si isarescu vs plati jocurile politice pe care le face. Faptul ca azi se simte in siguranta nu inseamna ca maine va fi la fel.

    Ma bucur mult ca voi cei de la Antene ati demonstrat ca romanul incepe sa se trezeasca.

  31. urmeaza o bine meritata vacanta de sa sarbatori. noul guvern nu va misca un pai pana in ianuarie. abia apoi vor incepe sa munceasca( pentru ei insisi). un sfarsit de lume fercit! eu il prind cu 7h mai devreme. :))

  32. Schimbarea este esentiala in orice sistem democratic. Faptul ca ea, in sfarsit, s-a produs, este un element pozitiv, micsorand sau chiar anuland (sa vedem !) tendinta spre autoritarism si conducere dictatoriala a prezidentului si a celor din jurul lui. Deocamdata, noul guvern se dovedeste a fi mult mai transparent decat guvernul B&B. Sper sa-i tina, pentru ca, se stie, “puterea corupe”. Nimic nu se poate realiza batand din palme. Dar, tendintele pozitive sau negative pot fi decelate relativ usor. In ce priveste competenta celor alesi, o vom putea aprecia in primele luni, dupa primele masuri. Dar, nu ar trebui sa uitam ca, in timpul guvernarii Conventiei “Democrate” (1996-2000), nivelul de competenta al ministrilor a scazut considerabil si ca, dupa o guvernare buna (Nastase, 2000-2004) in care s-a facut apel la oameni cu cursurile universitare absolvite la zi si nu la seral sau FF, a urmat o perioada lunga in care criteriul culturii (politice, economice, generale, umanistice) a fost uitat – putem analiza listele ministrilor din guvernele Boc si Ungureanu si chiar si din cea a lui Tariceanu. Esential intr-o guvernare este ministrul de FINANTE! Istoria ne-o dovedeste fara putinta de tagada !

  33. Acum, că avem imensa bucurie să fim conduşi de Ponta şi Antonescu, doar nişte caractere mici îşi mai pot lăsa avîntul să fie zăgăzuit de insignifiante pricini, cum ar fi un Becali, un UNPR, un UDMR şi alţi băsişti de bine care, iată, nici măcar nu se mai gîndesc la ei şi îşi jertfesc sufletele fără de prihană pe altarul interesului naţional.

    Pentru că Patria, fraţilor, nu-i aşa, îi cere să iasă la arme. Şi dacă Patria le-o cere, cine sîntem noi să ne aşezăm în calea destinului lor luminos? Cine sîntem noi să ne exprimăm nemulţumirea că am votat nişte flecari ticăloşi doar că să îi punem în locul unor ticăloşi flecari? Într-o chestiune politică de care atîrnă viitorul, prezentul şi trecutul ţării (sic!), cum să putem noi pentru a ne permite fi ori prea-prea, ori foarte-foarte?

  34. @omu’: niciodata. mereu a fost liberalii
    @Doru: care guvern? ca vad ca s-au luat baietii intre ei pe cascaval 🙂

  35. Hai sa-l demitizam pe incruntatul si necesarul & durul dar severul Aţică.
    O suma de lume tot vorbeste la tv ca “fara aportul sau, nu mai cadea
    Unguent, iar alegerile generale erau fraudate de ailalti”.

    Bulshit, zic eu. Iata de ce:

    a) alegerile locale au fost cistigate fara drept de apel de USL;
    deci, daca nu s-au inregistrat fraude, tipete si chiorlaituri, ce
    sanse erau sa fie fraudate astalalte / citi puteau sa voteze la
    3 secunde la Paris ca sa nu ia USL-ul peste 50%+1 ?
    Eu personal nu cred ca tara era o varza mai mare decit acum daca aia
    ramineau la putere; intr-un fel sau altul erau sanctionati (la vot,
    in strada), nu cred ca aveau tupeul sa ne fugareasca pe toti cei ce
    ne-am impotrivit pentru ca si-i puneau in cap pe toti p-orma;

    b) d-l “aproape-maresal” a tradat PSD-ul, plecind din el si si-a
    facut propria formatiune care a sustinut PDL-ul in cea mai neagra
    perioada de dupa ’89
    , acest lucru l-a facut din interes, si tot
    din interes (dar nu national) s-a reintors (neoficial) in PSD cind
    l-a tradat pe Unguent (de frica alegerilor generale ce veneau si a
    raminerii pe din-afara Parlamentului, precum si a strazii); de ce
    Ponta ii da post in Guvern ? Ponta sustine ca acum trebuie rasplatita
    “fapta de arme”: “cum a fost bun atunci, e bun si acum”; pe principiul
    compensarii, eu zic ca tradarea s-a compensat cu reintoarcerea,
    si atunci intrebarea persista: “da’ de ce sa-l mai rasplatesti ?”.

    Nu politica-i curva, ci politicienii, iar interesul (lor) national
    e diferit de interesul national (al cetatenilor).

  36. Cititi foarte bine sloganurile care au fost inainte de alegeri, cat de induiosatoare, cat de sufletiste au fost. Vorba aia: “O minune tine trei zile.”, dupa aia poate sa cada cerul. Poate face guvernul Ponta ceva. Sa treaca sfarsitul lumii si mai vedem.

  37. Parerea mea este congruenta cu ideea postacului initiator in sensul ca daca tot le-am dat increderea noastra(USL)si i-am sprijinit cu voturile noastre,ar fi cazul sa le dam si sansa unei libertati de actiune pentru a ne putea arata mai mult decat potenta politica. Sa lasam prejudecatile si analizele antefapte pentru alta data si sa urmarim scena economico-sociala, cu atentie, pentru a avea ce critica, daca tot ne place asta …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.