Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Lovitura de stat a lui Manneken Piss

Lovitura de stat a lui Manneken Piss

După tonul grav al lui Băsescu, politician mare, cu nas fin, iubitor al democraţiei, se pare că trăim o nouă lovitură de stat şi nu ne prindem. Organizatorul ei pare a fi Ponta, în complicitate evidentă cu Antonescu şi Voiculescu. Conform unor generali patrioţi şi vigilenţi din serviciile de informaţii, ale căror nume nu le vom scrie în acest colţişor de pagină, coordonatorul tentativei de puci e Manneken Piss. Şi sigur e plătit de ruşi. Care, terifiaţi de iminenţa montării scutului antirachetă la Deveselu, vor să revenim în sfera lor de influenţă. Şi după aia să vândă sofisticatele dispozitive militare la fier vechi. Cu toate astea, chiar dacă-l doare-n suflet de ţărişoară, preşedintele nu va alerta Parchetul General că premierul încearcă să răstoarne ordinea constituţională din statul de drept. Singura întrebare, cu răspuns deschis, e cine o va face. Mistreţu s-a trecut primul pe listă…(integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

50 thoughts on “Lovitura de stat a lui Manneken Piss

  1. Bine scris!
    Am mai spus si repet: pe masura ce trece timpul e din ce in ce mai grav daca nu e suspendat Basescu…(stiu si ca mai trebuie timp sa treaca legea referendumului etc.)
    Nu pot sa uit cum a inceput si “lupta” cu Tariceanu cand a trimis-o pe Udrea cu biletul galben…E neschimbat Zeus…din pacate e chiar mai rau.

  2. Foarte tare articolul, esti genial ,am ras singura cu pofta cand l-am citit mai ales partea cu Manneken Pis. Articolul tau reflecta perfect jocul Betivului “de-a alba neagra” .
    Hai ca esti tare !

  3. Cica basescu e un “iubitor al democratiei” :))) Pt. basescu democratia e un cosmar, la fel cum e pt. toate lichelele din pdl! Si cu toate astea, cat tupeu avea azi cezar preda sa vorbeasca despre statul de drept si despre “anarhia” pe care o instaureaza USL-ul…

  4. Sa stii ca mie mi se pare corect modul in care s-au petrecut lucrurile.Mi se pare in regula ca domnul Ponta se afla la Bruxelles si ca Basescu a renuntat sa se faca de ras pe acolo.Cred ca e un bun inceput pentru ca presedintele sa nu mai concentreze in mana sa toata puterea, si ca Presedintia si Guvernul sunt doua puteri intr-adevar separate.

  5. ultima,gata, plec… din ceea ce am vazut la tv, la Bruxelles, a fost bine primit…ba chiar a fost confundat cu basescu(sic)…degeaba se zbatu macoveanca …

  6. Sincer chiar as vrea sa il dea dracului o data jos pe Basescu pentru ca m-am saturat de toti idiotii care au impresia ca Basescu, un singur om, este motivul pentru care toate merg prost in tara.
    Dar ceva ma face sa cred ca dupa ce cade Basescu o sa urmeze datul vinei pe servicii unde si-a plasat Basescu oamenii (for fs, a numait un PSD-ist si un PNL-ist la conducere), dupa care o sa urmeze datul vinei pe Justitie care a inceput sa ridice timid capul. Vreo 10 ani de acum inainte orice anchetat va fi cu siguranta anchetat politic. Ca doar stie o tara intreaga ce caprioare nevinovate, care si-au pus viata in slujba tarii sunt toti politicienii, de la A la Z!

    De sute de ani dam vina pe turci, pe tatari, pe rusi, pe evrei, pe agenturiile straine, acum pe politicienii aia corupti (de parca ar fi si din aia neprihaniti!), totul ca sa ne justificam saracia si mizeria in care traim. Adevarul trist este ca suntem un neam de lingura, de pomanagii, de ciobani, care vorbim foarte mult dar nu prea facem nimic si permanent dam vina pe altii pentru propria prostie si neputinta, si de aia am fost, suntem si vom fi in veci amaratii Europei.
    Ne alegem niste conducatori, ii adulam ca pe Mesia si ii pupam in cur dupa care ii scuipam si ii cautam in strada cu cutitul in mana sa le luam gatul. Din nou si din nou si din nou, neobositi, repetam acelasi proces defect pana la virgula, sperand ca de data asta rezultatul va fi altfel. Cea mai curata definitie a nebuniei.

