Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Minimus Captivus vs. Tiranozaurus Rex

Minimus Captivus vs. Tiranozaurus Rex

Îmi provoacă plăcere orgasmică lupta oribilă din PD-L. Reforma statului a ajuns, până şi pentru proştii care cumpărau vorbe mari, nimic altceva decât era, de fapt şi de drept. O cafteală fără menajamente între tabăra Udrea (care vrea să preia partidul şi caşcavalul) şi tripleta BVB. Ăla mic e înhăitat cu bagabonţii şi, înaintea mascaradei aşa-zis-ului vot democratic, i-a zburat preventiv pe doi dintre oamenii sprijiniţi de Băsescu, epicureanul Vlădescu şi anonimul Dumitru. Iar milogul de Şeitan, altă unealtă băsesciană, a confirmat că a fost propus la remaniere.

E ca pe vremea lui Radu Vasile, cu diferenţa că Emil Boc e prea mic să ia ficusul la subsori, aşa că stă agăţat de el. Dacă mai continuă aşa, în doi ani, promit că o să urmăresc cu sufletul la gură pe TVRM talk-show-ul decisiv, în urma căruia se va tranşa lupta dintre Udrea şi Voinescu minus Cotoi pentru legitimitatea conducerii unui PD-L de 1,2%. Până atunci, însă, dincolo de faptul că se-ncinge lupta de clasă şi că slujitorii Duduii vor să ceară capul piticului, am subit o mare problemă de conştiinţă şi atitudine. În smardoiala dintre ai lu’ Tiranozaurus Murfatlarus Rex cu ai lu’ Minimus Captivus, eu cu cine păcatele mele să ţin? Bine, n-am un răspuns, deci sunt neutru ca Elveţia. Deci voi urmări şi comenta  cu detaşare cuţităreala…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

70 thoughts on “Minimus Captivus vs. Tiranozaurus Rex

  1. Astia noi care au venit sunt mai odihniti si pot fura mai mult … Deci : la munca TOVARASI !
    Trebuie sa hranim noile guri din PDL !!!…

  2. Mi se pare absurda urmatoarea situatie: Presedintele numeste primul ministru. Se presupune ca au aceeasi viziune, aceleasi principii, aceleasi modalitati de a le pune in aplicare. Ca sunt in aceeasi “barca”, ce mai tura-vura! De ce in secunda 2 toata lumea se asteapta sa devina inamici?

  3. Poate că lupta între cele două posibile grupări antagoniste din PD este doar o diversiune pusă la cale în laboratoarele„maestrului”,pentru a mai da ceva material de mestecat presei si opiniei publice.Oricum ar fi,luptă reală fiind,oricare grupare ar avea câstig de cauză,intereselor noastre nu le va servi.Dacă încă nu există,ar trebui confectionate un făras încăpator si un măturoi corespunzător pentru a-i sterge pe toti de pe scena politică.

  4. ce vrei de la urmașa lui Udre-Udre, [ http://en.wikipedia.org/wiki/Udre_Udre ] campionul canibalilor și deci și idolul Avrameștilor urmaș și el ca șef de cabinet tribal? Ea dă tare la cotoaie ca să poată mușca cât mai mult din cotoiu puterii. Când va rămâne numai cu Cotoiu aliat îl va mânca și pentru 0,06% (cât sporul lui Vladescu) cu fulgi cu tot. De ce ai ține cu vreo parte?

    Io nu-s neutru.
    Țin doar cu spectacolul prăbușirii portocalii.

  5. Auzisem pe cineva care spunea ca groaza cea mai mare a actualului guvern este ca,in urma demiterii lui va urma o vanatoare acerba de vrajitoare care se va sfarsi in fata justitiei unde vor trebui sa dea socoteala intr-o gramada de acuzatii:averi ilicite,santaj,influenta etc.Tot cee e posibil dar sunt unii care pur si simplu nu vor trece prin furcile caudine.Spre exemplu:a remarcat cineva atitudinea complet relaxata a lui Videanu?Orice s-ar intampla,Blaga,Videanu sau Berceanu nu vor avea de a face cu acest gen de proces pentru ca ei nu se supun legilor facut de om.Prea tarziu pentru asa ceva!Sunt genul de oameni care te impusca in cap in plina ora de varf pe bulevard si apoi pleaca relaxati acasa pentru ca sunt intangibili din orice punct de vedere.Ei fac parte din acel club obscur alaturi de Patriciu,Tiriac,Nastase etc.o alta realitate,club numit:Masters of Puppets.Partea trista e ca noi i-am pus acolo….

  6. …si ziua in care Traian Basescu va infunda puscaria va fi ziua in care eu as mai putea da o sansa surogatului asta de tara.Pana atunci:enjoy the show,you zombies ca doar de atat sunteti in stare!

  7. Va salut! Eu sant medic, in familie am doi ingineri:tatal meu(pensionat de 15 ani),si fratele meu(Canada..). Nu inteleg (nu stiu..) in ce an de facultate inginereasca s-au facut cursuri pentru viitorii ingineri,care i-a invatat: sa faca politica, sa conduca ministere, sa conduca talk-show-uri la televiziuni, sa fie directori, sa organizeze sistemul de sanatate(SUBFINANTANDU_L cronic,din 1994), sa conduca redactii de ziare(de toate “culorile”),sa se stie si la virusuri,si la bucatarie,si la moda, si la fotbal,si la comert, si mai ales:SA CONDUCA ACEASTA TARA!!! In 1990 Romania era O DACIA 1300 NOUA! Acum,dupa inginereasca “,” conducere,Romania este o Dacia 1300 VECHE DE 20 DE ANI! Si in plus: toate categoriile profesionale(profesori, medici, actori,muzicieni,etc etc)au probleme financiare, numai INGINERII nu au nici o problema! Ei nu mai sant ingineri, ci sant DIRECTORI,POLITICIENI,SAFI(SEFI..),IN GENERAL:VARFURILE SOCIETATII!!!Tz,Tz,Tz! Despre “realizarile” pur ingineresti,din Romania,in ultimii 15 ani, in comentariul urmator. Cu stima,dle Ciutacu. Oricum, santeti printre putinii oameni inteligenti pe care ii vad la tv(si santeti,in opinia mea,” maximum sase”!)

