Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Invitatul preferat al lui Mircea Badea :)

Similar Posts

109 thoughts on “Invitatul preferat al lui Mircea Badea :)

  1. Va rog sa-i transmiteti felicitarile noastre pentru atitudine umana fata de d-nul Nastase .Speram ca va fi la distanta de palatul Cotroceni cat timp va fi ministru si va ridica statutul politistilor din noroiul in care le-au bagat basescu.
    Va fi o emisiune grea ,personajul nu vorbeste mult din fire ,din structura personalitatii lui ,din fisa postului stiuta si nestiuta .Faceti putina “incalzire “cu el inainte sa-si dea drumul Este un ardelean adevarat ,ma bucur ca-l aveti invitat ,succes ,stiu ca va fi o reusita.

  2. De ce mai stau jandarmii (adica trupele de securitate) in Piata Universitatii?

  3. Uauuu…! 😯 Eu nu l-am auzit niciodata pe Ioan Rus , si imi pare rau de Mirciulica , dar omul asta e excelent de coerent , echilibrat si inteligent. Si , cel putin aparent , imi pare corect omul … Mie unuia mi-a placut mult. 🙂

  4. Are multa dreptate mircea badea !! rus..nu e de incredere !!..nu face si nu a facut nimik…blaturi au fost si la cluj..si la arad !! rus nu zice nimik…, n-a schimbat nici un ” sef “..de politzie municipala sau judetzeana..numitzi ( fara concurs..si ..provizoriu..de vre-o catziva ani..de basescu..si de pdl )..e un asa cum i-a zis..iliescu lui “geoana ( la un momendat !)..si e omu’ lu basescu ! ( rus ion !!)

  5. ..si rus ion..e si lash….macar daca ar recunoste ..sau poate chiar nici nu are ” nas “..de politzist….., poate are nas…de militzian !!..e omu’ lu basescu..! clar…se vede din “neactivitatea lui !! la cluj..si la arad unde sa demonstrat coruptzia pdl..la nivel de primari..si rus ion.., n-a descoperit..absolut nimik !!..si ar trebui sa-l credem…ca totul e bine??

  6. Multumesc mult Victor pentru intrebarile puse.

    si acum … decapitarea jandarmeriei a fost gluma sau pe bune?! ca am ramas gura cascata… nu neaparat din cauza stirii ci a faptului ca nu a fost facuta public, cel putin ca o buna arma de pr politic in lupta cu javra… mai ales in momentele astea cind securistii prind teren.

    astept auditul saptamina viitoare… dupa el ma decid daca incep reevaluarea lui Ioan Rus

    Interviul a fost bun.

  7. ..si apropo..de ” politziile primariilor “…astea de cine …sunt conduse..?.la nivel inalt ..de minister ?? ca de coindus la nivelul primariilor..stiu ; fosti ofitzeri pensionatzi..din securitate ., din armata .., din militzie..si cam totzi..cu antecedente ( adica datzi afara din acele sisteme..majoritatea..disciplinar !!..cu ei…nu are nici o treaba..ion…rus ?? nu apartzin nimanui…? doar dau amenzi..asa de capu’..primarilor ?..fara nici ” o lege “..si oricum cunosc sistemul..totzi sunt alesi..pe criteriu politic..si sunt slugile apropiate ale ..dicaturilor locale !!) totzi sunt lingaii…oamenilor si partidului…care conduce ! asta de la infiintzare si pana acum..si daca asa merge cu ion rus…asa va fi mereu ; slugi ale oricarui sistem..de acum…, din trecut..si din viitor ! cu cat lingi mai mult..cu atat esti ” sefu’..” in politzia natzionala ..si in politzia locala ! rus ion..e slab !!( cunosc putzin sistemul )….si i-l mananca si sefii locali..si cei natzionali..la micu dejun ! o sa vedetzi ca nu o sa faca absolut nimik !! la ministerul de interne..sperantze de mai bine..si de corectitudine ..0 %%..!! toate cele bune tie si colegului tau..mircea badea , oana , adrian ..si celorlaltzi…sunt cu totzii daca nu foarte buni.., atunci macar ..cat se poate de ..impartziali !

