Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Minimus Captivus vs. Tiranozaurus Rex

Minimus Captivus vs. Tiranozaurus Rex

Îmi provoacă plăcere orgasmică lupta oribilă din PD-L. Reforma statului a ajuns, până şi pentru proştii care cumpărau vorbe mari, nimic altceva decât era, de fapt şi de drept. O cafteală fără menajamente între tabăra Udrea (care vrea să preia partidul şi caşcavalul) şi tripleta BVB. Ăla mic e înhăitat cu bagabonţii şi, înaintea mascaradei aşa-zis-ului vot democratic, i-a zburat preventiv pe doi dintre oamenii sprijiniţi de Băsescu, epicureanul Vlădescu şi anonimul Dumitru. Iar milogul de Şeitan, altă unealtă băsesciană, a confirmat că a fost propus la remaniere.

E ca pe vremea lui Radu Vasile, cu diferenţa că Emil Boc e prea mic să ia ficusul la subsori, aşa că stă agăţat de el. Dacă mai continuă aşa, în doi ani, promit că o să urmăresc cu sufletul la gură pe TVRM talk-show-ul decisiv, în urma căruia se va tranşa lupta dintre Udrea şi Voinescu minus Cotoi pentru legitimitatea conducerii unui PD-L de 1,2%. Până atunci, însă, dincolo de faptul că se-ncinge lupta de clasă şi că slujitorii Duduii vor să ceară capul piticului, am subit o mare problemă de conştiinţă şi atitudine. În smardoiala dintre ai lu’ Tiranozaurus Murfatlarus Rex cu ai lu’ Minimus Captivus, eu cu cine păcatele mele să ţin? Bine, n-am un răspuns, deci sunt neutru ca Elveţia. Deci voi urmări şi comenta  cu detaşare cuţităreala…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

70 thoughts on “Minimus Captivus vs. Tiranozaurus Rex

  1. Cum cu cine??Cu Sulfina,cea mai antipatica dintre pdl-iste!Pana la urma o sa castige ai lui Rex,la mustatza,e chestie de orgoliu;gradele se pastreaza si in prizonierat,si cand esti la putere,mai ales ca au supt amandoi la aceeasi tzatza securista.A venit vremea pt ,,cel cazut in cap”sa se intoarca la fanii sai din Cluj,sa scrie in memoriile lui cum a salvat el tzara de la ,,aviara gripa”.

  2. Vreti sa aflati una dintre bravurile capitanului Traian Basescu?
    Tastati in Google.ro termenul de cautare:”femei violate”.
    Raspunsul il gasiti chiar la prima pozitie.

  3. In principiu ar fi amuzant sa-i vezi cum se sfasie pentru ciolan in numele reformei statului.Dar toate astea pe spatele unui popor infometat deja,cu minime sanse de supravietuire,a unui popor care si-a pierdut pana si instinctul de conservare.De acum incolo orice s-ar intampla si oricine ar veni sansele de “reconstructie”(a ce ,ca nu s-a construit nimic?!) sunt nule.Eu imi iau familia si plec pentru ca am un copil si nu vreau sa-i risc viitorul.Chiar luna viitoare.

  4. Sunt tare curios sa vad daca chihuahua are curaj sa maraie cat de cat la jigodia de Udrea.
    In rest stau linistit si astept smardoiala:D
    Nu conteaza cine castiga….orice PDL-ist tras in teapa=sadisfactie.Cu cat numele sau cantareste mai mult cu atat mai bine.
    Dar daca tot sa treb sa dau un nume parca as vrea s-o vad pe Udrea premier:)))Ar fi showul total.
    Doamne ajuta!!!…..sau o fi Doamne fereste????:)))))))))

  5. Poate experimentul CERN se muta in PDL… esueaza… apara gaura neagra si ii trage pe toti, dupa care, cuminte, se inchide si mai rasuflam si noi. Dulce PEDELE, asta ti-o doresc!

  6. Într-adevăr, Elveţia e foarte neutră: În timpul războiului i-a ajutat pe unii să ascundă rezultatele jafului în băncile sale. În mod echidistant, după război, protejează aceste averi de căutările celor jefuiţi în război….

  7. “vor sa ceara capul piticului”… care cap?
    Eu sunt foarte curioasa cat rezista piticul…

  8. Da Doamne! Ca ofiter ma trece o erectie la gandul ca as avea ocazia sa le dau onorul! De ADIO! Lu’ Ba’secu, Incrucisatorul si sirul de pitici!
    Seitane!!!!! Pazea! …sau cere protectie, s-ar putea ca sa te recunoasca un pensionar pe strada!
    Toroapa de Oprea mai ramane?

