Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Geme ţara de consumatoare fruntaşe!

Geme ţara de consumatoare fruntaşe!

Motto: “Femeile şi-au dorit mai mult victoria” (Riemann)

Sursa insipaţiei

Se duce dracu’ Planeta Pământ. Întâi a trebuit ca excesiv de înaltul chinez Yao Ming să devină megastar în NBA şi să-l trimită pe Shaquile O’Neal în raftul cu vechituri. După aia, ani de zile, alt chinez, Liu Xiang, i-a călcat în picioare pe tradiţionalii negri care făceau legea la 110 metri garduri. România nu putea lipsi din prinosul de recunoştinţă al schimbării Mamei Geea. Dar a făcut-o-n modul ei specific. Într-o ţară de meseni, condusă de un consumator consacrat şi declarat, fomeile şi-au învins categoric oamenii în campionatul naţional de băutură de Paşte. Cu ocazia asta, ţin să-mi anunţ tradiţionalii parteneri de şpriţ că, înainte să aibă onoarea de a ciocni cu mine, vor fi nevoiţi să de dea teste de competenţă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

23 thoughts on “Geme ţara de consumatoare fruntaşe!

  1. Doamne iarta-ma, m-a strafulgerat asemanarea cu a mica a marinarului! Da’ nu-i ea, ca ea bate manastirile si bisericile, de mana cu ma-sa si tac-su, sa se purifice, ca se vrea parlamentar la ioropa! Da’ n-a mai semnat ea condica in club la bamboo in noaptea de-nviere?! Miracol pascal! Ce-or fi suferit al’di poponet si gasca!

  2. Adica… femeia nu e om? Oricum, incredibila statistica… Chiar asa de rau am ajuns?

  3. Pai de ce sa mai existe o femeie serioasa in ziua de azi? Cine a avut noroc sa gaseasca pana acum…felicitari! Ceilalti sa-si cumpere un cui si sa-si puna pofta-n el ca nu mai gasesc decat vreascuri. Acum femeile beau, fumeaza, injura 3 zile la rand fara sa se repete, flegmeaza, se bat etc. M-as simti gay sa stau cu o asa femeie…e ca si cum as sta cu un barbat deghizat in femeie, un transexual. A…trebuie sa specific ca or mai exista exceptii care probabil se imputineaza si alea de la o zi la alta.

  4. e de plans, serios. am vazut si eu stirea, dar nu am nicio putere sa comentez mai mult. nu vorbim de betie, ci de coma alcoolica, iar pentru mine e complet de neintels cum poti sa bei pana ajungi sa nu mai stii de tine. e boala, zau.

  5. looooooooooooooool super poza. cred ca asa vor sa arate fetele egalitatea dintre sexe.

  6. Se duse dracu’ si eternu’ feminin.
    Mai este cineva care nu stie de ce beau dom’shoarele in halu’ ala?
    Presupun ca nu.
    Pai si atunci n-ar fi mai simplu sa poarte la gat o treaba
    cu “Prostitution for pleasure, not for money”?
    Ar merge mai repede, ma gandesc.
    Ca toate afectiunile, si sindromul NF face victimele lui.

  7. Sa nu mai zica nimeni ca nu e “folosita” imaginea femeii,mai bine de atat nu se poate.stati linistiti ca nu avem mai multe alcoolice decat alcoolici da saracele nu tzin la bautura vorba aia si din doua paharele se fac “cuc”.io as fi curios la ce teste tre’ sa facem fatza ca sa ne consideri egali de …pahar cu tine Victor

  8. & femeile sunt bune bautoare. eu nu sunt socat. chiar daca se dau ele mai superioare dacat barbatii,apartenenta la subspecia humanoida le tradeaza in cele din urma. ipocrizia ramane cea mai mare calitate a lor. daca renunta la teatru sau obosesc in a-l mai juca,ajung sa se comporte uman & firesc.

  9. Daca si bucuria de a fi fruntasi la bauturica au rapit-o am imbulinat-o baieti.

  10. Păi dacă ne-a trebuit egalitate între sexe! Da’ asta-i un lucru bun, până la urmă! Auzeam la radio, citeam în ziar, sau vedeam la teveu, sau toate alea trei, zău dacă mai ştiu, da’ am înţeles, că la consumu’ de berică am fi pe locu’ doi în Europa după nemţi. Fomeile, încearcă să pună umăru’ la ridicarea-n statistici a ţărei şi poporului!
    HAI ROMÂNIA!!! ROMÂNCELE RUUUULZZZ!

  11. Ma simt onorat ca am contribuit si eu cat de cat,prin fisierul postat pe Trilulilu,la exprimarea opiniilor tale.Gasca ta(in sensul bun al cuvantului) adica tu impreuna cu Mircea Badea si Mihai Gadea sunteti favoritii mei.Bafta baieti,avem nevoie de oameni ca voi in tara asta!

  12. bre nea ,,mircisor”(vorba tizului cartarescu),
    te-am apreciat si inca te apreciez in ceea ce faci dar iti spun ca nu e ,,deontologic” ca
    pentru o ,,bruma” de ejaculare sa te lasi manipulat de o ,,muierusca” fie ea si ,,topmodela”.nu-ti sade bine bre, si incepe sa se simta, caci intri deja in tabara
    ,,boci”-lor etc., pe care-i ironizezi pe buna
    dereptate, si usor-usor iti indepartezi publicul fidel care s-ar putea sa-ti puna eticheta : ,,sa nu faci ce face badea,sa faci ce zice badea…”.daca vrei sa faci sex, sa procreezi (ca tot omu’), fa-o dar dispari din
    peisaj, suspenda ,,frumoasa emisiune” pana iti
    revii, ca altfel incepi sa nu mai fii credibil.
    nu poti sa ironizezi si sa moralizezi pe unii si pe altii, dar sa faci tot ca ei.vorba aceea:
    nu se poate si cu dansa-ntransa si cu sufletu-n
    rai…scuze d-l ciutacu ptr. ca am postat aici dar am facut asta ,,intru indreptarea pacatosului” si cum ,,prietenii la nevoie se cunoaste”, cine stie…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.