  7. bravo,Ciutacule,pt editorial.trebuie facut un serial tv cu Base si democratia.el s-a spalat pe maini de acuzarea lui Ponta.normal ca nu miroase a usturoi.doar are sculele si slugile credincioase,care lucreaza pt el.oricum,sunt sigur ca Ponta nu va scapa usor.Victoras s-a trezit din toropeala,cred ca se pregateste din toate punctele de vedere.deja ANI se agata de POP,cel cu educatia.Marga va fi,probabil,urmatorul si lui i se va alatura si Ponta.

  8. presimt un cafting intre spp si politistii de la circulatie (aia de la dgipi sunt procurori sub acoperire).. asta, daca suntem asa tampiti si stam sa ne holbam la zicerile ebei pe twitter care face misto de ponta ca-i prost … si lasam pe omul cu certificat de handicap numit zegrean sa ne considere pe toti handicapati mintal .. sau sa ne explice mistretul migrator in tara samurailor ce e mai bine pentru romania, noua care platim taxe aici, spre bunastarea lui patapievici, tru, etc .. e clar,vine sfarsitul pamantului, daca nu facem ce trebuie sa scapam de cosmarul asta.

  9. Azi l-am vazut pe Base cu coada intre picioare. Daca era aparuta hotararea CCR in Monitorul Oficial sa vezi ce spume la gura facea si cum se inghesuia sa prinda ”loc in fata” la avion. Asa a dat-o in ”presedinte deocratic”. Nu-l prinde deloc si nici nu cred ca mai prosteste pe cineva. Doar pe prosti.

  10. Esti genial, Victor. Circul asta pare fara sfarsit, iar o sa faca parchetul compuneri, vreau sa vad si eu pe ce baza legala accepta plangerea lui nimeni pe lume.

  11. Este prima dată cand sunt împiedicat să-mi exercit atribuţiunile constituţionale“ a afirmat preşedintele Băsescu

    Sint socat! Nu-mi mai pot stapani lacrimile!Nu-mi revin! Marelui conducator i s-au ingradit drepturile constitutionale! Romani, la arme! Trebuie sa aparam drepturile stimatului nostru presedinte! El este stima noastra si mandria nu numai in UE dar pe intregul mapamond. El este lumina noastra calauzitoare, lumina unei natiuni romane prospere pe care toata lumea civilizata o invidiaza!…etc, etc…

    Stii ceva marinelule, f…k you impostorule!

  12. Daca in vara aceasta USL-istii nu il suspenda pe Basescu la toamna e cam grav,ies pe locul doi…

  13. Imi plac, imi place Victore, in sfarsit mai penetrant. Da` stii de ce nu s-a dus Basescu la Consiliu? Ca a fost gitenbein la el si i-a zis sa stea acasa ca rezolva el pe Victorash.

  14. Base când a câştigat primul mandat a spus ca vrea sa fie un presedinte jucator acum şi-a îndeplinit dorinţa, joaca! Cum ii cinta Ponta

  15. Pentru fluenta lucrurilor, sa se intample asta mai repede, dar chestii de genul asta

    a lui Corlateanu, precum si “e plagiat, nu e plagiat” a lui Ponta … modifica sever perceptia oamenilor cu mai mult de 3 neuroni in creier din tara asta

    voi aveti un merit in redefinirea scenei politice, dar nu lasati lucrurile asa, luatii si pe astia in colimator, nu-i lasati asa, voi nu v-ati saturat de ciclul asta nebunesc ?

    voua va mai place tara voastra ?

    success!

