Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > And nothing else matters…

And nothing else matters…

Saxofonul nu mai cântă… momentan. Pentru că marți e o zi grea pentru DAX. Și, pentru a o depăși, are nevoie de bani. Într-un timp scurt. Sunt doar câteva zile…

Donaţiile se pot face în conturile:

RO52RNCB0087050428350002 (EUR)
RO79RNCB0087050428350001 (LEI)

Titular cont: Nedelcu Gina Manuela
Deschise la BCR Sucursala Pantelimon

Detalii, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

7 thoughts on “And nothing else matters…

  1. Chiar nimic nu mai conteaza!
    Interventia chirurgicala in cazul sarcomului sinovial este cu risc major din pacate.Copilul meu a avut probleme cu sinovia din cauza infectarii acesteia de catre un chirurg renumit care a facut o punctie la genunchiul stang fara sa fi folosit penicilina cu hidrocortizon. S-a infectat sinovia si abia la a treia operatie facuta la Bucuresti de profesorul Dembitchi, care a ridicat pielea jur imprejur la rotula si a scos sinovia aproape innegrita cu puncte galbuie ici colo, a reusit sa-i salveze piciorul. N-a fost si tumoare.
    Multumesc pentru numerele de cont, contribui si eu.
    Foarte mare pacat pentru Dan Nedelcu;sa speram ca ne va mai incanta cu saxofonul lui. Sa-l ajute Dumnezeu sa ajunga pe maini bune.

  2. Dupa sase luni de blog, am primit oferta de a posta un link platit. Am alergat pe la toate bancile pentru a cauta una dispusa sa ne faca un card mai flexibil.
    Primii bani obtinuti ii pastram pentru a cumpara o chitara. O sa-i transferam lui Dan Nedelcu.

    Dar mai ales o sa scriem despre cazul sau. Muzica pierde cateva octave. Exista sansa de a fi salvate. Am invatat lectia asta!

    Rupeti de la gura numai ceea ce prisoseste! O sa va mirati cat de mult se aduna!

  3. “După ce am întalnit oameni care au trecut prin aşa ceva şi acum sunt vindecaţi, acum cred cu adevărat că mă pot vindeca şi eu cu ajutorul lui Dumnezeu şi al vostru.”
    Dumnezeu sa il ajute !!!

    Cel mai atare blog tine-o tot asa !!! bledyuc.tk
    bledyuc. t k

  4. Dumnezeu, cu bani nu-l poate ajuta. Asa ca in loc sa-i uram sa-l ajute Dumnezeu, ne putem lipsi fiecare de o suma mica pentru a-l ajuta. Din pacate in ultimul timp sunt inconjurat de cazuri cu tineri loviti de boli foarte crunte. Daca s-ar gandi fiecare mai bine poate s-ar strange mult mai usor bani pentru viata. De ce nu ne gandim macar o secunda, cum ar fi sa ni se intample noua?

  5. incercati o campanie cu sloganul {ROMINI NU MAI FURATI GUVERNUL NU SUPORTA CONCURENTA }

  6. urmaresc (nu acum, in general) emisiunile antena3. Si? Si sunt finantist(a). Si? Si constat ca niciun realizator n-are o cunostinta din sistem care sa-i spuna care-i faza cu stimulentele?!!!

    Cica azi a trebuit sa faca seful de serviciu lista cu stimulii. In ce baza, te intreb? Ca n-am vazut sa fi facut criterii in cadrul serviciului, tu ai gandit mai mult, tu ai facut mai multe verif, tu ai ?… n-ai gandit nimic, pricepi? Listele se fac de sefi, care se duc cu ele la sefii lor (hi,hi,hi!, e cumva ca si pana acum?)care se duc cu ele la dir gen, care le trimite la ANAF, care “le studiaza cu max atentie (daaaa…!), care zice dati-le sau nu le dati. Nu e nicio baza de perfrmanta. E ca si pana acum. La ce pusca si cureaua lata faceti atatea emisiuni cu stimulentele performante, cand totul e ca si pana acum.
    Daca nu stabilesti un sistem de verificare care sa aiba ca intrari in sistem efectiv chestii pe care le face fiecare la locul lui de munca si care sa se regaseasca in niste criterii de perfmanta, a i sistemul sa-ti scoata procentul de perfrmanta, la naiba ne-am mai apucat sa defilam pe la tv ca facem ordine in sistem.
    Concluzie: invitati si voi oameni care vor si pot sa puna la pct sistemul cu performanta in orice domeniu. Altfel discutam discutii pt rating si pt cine mai crede ca sistemul se va sinucide incepand de-acum sa functioneze dupa “criterii de perfrmanta”.
    In rest, mai rau dacat ca se moare de foame in RO, se moare de scarba mai abitir.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.