  8. ma scoatre din sarite Valentin Stan. Daca-i asa destept sa mearga sa lucreze la guvern ca sa se aleaga ceva de desteptaciunea lui, nu sa tot chibiteze la Conexiuni!

  9. 1.Siria se umfla,Turcia trmite trupe la granita cu Siria.2-3 stiri scurte.
    2.Fratia musulmana cistiga in egipt,Israelul tine niste trupe la granita in caz ca…
    3.China Rusia si Iranul fac niste aplicatii militare camaraderesti(poate sa vada cum le-ar sta impreuna ) la granita opusa a Siriei cu ma-sa…
    4>NATO o sa faca ceva de urgenta luni
    5>basescu spune ca Romania va sustine Turcia fiind membra NATO in cadrul acordului…
    6>Base si Ponta se ciorovaiesc care pleaca la BRuxelles,apoi pleaca numai Ponta far’de mandat aprobat.acolo negociaza si el ceva sau numai se face
    7>Un om la TV zice ca in preziua intrunirii de la Bruxelles, la Cotroceni la Base a venit ambasadorul SUA si apoi acolo s-a asternut tacere, silenzio stampa,nimeni din invitatii emisiunii TV nu aprofundeaza subiectul omul mai insista inca o data apoi renunta
    8.apare Base fiert da declaratii la TV si nu prea si incepe sa vorbeasca despre presiuni… si nu este o problema ca s-a dus Ponta…
    Ca o chestie mai interesanta este posibil ca unii din ofiterii pensionati retragere sa fie chemati luni si mai incolo la munci (posibil de bodyguarzi pentru Andrea Tonciu,nu? )Ioan Rus isi da cu parerea despre circul din tara si UE, ca de fapt miza este dincolo in situatia externa pupam NATO/Omul care stie poae chiar mai bine decit Ioan Rus despre pericolul in c are e tara,este Base,restul lumii sta linistita.Un joc prost pe vremea anilor 70-80 la copii,gen tarile dar altfel,era dupa ce alegeai o culoare preferata erai intrebat si trebuia sa raspunzi culoarea pe care o alesesei:Foaie verde trei spanace de care c..iti place?Acum nu mai e vorba de culori politice,situatia cere a oamenii sa fie lucizi si sa gindeasca la binele tarii.Ponta a obtinut ceea ce oricum era programat sa obtinem la UE, ca intr-o piesa de teatru virtuala simulata,putea sa mearga oricine scenariul nu suferea cu nimic. Imprevizibila pina la urma ramine lupta intereselor si orgoliilor mondiale,in care Romania va fi prinsa in hora in care chiar are de pierdut indiferent ce face.

  10. Prea multe comentarii mi se par de prisos. Pentru a puncta totuși imaginea de “Cosa Nostra” creionată de Mircea Badea în legătură cu Rus, vreau să menționez un singur lucru: costumul – desprins fix din “Once upon a time in America”. No comment! 🙂

  11. @Eugenia: da’ ce-ar trebui sa faca, sa se prosterneze in fata genialilor conducatori?

  12. pe surse, natura.com a declansat intern o investigatie a departamentului legal cu privire la sa spunem mai soft “respectarea eticii profesionale in cazul publicarii articolului ” de plagiat (la comanda). MacMillan care este editura ce publica Nature vinde manuale de engleza cui crezi : staului Roman.

  13. Victor, am ascultat emisiunea, tipii astia de la USL sunt complet rupti, nu inteleg mai nimica din razbelul asta, ei sunt la o guvernare normala (nu’s roboti, n;’au chef sa se uite acum, lasa ca se uita maine…)

    USLul e o Pula Fripta. Sunt niste incapabili.
    PDListii sunt in structura militarizata, produc maxim, mai ales ca sunt si ei si Basescu de kkt.