  16. ciutacule,amice,uite ce placinta am gasit pe”jurnalul”.era la comentariile de la articolul cu mistretu.acolo este unul care se da mistretul.dau rapid un copy/paste,ca e la moda “Marius Delaepicentru
    Staţi liniştiţi băieţi, că nu am niciun stăpîn înafara lui Dumnezeu şi a fiscului. De altfel, mi-am fondat propria republică, numită: Republica Marius Mistreţu-Balc. (“Balc” de la “Balcani”). Dacă credeţi că aş fi vreun agent, să fiţi siguri că m-ar fi expulzat de o mie de ori japonezii. Nu mai puteţi botul la conspiraţionisme, că tot voi veţi păcătui” asta spune ca a facut armata la UM01634.cauta un pic,te rog,daca ti se pare interesant.

  17. Cred ca eu o sa fac ceva pe toate luptele lor ca nu imi tin de foame, sa il dea pe marinar jos si apoi pe la parchetul ala pe care il conduce asa bine acum (propun ca aia care sa il urmareasca penal sa fie insusi stersul ala de morar si cu baschetbalista dupa ce au fost degradati bine de tot). Maimutoii din parlament daca vor neaparat pot trece legea aia in 2-3 saptamani da’ e greu sa faca intradevar ceva. Daca aude lumea ca e vorba de singe de basel se duce la vot de o sa fim uimiti de participare. Daca doamne ajuta se ajunge vreodata la acel vot ma jur aici sa ramana scris ca ma deplasez aia 850 de km la ambasada si votez.

  18. Apropo, nu cumva decizia data de CCR e si ea in sine o mica lovitura de stat data de incrucisator? Din 5 propozitii pe o hartie se cam umple de drepturi presedintia (nu si de obligatii of course) Nu mai bine sa fie desfiintata? Parerea mea!

  19. Este o lupta pe viata si pe moarte ,ce nu intelege basescu este ca pe tineri nu-i poti invinge cu toate serviciile (cate au mai ramas in mana lui )A inceput dominoul ,basescu mai aproape de suspendare Cred ca dupa vizita lui Ponta la spital ,la Nastase si dupa toata batalia murdara ca sa fie la Rahova cale de intoarcere nu mai este ,hotarati spre suspendare Sper ca si serviciile sa nu mai tina un presedinte de 8%Basescu-si rupe dintii in usl,a gresit cu Nastase ,se intoarce totul impotriva sa .Frumos articolul ,urmarim si alti mistreti ,precis o sa apara.Puteti d-le Ciutacu sa adunati material pentru o carte ,chiar mai multe .

    Ps.ce ma bucur ca a ramas basescu in tara .L-au blocat .Bravo usl si A3.

  20. Victor, te consider un ziarist bun (chiar daca uneori incerci sa demonstrezi contrariul), asa ca imi permit sa iti adresez o singura intrebare: urmarind toate evenimentele uluitoare de pe scena politica a tarii din ultima perioada, mai crezi in afirmatile lui ponta ca asta e guvernul cel mai cinstit pe care l-a avut vreodata tara noastra?

  21. Ce lovitura de stat, pedeleii dispar pe limba lor. Ramanand pragul electoral de 5%, pentru ca judecatorii basisti au respins uninominalul pur, pedeleii risca sa nu ia vreun parlamentar. Asa macar castigau cateva colegii. Si pntcd , cu rezultat rezonabil la locale au crezut ca o sa ia la fel si la locale, dar nu le-a mers.

  22. n-am crezut niciodata, da’ comparativ cu precedentul, spre exemplu, chiar este

  23. S-a umplut de ridicol, si mai e si barbat…Bine ca sunt femeie !
    Nu inteleg cum nu e nimeni alaturi de Basescu care sa i spuna-opreste te, pana aici!Are familie , copii prieteni! Oare NIMENI nu l poate salva de la ridicol?

  24. Cand la varful unei structuri, in cazul asta o tara , cei ce conduc se cearta si isi arata muschii, respectiva structura este sortita distrugerii! Si din pacate in ultimii ani am vazut o Romanie prabusita si ingenunchiata de un parvenit, ca om nu pot sa-i zic caci chipul sau ii arata sufletul si caracterul! Si cati inca cred ca este bun! Pacat , intr-un an tara va fi in colaps: politic, social, uman si mai grav cred ca va fi un nou Kosovo-si totul datorat unei singure persoane care din punctul meu de vedere si al unor specialisti sufera de Paranoia- Din pacate noi nu suntem Germania ca dupa aproape disparitia unui stat si a unei natii ,din cauza unui paranoic, sa renastem. Ar fi fost bine, din pacate vom sfarsi prost!

