Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Marea, inimoasa comunitate copy/paste

Marea, inimoasa comunitate copy/paste

Detest şpăgarii care ţin lecţii de anticorupţie. Detest curvele care condamnă emfatic prostituţia. Detest misoginii care-njură femeile după nopţi nedormite din cauza filmelor porno. Detest beţivii care ţin prelegeri despre virtuţile sucurilor naturale. Detest oamenii numiţi politic pe funcţii care se lamentează când sunt schimbaţi politic din aceleaşi funcţii. Detest tiranii care apără democraţia la televizor. Detest aproximativii care citesc şeptarul de treflă şi dezbat plagiate. Detest impostura.

În Jurnalul Naţional, puteţi citi nişte mici suspiciuni răutăcioase asupra originalităţii tezei de doctorat a Andreei Vass. Care ieri striga, ca muşcată de şarpe, ce nenorocit e plagiatorul Victor Ponta. Habar n-am dacă, după regulile schimbătoare ale comunităţii academice, documentul întruneşte (au ba) criteriile necesare declarării cu plagiat. Există nu ştiu ce comisie plătită pentru asta. Dar ştiu sigur un lucru: comunitatea copy/paste este din ce în ce mai mare şi mai dezbinată politic.

P.S. Când s-a declanşat “cazul Mang”, am opinat în gura mare că s-a deschis Cutia Pandorei

Comentarii

comentarii

Similar Posts

95 thoughts on “Marea, inimoasa comunitate copy/paste

  1. Eu cred ca prin scandalul plagiatului tezei de doctorat a Andreei Paul Vass, se incearca de fapt deturnarea atentiei publice de la teza de doctorat plagiata a d-nei Procuror General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi. Aceasta a obtinut calificativul “Magna cum laude” pe o lucrare care este evidenta si pentru un copil de clasa a IV-a, ca este plagiat. Ar trebui sa-si dea demisia, pentru ca ea baga oameni in puscarie, ea fiind vinovata de “furt intelectual”.

  2. @Garm: si cam pe unde am scris/vorbit eu ca Ponta n-are nici o problema?

  3. Eu sunt de acord ca toti DOVEDITII de plagiat sa-si dea demisia. Ca de acuzat poate fi acuzat oricine.

  4. Bravo Victore, i-ai spart fata ieri in interventia telefonica madamei andreea paul, fara vass sa fie clar.Suparata tare pe postul vostru, ca o denigrati,ca a-ti zis de masa, de sorsa de tot neamul, ca ea e mandra de lucrarea ei, ca ea e desteapta de bubuie, iar PONTA un mare plagiator.Bravo voua pentru tot ce faceti.

  5. Ciutacule,

    La dna Andreea Paul fosta Vass cine a fost prof. coordonator ? Ca la Ponta a fost Nastase – culmea -> daca se stabileste ca Ponta e plagiat iar are Nastase o problema (in calitate de conducator de doctorat).

    Abdel Kader.

  6. Mare realizare o are facultatea :”Spiru Haret” si altele ca in acesti 8 ani de zile multe persoane din aceasta arie si-au obtinut diplomele
    stand acasa iar acuma de plictiseala in aceste 4 luni care au mai ramas s-au gandit ca mai cresc in sondaje cu legea plagiatului desi unii dintre ei au fost ministrii fara liceu…

  7. Andreea Vass nu e ruda cu Bogdan Olteanu prin Gisela Vass, comunista unguroaica din anii 50? Cred ca de asta nu-i place sa i se zica Vass.

  8. Poate ma lamureste si pe mine cineva-
    Daca Ponta are o lucrare despre o Institutie noua,institutie la infiintarea careia a contribuit,cum naiba a plagiat ? Cind profesorul ala a scris cartea Institutia in cauza nu exista. Deci s-a copiat eventual,in introducere,pareri despre necesitatea infiintarii ei,propuneri .Baza lucrarii este insa alta.Este corect sau nu !

  9. Pe doamna Andrea Paul Vass o deranjeaza enorm cand este apelata Vass din cauza lui Albert Vass-criminal de razboi din zona dumneaei,din aceasta cauza e f.f.nervoasa cand i se spune,pe buna dreptate,Vass…dar inteleg ca asa o cheama din nastere!

