Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Maşinăria DNA, rateuri la neprogramate

Maşinăria DNA, rateuri la neprogramate

Casa de producţie DNA ne-a obişnuit ca – de câte ori are tiranu’ câte o problemă de imagine, stă nasol în sondaje şi-l deranjează mersul dezbaterii publice – să umfle câte un celebru de pe stradă. Să ne dea de treabă pe la televizor, că poate nu ştim să ne facem singuri sumarul emisiunilor. Marea problemă de funcţionalitate a instituţiei este, însă, dincolo de nesemnificativul amănunt că arestările televizate nu se soldează (de regulă) şi cu condamnarea duşmanilor de clasă, că pretorienii şi securiştii lui Băsescu au o mare problemă când nu pot controla situaţia. Atunci o dau în bară. Azi se forţau şi ei cu percheziţia de la OTV să ne mai schimbe un pic agenda de la haosul TVA şi al cotei unice şi, hop, a murit Mădălina Manole, Dumnezeu s-o odihnească. Nu tu live-uri de la sediul OTV, nu tu suflet la gură dacă-l ridică au ba pe domnu’ Dan, nu tu nimic. Tonomatele-s puse pe muzică. Sorry, băieţi, da’ maşinăria voastră  pe bază de cătuşe dă rateuri la neprogamate…

P.S. Mogulii-s de vină ca francezilor li se pare că România se duce către dictatură.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

51 thoughts on “Maşinăria DNA, rateuri la neprogramate

  1. De acord cu tine, grotescul vinde mai bine ca banalul intr-o tara de sado-masochisti. Dar partasa la aceasta uzanta nu sunt doar ciripitorii presedintelui, ci toata presa. Presa serioasa, pragmatica dispare treptat si ireversibil, pentru ca a devenit o femeie batrana si urata pe care nimeni nu o mai doreste, mai interesanta este moartea… (Dumnezeu sa-i ofere Madalinei linistea ce n-a putut-o gasi aici!)
    P.S.: Vive la France, you snails eating french fags! 🙂

  2. Adevarul e, ca devenisera plictisitoare inundatiile, plus ca si faza cu OTV-ul era in reluare.. Asa ca un mort proaspat a fost o mana cereasca. Maine o sa vedem reportaje de la groapa si interviuri cu groparii..

  3. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ce sa mai zicem?!
    boc zice”va interzic sa…”Cat mai rezista acest guvern?!Bravo francezilor-ei vad clar ce ni se intampla.

    cu respect,
    Ioanap

  4. Te pomenesti ca presa franceza o fi vreun etalon de deontologie. Trambiteaza si ei ce citesc pe la noi. I-au auzit si ei pe baieti ca se plang ca le pune baselu punga la gura sa nu mai decarteze chiar asa ca betivii pe la toate colturile.

  5. Dupa scandalul Vladescu ma si intrebam pe cine urmeaza sa mai aresteze DNA. Deocamdata s-a lasat cu descinderea la OTV. Cazul Madalinei a venit “pleasca”…

  6. Concluzia pe care o trag din starea natiunii este ca, v-o spun in calitate de diagnostician, SUNTEM INSARCINATI! Doar asa se pot explica simptomele: indispozitia matinala(greata), durerile de cap, oboseala etc… Sarcina noastra consta in cateva miliarde de euro pe care, ca o mamica responsabila ce tre’ sa fim, vor trebui gestionate pana la final… Dar cine dracu ne-a pus sa stam capra in fata copulatorului matroz, care, respectandu-si fisa postului va ridica ancora si va pleca, lasandu-ne singuri sa ne crestem progenitura (care la randu-i va castiga in dimensiuni si pretentii). Si ca orice sarcina, survine unui contact sexual neprotejat….

  7. Securiştii aplică metodele care merg. De 70 de ani metodele lor funcţionează. Că mai moare o celebritate şi nu şi-au sincronizat fumigenele, e nimic. Fumigene au destule şi sunt şi destui proşti de prostit în ţara asta. Unul dintre proşti chiar a reuşit să posteze al 5-lea comentariu 🙂

    Mie mi se pare că şi cei care difuzează ştirile nu stau pe gânduri şi inghit rapid tot le ţâpă securiştii peste gard. Nu-i nevoie să ne fraierească pe noi, e destul 50% + 1, un target leger de atins.