  25. Multumesc pentru poza cu Manekken Piss, imi era dor de el ca nu l-am mai vazut din ian.2011.Basescu ieri mai avea un pic si facea spume la gura, avea niste draci ridica capacul de pe pahar, nu i-a iesit faza cu bruxelles.Pora si aia facea spume pe la rtv, l-a enervat teribil pe dl.Chiriac.Din ce a prezentat Sova aseara la MIHAI, mistretu cica ar fi unu care a cotizat la greu in noua formatiune unde e ioana basescu, si se v-a umple cu monica macovei+gasca.Asa lovitura de stat cum vrea sa o dea baselu si gasca lui de lingai, am vazut ca Ponta a fost primit bine la bruxelles de omologii sai, au dat mana, s-au salutat nu ca in 2008, cand pe bietul base nu il baga nimeni in seama, era un mic intrus printre atatia oameni MARI.Antena 3 la superlativ ca de fiecare data.

  26. are tupeu misatretu ala sa vorbeasca de noua republica(romana, banuiesc) din imparatia japoneza…

  27. Victore o regula buna spune sa nu-ti pui mintea cu prostii ca pierzi oricum,au mintea hodinita.Realitate este alta:incepe week-end-ul,ai o familie frumoasa,la odihna si recreere ca oricum viata trece,si cu ce raminem.Multa sanatate tie si alor tai!!!!!!!!!!!

  28. A zis-o bine domnul Ion Creanga si se potriveste de minune “Mistretului”: Stiu ca sunt prost. Dar cand ma uit in jur, prind curaj.

  29. Piratu’ a dezvoltat o arta, pana aproape de perfectiune: cum sa ai discurs de opozant, concentrand in propriile maini puterea absoluta.

    Vad ca baietii de la USL s-au apucat si ei de sportu’ asta. Superb!

  30. Nu inteleg de ce nu se cere evaluarea in comisie CNATDCU si a tezei lui Covesi. Presedintele a ramas in continuare dator sa ne spuna de ce ne-a mintit in fata cu mana pe biblie, ca nu a lovit copilul. Poporul roman este un popor crestin-ortodox si in bibile, una dintre porunci este sa nu minti. E o rusine sa ne conduca un asemenea individ!

  31. Acum ceva vreme estimam ca peste 10 ani Base o sa fie din nou salvatorul Romaniei (asa cum se intampla azi cu Nastase si baietii din PSD… dupa 8 ani). Dupa inceputul acesta “in forta” (ajutat foarte mult de scuza “trebuie sa-l dam neaparat pe asta jos, facem ORICE – nelegiure (n.r.) – sa-l dam jos), perioada estimata de mine s-a redus la 5-6 ani. Si uite asa se invarte roata… in gol.

  32. Domnule, daca nu ai o pozitie fata de plagiatul lu ponta, eu, persoana privata o sa-mi dedic timpul sa aduc aminte de treaba asta ori de cate ori e nevoie. E o rusine ce se intampla. Culmile ridicolului au ajuns un nivel imposibil!

  33. Intamplarea, ca sa zic asa, cand Basescu a dat foc la propria nava dupa care au ars navele din portul in care se afla pentru a scapa el de o ancheta la propriul vas cred ca este o metafora potrivita pentru stilul sau si pentru ce se petrece acum cu plagiatul si altele. Este in stare sa distruga tot ca sa iasa el alb ca spuma laptelui. Cutia Pandorei a fost deschisa. La ce ne foloseseste tuturor si pe termen lung? Povestile cu plagiatul puteau fi folosite oricand nu doar acum, de oricine, nu doar de basescu. De ce nu a fost folosita? Poate pentru ca pierderile ar fi fost mai mari decat castigurile. Pe basescu nu il intereseaza asta, el gandindu-se doar la castigul lui, chiar daca arde tot portul. Omul care se descurca pe el incurcandu-i pe toti.