  10. Victore,
    Am inteles ca Base i-a cerut Dnei. Andronescu sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca nu a plagiat si ca nu este in incompatibilitate.
    Eu, in locul Dnei. Andronescu, i-as spune presedintelui ca-i dau declaratia atunci cand imi da si el mie o declaratie pe proprie raspundere ca si-a luat brevetul de pilot pe bune, fara sa beneficieze de pile din partea comisiei de examen (care banuiesc ca era compusa din fosti colegi de scoala).
    Desi inteleg ca clasa politica, in ansamblul ei, a incercat sa dea bine la prostime prin numarul si importanta diplomelor pe care le-au castigat (prin furt, plagiat, coruptie, etc.) cred ca sunt unii din ei (si dna. Andronescu este doar unul din ei) care si-au luat titlurile pe bune.
    Pe de alta parte, in privinta “plagiatului” lui Victor Ponta am cateva comentarii si nelamuriri:
    1. USL-ul si media prietena (inclusiv grupul Intact – no offense) au scos-o, timid, pe Andreea Vass ca fiind plagiatoare. Eu vad cateva probleme.
    (i) Intotdeauna m-am intrebat ce “succesuri” notabile a avut ea de au cocotat-o asa de sus.
    (ii) M-am luat dupa Base si am incercat sa vad ce cariera fulminanta si-a construit si n-am gasit nimic.
    (iii) In sfarsit, ajung la problema voastra: 7 ani ati dat in PDL si le-ati creat (evident cu ajutorul lor) o imagine de “prosti sau, dupa caz, ticalosi” (ca sa te citez). Pai daca saunt prosti sau ticalosi crezi ca plagiatul mai adauga ceva? Crezi ca-l spala cu ceva pe Ponta ca si-a copiat teza de doctorat? Ma intreb daca si-a facut-o el? Parerea mea este ca i-a facut-o cel care ne se simte ofensat ca Ponta a copiat de la el!
    2. Inteleg ca CNATDCU a spus ca sunt 85 de pagini “copy-paste” care nu erau citate. Este adevarat ca erau copy-paste?
    Chiar daca ar fi citate, ce fel de teza de doctorat este cea care este doar un colaj de pasaje copiate din alte carti si/sau articole? Este valabil si pt. Kovesi.
    3. Este foarte suspect ca ministrul interimar Pop suspenda CNATDU in ziua in care ei luau in discutie teza lui Ponta. Macar daca o facea inainte!
    4. Am vazut ca USL-ul a gasit ca CNATDU este politizata din cauza unor granturi acordate de guvernul PDL. Revin la punctul 2: CNATDU a spus ca 85 de pagini sunt copy-paste. Nu cred ca iti trebuie studii de specialitate sa vezi unde este copy-paste. Ai facut-o tu pentru Elena Udrea si nu stiu sa fii jurist/avocat.

  11. Eu l-as pune pe Basescu sa dea o declaratie scrisa si semnata ca n-a mintit cu mana pe biblie in fata tuturor, atunci cand a zis ca n-a lovit copilul!

  12. Basescu trebuie sa dea o declaratie ca n-a facut trafic ilegal pe vapor cu blugi, cingo, tigari, whisky, pe timpul lui Ceasca, precum si ca n-a colaborat in viata lui cu Securitatea pe cand freca duda pe la Anvers.

  13. Victore, cu voia ta:

    @bigradu: analiza cantitativa, mai ales daca esti strain de domeniu, poate duce la concluzii pripite. Lucrarea mea de diploma (ca asa se chema pe vremea aia) are circa 20 de pagini (adunate, din 70) “copy-paste” (bine, pe vremea aia nici nu se auzise de Internet, am scris-o la masina de scris). Wow, Popescu plagiatorul, nu?

    Ei bine, cele circa 20 de pagini “copy-paste” sunt in partea de “cadru teoretic”, contin fragmente de text (citate dupa regulile vremii, dar acum ar fi considerat plagiat pentru ca nu respecta regulile actuale de citare), definitii, formule standard etc. Tema in sine a fost originala, atat de originala incat profesorul indrumator nu a reusit sa gaseasca cercetari anterioare macar asemanatoare. Dar impactul public, dupa criteriile superficiale de azi, ar fi “Muica, plagiatoru’!”

    Lucrarea mea a fost greu de inteles de profesorii din facultate, dar care nu erau de specialitate. Si nu era cine stie ce.