  8. DNA ar trebui sa-si schimbe programul si ar putea sa ne prezinte “in direct”, indicatoarele 3D ale d-nei Udrea pentru “trafic” de influienta.
    Update: France24 n-are alte subiecte legate de… 14 iulie? Presa asta incomoda…

  9. Twilight Zone este chiar ROMANIA !!! … Sau mai bine zis : ” Toilet Zone ” …
    Cum dracu de suntem toti orbi si numai altii vad nenorocirea in care traim ???…
    Am ajuns imuni la ORICE !!!… SUPRAVIETUIM nu TRAIM !!!

  10. Dan Diaconescu este un Basist prin excelenta. Este un aranjament intre el si Basescu tot ceea ce se intampla cu asazisa sa arestare. PDL pierde teren si Base are nevoie de un aliat puternic, vataf peste multi prosti. Unde a stat Base in campania electorala pana la 2 noaptea? La ce televiziune? La OTV! Votantii lui Basescu sunt idiotizatii de la OTV. Cititi din gandul pe Dan Diaconescu despre OTEVIZAREA ROMANIEI. Asa se numeste articolul. O sa va convingeti cum a castigat Base cu tembelizorul. DD i-a ,creeat” un popor pe masura si trebuie rasplatit, nu?

  11. Unde vedeti voi dictatura? Dupa cum trambiteaza
    solii portocali pe toate posturile, in gura mare,
    asa o libertate mai mare pentru presa nu a existat niciodata. Si ca prostia cu campaniile de presa reprezentand atentate la siguranta curului basinos se vor retrage din Parlament.
    Iar trepanatii sunt persoane demne, de incredere, curate, un om – o vorba, cinstite,
    culte, citite,hotarate, etc,etc. Io-i cred…

  12. Cred ca filmul asta caracterizeaza exemplar Romania de azi. Uitati-va la el si imaginati-va ca vanzatorul e basescu, batul lui e guvernul si japonezul e poporul roman. Poporul plateste si primeste ce se vede.Daca n-ar fi amuzant si, cum ziceam in gradinita,”fara suparare”, adica acceptat si inteles ca spectacol, ai putea zice ca e bataie de joc. Singurele diferente sunt ca, pana la urma, japonezul are parte de inghetata pe care a platit-o si ca filmuletul este amuzant, spre deosebire de realitatea romaneasca.Toate cele bune!

  13. Ei, cu ce zic francezii nu se face primavara! Intre noi fie vorba, cam toti, chiar si aia de stiu principiile uniunii, s-au asteptat la mai multa influenta pozitiva din partea acestei uniuni europene in care ne-am scremut grav sa intram dar nu miscam un deget sa ne integram. De-aia n-are marinaru’ mot la basca, de grija criticilor europene! El si uneltele lui sfideaza poporul si constitutia si fac prinsoare ca, de ce e criticat, de-aia se ambitioneaza sa calce-n picioare tot si toate. Pe principiul “cainii latra, caravana trece”, marinaru, mai dusmanos si mai irational ca oricand, isi vede de treaba pe care o stie el cel mai bine.

  14. Articolul e cât se poate de bine-venit. Bine ar fi să se sublinieze şi la TV, mai pe seară, cum stau lucrurile cu manipularea băsesciană bazată pe DNA. Şi cum socoteala din târg nu s-a potrivit cu cea de acasă. Dumnezeu s-o odihnească pe Mădălina!

    Cred că ceea ce se petrece legat de DD şi OTV e o mare diversiune. Nu urmăresc, dar la mare am nimerit puţin pe OTV; încercând să dau de ce mă interesa pe mine, am văzut stupizenia de titlu cu “DD vorbeşte pentru prima oară românilor în calitate de viitor preşedinte” şi aud că ar continua acest circ. Acesta, PE LÂNGĂ CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ PE TELEVIZIUNEA LUI PRIGOANĂ, sunt ultimele noutăţi de manipulare cu bătaie nu tocmai lungă, dar nici scurtă. În funcţie de cât de răbdător se va dovedi a fi poporul român. Au făcut o manea în care-vezi Doamne- Boc e făcut cu ou şi cu oţet. Adică, se lucrează LA INDUCEREA ÎN MENTALUL COLECTIV A FAPTULUI CĂ BOC CHIAR EXISTĂ CA PREMIER, iar Băsescu n-are legătură cu nenorocirea acestui neam.