  34. Ce reputatie a construit? De Jamahirie? Sau stai, ca aia textual e “democratie” musulmana. Asta e satra.

  35. Intr-un razboi de artilerie, nu te aperi cu prastia, nu? Acum se lupta exact cu armele lui basescu. Acum vad si altii golanismul lui, cand nu ai incotro si apelezi la aceleasi arme. Omul asta e orice, dar nu om de stat. E la el acasa, cu jucariile lui, nicicum in functie de stat. Cred ca trebuie extras ca o tumoare care poate sa se extinda.

    PS Si inca ceva: rigorile regulilor de citare in lucrari (nu doar de doctorat) sunt valabile undeva dupa 2004, conform A.P.A. Se aplica si celor de dinainte de 2004?

  36. Transferul de putere nu se va face usor ci cu o batalie pe viata si pe moarte care va implica multe institutii ale statului.
    Asta a fost clar inca din noaptea de trista amintire din decembrie 2009, cand foarte multi fanatici PDL, dupa anuntarea exitpoll-urilor, fierbeau si asteptau semnalul pentru iesirea in strada. S-a vazut sub alta forma dupa motiunea din Parlament, dupa alegeri si se va vedea de acum incolo.
    In acest moment se forteaza demisia lui Ponta Dupa declaratia de ieri facuta pentru El Pais, a intrat in scena ilustrul anonim, pentru marele public, CNATDCU care a tacut malc in alte scandaluri de plagiat insa acum, pe modelul de reactie rapida de zilele acestea, demna de fortele de interventie ale structurilor(CCR, ANI…), pregateste o executie in urma careia Ponta sa faca ce a declarat.
    Daca nu face intra in scena Parchetul(la sesizarea romanilor de bine plecati in strainatate si care viseaza o noua republica in imparatia japoneza)

  37. Basescu a mintit poporul ortodox in fata, cu mana pe biblie, ca n-a dat in copil. Nu a fost o problema pentru mare majoritate dintre crestini. Aici e ca la Steaua – Dinamo, care cu care tine, nu se stie de ce! Daca PD-L a trecut in opozitie, trebuia ca ei sa se lupte cu USL-ul si nu presedintele, care am inteles ca nu e implicat politic (e arbitru, e impartial, povesti). Asta este platit din banii statului (e bugetar, angajat la stat) sa faca circ el si abuz in functie!! Acum vad ca mai nou, nu ii convine ca astia se bat cu el cu propriile lui arme! Traim in tara in care oamenii nu stiu sa se abtina!

  38. Cat de cunoscut e basescu in uniunea europeana.e de 8 ani presedinte jucator (ne joaca cum vrea ) ,dar este confundat cu ponta la bruxelles.ne dam seama dupa cate actiuni a interprins in afara tarii, de nici dreaku nu l cunoaste. Un marshav ca el nu poate fi invins decat prin mijloace marshave.

  39. ARTICOLUL 47
    (1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.
    (2) Cetăţenii au dreptul la pensie, la concediu de maternitate plătit, la asistenţă medicală în unităţile sanitare de stat, la ajutor de şomaj şi la alte forme de asigurări sociale publice sau private, prevăzute de lege. Cetăţenii au dreptul şi la măsuri de asistenţă socială, potrivit legii.
    basexu e garantul constitutiei…deci sa-i facem si noi basescului plangere penala ca nu o respecta!!!

  40. Victor, sa ii bage cineva de urgenta (pot sa ii fac si eu), lui Kovesi o sesizare de plagiat la CNATDCU. SE MERGE LA SIGUR, o rezolva scurt pe fata, daca e bal, bal sa fie! Macar sa i-o demita si pe aia lui Basescu! Ca si aia a facut tot la fel, a citat din materiale din care s-a documentat. E interzis, stie Basescu mai bine cum trebuie. Deci, sa-i faca cineva si lui Kovesi sesizare de plagiat la CNATDCU. Si lui Udrea. Se merge la sigur, repet! Scurt. Si sa se ia si tezele de-acum, date pe vremea lui Funeriu, ca cf. acestor principii, sunt terfelite majoritatea! Dupa aceea sa se dizolve si comisia CNATDCU, sa se dizolve tot! Ca sa rezolvam problema, sistem Basescu! Scurt. Sal

