Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Sfârşitul lumii la români; cu Oreste

Similar Posts

28 thoughts on “Sfârşitul lumii la români; cu Oreste

  1. Zice-se ca Apocalipsa a venit in Romania, s-a plimbat peste tot, s-a uitat in stanga si-n dreapta, apoi s-a lovit cu palma peste frunte:
    – Fir-ar, ca uituca mai sunt. Se pare ca pe-aici am fost deja.

  2. Poti sa-l intrebi pe Oreste daca-ti confirma ca
    sfirsitul lumii trebuie asteptat cu sosete flausate
    si prosop in ranita ? (Cica asa e trendy de apocalipsa).
    In afara de asta, in cit zen vs in cit pragmatism trebuie
    sa ne scaldam, acum ca se trage linia ?

    PS: Oreste, cum merge biz-ul cu ocultismul ? Ma gindesc
    sa intru si eu in bransa, ca oite ratacite-s multe. 😀

  3. sfirsitul ca sfirsitul dar ce te faci cu inceputul lui 2013 de la 1 ianuarie cind se da drumul la singe pe pereti prin preturile de la curent electric si gaze cu o prima majorare, minuscula, de 10%!!!

  4. Sfarsitul lumii la romani? Iaca na, de parca noi am fost vreodata in stare sa sfarsim ceva!

  5. sper sa fie “sfarsitul lumii …lui Base ” !
    in rest , nu ne-ar strica iluminarea, chiar “o purificare”…:)

  6. Da, sfarsim. Dupa ce am sfarsit epoca de Securitate ceausista, chiar azi sfarsim epoca de Securitate de tranzitie. Incepe “perestroika” securista. Cu vechea fatza nu mai mergea in Europa. Cu cinism si drept ca-n bancul cu Itzic si rabinul vor tine natia fericita pentru o vreme, dand inapoi ceea ce au luat prin abuzuri atroce. Exact timpul care le este necesar pentru a se instala confortabil. Mascarada referendum-ului era necesara pentru ca la alegeri sa obtina majoritatea. De la masa zeilor vor fi aruncate ciosvarte grupului uman roman. Copiilor nostri nu le putem spune decat ca absolut orice are un sfarsit dar, de regula, prin transformare…
    Sa fie cu sanatate si intelepciune anul ce vine. Depinde de noi sa facem ceva din ceea ce au facut altii din noi. Craciun binecuvantat.

  7. cu lipsa tot romanu-i obisnuit, apoca… drac s-o ia de avem nevoie. si oricum, mai avem 50-100 de ani pana sa ajunga si la noi apocalipsa aia ca de… cam ramaseram in urma lumii.cu baietii de la carma, eu zic ca nu trebuie sa ne facem nicio grija de apocalipsa, au ei grija sa nu-i ajungem pe ailalti chiar daca ar sta pe loc nici de acum in 500 de ani asa ca problema cu apocalipsa-i rezolvata…

  8. Salutari de peste mari si tari !

    Ora 04:47 la mine (pauza publicitara). Emisiune de 5 stele !

    Numai bine si sanatate !

  9. Tare hazoasa emisiune; invataturile unchiului Po (zis si Oreste) despre
    Mao (nu de la Jurnalul, alalalt, chinezu’), au fost pline de miez, mai
    ales aia cu conserva de fasole. Invitatul tau mi-a adus aminte de:
    a) genul de unchies sfatos (pina la enervarea auditoriului) nevoie-mare
    care alearga asistentele sa le ciupeasca de dodou ori care-ti intra in
    sufragerie, trage pirturi si apoi fuge repede si inchide usa dupa el
    rizind in hohote de marea smecherie ce-a produs-o;
    b) un membru al familiei, ori de Niels Schnecker;
    c) emisiunea de la paste cu Mircea.

  10. S-a amanat sfarsitul lumii pentru ca hotii de fier vechi (tiganii) au furat meteoritii!!!

    Sau : Lipsa Autostrazilor din Romania, a facut ca Apocalipsa sa evite tara noastra!!!

  11. Calendarele mayase spun ca in curand va veni sfarsitul lunii. Cica va pica ori pe 30, ori pe 31, depinde de luna

  12. Victore,

    Nu stiu daca e un sfarsit, dar poate fi un ‘Inceput de sfarsit’ pe care unii ca tine, Radu Tudor, Dan Puric, Grigore Lese etc, din Media si Spatiul Public o puteti initia.

    @ All
    Referitor la Revolutie si cei care au murit acum 23 de ani in 89.