    Asta nu vrea sa spuna ca Ponta, Kovesi, Mang sau Vass au plagiat sau n-au plagiat, ci ca e bine uneori sa te stapanesti de la comentarii pana nu ai cuvantul unora care chiar inteleg despre ce e vorba acolo.

  14. OK. Haideti sa spargem buba, ca vad ca nu mai merge! Doctoratul nu inseamna ca esti mare savant de renume mondial sau ca un doctorat inseamna lucrarea aia in care oamenii se uita daca s-a citat ceva cu copy/paste. Doctoratul inseamna sa te descurci sau sa aduci contracte universitatii de zeci de mii de euro. Despre asta e vorba. Doctoratul nu e o chestie intelectuala, la care iei admiterea, dai niste examene, faci o lucrare si ai absolvit. Doctoratul este mai mult o chestie industriala, in care trebuie sa ai posibilitatea de a aduce bani la universitate prin contracte, in contravaloare de zeci de mii de euro. Eu spre exemplu, 90.000 eur. Ca sa se linisteasca lumea, inclusiv acest Traian Basescu. E vorba despre sa stii sa te invarti si sa invarti niste contracte in domeniu. Eu zic ca reprezinta totusi o f mare proba, nu? Sa te invarti de contracte de bani f multi intr-un domeniu. Cati pot? Aaaa, e clar? S-a lamurit? Ceva probleme? Bafta. P.S: Inca ceva, Basescu, daca are atata fuleu, sa ne aduca el lucrarea lui de absolvire (proiectul de diploma) la Institutul de Marina, sa demonstreze public ca nu a plagiat! Ca asa nu merge. Cere el declaratii, el care nu a aratat nimic despre el, doar poate faptul ca minte cu mana pe biblie. Bafta Victor. Toate cele bune.

  15. Concluzie pentru băsişti: puteţi să şi crăpaţi cu doctoratul lui Ponta în gură, dacă altceva mai bun n-aveţi de făcut!

    Ponta are treabă, că de-aia l-am trimis acolo! Să-l dea jos pe Băsescu şi să-i bage pe hoţii portocalii la răcoare, că tot e sezon de caniculă.

    Ştiu că slugile băsiste au o temă pe care trebuie să şi-o facă, poate sub ameninţări care nu-mi dau mie prin cap. Mă gândesc aici şi la ce am aflat despre ameninţările la adresa familiei avocatului lui Adrian Năstase. Păi asta e mafie cu definiţie ca la carte!

  16. O tara plina de umor! Va salut si sa urmarim pana unde vor ajunge lucrurile! Nici spielberg, nici shakespeare si nici un alt autor genial, n-ar putea inchipui asemenea desfasurare a evenimentelor! Amaratii aia de posesori de nobel pt literatura, pe care-i publicati, nici in visele lor cele mai frumoase, n-au avut atata fantezie.Pana cand cei trei crai uselisti nu-i vor curma suferinta marinarului, asa o s-o ducem! Mai tineti minte decembrie 89? Dupa executie, teroristii s-au oprit. Desigur, e o paralela nefericita, nu poate fi cazul acum decat de o executie politica, in sensul suspendarii si apoi al demiterii, sau cum o vrea muschii lor, dar sa purceada naibii, ca ne pierdem mintile!

  17. Absolut corect/genial articolul si plasat la momentul potrivit. Felicitari pentru tot ce faci Victore, in consens cu ceea ce gandim si noi. Dar astept ca si adormitii de la USL sa treaca urgent la actiune, ca doar au de partea lor poporul, Parlamentul, Guvernul, consiliile judetene/locale, primari etc.Ce mai asteapta ? Pe tema plagiatelor va rog sa continuati cu dezvaluirile mizeriilor clicii portocalii. As dori sa reluati plagiatul tezei de doctorat a lui Luluta Kovesi, aceasta sluga ordinara a basului.
    Pe de alta parte stau si ma intreb(ca prostul), cei care nu au copiat nici un rand si nici nu si-au citit(complet) teza de doctorat (caci le-au facut-o altii!), pot fi acuzati de plagiat? Astept raspunsuri pertinente,legice si logice.

  18. @ Stelian: Faptul ca nu cunosti lb. maghiara, nu e o problema. Da’ e o mare diferenta intre Vass si Wass. Citim noi la fel, “V”, da’ sunt 2 orezarii diferite.