  41. Va urmaresc de cate ori am ocazia si sunt intru totul de acord cu pozitia adoptata de catre d-voastra, dar ce nu inteleg este faptul ca USL nu a priceput inca un lucru deosebit de important ca nu ei au castigat bataliile de pana acum cu PDL-ul sau Basescu, ci faptul ca se gasesc pe scaunele de ministrii si ocupa acum fotolii de primari si Consilii Judetene este o victorie a trustului de presa Intact si o ATITUDINE a romanilor. Nu cred ca este nici scarba nici suparare din partea romanilor ci s-a ajuns la limita si ne-am saturat, ne-am sucit. Au toate sansele sa si piarda alegerile din toamna cata vreme stau si contempleaza suturile in fund pe care le iau de la Basescu si ai lui acoliti. Sunt din Cluj Napoca si vreau sa va comunic faptul ca, cu oameni ca si Nicoara vor pierde tot. Trebuie sa recunosc ca daca Nicoara mergea in vacanta in timpul campaniei electorale, nu-si punea nici un afis si nu aparea la televiziuni, ar fi castigat primaria Cluj fluierand, cu cel putin 20% diferenta in fata lui Boculet. Avem exemplu pe Horea Uiorean care nu si-a facut nici un fel de campanie in orasul Cluj Napoca. Nu-mi pot explica cum de acesti oameni de la USL stau in defensiva continua si incearca sa pareze lovituri de ciobaniada. Am aceasta senzatie continua de la meciul lui Bute. Atat de convinsi erau toti de capacitatile de CAMPION a lui incat dupa ce l-a batut adversarul ala al lui, da’ chiar ca l-a batut de i-au mers fulgii ne-am trezit din extazul neuronului beat la realitate, el Bute nu stia ca la box te bati? Tare mi-e frica ca nu care cumva sa ne trezim la aceeasi realitate daca USL-istii nu-si revin din euforia ocuparii fotoliilor de la Guvern si nu percep si pricep logic ca acum e de dat la gioale si nu de purtat papuci de balet, trebuie facuta politica dur si ferm daca vor sa restabileasca o conduita normala in tara asta. Ceea ce au castigat la locale este fara putinta de tagada fara meritul lor. Oricum marea majoritate a amicilor mei au fost atat de scarbiti la Cluj ca nu a invins Nicoara incat la alegerile din toamna prefera sa nu se mai prezinte sa voteze, acest lucru ar cam trebui sa le dea de gandit USL-ului, sunteti singura persoana care puteti a le spune pe gura aceste lucruri. Cu stima si spor la tot ceea ce faceti.

  42. Prin Codul Penal exista infractiunea de Denuntare Calomnioasa.
    Cu o cautare pe Google se obtine articolul dorit.
    Ar fi nimerit ca Parchetul sa fie sesizat si asupra acestei infractiuni, care se poate intoarce ca un bumerang impotriva turnatorilor portocalii.
    Parca mai era ceva si cu Abuzul de Drept, niste Juristi de meserie ne pot lamuri si asupra acestui aspect.

  43. La razboiul de gherila declansat de basalau si slugoii lui ordinari,cei din USL, nu reactioneaza eficient si la timp. Sa nu fie prea tarziu, cand se vor hotari la actiune. N-au eliminat din prima zi, structurile mafioto-basiste de la nivel central si local, iar acum incaseaza din plin. Un ordinar plagiator miclea, analizeaza asa -zisul plagiat a lui Ponta. Dar plagiatul evident a lui “Luluta” Kovesi de ce nu l-au analizat? Ministrul justitiei, cel al educatiei si nu numai ei, dorm bine merci. Somn usor si vise placute ! Cand va veti trezi, basalaul cu ciurda lui de dobitoace, va va fi facut praf. Daca asa procedati, va meritati soarta, poporul va dat sansa!