    USLul, n’are treaba cu razbelu’ asta, e complet p’afara. Pe mine, sincer ca din 2006 tot lupt pe baricade, insa iti zic, ma doare in kur, traiesc in alta tara, linistit, e ca’n rai. Pe bune. Ca daca era nitel mai naspa nu eram asa activ la realitatile romanesti.

    USListii sunt orientati pe orice altceva decat razbelul asta. Hai sa nu vorbim de PSDisti, insa ai vazut vreun liberal altul decat Crin sa zica Mau? Evident nu. Isi aranjeaza posturi prin ministere, habar n’am ce fac, insa nu vad nimic la USL decat Crin si Ponta.

    Dincolo e Basea cu serviciile, DNA, ANI, CCR, si mai recent Macovei, Preda si pedeleprele.

    USL se lamenteaza ca nu poate, ca ce naspa e. Stii ceva, da’va draqu, ca sunteti tampiti.

    La PSDisti e aceasi tragedie, si unii si altii sunt complet pe dinafara, habar nu au cu cine se bat si ce trebuie sa produca.

    Pe bune iti zic, uite si tu, la nivelul populatiei daca extragi Antenele, ramai cu opozitie ZERO(sau pe aproape)

    Eu le dau un 2 variante astora din USL:

    1. sa se retraga, pe bune, nu merita.
    Sa lase poporul sa aiba tot ce isi doreste, basism la maxim. Sa fie la ei, daca ii doare in kur. Pe bune, sa vada CTP ce misto e cu Basea, ca ipochimenul nu realizeaza cine cu cine se bate si mai ales pt CE!

    2. sa lase dracului Bruxeless si alte kkturi si sa produca Udrea-Bok-Videanu-Blejnar-Basescu IN CONTINUU. Bani furati, bani praduiti, fara lamentari, fara Nastase, doar toate pt care au fost oamenii in Piata si pt care au fost alesi.

    Lasa’l naibii pe Basea pana nu ai toate cartile(n’au cum sa’l suspende acum), insa PRODU naibii ceva. Ca ai material IN PROSTIE, documentat de antene.

    Sincer, sunt complet scarbit de situatie. Si daca ma uit in urma, fara antene, uselistii astia, niste labe triste in marea lor parte erau la furat. Si inca sunt.

    Tactica asta defensiva e complet pierzatoare.

    USL are Guvernul ei trebuie sa produca subiectele, nu sa umble dupa ce produc ailalti, zilnic.

    Trebuie ministri care sa iasa la bataie, ca vb ceea e deja totul documentat, produ’ comunicate zilnic, ALRO-Udrea-Stolo-inregistrari, s’au sters, DNA e culpabil, telegondole/patinoare/sali_de_sport de milioane cand taiau salarii si pensii, Blejnar-bani de partid…material in prostie, insa USL e MUMU.

    Au castigat alegerile pt speranta ca se va face ceva dreptate. Dreptate MUMU. Nici macar mediatica de la nivel de Guvern.

    Ce sa mai speram la alegeri cu fraierii astia.

    Iti spun, singura solutie e ce oameni poti sa’;i scoti in strada. Basea=dictatura, n’o scoti cu fraierii astia de la USL, trebe munca adanca de la popor.

    Daca nu vrea sa’i suga ciorapii lui Basea , MRU sau altu pe care l’a imbracat. In urmatorii ani.

    Au Guvernul cu toate puterile, sunt penibili.

  14. Si ca tot am ascultat emisiunea lui Valentin Stan, cam are dreptate, nu pe ce super-kkt da, ci pt ca tot Bruxelles a fost o directie gresita. Pierdut resurse, imagine, aiurea.

