Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Afacerile Interne ale Cabinetului

Similar Posts

32 thoughts on “Afacerile Interne ale Cabinetului

  1. Domnule Ciutacu, Sarbatori Fericite si un An Nou mai bun…

    O rugaminte am. Va rog daca se poate sa-l intrebati pe domnul ministru, ce se intampla cu cei pensionati in perioada 01.07.2010 – 31.12.2010, perioada in care ajutoarele si salariile compensatorii erau anulate pana la data de 31.12.2010 ?…Noi nu suntem prinsi in noile legi, nu beneficiem din cauza de boc, de nici un drept cuvenit, nici in legea veche, nici in cele noi. Pentru noi legea a tacut, creean inca o discriminare si o nedreptate din multele facute de fosta guvernare.

  2. S-ai transmiteti la Domnul Stroe sa stea linistit ca noi nu avem asteptari de la noul govern. Asteptam doar sa fure mai putin pentru ca nu cred ca o sa fie in stare sa construiasca ceva pentru ca sunt rupti de realitate.
    Domnu Ponta a fost rugat intr-o emisiune sa-i raspunda la o intrebare unui tanar de 35 ani din Targu Jiu care nu avea service. Ponta I-a dat tanarului o replica superba: pai daca vrea sa munceasca ii gasesc eu de lucru oricand numai sa aiba chef de munca pentru ca statistica ne spune ca doar categoria de varsta 18-30 si cei de peste 50 ani au problem in as gasi un loc de munca. Eu cred ca Domnu Ponta s-a gandit sa-l angajeze la fabrica de click-uri google deschisa de Dan Diaconescu in campania electorala. Ce blestem o fi pe noi de avem in fruntea guvernului tot felul de creature bizarre? zici ca-i alege licuriciu cu penseta.

  3. Buna seara domnule Ciutacu si
    LA MULTI ANI!

    Am o rugaminte mare, va rog sa-l intrebati pe domnul ministru Radu Stroe despre absolventii Academiei de Politie ” Al. I. Cuza ” Bucuresti F.F. arma jandarmi, promotia 2006 care nu au fost trecuti in corpul ofiterilor. Precizez faptul ca absolventii promotiilor 2008-2009 au fost trecuti in corpul ofiterilor.
    Care este diferenta dintre aceste promotii?
    Am dat un examen de admitere si unul de licenta cu celelalte arme: politie, pompieri, arhive si toti sunt ofiteri, dar jandarmii nu.
    Au fost trecuti in corpul ofiterilor si persoane cu studii civile, iar noi stam si asteptam.
    Va multumesc anticipat!

  4. poate ne spune si noua cum de merge atit de bine coabitarea ponta – basescu sub palaria chevron si inceperea exploatarilot gazelor de sist… o mica mizerie a coabitarii fructoase… cum zicea maresalul oprea: “pt binele tarii” … tara lor a securistilor in care noi sintem sclavi

    oricum incepe excelent anul… nu se mai taie salariile si pensiile dar se da drumul la conductele de furt de la utilitati (curent electric, gaze) plus benzina 🙂 🙂 🙂

    mizeriile astea chiar au impresia ca sintem toti timpiti?!!!

  5. Bine ati revenit ,v-am urmarit in aceasta dimineata ,ati luat din energia mediului unde v-ati petrecut sfintele sarbatori ale Craciunului.De acum A3 reprezinta opozitia. Dupa 2 ani in care ati facut scoala cu romanii , guvernul nu are voie sa greseasca ,sa minta ,sa fure Am prins curaj,ne-ati dezvoltat simtul civic ,respectul de sine si vom lua pozitie Romania trebuie sa revina la normalitate .Succes emisiunii si din tot sufletul UN AN NOU FERICIT D-STRA SI FAM.D-STRA
    Sa va dea D-zeu sanatate pentru efortul depus ca noi romanii sa avem o viata mai buna .
    La multi ani !

  6. Cea mai simpatica figura din 2012 este “Tipul Barbos Care Agita Steagul la Manifestarile din Piata Universitatii ”

    Cea mai antipatica figura pe 2012 sunt Ponta si Dragnea care inainte de alegeri ne spuneau : ” Ajutati-ne sa scapam de Basescu ” iar dupa alegeri au intrat in starea de ZEN .

  7. Poate ne explica domnu Stroe de ce oamemii de rand cand sunt prinsi bauti la volan sunt sanctionati iar politistii prinsi in aceasi ipostaza(vezi cazul comisarului violator din Olt) sunt promovati?

  8. Lumea este foarte nemultumita de aceasta asa-zisa “coabitare” pentru ca cei care au jefuit tara si au infometat populatia pot trai bine-mersi cu ceea ce au furat ceeea ce este inacceptabil.