    Stiu ca ve-ti fi unii care ve-ti incepe cu obisnuitele ‚’au murit degeaba ‚’s-au jertfit ca prostii’ ‚’nu s-a schimbat nimic’ ‚’e mai rau ca pe vremea lui ceausescu’ etc.
    Pe parcusul a mai multe discutii cineva spunea cam asa:
    ’Lucrurile au mers si merg prost in Romania pt ca odata cu revolutia s-a dat drumul si la Prostitutia Politica’.
    Prin structuri Securiste bine pregatite Diversiune, Manipulare, Intoxicari etc s-a facut un atac asupra Libertatii castigate chiar din primele zile ale Revolutiei. Securistii au taiat toate zonele de refugiu gen Familie, Modele Culturale, Biserica (ex Preoti care au devenit popi care fac politica, sustin politicieni etc) ca sa nu mai ai de ce sa te agati Moral cum aveai inainte de Revolutie.
    In acelasi timp Politicienii au desavarsit munca Securistilor prin Propavaduirea CIOLANULUI, MITOCANIEI si MARLANISMULUI, contribuind la DEGRADAREA fibrei de neam a Romanului. Multi dintre politicieni fiind ei insusi securisti infiltrati.

    Inainte de Revolutie oamenii erau intr-o cusca, vedeau gratiile si visau la libertate, acum sunt ca niste pesti care au fost bagati intr-o punga de plastic transparenta si bagati intr-un lac avand impresia ca sunt liberi. Acum traiesc doar satisfactia ca odata la 4 ani, la alegeri li se schimba apa. Ei au impresia ca voteaza o schimbare dar nu fac decat o Rotatie a Cadrelor si mai primesc si cevafrimituri pt votul lor, fiind transformati din Popor cu fibra si Demnitate in ‚’Cetateni’ ca masa amorfa, manipulabila si fara coloana vertebrala.
    Securistii cu ajutorul Politicienilor si o mare parte a Media au distrus Normalitatea au atacat Fibra Neamului Romanesc. Poporul Roman e caracterizat prin Timiditate, Bine crescut (sa spui Sarutmana, Buna ziua, sa vorbesti cu Dumneavoastra, sa lasi pe cineva in varsta in fata, sa deschizi usa unei doamne sau unei persoane invarsta etc), Respecta Ierarhiile Naturale (copilul isi respecta Parintele iar amundoi Bunici), Viteaz, Darz, Cutezator.

    Acum prin Politicieni si Media, Securistii au reusit sa atace aceasta fibra, propavaduind Mitocania, Marlania, Fatarnicia, Mistoul, Tupeul in detrimentului Indraznelii si Cutezantei . Folosesc shabloane gen: ’’politicienii care ne reprezinta nu sunt decat o reflectie a societaii’’. Nu! Ei sunt decat o reflectie a lor, a clasei ASUPRITOARE, asemenea BOIERILOR de altadata care-l tradu pe VODA si NORODUL pt oricine care dadea mai mult sau le creea niste avantaje.
    Ori un exemplu clar de FATARNICIE a fost etalat chiar pe 21 Dec 2012 cu prilejul implinirii a 23 de ani de la Revolutia din Decembrie 89, la instalarea guvernului Ponta, care trebuia sa reprezinte inceputul unei schimbari. In fapt a aratat un Presedinte USL Crin Antonescu care se HLIZEA cu un EXPONENT Reprezentant al Securitatii-Marlanismului-Mitocanismului-Fatarniciei-Manipularii-Diversiunismului-Intoxicari, un TORTIONAR al Poporului ROMAN in persoana lui Traian Basescu.
    Asa ca cei din 89 NU AU MURIT DEGEABA! Ei au murit, pt ca ceilalti sa-si regaseseasac sau sa-i pastreze filonul Roman-uman, chiar daca poate foarte multi nici nu s-au ganditatunci la asta. Multi Romani au inteles gresit sau nu au inteles deloc aceasta. Acum problema e ca cei putini care mai au acest filon Romanesc in sange sa-l transmita mai departe si sa incerce sa continue lupta lor cu acest sistem care PANGARESTE fiinta umana.

  13. Felicitari pentru emisiune! Oreste aduce in prim- plan o perspectiva interesanta si e un amestec foarte placut de informatii inedite, sarcasm si atitudine pozitiva.

    Mi-a placut intrebarea despre el si Mircea, uneori par foarte diferiti.

  14. La multi ani Victor Ciutacu! Sa fii sanatos, matale si familia matale. Asemenea pt toti romanii!

  15. La mulţi ani, bucurii noroc şi multă sănătate dvs. şi întregii familii ! Crăciun fericit d.le Ciutacu ! Dvs., familiei, şi “colegilor” de pe acest blog !

  16. tuturor prietenilor de pe acest blog, le doresc sarbatori fericite si la multi ani!

  17. daca tot am scapat de sfarsitu lumii v-as da niste idei d viitori invitati ca mi s pare ca n-au fost la matale 😀 Florin Piersic ,Sergiu Nicolaescu,Mircea Albulescu si altii pana nu trec dincolo ,mc
    salam alekum

  18. Daca ai timp transmite lui MB ca nu e vina lui ca nu “musca” la Beatles. In viata ai de ales! Sala sau “zdringhi zdringhi”. E normal sa nu ii placa… el e cu testosteronu’
    Glumesc…
    Dar chiar sa nu-ti placa…. Beatles…
    E un baiat extraordinar dar e cu “caputzu'”

    gogogo ca sinteti BUNI!
    spor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.