  15. Daca acel comentar aparea in presa din UK era de luat in seama, dar asa, chiar daca reflecta o realitate vizibila, nu prea face multe parale fiind scris de … francezi. Pai dupa cine isi face marinache fitzuici, pe cine copiaza, nu pe limbricul ala de Sarkozy? Nu pe Berlusconi il idolatrizeaza? La dracu! Daca francezii aveau o urma de bun simt n-ar mai fi descis pliscul in politica cel putin 3 secole dupa ce s-au facut de kk in cel de-al doilea razbel mondial. Cit de labe sint se vede cel mai bine la fotbal; faptul ca si la cest mondial au fost ciuca bataii a devenit aproape o regula.

  16. Ati pus degetul pe responsabilii cu circul,care,dacă nu existau,oricum în situatia dată ar fi fost inventati.Cât despre întâmplările tragice si calamitătile naturale,mai dau si ele,neplanificat,o mână de ajutor când circul nu este suficient.Cât despre pâine…

  17. Oricum, daca proiectul de lege initiat de M.Justitiei privind actiunea in regres a statului contra magistratilor care din “grava neglijenta” sau cu “rea-vointa”, au prejudiciat cetatenii, primul “falimentat” ar fi DNA-ul.

  18. mogulii francezi au interese in tara noastra. vor sa ne fure bogatiile. Punct!

    ps. nu fiti tampiti! :))

  19. Poate da Dzeu si Maica Domnului sa ploua cu niste comandouri de Legionari peste Bucuresti 😀 , sa spele scarnaviile alea care imput capitala Romaniei… In provincii facem noi curat, daca simtim ca tremura bocancii de pe grumazul nostru colectiv. Tot asteptau stramosii nostri, “las’ ca vine Bonaparte ca sa ne faca dreptate…”; poate vine macar Sarcoji ala, cu intarziere de 200 de ani.

    Tot e Romania cu 200 de ani in urma, hihihi 😀 … Inventam si noi ghilotina, dup-aia poate si apa calda, eventual si sapunu’…

  20. Despre basescu mi-am exprimat demult punctul de vedere, ca ceausescu va ramane mic copil, inca de inainte de a apuca al doilea mandat, in schimb pe DD nu trebuie sa-l plangem, mai ales cu ce emisiuni face si este cel care, cu prostimea, l-a facut pe base cu inca un mandat. Pare ceva necurat la mijloc, dar chiar daca n-ar fi, DD poarta vina pentru base si cei care guverneaza acum

  21. Unde dai si unde crapa.Cred ca am inceput sa am halucinatii cu basescu si securistii lui.De basescu nu ne poate scapa decat basescu.

  22. Mai are credibilitate DNA-ul?Pe mine m-a uluit moartea Madalinei.Am vazut-o in urma cu 5 luni si nu imi vine sa cred.Nu ai fi banuit ca are probleme.Dumnezeu s-o odihneasca in pace!Probabil o depresie postnatala ce a evoluat in timp si care a fost ignorata de cei apropiati.Vad ca parlamentarii pdl au inceput sa fie linsati pe strada.Un muritor de foame ii va face felul lui Base.Asta e parerea mea.Se intinde coarda prea mult si nu se iese din impas in nici un fel.

  23. Imi aduc aminte de Ciutacu cand il compara pe Basescu cu Hitler. Astazi dl Ciuvica spunea ca dictatorii au in general o linie politica (am spune ca iau o directie). Basescu ia …..toate directiile de ametit ce este. Da dictachior ii mult mai bine pentru ametitul Basescu. Hai da-o incolo doar n-o sa-mi stergi si postarea asta, din cate am inteles esti un evreu cu care se mai poate discuta. Zi si tu ca rabinul din….Buhusi sau de unde o mai fi ca ai scris pe blog. Shalom! (sau Salam Aleikum)

  24. La Madalina nu ma bag, dar cu mogulii francezi, e super tare.
    PS – Auzi da mogulii francezi vroiau sa ia sarea si posta sau… parca asa era… sau nu? Oricum condamnabili mai sunt si occidentalii astia, comunisti nenorociti cu mineriadele lor cu tot 🙂

  25. Cum spuneam, regimul Basescu este mai rau decat o dictatura pentru ca este un REGIM DE TIRANIE PERSONALA, fara cap si fara coada. Un asemenea regim se asemana mai mult cu regimurile tiranice din Africa, parca cu al lui Idi Amin. Mai lipsete sa va manace prajiti la foc mic pe toti “tonomatii” ca un canibal adevarat/ da alcoolul ii mai bun, inca n-a prins gustul carnii de om.

