Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Să vă fie bunăstarea mişto, băi, porcilor!

Să vă fie bunăstarea mişto, băi, porcilor!

Nu ştim de ce-au plecat şase miniştri din guvern, fiindcă toţi declamă ritos că şi-au îndeplinit obiectivele asumate. Şi nici măcar ce isprăvi măreţe de arme i-ar putea recomanda pe înlocuitorii lor. Însă n-o să ne luăm noi doar din atât. Important e că noul cabinet pleacă de la o bază solidă. În timp ce oamenii stau la cozi ca animalele ca să dea bani la stat şi sunt anunţaţi de preşedinte la tv că mai urmează un an greu, plin de privaţiuni, pentru ei, păsările şi porcii au norme metodologice întru subvenţionarea de către stat a bunăstării proprii. Să fie într-un ceas bun, popor!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

43 thoughts on “Să vă fie bunăstarea mişto, băi, porcilor!

  1. Vladescu nu se intelegea cu “dopul”Boc si nu era de acord cu masurile luate de el..il injura de ii mergeau fulgii..si normal ca “dopul” trebuia sa “erupa”:)

  2. Profesore, hotararile nu sunt oare pentru bunastarea pasaricilor si a porcilor care beneficiaza de pasarici?

  3. off topic Multumim pentru emisiune de aseara de la dl Gadea!. Bravo, domnilor! Am avut in intentie sa schimb canalul cand am vazut-o pe vipera cu corn tatoiu, pragatita sa isi lase veninul peste tot, insa de dragul celorlalti invitati am renuntat la ideea aceasta. Si nu ne- a parut rau, mai ales ca am vazut ca ati tinut-o in coltul ei, si ati pus-o la punct cu foarte multa politete, in asa fel incat, am putut rezista,desi era si ea in platou.
    Mi-e teama sa nu o vad si pe talpa fierului de calcat cat de curand, pt ca numai acolo nu a aparaut! Inca o data, bravo,domnilor!

  4. un rahat, vin ai nostrii pleaca ai nostrii, noi ramanem tot ca prostii un cantec care ne reprezinta intru totul, a ti vazut ce fata de bucurie avea dna ministra anca boagiu aseara cand ii lua interviu, aproape ca imi vine sa vomit cand le vad fetele, mi e o scarba totala abia va astept diseara sa vad ce ne prezentati, bafta in noua emisiune dana

  5. Boc lucreaza intru confortul si linistea prea-cuvioaselor grohaitoare si ale prea-minunatelor inaripate-gainatatoare… Sa nu luam in deradere aceste eforturi neprecupetite ale bravilor ministri, zic! 😉

  6. Poate ii spue cineva ministului munci sa nu-si bata joc de persoanele cu handicap grav locomotor,dandule o indemnizati lunara de 293 lei,ci sa fie egali in drepturi cu cei care au acelas grad de handicap aduca grav de vedere si primasc o insemnizatie lunara de 754 lei santem cutoto oameni.

  7. Si nici pasarile sau porcii nu le primesc (subventiile alea). Poate, totusi, acele pasari si acei porci sunt tocmai ei, ministrii!:)

  8. pai sa devenim toti animale sa beneficiem de subventii,porcii traiesc mai bine,macar pana la IGNAT

  9. ce-a facut Boc a fost parte din scenariu,credeti ca s-a intalnit seara cu baselu doar ca sa primeasca binecuvantarea?

  10. CUI PRODEST?
    Va rog foarte mult, iesiti din logica manipularii cotroceniste…
    Haideti sa privim lucrurile in profunzime dar si in perspectiva:
    In urma guvernarii dezastruoase impusa de la Cotroceni de T. Basescu, atat presedintele cat si PDL-ul s-au prabusit aproape pana la cota de desfiintare in toate sondajele si analizele facute in ultima vreme…
    Cum se poate remedia aceasta situatie si cum se pot salva atat PDL-ul cat si presedintele?
    Pai cum altfel decat punand in scena o farsa tocmai buna de ametit populatia?
    Sarcina destul de facila avand in vedere gradul de cultura politica dar si de educatie civica a marii majoritati a romanilor. Iar la acestea se adauga si rostogolirea acestei manipulari in presa…Ei au lansat tema, iar de amplificarea ei se ocupa oricum presa.
    Acum sa vedem dincolo de manipulare:
    Ce se observa aici?
    T. Basescu, E. Udrea & Co. s-au disociat, ba chiar au criticat Guvernul Boc, intrand chiar in conflct cu primul ministru, cerandu-i pana si depunerea mandatului, nu? – vezi Doamne ca si cand ei nu ar avea nicio legatura cu acest Guvern si nici cu politicile catastrofale implementate de el.
    Dintro data, pe de-o parte avem gruparea – aia buna si neprihanita a lui Basescu, iar pe de alta, gruparea – aia reaua si malefica a lui Boc.
    Ma tem ca romanii sunt suficient de…manipulabili, incat sa cada victime acestei farse…
    Daca privim toate acestea in perspectiva viitoarelor alegeri, este evident ca nu Basescu, Udrea & Co. vor fi cei asociati cu dezastrul ci…Boc.
    Ca de fiecare data, Basescu nu-si asuma niciodata responsabilitatea faptelor sale, gasind intotdeauna pe cine sa dea vina….
    “Maurul si-a facut datoria, maurul poate sa moara”- Iar intre noi fie vorba, o merita din plin…