    Odata cu primele masuri nepopulare ale Guvernului Ponta, lumea va iesi in strada…

    Cine doarme linistit in aceste zile face o mare greseala.

  9. Pentru tot ce promit USL-isti ACUM este nevoie de bani si ca atare asteptarea/speranta noastra este f mica .Pentru ce vor romanii in prima urgenta si de fapt ce au promis si USL-isti in campanie,adica “dreptate pana la capat” si mai pe scurt “JOS Basescu “nu este nevoie de NICIUN BAN ,ci numai de vointa politica(vointa care se pare i-a parasit pe PSD-isti dupa alegeri).Degeaba PNL si Antonescu vor acest lucru fiindca unii PSD-isti(vezi Zgonea) nu mai vor din ratiuni de alegeri presidentiale(PSD -isti care vor candidat propriu la presedentiale, impreuna cu propaganda basista/colonei, il vor desfinta mai intai pe Crin Antonescu care va fi gasit:” betiv”,”criminal”,”mancator de oameni” etc,etc… si numai dupa aceia vor incepe asaltul asupra guvernatorului).

  10. Daca guvernul Ponta va da drumul la “gazele de sist”ale lui Gitenstein inseamna ca in Romania guvernele sunt de forma fiindca TOTUL se hotareste de sefii”coloniei romane”.Romanii care cred ca ,daca cel putin”daca ne poluam tinuturile” vom avea gazul mai ieftin ,se INSEALA amarnic.Ei nu stiu ca ACUM gazul este scump(peste 400 euro) NU fiindca costa scump(pretul real al gazului romanesc sub 200 euro) ci fiindca guvernantii SUNT OBLIGATI DE UE sa-l distribuie SCUMP(acestea sunt unele din”avantajele”intrarii in UE).UE aplica vis-a-vis de Romania zicala :Cei al vostru(al romaniei adica petrol ,gaz,paduri…)este si al nostru ,iar cei al nostru (nivel ridicat de trai,stapani/jupanii…) este numai al nostru, iar voi ati fost si veti fii (cu sprijinul guvernatorilor,guvernelor…) doar slugile noastre.

  11. suntem un grup de absolventi ai Academiei de Politie A.I. Cuza curs fara frecventa care la finalizarea studiilor nu am fost trecuti in randul ofiterilor si am dori sa-l intrebam pe d-ul Radu Stroe daca are vreun plan sau viziune pentru noi.

  12. Spuneti-i clar d-nului Stroe ca romanii vor DREPTATE si ADEVAR(asa cum au promis in campania electorala”dreptate pana la capat”).Daca se va realiza acest deziderat,restul(salarii bune,pensii indexate,bunastare si pace sociala,etc….)vine de la sine.Niciodata si nicicand o societate, nu va progresa, fara DREPTATE si ADEVAR.Asteptam f mult de la USL si in special de la PNL si de la Antonescu si daca cineva crede ca ne va pacali cu lozinci portocalii propagandiste :pacturi de buna “guvernanta”,coabitari…sa fie bine ,ca sa nu fie rau…noi aratam ca suntem buni si nu suntem rai ca ei… de data asta sa inchidem ochii la ce a fost,sa stergem totul(faptele penale si de atentat la viata oamenilor nu pot fi sterse cu buretele) …se inseala amarnic.Romanii au inceput sa-si ridice capul…din mocirla ultimilor ani si nu mai pot fi pacaliti usor.

  13. Buna seara d-le Ciutacu si
    LA MULTI ANI!

    Va dorim multa sanatate,bucurii,multe impliniri,un An Nou mai bun,sa va bucurati din plin de familia Dvs.,sa aveti mult noroc in toate!

    Cu mult respect si consideratie deosebita,
    IoanaP&familia

  14. In raportul de audit realizat in anul 2012 se arata ca diminuarea efectivelor MAI cu 10.000 de angajaţi, prin disponibilizare de personal in 2011 a fost prezentată de guvernul Boc, ca o victorie a „binelui” fără a se lua în calcul efectele ulterioare acestei măsuri şi anume scăparea de sub control a fenomenului infracţional aflat în trend ascendent .Eficienţa sistemului integrat de ordine şi siguranţă publică a fost compromisă ca urmare a diminuării dispozitivului de ordine şi siguranţă publică cu 49%, de la o medie zilnică de 2.576 de patrule mixte (poliţist – jandarm) la 1.258. În acest context, s-a înregistrat o evoluţie negativă a principalilor indicatori statistici relevanţi pentru gradul de siguranţă al cetăţeanului.
    In acest context Dl. Ministru Stroe ia in calcul si disponidilizatii nelegal din MAI in 2011 ?

