Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Conferinţa de presă. Selecţie îngrijită :))

Similar Posts

30 thoughts on “Conferinţa de presă. Selecţie îngrijită :))

  1. L-am vazutastazi pe Prigoana sustinandu-si un proiect de lege privind aplicarea de noi impozite.Daca sant de acord cu unele propuneri ,nu pot fi de acord cu impozitarea scolilor spitalelor:cum vine asta iau dintr-o mana si dau in alta,cam batut in cap maidanezu.Eu ii dau o sugestie: sant foarte multe cladiri in cimitire si ce bani s-ar lua si sa renunte la sere,chiar mai vrem legume.

  2. vad ca se repeta la antenele 2 si 3 o nedumerire, pe care o exprimati si dvs.: daca o reducere a pensiilor cu 15% era suficienta, de ce o impozitare cu 16% nu e; desi nu pot sa cred ca nu stiti, va spun eu: pt. simplul fapt ca pensiile de peste 1000 ron se impoziteaza si in prezent, deci ar fi vorba numai de impozitarea diferentei de 1000 ron si sub aceasta valoare.

  3. Respect d-le Ciutacu de peste Prut, de colea din stanoaca vecina/sora cu Romania.

    La mai multi ani de activitate si la mai multe capete sfaramate si schelete dezgropate.

  4. Te rog nu da curs ofertelor lui Vantu, ar fi pacat sa iei teapa ca Geoana,poate are colegul tau Razvan Dumitrescu niste sfaturi pentru tine. De la vipera aia te poti astepta sa te traga pe dreapta. Cu simpatie, Ducu.

  5. Felicitari Victore !
    Sa sti ca ai mult mai multi prieteni decat i-ti inchipui , chiar daca nu-i sti .
    Catalin

  6. Multumesc pt. emisiune,nu o vazusem,eram in aer.Mi-a placut mult si ai pastrat acelasi ton cu care ne-ai obisnuit.
    10 si de la noi!

  7. Azi am aflat o veste buna: madam Tatoiu vrea sa plece din tara!
    URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

  8. “Un milion de euro si dispar”. Daca vine Videanu cu mangla ce faci? (sau alta aratare d’asta, ca multi au strans milioane dintr-o semnatura)
    E cam ieftina pielea ursului din padure 🙂

  9. nu sunt ipocrita, dar chiar imi plac emisiunile pe care le faceti, ata cat am cunoscut-o pe Floriana Jucan doar din citit de blog si revista, si corespondat cu ea pe net asa va spun si dvs. desi multi va critica eu va admir, si vorbesc frumos de dvs., va rog sa faceti emisiuni la fel de acide si la obiect, au ramas asa de putini oameni de valoare si destepti.dana

  10. Emisiunea ar fi fost bună dacă nu ar fi aplaudat cetăţenii din platou la fiecare 10 secunde.

  11. Buna ziua d-le Ciutacu,

    N-am vazut emisiunea sambata,dar m-am uitat aseara la postarile dvs.
    Eu nu am caderea sa va dau note,dar stiu eu ca meritat 10+ din plin!
    Aveti prieteni sau amici cat nu puteti sa stiti si e foarte bine ; nu e meritul nostru,ci darul Divinitatii ,care ziceti Dvs. ca exista acolo undeva si care v-a creat cu un caracter deosebit,inteligenta,cu multe calitati.Aveti o profesie pe care o faceti cu foarte mare placere si o familie fericita,sa va dea Dumnezeu numai bine si cum mai zicea si altcineva,sa va pastrati mereu aceasta fericire.
    La multi ani,foarte multi si nenumarati,pentru aniversarea de maine!

    Cu deosebit respect,
    IoanaP

  12. Imi cer scuze ca ca va scriu asta… Credeam ca stirea data de “Aurel”nu e adevarata;m-am uitat pe antena 3.ro si parca a picat cerul pe mine,ca de fapt e adevarata.Imi pare foarte rau …Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
    IoanaP

  13. da, genial! bv! felicitari! am vibrat cand ai spus ca esti statornic (profesional si personal), cat de frumos vb despre familie! bv! ma regaseam ..pe undeva…cel putin la nivel aspirational! ca am 23 si n-am ajuns sa mi le si indeplinesc! am vazut si foto din concediu…f frumos!
    si, inca ceva: cum de accepti si cometariile celor care nici macar nu stiu sa scrie corect? 🙂 sa comenteze in alta parte…

    in rest, iti doresc toate cele bune!

  14. tocami asta imi place la tine: ca esti arogant si genial! 😉 pararea asta o aveam si eu despre mine…acum ma bucur ca suntem 2 :)) oricum, mai am multe de invatat de la tine! 🙂 norocos baiatu’ cu asa o familie! eu…ma cam autoeduc. te urmaresc pe tine, pe badea si gadea…iar ca fata mi s-a zis ca nu e bine 🙂

    frumoasa emisiunea! felicitari! recunosc ca n-am vazut-o, asa ca e tocmai bine ca ai postat-o pe blog! aplauzele sunt deranjante, si asta pentru ca sunt “la comanda”, desi…tu le meriti!

    10 si de la mine!

  15. tare 🙂

    imi place mult de Diana Munteanu, este genul de femeie normala, daca ma intelegi. A fost misto dialogul vostru.

    Succes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.