  8. ei isi dau capete in gura si sangele tasneste din noi,nu-i amuzanta treaba,vine iarnaaaaaaaaaaaaaaa ar trebui in primavara un recensamant sa vedem cati am mai ramas

  9. Inginer de INGINERIE ‘GENETICA'( adica dai NASTERE la POLEMICI si apoi “FUGI” repede in STUDIOUL Antenei TV sa VEZI REZULTATUL “TRATANENTULUI”GENETIC APLICAT ) ,
    sau un “FEROCE” Inginer de “CENZURAT” QUADRATII INCOMOZI ?? Sper ca nu faci COLECTIE de COMENTARII PAMFLETICE , N E R E U S I T E !??

  10. Ce ziceam eu cu ceva vreme in urma. Atat cat mai e cascaval, fiecare se inghesuie sa-si ia partea. Era evident ca odata si odata, cu cat cascavalul se inputineaza, apar si luptele in clan,haita,grup,etc. Unu care vrea putere se foloseste de cei care vor bani, frumoasa afacere. Vestea buna e ca mai avem ceva, cea rea e ca nu mai este mult. Concluzia, Boc nu o mai duce mult, cat tin banii si eventualele imprumuturi e asigurat, dupa, va renunta singur lasand pe mana opozitiei ceea ce nu mai este, deci, din ce nu mai ai ce face nimic. In final, ne-am SUPT.

  11. Credeti ca daca eu sunt”nimeni”nu pot sa-mi dau seama ca traiesc intr-o tara (ne)guvernata,ca Udrea se scarpina si-n functie de al ei scarpinici traim,murim etc.Asta e ce-a vrut jupanul si jupaneasa,nici o remaniere…Ni s-a mai dat odata peste bot.

  12. @horia
    nu stiu ce ingineri fara probleme cunoasteti d-stra. Poate horticultori in livezile de portocale.
    Inginerii adevarati au probleme. Sau nu se vede ca nu mai avem industrie? Au daramat-o tot baietii destepti.

  13. @ioanguradeaur: daca nu incetati sa scrieti off-topic si, mai ales, cu litere mari, o sa vedeti ce inseamna cenzura adevarata

  14. horia e ruda cu william branza?! Ala a dat saci cu “ma mandresc ca sant roman”, pixuri, agende si alte mizerii unor milogi mai nenorociti (in sensul ca n-au avut noroc sa se nasca in familii de parveniti prosti, ca el) mai mari ca el!

    Boc nu misca-n front! Base a dat, Base a luat – sau va lua, cand i s-o scula lui (nici o legatura cu tanti Nutzi, prim-ministra institutii).

    Cred ca Base nu vrea s-o faca prim-ministra peUdrea, si nici nu i-a dat inca prin cap sa incerce si veleitatile de sluga ale Robertei Anastase (hai c-ar fi interesant s-o puna in locu’ lui Boc, ca nici asta nu cracneste, nu credeti?) deci mai trage de Boc pana la urmatoarele alegeri, cand probabil ca o incearca s-o scoata pe Nutza Reformutza – presedinte, si el sa fie premier. Udrea Presedinte!

  15. Daca presedinte s-a saturat de Nuti, de Blaga, de Boc? Si daca i-a lasat pe acestia sa fie trantiti la motiunea de cenzura? Si daca presedintele cu mintea lui de sahist, care vede ( iertati-ma pentru ” vede”) trei mutari inainte, si asa a salvat banii pedelistilor pentru campania urmatoare, salvandu-i pe Videanu Si Berceanu?
    Ca pana la urma va fi si el satul de curvasaraia avocatei” fara fond dar cu forme”!

  16. E in regula! Dar vreau sa-ti mai spun ceva: cele mai multe si faine bancuri, pe vremea aceea , le auzeam de la frate-meu, student la “inginerie”, si tare mult respect am avut pentru studentii de la “POLI TIMISOARA”,doar pentru asta..Ca noi,cei de la Medicina Timisoara, nu le puteam furniza decat studente “disponibile”, si-i bateam zdravan la meciurile de baschet! Politehnistii nu aveau in proiect ciubucuri,prevazute doctorilor,dar ,dupa revolutie, s-au ..razbunat!! Eu sant din cei(vreo 3!!!???) doctori care nu iau, nu accepta si NU PRETIND bani pentru servicii medicale! As putea afirma asta chiar si la emisiunea lui BADEA! Ca sa vad cine m-ar face mincinos! Si stiti de ce? Pentru senzatia de LIBERTATE! Nimeni nu poate sa ma lege, sa-mi impute…ceva, legat de activitatea mea de medic! Din 1982! Ia sa vedem daca mai aveti ceva asemanator! La Dvoastra in “2_SUD_EST”-ul respectiv! 3sud-est ar fi cu tot cu Ardeal, dar nu e chiar asa de super Ardealul asta! Il stiu de 20 ani! E chiar penibil! Doar sant Timisorean!

  17. Viorica si Vlad cel Oribil!!!! Un test IQ, o vizita la Dna invatatoare de clasa a IV-a, si un pic de lectura anosta din DEX(tintita,la cateva cuvinte.) ,V-ar repune pe picioare! Insanatosire grabnica!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.