  15. Domnule Ciutacu, Sarbatori Fericite si un An Nou mai bun.
    Va rog foarte mult sa-l intrebati pe noul Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, despre personalul disponibilizat de la frontierele externe ale UE, la granita cu R.Moldova, in anul 2011, de la ITPF.IASI. Care va fi planul sau viziunea Domniei sale, avand in vedere ca Strategia noul Guvern Ponta 2, este Aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, e vorba de intalnirea ministrilor de interne din 11-12 martie 2013-JAI – CONSILIUL UE, de a decide soarta Romaniei si Bulgariei de a intra in Spatiul Schengen.

  16. LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT VA DORESC DV.D-LE CIUTACU SI D-LUI MINISTRU STROE SI FAM.DV.Va rog sa-l intrbati pe D-ul Ministru de ce nu primim bani restanti din 2011 si 2012 la echipament si alte restante,numai noi cei din MAI nu am primit banii,SRI,SIE,SPP,STS si toate celelalte servici secrete au primit banii,noi de ce nu?.Va multumesc cu respect si stima.

  17. Buna seara! Am o rugaminte la dvs., daca puteti sa il intrebati pe domnul Radu Stroe, cand se vor achita restantele aferente anului 2012, catre politisti? Ma refer la norma de echipament pe anul 2012, in valoare de aprox. 2400 lei, din care s-a achitat doar umila suma de 250 de lei per capita. Va doresc sarbatori fericite! La multi ani!

  18. Buna seara domnule Ciutacu!

    O intrebare pentru invitatul dvs: De ce au fost mentinute in Ministerul de Interne primele de exceptie (50%) si cele de merit (20%) mascate in salariiel de baza pentru toti cei care au functii de conducere din 2009 si pana astazi?
    Ce masuri veti lua, mai ales in contextul declaratiilor domnului Ponta referitoare la reducerile sporurilor?
    Cu stima!

  19. 1. ,,Ca urmare a măsurilor adoptate, în anul 2011 a crescut numărul cauzelor aflate pe rolul instanţelor de judecată, la aproximativ 260.000 dosare, respectiv, a celor generate de contestarea actelor de punere la dispoziţie, de concediere şi de trecere în rezervă/încetare a raporturilor de serviciu. În perioada 2009 – 2012, au fost plătite despăgubiri către reclamanţi în cuantum total de 1.259.222,30 lei, într-un număr de 35 litigii, care au avut ca obiect concedieri/destituiri ilegale, (un număr de 6 obligaţii de plată nu au fost cuantificabile în bani). În anul 2011 şi primul semestru al anului 2012, cuantumul plăţilor efectuate, ca urmare a punerii în executare a hotărârilor judecătoreşti este de 9.596.289,97 lei.” – SINTEZA RAPORTULUI DE AUDIT
    realizat la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor

    2. ,,În absenţa unei strategii pe termen mediu şi lung, care să definească cadrul general de evoluţie al Ministerului Administraţiei şi Internelor, reformele au avut un caracter haotic, cu obiective uneori contradictorii, care au făcut imposibilă reducerea costurilor de funcţionare a instituţiei, nu au asigurat raţionalizarea procesului decizional şi nu au permis implicarea comunităţilor în soluţionarea problemelor din domeniul ordinii şi siguranţei publice sau în derularea actului administrativ.”- SINTEZA RAPORTULUI DE AUDIT
    realizat la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor

    INTREBARE – Care este viziunea Domnului Ministru cu privire la disponibilizarile din M.A.I. , recunoscute chiar de Minister ca fiind Haotice? Disponibilizatii din septembrie 2011 sunt luati calcul de noul Minisctru ca o reparatie morala fata de nelegalitatile facute de Igas, ilegalitati recunoscute chiar de M.A.I. ?

  20. Buna seara,

    Cum vede domnul ministru reabilitarea institutiilor din subordinea sa, in special Politia Romana si Politia de Frontiera, atat din punct de vedere moral cat si material, dar si ca perceptie si incredere a populatiei in acestea?

  21. Felicitari dle. Ciutacu pentru modul ofensiv in care ati condus discutiile cu dl. Radu Stroe. Ati pus intrebarile potrivite.

  22. Victore,

    Stroe sa analizeze evenimentele din ianuarie si daca sefii jandarmeriei se dovedesc vinovati de violenta si agresivitatea subalternilor sa fie obligati sa faca serviciu comunitar (Sa curete strazile Bucurestilor) sau sa fie destituiti! O lectie de umilitate la bestiile astea e cea mai buna.

  23. Buna seara,o intrebare pt.d-l ministru:cum va proceda cu acele sporuri de 50% sau 20% de care beneficiaza unele cadre in mod incorect avind in vedere ca acele sporuri erau la 31 12.2009 acordate pe o perioada temporara?