  26. trebuie sa imi fac mea culpa. pana mai deunazi, am crezut ca indarjirea ta impotriva marinarului este una dictata de apartenenta la un trust de presa care al unui adversar al acestuia. imi ziceam ca toate iesirile tale erau mai putin real-hormonale decat intelectual dictate, speram ca votul meu din decembrie sa nu fi fost unul inutil. in fine… dar acum, cand vad ce face marinarul, cand vad ca romania se indreapta catre un stat politienesc, imi vine sa-mi dau cu tesla-n c…e (daca as avea asa ceva). nu numai ca nu sunt mandra ca sunt romanca, dar mi s-a facut scarba de romania (de mine insami inclusiv).

  27. Portocalii/violeti mint mai usor decat respira,afisand o ipocrizie/nesimtire/cinism totale.Cretinii acestia,loviti de flacara prostiei violete, distrug cu buna stiinta tara,conform principiului “dupa noi potopul”.Din pacate potopul a venit peste tara,fara sa ii ia pe acesti nemernici,ci pe nevoiasi.
    Pe vremea celeilalte dictaturi,atunci cand dictatorul ceausila si-a schimbat tabloul vechi(mai mic si intr-o ureche) cu altul nou,mult mai mare,sub sticla(deci mult mai greu),la o scoala s-a intimplat un fapt deosebit.Administratoarea liceului s-a prezentat la director, cu tabloul nou,foarte greu,spunand franc, aratand spre tablou ” asta nu merge batut,numai impuscat”.Desigur, administratoarea se referea la modul de atarnare a tabloului,care nu se putea “spanzura” prin baterea(unor cuie),ci prin impuscarea (unor bolturi).Dar cred ca se putea intelege si ceea ce s-a intimplat in 25.12.1989,fapt ce l-a inmarmurit pe director.Cred ca si acestor nemernici l-i se potriveste si l-i se poate aplica aceeasi reteta.

  28. Normal ca mogulii sunt de vina, daca posturile lor de televiziune sunt mai urmarite in frantuzia decat cele basiste.

  29. CU UN CONDUCATOR CA BASESCU ROMANIA POATE CEL MULT SUSTINE UN RAZBOI….CU “CHETRE”! (ORI CU CIOMEGE)VEZI VRE-UN TALENT ORATORIC LA BASESCU? OH DA, ISI “HICNOTIZEAZA” PUBLICUL CU OCHIUL DE CICLOP! HIC! HIC! DIN FUNDUL STICLEI DE “VIZIKY”.

  30. Romania se duce catre dictatura cu sprijinul lui Ponta.Traiasca fsn-ul!Ponta a facut blat cu Base.Daca se desteapta Geoana,in toamna va trebui sa isi apere scaunul de sef al Senatului,eu zic ca pana in iarna ,Ponta nu va mai fi sef la psd.

  31. aseara l-am visat pe Base!!!Era flamand si incruntat!Visasem si o umbra in ceafa, era o lipitoare mica, sfasiata de durere ca nu a supt nimic!Imi soptise la ureche ca-l place mult pe lider si-ar vrea sa-i fie aproape:la bine si la rau, in plm mea, flacau!

  32. THE END OF JOICE,,,asta a ajuns romanica,cu sprijinul si cu ajutorul a 5 mil de romani…ca or fi 4,5 mil,ca or fi 4,3 mil,chiar nu conteaza.Trist este ca intr-o tara europeana,cu largi deschideri si acorduri NATO,se intampla o bulibaseala demna de plans,ca de ras am ras cu lacrimi la primul mandat.
    Franta,pfui…si-au terminat de verificat spagile presedintelui lor si viata de telenovela,acum s-au luat de noi,ca sa ce?Cu ce ne ajuta?Chiar si americanii deschid discutia despre praful de la noi.Si?As dori sa ii vad ca se implica,ca dau ultimatumuri,chiar si UE.Sau le convine situatia de minune,ca doar nu pot sa cred ca s-a ales in tara asta un presEDINTE pe voturile de la urne.Inca mai avem bani de dat,asa se pare…

  33. DNA cu alt pitic ot Cluj si-a imaginat ca poate fi mai mogul in media ca Voiculescu si Vantu???
    as fi curios ce audienta face mogulul bun Paunescu cu subiectul lui Vantu turnator!

