Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Invitatul preferat al lui Mircea Badea :)

Similar Posts

109 thoughts on “Invitatul preferat al lui Mircea Badea :)

  1. Vad ca inca se discuta aprins despre plagiat. Din cate cunosc eu, umil poporean fara pretentii, o teza de doctorat cuprinde in sine ideea autorului despre ceva, idee bazata pe lucrarile altora, din care el culege argumente pt felul in care vede el problema, de regula intr-o lumina originala, a lui proprie. Daca era ceva absolut nou, fara amestec din afara, se numea inventie si revolutiona, ori nu, un domeniu. Orice lucrare de doctorat poate fi acuzata de plagiat, in sensul asta!
    Deci s-o lasam dracului de lucrare, ca tara si poporul au nevoie de pricepere si daruire, de guvern si de prim ministru!

  2. Videanu? Care Videanu? Ce treaba are Videanu?? Asta mai scoate capul in public? Credeam ca s-a dat de tot la fund…

    Nu frate, a facut in regim de urjenta PSD-ul (e drept, aicea la mine conteaza doar PSD-ul; s-ar putea ca la nivel national sa fie un sondaj comun, al USL; eu totusi banui ca e exclusiv al PSD-ului) un sondaj fulger (telefonic) vineri si ieri, si acuma termina baietii de centralizat si interpretat datele. Li s-a cerut ca luni seara cel tarziu sa predea cercetarea, cu tot cu interpretarea rezultatelor. Asa ca maine pe la 14-16 cine stie unde si la cine sa caute (la PSD ori poate USL), ar putea afla datele nationale, cu detaliile de rigoare…

  3. @alphas. bai alphas, vad ca o bagi cu inverse, poate o scoti tu de ceva. ia zi, p-asta o stii, cand a schimbat videanu rezultatul la prezidentiale in 2009, cand a venit el seara si a facut el “numaratoarea paralela” si intr-o ora si jumatatea a centralizat el tot, l-a scos iar pe paraplegic de vreo 5 procente scurt, la 23.30 a dat si stingerea ca el era birou electorat central, tu crezi ca am uitat sau zici ca suntem toti complet tampiti? oricum, tu cu cine tii, cu steaua sau cu dinamo, ca la tine gandirea la asta se reduce. nu?!

  4. Ultimul sondaj CCSB (efectuat pentru emisiunea “Punctul de intalnire” – Radu Tudor):
    – USL – 64%
    – PPDD – 15%
    – PDL – 13%
    ca raspuns la intrebarea “Daca duminica viitoare ar fi alegeri parlamentare cu cine ati vota?” Q.E.D

  5. Jupane african

    Daca vrei o scurta auto-caracterizare, uite-o: sunt cam taliban si cred in aplicarea poate nu neiduratoare, dar riguroasa, pentru toti, a regulilor. Asta inseamna ca nu dau doi bani pe existenta unor scopuri mai “inalte”, pentru care unii cred ca merita sa inchizi ochii, sa faci compromisuri morale majore. Sunt adeptul campaniilor politice dure si murdare. Pentru ca eu cred ca in politica trebuie sa intre indivizi relativ curati si cu pielea tabacita. Curvele trebuie strangulate fara mila, iar domnisoarele de pension date la lei. Ori, daca preferi, trimise pe centura.

    Uite un exemplu. Ponta a plagiat. Trebuie sa plece. Daca se va dovedi ca madam Kovesi a plagiat fie si o singura pagina (eu probe ferme ca la Ponta n-am vazut; dar am un feeling ca ele exista; nu apar pentru ca Ciuvica si ai lui sunt niste dobitoci care nu stiu cum se verifica de plagiat o lucrare in care apar si trimiteri), sa plece si ea. La fel si madam Paul (stiu, fara Vass, am vazut-o la A3), Care-i problema? La abator cu ei! Cu toti. Did I make myself clear?!…

    Vad ca periodic reapare in prim plan mitul fraudei la numaratoarea voturilor, in 2009. Nu comentez daca si cat s-a furat pana la bagarea buletinului de vot in urna. Dupa aceea nu s-a mai furat nimic. Ca Videanu stia cu 3-4 ore inaintea lui Hrebe scorul, asta-i o chestie de stil de lucru. Videanu si trupa mergeau pe centralizarea rezultatelor prin SMS, Hrebe exclusiv pe procese verbale oficiale fotocopiate si scanate. Procedura evident mai greoaie. Am explicat pe vremea aceea tot aici, pe blogul lui Victor, ce si cum de Videanu stia pe la 1 rezultatele finale, iar Hrebe abia la 4-5. Anul asta m-am convorbit cu cineva din staff-ul lui si exact asta mi-a zis: omul a ramas de moda veche; echipa lui fara docomente in fata nu centralizeaza nimic. Ori, sper ca iti dai seama, ca pana trimite mail cu copia PV scanata omul PSD / USL din Partestii din vale dureaza ceva, nu?!…

    PS Sunt omul unei singure tabere: io.

  6. Jupane alphas

    Atunci cand stabilesti o regula pe baza carei potzi lejer sa ii extermini pe totzi cei in viatza cu care se intampla sa te intersectezi, atunci cand aplici ad literam zicerea :

    Kill ’em all
    let God sort them ”

    Atunci nu se chema ca faci justitzie ci genocid.