    Abdel Kader.

  19. Da,are dreptate George!Ar trebui verificate licentele ca sa piarda diplomele;eu ,dupa licenta n-am mai avut rabdare sa citesc nimic o perioada buna de timp,iar astia au nenumarate licente si doctorate desi cand ii auzi vorbind (despre lucruri simple ) nu s-ar zice ca sunt prea dotati intelectual…

  20. auzi, am si eu o intrebare in ton cu vremurile.

    astia din guvern n-ar putea sa va plagieze pe voi, de pe la a3 si jn: pe tine, pe oana stancu, si sa-i dea in gat pe fostii ministri? cu probe, cu documente, la institutiile statului…

    sunt de doua luni la guvernare. e asa de greu sa descopere, de exemplu, manariile udrei de la dezvoltare??

    nu, ca bunavointa e mai presus de indoiala ca au… :-/

  21. @Cetateanu Popescu
    Nu sunt un expert, dar cred ca intre o lucrare de diploma si o lucrare de doctorat ar trebui sa fie asteptari academice, de cercetare, de originalitate si de rezultat mult diferite.
    Eu cred ca VP a luat-o pe scurtatura (ca multi politicieni) si ca “input”-ul sau in lucrarea de doctorat este destul de limitat. De fapt, dus la extrem, VP nu a plagit, ci cel care i-a facut lucrarea a plagiat:) (Scuze pentru mica rautate).

  22. In afara de jurnalul si antenele, nu a mai ramas nimic nebasist. trist.

  23. Vitele astea imputite au murdarit TOTUL in tara asta !!!
    Educatie , sanatate , TOT !!!!!!!!!!!!!!!!
    Blestematii dracului !!!

  24. Cica sa se pronunte “Comisia de etica”. De ce nu s-a pronuntat “Comisia de etica” si in cazul lui Ponta? La Ponta e de ajuns sa se (ante)pronunte Andruh?

  25. Eu unul habar n-am de lucrari de doctorat,deci nu ma pot pronunta.Dar remarc un singur lucru.
    Cand a inceput acest scandal,domnul Ponta “facea ceva pe acest doctorat”(ne aducem cu totii aminte…”daca se dovedeste,eu renunt la titlu'”).Ieri in emisiunea domnului Tudor(punctul de intalnire) domnul Ponta a afirmat ca el a muncit foarte mult pentru acest doctorat si ca nu va renunta asa usor.
    Mai cunoastem noi pe cineva,care la o emisiune a lui Razvan Dumitrescu spunea ca nu-si aduce aminte…”a injurat,a spus ceva copilu’,nu-mi dau seama” ,ca mai apoi sa jure cu mana pe biblie ca el e un ingeras.
    La aceeasi emisiune a spus ca el nu a impiedicat plecarea presedintelui la consiliu’,ca la cateva minute sa spuna ca treaba asta cu plagiatu’ e o razbunare pentru ca “nu l-am lasta pe basescu sa mearga la consiliu”.
    E grele tare cu consecventa si mai ales coerenta la inteligentii nostri conducatori.

    Poate ne ocupam si noi cu niste audituri,cu strangerea de niste dovezi clare si trimiterea in judecata a celor care au jefuit tara asta,domnule Ponta…si va garantez eu ca or sa vorbeasca astia despre plagiate la pisicile si cainii comunitari din fata blocului.Pentru ca(pe plan intern cel putin)nu va mai pune altcineva botu’ la asa ceva.Sau mai pe romaneste,HAI CU EGALAREA ca va calca astia in picioare.

  26. Elena Udrea a prezentat teza de doctorat in aula academiei militare in 2007 sau 2008, in prezenta multor generali,ca Muresan, Oprea , Toma si multi multi portocalii. Acum aflu ca nu este doctoritza.Unde e greseala?