  9. Tu trebuie sa tii cu interesul national :). Lasand gluma la o parte cred ca ar trebui sa tinem cu gruparea lui Preda/Voinescu. Macar aparent astia nu sunt asa porniti pe ciolan. Gruparile alealalte tot fura de 20 de ani…

  10. .. care cutitareala???
    Nu era ca, “corb la corb nu-si scoate ochii”?
    Si-apoi, daca se taie de moarte si dispar, vor veni baietii buni care:
    1. Vor termina cu influenta mea politica si-mi vor strica orice existent si viitor aranjament,
    2. Vor disparea subiectele care tin in viata ziaristii.
    Rezultat: nasol pentru mine, nasol pentru tine.

  11. In sfarsit incepe dicstractia! 🙂 Imi place ce tare-i piticu’! 🙂 Bre, io astept totusi faza aia cu 1,2%!

  12. Basescu are o problema . Povestea cu partidul nou-nout nu cred ca tine prea mult , decat daca rupe bucati serioase din PDL . Pentru ca , sa fim seriosi , Basescu nu mai e locomotiva care a fost . Din contra , s-ar putea sa-si traga in jos sustinatorii . Singur s-a identificat cu reducerile de salarii , cresterile de impozite si taxe si cu masurile de austeritate (mare parte din ele luate doar de dragul austeritatii) .
    Povestea aceasta cu austeritatea imi aduce aminte de faptul ca istoria se repeta . Pare off-topic , dar nu e neaparat . In 1930-1932 cancelar al Germaniei era un domn , uitat de istorie , Heinrich Bruning . Pe fondul crizei economice , singura masura gasita de Bruning a fost o reducere drastica , salbatica , a cheltuielilor bugetare . In fata protestelor Reichstagului (parlamentul) , Bruning a decis sa conduca prin decrete prezidentiale , eludand regulile democratice . Rezultatul a fost ca , sugrumate de reducerea comenzilor de stat , dar si a consumului (drastic redus de scaderea salariilor bugetarilor) , firmele germane au sucombat una dupa alta , efectele masurilor cabinetului Bruning fiind ca de fapt a intetit criza . Ce a urmat , se stie . La cateva luni dupa caderea lui Bruning , Germania isi gasea marele salvator , Hitler . Care , deschizand robinetul cheltuielilor bugetare (constructia de autostrazi , de pilda , dar nu numai) a reusit sa scoata tara din criza economica . Ca a bagat-o intr-o criza mult mai mare si de alta natura , e alta poveste . Sincer , de cateva saptamani , ma tot gandesc la povestea asta veche din Germania interbelica si am sentimentul acut ca istoria se repeta .
    A , si ca sa fiu putin mai in topic , la un an si jumatate dupa ce a luat puterea , Hitler si-a ucis unii dintre cei mai mari sustinatori de pana atunci , trupele SA ale lui Rohm . Cam nasol cu luptele astea interne .

  13. Pana ieri il acuzati pe Boc ca e sluga lui Basescu, ca face doar ce-i dicteaza Basescu, Basescu era dictator si tot ce facea guvernul era dictat de la Cotroceni etc. Acum sunt in tabere adverse??? Va dati seama cat de penibili sunteti sau mai trebuie sa va spun eu? Intrebarea e pentru toti haterii lui Basescu nu doar pentru Ciutacu, ca toti aveti aceasi poezie!

  14. @georgian: cine ti-a zis, ciumete, ca-l apreciaza cineva pe Boc? ramane aceeasi sluga proasta, care acum s-a naravit la bani, putere si pozitie sociala. si care-i gata sa faca orice pentru a nu-si pierde privilegiile

  15. dar unde am spus eu ca il apreciati pe Boc?
    Ziceati ca Basescu nu il schimba pe Boc doar pentru ca nu a gasit altul mai servil. Azi Boc e in tabara adversa lui Basescu! Ati schimbat placa si o dati pe asta cu taberele, cu lupta interna etc. Boc doar acum s-a “naravit”, s-a culcat sluga si s-a trezit adversarul lui Basescu. Misto. Poate s-a uitat la “Sinteza zilei” sau o fi citit Ziarul Tricolorul (nu ca ar fi mare diferenta intre ele, aceleasi scenarii in ambele).

  16. @georgian,
    bre, cand ai citit tu ca eu il iubesc pe pitic? Ce faci citesti printre randuri, din doi in doi sau acum inveti cum e cu arta asta? Deci, eu nu-l urasc pe pitic si nici pe stapanul lui tare, ci fooooarte tare! Ca sa-ti fie clar! Ramane acelasi slugoi prost care a fost si pana acum decat ca ii place sa se de-a dus de acolo doar prin motiune de cenzura! Ai inteles sau mai trebuie sa-ti mai deseneze si altii?