  11. Va rog sa vi-i imaginati la fotografia de grup, la investire, pe toti, cu ciorapii pe cap si cu armele in mana (stilouri, ca doar fura din condei)…..

    Mie mi se pare a fi un “hold up” cu prelungiri, in care este nevoie de “rezerve” si in care arbitrul (marinarul) are cota parte din prima de obiectiv…. Ca doar este “jucator”, ce mama dreacu!

    In situatia actuala, nu mai poate nimeni sa traiasca fara sa aiba “pasari la cap”.

    Urmeaza o lege organica destinata confortului fluturilor.

    Mancati-as, in tara asta, tot ce zboara s-ar manca…. daca astia n-ar proteja!

  12. au plecat ca asa a vrut zeus sau pinochoi (cred ca-i sta mai bine lu’ base cu porecla asta) nu din alt motiv.
    videanu s-a retras din minister sa se ocupe de partid :)) sa faca ce? sa dea cu matura sa varuiasca?
    motive PUIERILE …
    imi este scarba de tot ceea ce se`ntampla in aceasta tara la nivel de conducere.

  13. Victore,
    azi avusei un acces de nervi urmat de depresie pentru urmatoarea treaba din monitorul oficial:
    Ministerul Administratiei si Internelor Ordin nr. 187 din 19 august 2010 pentru aprobarea Dispozitiilor generale privind apararea impotriva incendiilor la spatii pentru comert (M. Of. Partea I nr. 620 din 2 septembrie 2010.

    Astia prajesc copii la foc mocnit in incubatoarele din maternitati, dar ii f…reaca grija sa nu ia foc mallurile si buticul din colt.

    Sa ne fie da bine!

  14. bine , aici sunt de vina aia de la ue .. tembelii drakku, la ei guvernele nu mai lucreaza impotriva prostimii cam de pe la revolutia franceza, si au uitat sa bage si asta in legi, constitutie, etc – la modul explicit : sa nu-ti distrugi poporul pe care-l calaresti (conduci) .. au bagat numai asta cu bunastarea animalelor dimprejur .. teoria formelor fara fond, ce sa mai zic ..

  15. “Angajamentele asumate voluntar in favoarea bunastarii pasarilor/porcinelor”!?! Cine mama dracu’ si-a asumat o asemenea tampenie si de ce statul aproba metodologia respectiva? La cate monstruozitati se petrec in tarisoara, una-n plus nici nu mai conteaza. Probabil zilnic se pot citi aberatii in legile din monitor, noroc ca crapam de saracie si nu prea mai avem timp de bula si de perlele sale!

  16. Sunt total dezamagit de comportarea opozitiei. Videanu astepta solutii de la acestia; ce a primit nu a corespuns asteptarilor si, in consecinta, s-a retras la partid. Nu e frumos din partea opozitiei. Cand vor fi ei la putere, asa le va face si Videanu, sa se invete minte. Ce am observat eu, ca cel mai protejat ministru a fost Funeriu. Cineva spunea ca au uitat, efectiv, de el.

  17. Nici o grijă;printre măsurile întru bunăstarea păsărilor si a porcilor,guvernul va găsi energia necesară să-si exprime grija si fată de popor.De fapt cred că treaba este ca si făcută,după cum anuntau posturile tv.care prezentau azi noi cresteri de taxe si impozite.Asta asa,ca să simtă poporul că guvernul Boc 5 se gândeste si la el.

  18. Ce e asa o mirare, este o plata pentru niste “domni” care au contribuit la campanie. Asa e, “porcii” si “gainile” au viata buna. Oamenii nu. Oda tie glorios conducator. De ce nu difuzeaza nimeni “Ferma Animalelor” ?