  34. Adica ne indreptam spre dictatura?! Eu credeam ca suntem deja in dictatura. Eu zic ca treaba cu, Curtea Constitutionala, cand au votat impotriva pensiilor, a fost un manevra pentru a spune “vedeti, Curtea este independenta”, dar in 2012 se vor face fraude atat de mari iar curtea v-a valida alegerile si o sa vedem PDL castigand zdrobitor, atat ca vor avea nevoie pentru a avea numarul suficent de mandate pentru a putea schimba constitutia. Am o vaga impresie ca primul lucru schimbat v-a fi numarul de mandate, ca vorba aia, daca poporul vrea de ce sa nu fie ales Tatucul inca 2 mandate de exemplu? Si cine v-a putea spune ca, Curtea Constitutionala nu-i independenta? Au dat acum, dar vor lua cu mana anilor ce vin…
    Nu stiu ce m-ai castiga acum cu treburile astea, de arastari televizate, percheziti, etc? Suntem destul de obedienti pentru a m-ai fi necesat asta. Nu inteleg pentru ce se m-ai chinue. Sunt deja obisnuit cu idea, nu sper sa m-ai prind ceva schimbat in tara cat mai traisc. Probabil ca asta-i rau…

  35. felicitari victor, foarte bine zise lucrurile. daca niste rautaciosi il prind data viitoare pe base ranga de beat in poze cind mai vor ei sa distraga atentia, iar vorbesc pe linga. ca nu mai vreau ca moartea cuiva sa-i incurce, mai ales un om asa bun cum a fost madalina.

  36. “Să ne dea de treabă pe la televizor, că poate nu ştim să ne facem singuri sumarul emisiunilor.”

    Aia vor sa furnizeze doar subiecte, dar asta nu inseamna ca au cum sa se bage in sumarul emisiunilor.

    Apropo, daca tot s-a apucat sa-i mute in alte functii pe secretarii de stat… in elanul asta stahanovist nu desfiinteaza si DNA-ul?
    Ca oricum ar fi alte structuri cu aproximativ aceleasi atributiuni…

  37. Buna ziua,

    Ma bucura P.S.-ul, un post asemanator am facut eu la emisiunea Sinteza Zilei de aseara:)

    O zi buna!

  38. cum spune amorocanul, “misdirection”. astia s-or fi crezand magicieni sau poate se cred in “Romania, land of the (mentally) lost” adica ne cred cam prosti, “cam” fiind, sub calota lor, de prisos. cand ii vad pe unii exponenti ai elitei grobiene(stiti dumneavoastra cele 3 initiale care ne agita in ultima vreme lacul existential oricum tulbure, dar macar, odinioara, linistit) care in vast limitata lor capacitate toarna, ba nu, vomita minciuni si prostie de parca astea doua ar fi singurele noastre nutriente, simt o nevoie acerba de a schimba canalul ba chiar codul postal cu totul. dar desigur, mogulii sunt de vina pentru tot ca doar ei simuleaza realitatea precum o ciorba stricata refiarta la care mai adauga propriile lor ingrediente pentru o mai buna oranduire a prostimii, ca doar ei profita de pe urma mai sus mentionatei, majoritare ce-i drept, si nu gloriosii nostri lideri, plini, de altfel, de…probitate. scarba, dezgust, sufletu-mi vomita nevoie crancena de retaliere. domnule victor ciutacu, sunteti insomnia lor, sunteti indigestia lor, sunteti migrena lor si doar a lor. pentru noi astia peste medie, din mai multe puncte de vedere, sunteti aer curat intr-o cladire arzanda. ramaneti asa cum sunteti!

  39. Parerea mea este ca…DNA stie ei ce fac !
    Daca Dl.D.D. are scapari in comportamentul civic atunci cand nu e in emisie…(sper ca nu !) atunci imi pare rau daca … “a alunecat”. 🙁

  40. base asta e ca un blestem pt noi oamenii normali caci a reusit ceea ce nici raposatul n-a reusi sa dezbine si familiile. am ajuns ca eu si fiica mea sa nu putem vorbi din cauza ca a fost dusa”cu presul” de pdl precum ca face reforma impreuna cu marinelu. iti dai seama de perversiune daca a reusit sa-i pacaleasca si pe tineri care n-au apucat sa cunoasca prea bine ce fel am duso inainte de 89

  41. Imi cer scuze pentru off-topic, dar mi-a placut foarte mult exprimarea jurnalistilor francezi:
    “Presedintele roman se comporta ca un taur intr-un magazin cu portelanuri”…Vai de noi! 🙁

  42. Poate ca’s un pic “off topic” da’ a observat cineva ca atunci cind moare cite o persoana relativ publica media vorbeste de “trupul neinsufletit”, “suflet” si alte de astea iar cind e vorba de victima vreunui accident sau crima se vorbeste de “cadavrul (sau cadavrele) carbonizat(e)”, “cadavrul descompus” sau in tonul asta?!?!?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.