  17. Le doresc sa dispara in marsul funeriu/funebru. Si mai ales sa dispara marlanu´. Ca ala-i capul
    rautatilor. Iar daca zdreanta de boc si-o ia in cap si se crede de-adevarat premier ii arata ailalti ce si cum. Prafu´ si pulberea sa se aleaga de iei toti. Amin!
    PS
    Sa nu ajungem -totusi- sa regretam acest guvern… Ca nu se stie never…

  18. daca ciumpalacii astia se spinteca intre ei, nu-i nicio paguba.. intrebarea este ce naiba vine dupa, ca nici elodia nu-mi surade la turism sau prim ministru .. interesant articolul din jn privitor la IQ-ul membrilor cpex. pare o utopie baremul de inteligenta pentru guvernanti.. dar nasa stiu ca testeaza asta pentru anumite categorii de angajati, ori a guverna romania e sigur mai complicat decat zborul spre marte. trebuie sa strangem de urgenta un fond special pentru cheltuieli de evaluare psihologica si de inteligenta pentru orice functie ocupata pana acum de politrucii care au distrus tot in tara asta .. e singurul criteriu obiectiv.. nu povesti gen ‘competenta ,experienta,cinste’ .. altfel, putem stinge lumina.

  19. @cineva
    Tu mai intai ar trebui sa inveti limba romana si apoi poate o sa tina cont cineva si de parerea ta.

  20. @georgian: hai, frate, ajunge cu chat-ul! am luat act ca Base-i cool si noi suntem niste nasoi, nu te mai baga-n seama.

  21. Tonomatu’ tot tonomat! Asta e subiectul zilei ?! Ia exemplu de la presa aia curata , nemogulizata: pe B1 se fac ,de doua zile, dezvaluiri incendiare despre privatizarea pe nimic (acum 7 ani !) a retelei de distributie a presei – Rodipet.

  22. @Bubulea: daca nu spune ala ca am fost consilierul lui Musetescu si am facut afaceri cu fratii Awdi, deci eu sunt vinovat pentru dezastrul presei din Romania, n-a facut nici o afacere :))

  23. Buna seara,

    Toti asteptam cutitareala,ca se cutitesc incredibil-mareeee e cascavalul!!!!
    O fi spre binele nostru-o sa invat sa dau cu bobii,sa vad ce ne mai asteapta!

    Va doresc numai bine,
    IoanaP

  24. Boculet bravo! Un pas a fost facut! Urmeaza pasul 2 – motiunea de cenzura! Cu un pic de noroc, ajungem la PASUL 3- suspendarea IDIOTULUI NATIONAL!

  25. In timpul asta, dospeste electoratul “transmitatorului de inmormantari”. Cine pariaza pe lupta dintre doi granzi la urmatoarele prezidentiale: turul doi cu Udrea in Di-Di-DiRect.
    Scuze pentru balbaiala. Este de la emotie.

  26. Se lasa cu capete sparte in PDL. E misto de tot la astia. Imi place ca se cearta portocalii intre ei!!!1 Basescu e in corzi!!!!

  27. Uitai sa va spui: azi auzii pe tata Maria Ciobanu(pana de curand o admiram ca solista,sincer!)ca i-a zis”madam'”Lataretu inegalabilei Maria Lataretu,cand comenta conflictul ei cu Tristariu(asa ii zise tata maria!)pe tema melodiei”Lie ,ciocarlie”.
    Si de ce v-am scris asta:vreau sa va intreb daca pot sa-i spun lui basescu ‘Musiu'”sau “cumetre”,ca daca nu sucomba pana acum dupa ce facura pd-listii,o merita-ca e tot o tata Maria!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  28. Mă simt nevoit să-l citez pe Badea: “O să ne ia dracu’ pe toţi”, cu tot cu remanierea lor! Atâta timp cât Băsel e Zăusu’, la ce altceva să ne aşteptăm?

  29. Vai domnule Ciutacu ca rau ati mai ajuns; cum sa va provoace placere orgasmica o asemenea (scuzati expresia romanului impartial din mine)labareala.
    Base si sarcasmu,
    Laba si orgasmu!

  30. se rupe buboiu?… vreau si eu sa ma murdaresc, privind desigur! vad ca deja e agitatie mare pana si aici cu scartzarii lui Basu’ dat fiind ca trebuie sa faca ceea ce americanii numesc “pick a side”… Naspa in intersectie daca nu merge GPS-ul.:))

  31. nope…sunt precum toma necredinciosul…nu cred ca tara asta mai are sanse reale de supravietuire pana nu iese base din cotroceni cu picioarele inainte…parerea mea…asa zisa lupta interna este praf in ochi: udrea nu este pe lista de remaniati desi ministerul ei este o gaura neagra in are dispar milioane de euroi…cand oi vedea ca tarfa blonda/violeta in gingii isi ia boccelutza si pleaca, da atunci voi crede.