  19. Cei care au plecat din guvern ,dand din casa,au primit post la Cotroceni.Probabil va fi inca un an de austeritate,pe urma nu va mai fi cazul ,ca au loc din nou alegeri si nu se cade sa fie austeritate la acel moment electoral.S-au vehiculat pe piata tot felul de scenarii ,dar ,cum zicea un stimabil ,care a recunoscut pe fata ca alegerile prezidentiale au fost fraudate,ei trebuie sa stea agatati de putere ,altfel nu vor avea resurse pentru cumpararea de voturi pe viitor.Si vor fi necesari bani multi pentru a surescita un partid in picaj liber.Si mai vad disparitia unui partid,udmr-ul,probabil ungurii se vor orienta spre celalalt partid concurent pe nisa maghiara.

  20. Părerea mea este că după 20 ani pierduţi ar trebui să ne relaxăm, să ne vedem de vieţile noastre, de familie şi de cei dragi, de casele şi ce avem pe lângă ele, să ne bucurăm de viaţă cu ceea ce avem. Schimbări nu vor exista foarte curând, mai ales atâta timp cât cei care numără voturi ştiu cum să le numere.

  21. Imi place acel promo de pe Antena 3 … Dar cati romani il inteleg ???…
    Cand se vor trezi romanii , oare ???… si daca !!!

  22. Ieri inseamna ca toti am avut parte de legi si norme metodologice.E nemaipomenit sa le primesti asa, pe rand, sa le inghiti,sa fii calm, sa nu injuri, sa nu izbesti nimic, sa nu sperii copilul, caci nu, in tara asta protectia copilului isi face treaba, etc. Deci,de la iarna, 40,50% din valoarea facturii comune pe scara, la intretinere vor contribui si cei cu centrala! Suuupeerrbbb! Se mai pregateste si o taxa lunara sau un impozit ca-ti parchezi masina langa trotuar,in fata blocului, caci e pe domeniu public!!!
    De anul viitor baga si C.I. biometrice,deci, control total.

  23. Paul Pista:”Asa ne trebuie, daca 5 milioane l-au votat pe carmaci”

    Nu uitati ca a castigat cu voturile romanilor din strainatate, eu una nu am votat dar sunt sigura ca au facut-o altii in locul meu.Am dubii ca au fost chiar 5 milioane de oameni chiar atat de tampiti sa-l voteze.

  24. Nu te mai mira Loredana … Sunt mai mult de 5 milioane de romani cretini , altfel Basescu nu mai era astazi presedinte …
    L-am fi alungat de mult , impreuna cu slugile lui nenorocite !!!
    Dar noi stam si dansam Dansul ala oligofren al pinguinului …

  25. Nu va este clar ca ardealu recte Brasovu,Bistrita, Cliju, Aradu, l-au facut mare pe basescu, si acum isi vrea partea din spuza. Urmariti citi bani vor veni spre Brasov, spre primariile portocali nu spre Consiliul Judetean. Pe Scripcaru nu lau putut inainta pe nici o functie fiindca e totusi un strungar profesor de sport si atunci a trebuit promovat cineva.
    Sa stiti ca zvonul cum ca pdl Brasov vor pleca catre PSD a fost foarte real si trebuia se ii recompenseze cumva

  26. Mi-a scapat o perla:surescita,am vrut sa spun resuscita.Cred ca s-a inteles ce vreau sa spun oricum.Starea actuala a pdl-ului e de surescitare.

  27. Oricum, tare bancu’ cu porcu’! Da’ până la urmă, la producţia de bancuri ne apropiem de vremurile lui Nea Nicu… Nici contextu’ nu prea diferă.

  28. Victor, crede-ma, ma doare capul. Nu mai inteleg nimic din lumea asta. De ce n-am avut si eu norocul sa ma nasc prin anii ’50? Dar nu in Romania, ca tot ma apuca criza de picioarele inainte…

  29. CEI CARE IL COMPARA RE CARMACI CU NEA NICU SA ISI REAMINTEASCA FAPTUL CA NU AU EXISTAT UDROAICE, SULFINE SI BOAGIOAICE IN ARSENALUL IMPUSCATULUI SI NICI MACAR VREUN MIC NAPOLEON AL 5-LEA. SA NE FIE DE (FRUNZA VERDE DE DUDAU SI-O SA FIE SI MAI….) “BINE”

  30. D-le Ciutacu, publicarea in M.Of al Romaniei acelor doua acte normative este fireasca: avem la conducere muuulti porci care sa ingrijesc de bunastarea pasarilor ce le fac viata dulce. Ce este de comentat: nimic. Cred ca asa comunica ei, cei de la putere: nu mai scriu biletele roz, ca este madam Nuti pe faza, isi scriu in monitorul oficial. Sa le fie de bine ( sau am vrut sa zic, sa le fie rusine? Nu-mi mai amintesc)

  31. O detasare bolnava de la realitate a celor alesi de mazochistii romani sa le conduca destinele! Ei nu au nici o responsabilitate !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.