  24. Intrebati-l pe dl ministru daca are cunostinta despre DRAMA politistilor de la CENTRUL CHINOLOGIC SIBIU …sub conducerea Directorul cms.sef LAZUREANU CRISAN MUCENI :
    – are plangeri penale formulate de de 3 ploitisti ofiteri si agenti pt HARTUIRE SEXUALA;
    – lovire a subordonatilor;
    – abuz in serviciu;
    – furt de carburant;
    – alimentarea masinilor personale cu carduri de carburant MAI;
    – constructie fara autorizatii ..cu folosirea masinilor unitatii ,a cadrelor in timpul programului de lucru …etc
    – au fost in 2012 un nr de 4 controala de la IGPR si 2 de la Corpul de control al ministrului …cine il tine in spate pe acest infractor !!!

    Multumim dle Ciutacu …va rugam informati- l pe dl Ministru despre DRAMA NOASTRA !!!

  25. Multumesc pentru ultima emisiune, inspirata as putea spune, pe anul 2012! Sunteti cu adevarat genial, iar asta trebuie sa le ocupe politicienilor tot timpul :), prin adresari punctuale din partea dvs., catre unii dintre ei, mai mult sau mai putin puhavi, aroganti, diversionisti, hoti, mincinosi. Felicitari si mult succes in continuare! La multi ani! Va doresc sa aveti in anul nou, acelasi apetit profesional si profesionist, sanatate si multe impliniri!

  26. la multi ani antena 3 si invitatului dumneavoastra. domnule ciutacu va rog sa-l intrebati pe domnul stroie cind va schimba inspectorii sefi numiti de pdl in teritoriu si mai ales pe fostul sef igpr popa liviu cel numit pe ascuns la insistentele lui vasile blaga la bihor. si daca va remilitariza politia.

  27. Se pare că,la Antena 3, aerul rarefiat al înălţimilor începe să producă o oarecare stare euforică, ce pare a da o nuanţă din ce în ce mai roză realităţilor cotidiene. Realitatea de fapt cum o fi ?

  28. D-nul Stroe este unul din ministrii experimentati pe care ii are PNL ,a invatat de la referendum sa-si stapaneasca gandurile ,grimasele ,spune ce trebuie spus si bine face .Nu se desface USL ,chiar daca pe totate posturile basiste vor prohodul lor .Anul 2013 este anul sperantelor implinite ,chiar daca vor mai gresii ministrii lui Ponta ,vor mai schiopata ,important este ca am scapat de ped-listi si l-am obligat pe basescu sa joace pe sarma cum vrem noi .
    Un An Nou fericit tuturor de pe blog .

  29. E firesc ca acest Guvern sa beneficieze de macar o luna perioada de gratie, sa vina FMI, sa iasa bugetul, etc. Dupa o luna, doua… daca escrocii care au furat de au spart nu ajung la PUSCARIE sau macar nu le bate nimeni la poarta, trebuie iesit in strada impotriva acestui Guvern de tradatori.

    Lumea NU a votat pentru coabitare cu escrocii de dragul imprumuturilor ieftine pe care le poate lua Romania pentru a rambursa datoriile la camatari. Ponta ar trebui facut sa inteleaga acest lucru.

  30. De unde naibii ii gaseste usl pe toti caraghiosii astia(Dusa,David,Stroe)de-i pune la MAI?Se mai mira ca nu au reusit inca,sa ne spuna citi suntem in tara,citi avem drept de vot si citi nu?In rest,poate face careva calculele si-mi spune si mie,care e diferenta intre David si Igas sau cea intre Igas ci Stroe?In ritmul asta,nu doar emisiunile cu Stroe vor fi enervante(doar din cauza invitatului,lemn) ci si guvernarea.Stiu prea bine ca situatia e maro si ca atare ar fi trebuit sa puna in functii comunicatori charismatici,nu lemne.Dar,in fine,e treaba lor-se pare ca nu au nevoie de nimeni,se pot scufunda singuri.Cel mai tare ma tem ca o sa mi se strepezeasca dintii,vazind-o pe Udrea cum le va face morala.In loc sa o lege,ei ii sufla vint in pinze.Schimbare pina la capat,my ass!
    Apropo!Mazare mi-a promis ca dupa ce vor cistiga alegerile,va face tot ce e legal ca cei din rindul fortelor de ordine care au folosit abuziv forta in ianuarie 2012 sa fie pedepsiti!Ii cauta prin chilotii bastinaselor sau mai dureaza pina isi face curaj?E vreun ziarist cu coaie in tara asta sa-i aduca aminte de acest mic amanunt?Sau e mai important menu-ul chiorului de Boboteaza?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.