    Razbelul asta nu se joaca intr’o democratie normala, insa macar PRODU’ ceva, macar.

  15. Pare un tip placut,cu bun simt,dar este doar o aparenta.Este alunecos,si parerea mea la intrebarea pe care ai pus-o,cu privire la chemarea lui la DNA,as zice ca e mai mare in grad ca ei……deci nu-l cheama.Cred ca Morar e sub el…..doar ca nu se vede clar.Listele aste nu sunt inca publice,ca oamenii sunt activi inca.Parerea mea!

  16. Mi-a placut mult cand a spus ca se intampla ca uneori n-are chef:))
    Parca el te invitase la el acasa, asa de relaxat si fara griji era.Si interesul national pe care-l tot plimba-n gura era o musca moarta pe masa pe care a dat-o cu dejtu ca-l deranja

  17. Domnu’, parca trimisai si io un comentariu aseara. Si o intrebare. Acuma intrebarea am vazut ca n-ai pus-o. Da’ comentariul?!…

    La intrebarea mea, dupa ce am vazut emisiunea, imi vine sa zic ca Rus chiar ar fi bun de PM. Numai ca baietii astia de la PSD is asa de prosti ca sunt convins ca il vor demisiona pe Ponta numai dupa ce vor fi pierdut deja tot ce ar fi putut pierde si in acest caz. Cum au facut, dealtfel, in toate cazurile gestionate de ei pana acum. Singura exceptie a fost cazul lui M.Diaconu. Numai ca acolo meritul sterilizarii unei potentiale crize de imagine prin demisia instantanee a fost al lui Diaconu.

    PS Sunt curios ce lecturi privitoare la strategii de comunicare in situatii de criza si de management al crizelor ii mana in lupta pe consultantii PSD. Ca, dupa cat de bine le iese, parca ar fi dupa o betie si ar canta tinandu-se dupa umeri, in fata carciumii din care au fost dati afara de chelneri “Noi de-aicea nu plecam, nu plecam acasa…”. Si laun moment vine politia si ei raspund: “Hai, ba, hai sa mergem acasa, ca s-a facut tarziu”…

  18. Am toata admiratia pentru oameni ca Ioan Rus . Este un tip dint-o bucata , un cap limpede , o minte rationala , un ministru cum as vrea sa fie toti cei dintr-un guvern serios , pus pe treaba ! Bravo , domnule Ciutacu , ma bucur sa vad asemenea invitati la emisiunea dumneavoastra de vineri seara .

  19. Vai,ce mi-a placut chestia cu auditurile si cum este el stresat si fara chef din cauza stresului cauzat de Base … Dar el personal face auditul?Credeam ca este un corp de control format din persoane meseriase in ale documentelor… Deci de aceea nu se misca nimic;saracii ministrii sunt si ei “doar cate un om” care se lupta cu munti de documente… Intrebarea mea este:USL-ul nu stia ca va guverna cu Base? Nu-l cunostea? Cum de a fost atat de surprins si de nepregatit? D-nul Rus vad ca, pe langa ca este stresat,se preocupa mai mult de domeniul d-nei Campeanu ,desi in ministerul sau nu cred ca exista munca normata.Ceva despre siguranta cetatenilor nu parea sa-i capteze atentia!A fost un interviu f.bun;a scos ce a fost” mai bun “in invitat!

  20. Ceea ce ne-a arătat Rus e în regulă. Chiar foarte în regulă. Despre ceea ce nu ne-a arătat, evident, n-avem cum să vorbim. Pentru că eu merg pe mâna lui Mircea şi ştiu că nu e totul atât de roz cum poate părea.

    Mi-a plăcut comentariul referitor la plagiat/demisie Ponta.