  44. Domnul meu, apreciez că aveţi idealuri şi luptaţi pentru ele – asta e menirea omului şi e minunat.

    Da, eu fac parte din cei cu vederi de dreapta şi sunt dezamăgită de aceia care şi-au arogat dreptul de a ne reprezenta. Acest fapt, însă, nu-mi poate lua capacitatea de a privi obiectiv lucrurile, nu-mi poate mutila mintea şi sufletul şi, mai ales, nu-mi poate fi atribuit ca “numărul fiarei”.

    Aşa cum scriam undeva, putem vorbi despre ură cu ură, putem vorbi despre ură cu compasiune, cu dragoste, şi putem vorbi despre ură folosind “calea de aur” (calea de mijloc). Dumneavoastră vorbiţi despre ură cu ură. Ce ar fi dacă aţi experimenta şi celelalte două căi?

  45. Acest scandal este numai o grenada din arsenalul pregatit de Basescu pentru denigrarea adversarilor. Arsenalul e mare si fiecare bomba e detonata la comanda. Oricum aparea acest scandal .
    Pregatiti-va sa vedeti si alte actiuni murdare, josnice , dirijate de Basescu. Ca nu se vor confirma ulterior , ce mai conteaza, efectul imediat conteaza.
    Basescu a anticipat ca PDL va dispare (altfel nu-l lasa pe mana lui Blaga), el va crea o…Alba ca Zapada (!) care sa recupereze cat poate din pierderea PDL si din ce va rupe dela USL prin atacuri murdare permanente .
    Ce sa faca USL ? TREBUIE SA JOACE DUR , ALTFEL VA INCASA LOVITURI DUPA LOVITURI CA BUTE …

  46. Pentru atoate-stiutorul domn Stan, analist politic, de la Kissinger:
    Intelectualii analizează funcţionarea sistemelor internaţionale; oamenii de stat le construiesc. Şi există o mare diferenţă între perspectiva unui analist şi cea a unui om de stat.

    Analistul poate alege problema pe care doreşte s-o studieze, în vreme ce omului de stat problemele îi sunt impuse. (Nu unui preşedinte jucător, care-şi inventează singur problemele – n.m., D. C.)

    Analistul poate aloca oricît timp este nevoie pentru a ajunge la o concluzie clară; problema copleşitoare a omului de stat este presiunea timpului.

    Analistul nu lucrează cu nici un risc; dacă se dovedeşte că a ajuns la concluzii greşite, el poate scrie un alt tratat. Omului de stat îi este îngăduit să încerce o singură dată; greşelile sale sunt iremediabile. (Vezi la noi, ultimii 8 ani; noroc că popo(r)ul romîn este îngăduitor, acea porţiune din el fiind incapabilă să sesizeze greşelile iremediabile – n.m., D. C.)

    Analistul dispune de toate faptele; el va fi judecat după forţa lui intelectuală. Omul de stat trebuie să acţioneze conform unor evaluări ce nu pot fi probate în momentul în care le elaborează; el va fi judecat de istorie după cît de înţelept a stăpînit schimbarea inevitabilă şi, mai presus de orice, după cît de bine păstrează pacea.

    Henry Kissinger, Diplomaţia, Edit. ALL, 2007, 2010, pag. 24.
    (1994-ediţia originală, Simon&Schuster, Inc.)

  47. Cred ca Basescu a vrut sa distruga conducerea PSD de fapt si se pare ca a si reusit (Nastase, Ponta). Singura problema este, Basescu in numele cui, ca ultima data el era presedinte, era impartial, era arbitru, nu era membru al niciunei formatiuni politice, vrajeli etc.

  48. Din pacate, Basescu nu a reusit trecerea emiterii titurilor de doctor de la Ministeru Invatamantului le Presedintie, desi omu a incercat. a fost slab. Cine vrea doctorat, trebuie in continuare sa se inscrie la o universitate si acolo ii spun profesorii tot ce urmeaza sa faca. Sunt convins ca f multa lume si-ar fi dorit sa isi dea doctoratul la Basescu. Mie mi se pare evident de ce. Nu?

  49. Base e neconstitutional din momentul in care a ales partea din natiunea romana in fruntea carei s-a pus: pedeleii care “se trag” din Traian. Nu poti fi presedintele unei tari de ai carei oameni iti bati joc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.