Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Împărăţia delfinilor, miezu’ Mediteranei

Similar Posts

40 thoughts on “Împărăţia delfinilor, miezu’ Mediteranei

  1. @Dan Andrei: concediu pe banii mei
    @PDL Senat: da, a gasit bani pe strada

  2. Am petrecut si eu anul trecut pe la Delphin si a fost cel mai bun hotel la care am stat in Turcia (avand in vedere si High class All inclusive-ul)… petrecerea cu spuma a fost mortala. Sunt curios daca si pe tine te-au hartuit chelnerii lor cu bautura 🙂 La oricare masa ne asezam nu dura 30 de secunde si erau calare pe noi. Cred ca lua un premiu cel care te facea sa bei mai mult. Excelenta alegere! Ti-ai sters indeajuns creierul pentru lupta cu dusmanii? :))

  3. Mda… si eu am fost la Mukarnas…. se pare ca in aceiasi perioada … 🙂
    Superb oricum!
    Btw, la Delphin au fost multi romani?
    La mine, in primele 4 zile erau doar 3-4 familii, in urmatoarele au debarcat cateva autocare cu romani si s-a cam stricat treaba 🙂

  4. Si totusi trebuie sa revenim in tara asta numita de noi Romania pentru a ….
    Am fost si eu acolo si este intr-adevar un colt de vis.
    O zi minunata iti doresc

  5. Delphin Palace, nice, testat anul trecut. Nu pare sa fi ajuns criza acolo :))

  6. La ce hotel ai stat Victore, ca arata tare bine? Anul trecut si noi am fost la Cornelia Deluxe in Belek, unde ai fost tu,tot anul trecut. Frumos rau si acolo si oamenii foarte primitori.

  7. Adevarata vacanta de vis,momente ca acestea se sedimenteaza intr-o viata fericita si frumoasa.Cum sa nu te bucuri de asa ceva alaturi de ce ti-e mai drag?!Foto cu furculita e geniala prin profunzimea ei.

  8. sotia ta este foarte frumoasa, iar copilul, desi e “rebel”, eu il vad ca pe un ingeras tare simpatic, frumusel si dulce!

  9. Din imagini, locurile nu ma impresioneaza. In schimb, domnule, te felicit pentru o familie atat de frumoasa! Iti doresc numai bine!

  10. Eu cred ca pozele-s facute la Mamaia sau Costinesti.Dar pentru ca asa esti tu,rau si nu vrei sa-i recunosti succesurile doamnei Udrea,ai dat-o ca le-ai facut “nu-stiu pe unde”,pe la Mediterana.

  11. Prea mult soare , prea multa lume pentru ce inteleg eu prin concediu . Da’ stiu ca sunt cam ciudat in privinta asta (m-au asigurat toti prietenii de lucrul asta) . Cel mai misto al meu a fost la Weggis , un sat pe malul lacului Lucerna . Si de vreo 3 ani ma gandesc la o saptamana intr-un sat de pescari in Faroe sau undeva in Scotia . Pana la urma o sa reusesc .

  12. Poza cu femeia pe faleza ( sotia , banuiesc ) e extraordinara . Poti intreba pe cine vrei , te asigur ca are valoare artistica . Era perfecta daca o prindeai fara oameni in spate si in crepuscul , cu apa in reflexe rosiatice , dar e excelenta si asa . Daca tu ai facut-o , ai fost foarte inspirat .

  13. Sambata…ai stat un pic la banda pt bagaje de la Otopeni, ai vazut ce repede veneau nu?…:)) Oricum cand te-am vazut am fost sigur ca avionul vine din Antalya…:D

  14. La cat sunteti de acid si arogant, este totusi foarte vizibila latura dvs. sensibila! E clar ca familia dvs. este superba si este totul pentru dvs. Nu mai postati fotografii cu oamenii dragi, blogul va este vizitat de o groaza de cretini care pot face remarci idioate la adresa lor. Mai e un pic de vara! Repetati figura si mai oferi-le o iesire! Macar pentru cata mizerie suporta in tara asta, si pentru cat sunt de expusi, dar si pentru multe altele, si tot merita! Cu stima!

  15. superbe poze Victore, poate in alta viata sa ajung in concediu acolo s au poate cand or castiga fetele mele banii cat sa ne permita sa ne duca intr-o vacanta, cat despre familia ta sotia e frumjoasa, dar baiatul m a dat pe spate, parca o vad pe fata mea cea mica in poze, care este adolescenta si acceiasi tunsoare cat despre emisiunea de aseara superba.dana

  16. Bravo tie! familie frumoasa si sentimentele pe care mi le-au inspirat mie pozele voastre sunt echilibru,multumire si fericirea de a fi impreuna. Bravo voua! Acum insa sunt trista pentru MADALINA MANOLE. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca !

  17. Atata vreme cat poti sa te bucuri de un asemenea concediu pe banii tai chiar ca merita sa te bati cu toti cateii latratori pentru a fii la cotele la care te aflii. Minunat si binemeritat din punctul meu de vedere.

  18. Dati-mi voie sa Va laud “gashca”. Sunteti superbi!
    Si …Va spun un secret ( 🙂 ) -mi-am pus pe desktop fotografia cu jocul de artificii din postarea anterioara, atat de reusita mi s-a parut…nu i-am rezistat si am decis ca vreau s-o am mereu in p.c.-ul meu.Sper ca nu Va suparati pentru ce am facut…
    Va doresc O Zi Frumoasa !

  19. Yes! a pus si Boss poze, mult mai tarziu ca doamna, dar a pus.
    🙂 Boss esti cam sarantoc n-ai bani de litoralul romanesc?

  20. Asa as vrea sa traiesc eu in fiecare zi :D, defapt mi-am facut un scop in viata din asta

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.