    P.S. De acord cu Nostradamus. Pop îmi pare un băiat ( sic ) tenace, care nu se dă bătut şi-şi face treaba până la capăt. 🙂
    Maurul şi-a făcut datoria, maurul poate să plece. 😉

  21. Am vazut emisiunea. Nu va suparati dar, as fi vrut sa-l intrebati daca isi aminteste de ce il uraste Mircea Badea, al carui prieten va pretindeti. Asa, sa afle si prostimea de ce e in stare “pacificatorul” de Cluj. Altfel, omul e cam prea “echilibrat”: nimeni nu poate tine linistit de coarnele plugului cand imprejur cad obuze.

  22. iartama dar n-am putut sa mauit la tine aseara nu-l suport pe rus. e acelasi tip ca magureanu alunecos vorbeste mult dar nu spune nimic. eu cred ca de fapt jumatate din politicienii de azi in frunte cu base sin de fapt ofiteri activi in servicii ,si nu m-ar mira daca unii ar fi dublii sau chiar triplii agenti secreti prea ne merge din rau in mai rau.oriunde ma uit vad doar o tara distrusa fara industrie, agricultura,fara locuri de munca oameni de valoare alungati afara si ma intreb cui trebuie sa facem loc sa vina aici cine rivneste cu atita ardoare la paminturile noastre???? poate raspunde cineva cu curaj la intrebarea asta pt. ca eu m-am saturat sa vad trdarile zilnice si dezastrul din jurul meu

  23. Mda…”poporul roman a produs 10 si a consumat 14 luna asta”…parca il ascultam pe insusi chioru’ suprem,le fel zice si ala.Eu ii zic si chiorului si lu’ Rus ca poporul roman a produs 10,a consumat 10 si s-au FURAT inca 10 domnule Rus.
    Cica trebuie sa ne asezam si sa vorbim odata despre munca.Asta e tare de tot.Si la cateva minute dupa asta,domnul Rus ne-o baga pe aia cu CHEFUL(de a face ceva).
    Pai domnule Rus,poporul asta,asa prost si lenes cum e el,va pune la dispozitie masina,secretara,casa,paza…si multe alte avantaje,tocmai ca sa aveti CHEF.Daca nu aveti CHEF,n-ati vrea sa mergeti dvs unde vreti si sa ne scutiti…sa vina altul care are CHEF.

    22:31 omul este absoult PENIBIL…parca ascultam cel mai mare PDL-ist.
    Victor Ciutacu:”Eu vreau sa-l intreb pe omul de afaceri Ioan Rus, ce a facut guvernul din care face parte politicianul Ioan Rus pentru dezvoltarea bussines-ului domnului Rus?”
    Ioan Rus:”fluiera la tavan putin”…despre pensii si salarii
    Victor Ciutacu:(insista)”Cu ce-l ajuta pe omul de afaceri Ioan Rus?”
    Ioan Rus:”mai fluiera putin la tavan”(si isi spune in gand probabil…”hai sictir ma fraierilor”).

    Are dreptate Mircea,mareee dreptate.Eu nu am reusit sa vad nici o diferenta intre Rus si cel mai PDL-ist dintre PDL-isti.Ori el a invatat de la basel…ori baselu de la el.

    Din ce in ce mai mult am impresia ca ne chinuim(tare de tot) sa schimbam o “bataie de joc” cu alta “bataie de joc”.

  24. ”de la Aristotel si Platon toti plagiaza” Ioan Rus, 2012, Emisiunea ”Vorbe Grele”. domnul Rus nu intelege ca daca folosesti un citat nu inseamna ca plagiezi.

    orice teza de doctorat are obligatoriu o parte ORIGINALA, nu conteaza ca e vorba de piulite sau navete spatiale.

    Asta e omul PDL in guvernul Ponta, cum naiba sa fie chemat la DNA ?

    foarte tare emisiunea dlui Stan. poate singura emisiune in care s-a discutat ce s-a stabilit la consiliul europei.