  27. nu stiu de ce nu aud niciunul de la usl, si repet a 100-a oara, atunci cand se mai vorbeste de asa-zisul plagiat a lui Ponta sa se replice, sec, cu furtul anastasei, fara alte comentarii…
    sau cu furtul flotei…

    basescu si-a trimis peste usl dobermanii de la ani,parchet etc.
    el insusi e un rottweiler sangeros.
    sa nu zic sacal…

    am mai spus-o , USL are o strategie de imagine slaba, nu opereaza unitar cu sintagme puternice …cred ca lasa totul in treaba jurnalistilor , de fapt, a voastra,celor de la A3, in mod special…

    ma gandeam chiar ca opozitia sa nu mai participe labe1, sa se delimiteze clar de pupincuristii basisti.si asa, atunci cand vreunul ajunge acolo este pus in minoritate si nu e lasat sa vorbeasca…chiar , cum dracu’ sa te duci la unu’ ca turcexu?e jenant!

  28. De ce circula madam’ Vass prin Buc cu un jeep Mitsubishi negru cu nr de SJ SPP ???

  29. cred ca USL ar trebui sa organizeze joi un mega meeting in fata la Cotroceni. Am vazut ca portocalii s-au pus pe treaba si joi de la 18:00 vor avea un meeting in Pta Victorie:). Atunci s-ar vedea: 20.000 vs. 3.000, adica 1-0 USL:)

  30. Vai de mama lor, dar si a noastra…se pare ca nu avem nimic mai bun de atat, nu mai stim sa mai facem si altceva decat copy/paste, la propriu si figurat.

  31. Pana acum vreo luna eram in stare sa pariez ca PM mai ridicol ca Boc n-o sa aiba Romanica in veci. Noroc ca n-am pariat, ca Ponta m-ar fi facut sa pierd!

  32. trebuie sa fii batut in cap cu oul de Paşte sa incerci sa-l compari pe ‘editorul de fraze'(o cârpă basista)cu Ponta(hehe, nu va asteptati la elogii)…

  33. NU-L MAI SUPORT PE BĂSESCUUU….. MĂ DISPERĂ CARACTERUL LUI INFECT ȘI CORUPT !! E un tiran jegos care n-are ce căuta nicăieri în România, nici măcar podelele pe unde trec deținuții să nu aibă voie să le șteargă, pentru că duce țara asta de râpă împreună cu slugile lui. Dacă trebuie dat vreun mafiot în urmărire generală și dacă există un mafiot mai mare decât toți ceilalți pe care îi are România, ăla este Băsescu ! Incredibil !!

    De data asta m-a revoltat ieșirea lui de azi. Iese să-mi vorbească de cât de minunat e el (?!) când țara asta e înfundată în corupție !? Iar la întrebările nu știu cărei jurnaliste despre plagiat (un subiect care începe să mă scoată din sărite; am rezolvat toate problemele ne-a rămas plagierea…) a încheiat CONFERINȚA DESPRE EL, spunând că nu vrea să comentez și a ieșit grăbit din sală. Nu doar că vorbește despre ce vrea, dar îi este si scârbă de jurnaliștii care, unii, au venit să-l întrebe chestiuni ceva mai serioase decât marinăria lui. În plus, le-a trântit tuturor masterilor și doctorilor cu diplomele în cap, bătându-și, în stilu-i mizerabil, joc de ei.

    Altceva: mi se pare incredibil ce i s-a întâmplat avocatului Liviu Popescu ! Incredibil !!! Și, la dracu’, în țara în care nu există justiție atunci când se vrea să nu existe, noi vorbim de nu știu câte săptămâni de plagiate !?!?!

    Spunea astăzi, Lucian Avramescu, la Maria Coman în emisiune: dacă Băsescu spune că el a făcut doar ce s-a priceput, atunci de ce s-a băgat în politică ? Corect; e incoerent, săracu’ de el… nu mai poate… însă oricât s-ar mai agăța de putere, v-a sfârși ca un dobitoc ce e. CÂND ?! ASTA E ÎNTREBAREA CARE NU-MI DĂ PACE. CÂND SCĂPĂM DE EL ȘI DE CAPII REȚELEI LUI MAFIOTE ?