    Daca lucrarea de doctorat a lui Ponta nu e conforma atunci Ponta trebuie obligat sa o sustzina din nou intr-un termen rezonabil hai sa zicem de 3-6 luni iar pana atunci sa fie suspendat din toate functziile incompatibile la litera de lege cu respectiva lipsa a unei lucrari de doctorat valide.

    Functzia de prim ministru nu este incompatibila cu cea de posesor de doctorat anulat cea de profesor universitar este.

    PS ce-o sa ne facem insa dupa respectivele 6 luni cand negrii de pe plantzie for fi reusit a-i fi facut lui Ponta, lui Koevesi lui Vass si restului gastii niste lucrari de doctorat impecabile faca ca ei fara ca respectivii sa fi pus in punct sau o virgula in tot tomul ?

    Vom fi atunci mai satisfacutzi vom fi atunci mai curatzi si mai uscatzi?

    Nu stiu daca tu ai vre-un prieten cu lucrare de doctorat luat pe bune in domeniul respectiv da eu am unul si de mult ce i-a folosit a abandonat cu totul domeniul respectiv.

    Era electronist automatist si descoprea cai mai eficiente de control al motoareleor electrice cu toata matematica de rigoare si acuma este Operational Manager – Business Services Assurance la retail banking.

    Coool. Asta e Romania stai sa itzi povestesc despre un alt cunoscut la meu cu doctorat in RFG in fizica suprafetzelor subtziri care tocmai a fost concediat de la firma la care lucreaza deorece a esuat in a creste volumul de pre-shipment inspection in contexutul in care exportul in regiune s-a redus si ca atare si pre-shipment-ul daaaa asta n-a contat.

    De prea multe ori noi romanai am fost manatzi inainte de niste lozinci si de niste slogane care ascundeau in urma doar o furie oarba si dementa de eterni frustrtzi care inca o duc prea bine pentru cata fierea au ei in vezica.

    Uite de pe urma faraonilor au ramas piramidele
    De pe urma lui Constantinescu a ramas intrarea in NATO iar de pe urma lui Nastatse intrarea in UE doar cu buletinul.

    De pe urma dementzei furioase a lui Basescu ai altora ca el ce-o sa ramana ? Cumva o intrare in Shenghen ? Cumva o crestere fara preceedent a PIB-ul? Ce ?

    Repet sunt ofense si ofense impardonabile.
    O lucrare de doctorat dacuta la *utu-i ma-sa nu e o ofensa impardonabila.

    Segmentele de prezentare copy& paste pot fi re-editate in mod corespunzator si cu asta basta.

    Concluzia finala a lucrarii nu se schimba.
    Nici noutatea sau originalitatea ei.
    Doar partea de umplutura in care se face o trecere in revista “stadiului actual”.

    Ce e o ofensa impardonabila ?
    – Crima (bolnavi mortzi pentru ca “sistemul” nu ii mai poate trata)
    – Pierderea onoarei (nu mai putem fi o tzara de mamicutze si bebelusi)
    – Pierdere increderii in viitor (reducerea numarului de locuri de munca in Romanai de la 8 milioane la 4 milioane ceea ce e perfect echivalenta cu reducrea tzarii la jumatate).

    Poanta nu va demisiuona pentru ca Ponta nu trebuie sa demisioneze, deorece generalii nu demisioaneaza in toiul bataliei si nici in mijlocul asediului. Ei eventula isi fac harakiri la sfarsit

    Ei nu ii dau demisiai ci sunt demisi si eventual spanzuratzi sau condamnatzi sa bea cucuta dupa batalie (modelul generalilor din timpul lui Socrate ) caci nu asa noi acum cu totzii stim ca “reci mai sunt temnitzele Romei”

    Stitzi cu toztii cum s-a purtat si cum l-a tratat Roma cea civilizata pe “barbarul” Vercingetorix cand acesta a vrut sa se predea.

    Viitorul ni-l facem noi acuma.
    Intrebarea e cum ?
    Cu Basescu sau cu Ponta.

    Ingeri nu mai exista, exista doar demoni si leviatani (cel putzin in Supernatural).
    Asta e intrebarea este cine sa si-o ia in bot acuma?
    Eu zic ca e randul lui Basescu, dupa aia mai vedem si de Ponta

  7. Musiu Laur, cunosc mult mai multi doctori decat degetele pe care le avem amandoi in proprietate personala, dar banuiesc ca asta nu te surprinde. Unii sunt doctori din snobism, altii pentru ca nu au avut incotro, iar cativa pentru ca chiar au vocatie de cercetatori. Evident ca nu toate tezele lor sunt pline de idei inovatoare si grozave, ba unele sunt chiar colectii de banalitati. Atata doar ca, destul de probabil, niciunul n-a furat, plagiind.

    Punctul tau de vedere colcaie de sofisme: sofismul falselor alternative (singura varianta este ori Ponta ori Basescu?! sigur nu!), ignoratio elenchi (problema nu e daca Ponta fara doctorat poate fi PM, ci daca Ponta dovedit hot poate fi PM!) si pot continua cu analiza, chiar extrem de analitic.

    Sa rezum punctul tau de vedere. Tu pui fata in fata impactul social al prezentei / activitatii / prestatiei lui Ponta si Basescu si zici asa: un rahat tare si zdravan e mai bun decat o cana de diaree?!…. Celor care impartasesc opinia aceasta ce altceva pot sa le urmez decat traditionalul pofta buna!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.