  32. Deci tu, Ciutacu, esti in spatele tabloidizarii presei? Eiii, asta nu stiam.
    Ai dreptate, 2 pentru astia si 10 pentru Videanu. Asta are afaceri,vrea fonduri de la U.E! Va dati seama ce frustrat era omul! SA ceara voie….de acum,face si el ce stie.Se ocupa de el, de rugaciunile si de bruma lui de avere.

  33. hei uite un citat care se potriveste lui Base:”Spune o minciună suficient de tare şi suficient de mult şi lumea o va crede.”
    citat din Adolf Hitler

  34. Catelul versus dulaul si haita in jur…Deci tot Base-Boc.E bun.Astia or sa ramana in istorie ca cel mai cretin cuplu ce a condus Romania vreodata.Asa da performanta!

  35. „… Boc e prea mic să ia ficusul la subsori, așa că stă agățat de el”- mi-a plăcut la nebunie imaginea. Am râs cu lacrimi:)):)):)). Este îmaginea zilei. Cam atât s-a întâmplat astăzi: Boc(ciul) s-a agățat de ficus. Pentru cât timp ?!?

  36. Simplifici ca sa se distreze boborul mai bine, mestere?

    Pentru ca peisagiul sa fie corect, mai trebuiau mentionate cel putin doua grupari. Iar alocarea plescoiencei in orice alta tabara, alta decat cea proprie, e o alta eroare.

    Asadar, directiile dinspre care poate veni cutitul, stiletul, pumnalul sau chiar iataganul sunt multe, oricine ai fi si oriunde te-ai afla, in adunarea portocalie.

    Episodul doi urmeaza cel tarziu la motiune. Care, spre deosebire de multe alte inaintase ale ei, are iarasi sanse. Baietii cu bilutele albe si negre stiu de ce.

  37. Bre, asta cu taberele-i buna. Parca-l doare undeva pe Marinar, cine pica si cine-si rupe gatul. Daca ne-au facut sa credem ca sunt mai multe tabere si ca ar fi si dezbinati, atunci inseamna ca am muscat nada. Cat de prosti ar fi, stiu toti ca n-au nicio sansa, decat impreuna, in haita. Astea-s doar scenarii anapoda, ca sa faca valuri si sa se agite lumea. Are dreptate cine spune ca nici macar n-ar trebui bagati in seama. PDL-ul nu face decat ceea ce si-a propus. Pai ce ? Care-ar fi motivul pt care ar bate in retragere ? Astea-s glume. Marinarul stie ca un pas facut gresit ii va fi fatal. Nu ca l-as durea la basca de Boc, Blaga sau Videanu. SI facem pariu ca iar o sa-i mearga smecheria ? Petre Roman e ata de bou incat se gandeste ca poate, poate, si-ar lua partidul inapoi de la Marinar. Geoana il pupa pe Base, ca poate-si repara rusinea patita in partid, au interese toti lacheii astia si s-ar infrati, aidoma lui Oprea, cu oricine le da de mancare. Asa ca Base stiind toate astea, o sa le-o mai traga si o sa ne-o mai traga inc-o data. Tarea-s vrea sa ma insel.

  38. Basescu bolnav,

    Oameni buni, acest om/cetatean a fost operat de tiroida -v-as ruga – sa va uitati pe net sau sa intrebati un dr.endocrinolog ce poate face aceasta boala/daca nu o tratezi in timp util – te ucide -adica inebunesti – si la propriu si la figurat. Si sa nu uitam ca lui i s-a extirpat decat un lob al tiroidei restul a ramas- o viata intreaga iei Euthyrox .

  39. daca cineva ii crede prosti,apoi se inseala amarnic .De 20 de ani sint la putere,tot aia cu mici modificari,tot alea.N-o sa gasim altii . Udrea,Ponta,Crin,Videanu,Berceanu,Geoana………restul…….tot un drac. Vise,vise,cu dureri cu bucurii (era un cintec)!

  40. Apropo : poporu’ suveran unde e in toata tiganeala asta ieftina ???…
    Se apropie iarna !!!… Cati vor mai iesi din ea ???… sau asta nu s-a vorbit in cele 3 zile de dezbateri si impartit banii ???
    Cand au iesit de dupa usile alea ferecate si-au zis : ” La dracu , mai sunt si oameni in tara asta . E , nu -i nimic : vor crapa si cu asta putem sa stam mai linistiti ” …
    Anul asta Mos Craciun va purta doliu pentru multi …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.