  34. Dupa cum ai vazut, dna (only)Paul (cum cu vehementa sustine ca se numeste) a fluturat in fata ziaristilor o cerere de analiza a tezei sale de doctorat. Surpriza mare, dna (only)Paul s-a semnat cu numele complet, inclusiv blamatul Vass. Stupid.
    Ieri la RTV am vazut un “complet de judecata” a plagiaturilor, in frunte cu Striblea. Ce nu inteleg, cum poti sa comentezi asemenea subiecte, tu fiind angajat la un post, care prin “fiinta” lui, reprezinta un plagiat (copie fidela a altui post basist).
    Legat de dna Andronescu, sunt sigur ca ai observat diferentele in solicitarea lui Basescu fata de cea facuta lui Hasoti. Cu ea, Basescu va trece la alt nivel, va lovi direct in comisiile care au validat doctoratele in Romania. Asta calca absolut totul in picioare in dorinta de a-si atinge scopul. Asta e raul absolut.
    Daca Basescu nu pleaca de la Cotroceni, USL degeaba e la guvernare, mai bine stateau in opozitie.

  35. zau asa de unde atita incrincenare pe poporul asta(comdamnat sa tot aleaga intre comunisti si securisti-sa citam un ,,clasic in viata,,)Ma gindesc foarte serios daca,cadinele lui Basescu(Udrea,Ridzi,Sulfina,Paul-Vass,Anastase,Turcan si cu voia dvs.ultima pe lista Macovei)ar putea macar atita un barbat dupa prostia pe care o emana cu darnicie.Zau asa suntem masculi sau nu mai suntem!!!

  36. Eu nu inteleg in numele cui se lupta presedintele cu guvernul si unde anume scrie in constitutie ca intra asta in atrbitutiile lui? Inca ceva, presedintele este bugetar, lucreaza la stat, el e platit din bani nostri. Teza lui Kovesi (si demisia) si juramantul lui Basescu pe biblie ca n-a lovit copilul! Ca sa stim si noi! Oricum, la PD-L-isti nu e pe logica, e care tine cu steaua si care cu dinamo. La mintea lor…

  37. Ciudat mod de a gandi mai are si doctoranta vass.Eu am muncit 8 ani la lucrarea mea,dar Ponta sa-si dea demisia ca a plagiat.Eu sunt mandra de lucrarea mea,dar se poate sa am si copiute ca de…..sunt si eu om si poate am gresit.Pai alti nu sunt si ei oameni?pentru unii este greseala si pentru alti crima?

  38. Căutați lucrarea de licența a lui Băse. E cumpărata de la un coleg mai mare.

  39. Aceastaeste o informatie neverificata – nu e treaba mea – nu sunt jurnalist de investigatii = dar poate va intereseaza, daca tot am pornit la batalia pentru corectitudine initiata de la Cotroceni. In urma cu 3-4 ani am aflat de la un medic de la sp.Universitar ca dl.prof. Vladescu Cristian – cel cu reforma in sanatate de la Presedentie – si-a sustinut doua doctorate – unul in Sociologie (nu imi aduc aminte sigur – insa sustinut la Universitate Bucuresti) si unul in Medicina. Cel de-al doilea i-ar fi fost necesar ca sa devina profesor la Universitatea din Timisoara. Pentru aceasta se pare ca a apelat la calea cea mai usoara – cea a AUTOPLAGIATULUI (ca speta nu difera cu nimic de plagiat – fiind o practica imorala) – folosind aceiasi teza de doctorat initiala – cu mici modificari – pentru a obtine si al doilea titlu de doctor.(DOTTORE)Deoarece nu am dovezi si nici informatii suplimentare (doar o birfa veche de multi ani) – va rog – pe cit se poate – sa nu folositi informatia fara a o verifica in prealabil – eventual direct de la sursa.

  40. As dori sa se exprime o comisie de asta speciala si in cazul lu` Vosh de exemplu, sa urle in gura mare “comisia are interese politice” s.a.m.d.

    Oricum Ponta va pleca din pozitia aceea. Daca te uiti la declaratiile de presa de dupa Consiliu, constati ca habar n-a avut ce s-a discutat acolo. Intr-un final a aflat si el. Oricum si Ponta asta mare razgandac. A invatat de la Tbasesc.

  41. Daca in martie-iunie 2000 Masterul în Drept Penal Internaţional la Universitatea din Catania este de fapt un curs de 3 săptămàni şi nu un master

    Conform CV actual, reiese că a fost întài Doctor-iulie2003 şi mai apoi Master-noiembrie2003.

    Funny?

    -iulie 2003-Doctor în Drept Penal al Universităţii Bucureşti

    -noiembrie 2003-Master,Management Politic” Institutul Social Democrat.

  42. nu ma intereseaza plagiatul lui ponta vor trai romanii mai bine de acum?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.