  25. Ghiortanii au stat la fereala 2 luni, au constatat ca nu li se intampla nimic si au decis sa iasa la atac. Noi stim foarte bine ca au multe bube dar, se pare ca USLul nu are pe nimeni la evidenta/contabilitate. Sunt convins ca vor inchide gura daca Marele Tartor, Piratul Chior, va fi denuntat/inculpat/ incriminat fie si pentru INCENDIEREA PORTULUI ROUEN -autodenunt facut la TV, in direct si la o ora de varf.Domnule Ciutacu nu-i plac prea tare nici pe cei de la putere pentru ca au/contin inca multe uscaturi dar, in comparatie cu lacustele PDListe & co.sunt niste sfinti. Poporul asteapta sa poate munci si s-o duca bine. Nimeni nu crede ca-i putem egala pe nemti dar nici ca trebuie sa ne straduim ca sa-i egalam pe congolezi. Bafta in continuare!

  26. surprinzator, avem prejudecati majore in legatura cu Rus (tot nu stiu ce sa cred despre ce s-a intamplat la Cluj), dar interviul a fost chiar ok. Felicitari.
    PS: inca nu l-am “reevaluat” pe Rus, ca Mircea Badea m-a influentat:), dar sa vedem mai departe ce face.

  27. @de scrie opinia ta.De acord cu opiniile dvs.dar contra limbajului extrem.In ceace priveste CTP el spurca din principiu tot ce este la putere.S-a inselat odata cand a pupat in fund la Iliescu pana cand s-a trezit(..asa nu se mai poate majestate..) si de atunci nu mai are alta tinta decat puterea(justificat sau nu a invatat ca intotdeauna atragi/mobilizezi masele cu asemenea discurs radical).D-nul Rus a aratat un mare adevar :daca analizam doctoratele de dupa 1990 constatam ca 99,99% pot fi declarate PLAGIAT.Basescu si sustinatorii lui(pupin.k.istii,generali si coloneii facuti peste noapte,tv-urile si ziarele platite si aservite,postacii cu norma,fostii sugatori de la buget) care au mizat intotdeauna pe URA,INVRAJBIRE,indobitocire,SARACIREA/PAUPERIZAREA POPULATIEI pentru a o aduce la stadiul de mizerie existent, MANJIREA CU NOROI a celor care-i contesta; Nu i-au gasit pana acum “calcaiul lui Achile” lui Ponta ,desi cred ca are unul(nu securist si comunist ca presedintele;au incercat cu prostanac/pontanac si au vazut ca nu tine si atunci au sapat in biografia lui ponta de cand s-a nascut si pana astazi si cum n-au gasit nimic, au aruncat cu PLAGIATUL unde este f usor sa ACUZI dar al naibii de greu sa te APERI).Mai ales ca la capitolul “sa-i prostim pe prosti” ,acest subiect este mana cereasca.

  28. Trebuie vazut businessul dintre Funeriu si Nature.

    Cineva scrie:
    “MacMillan was selling to the former Romanian Government – Education Ministry – books for all classes. I cannot estimate how much money is involved but is matterial for sure. So MacMillan- indirectly Nature.com is paid from Romanian public debt. But with a change in the Government you don’t have anymore your Salesman – Mr Funeriu in the current Government. Probably the new Government should investigate closer your contracts with the former Government.”

  29. Felicitari pentru emisiune. Pacat ca “dl”Gadea nu iti aloca alta ora si cel putin jumatate de ora in plus. Imi place cand se discuta serios, fara patima, probleme de interes, nu can-can.
    Sper ca saptamana viitoare sa vina dl. Blaga sau Cezar Preda ( nu cristian preda ).Ar fi interesant sa-l auzim si pe G.Oprea, Kelemen Hunor si de ce nu, mentorul celei de treia forte politice , D Diaconescu.
    Spor la treaba in saptamana urmatoare

  30. Leadershipul USL degeaba se bazeaza pe faptul ca PDL-ul o va lasa mai moale cu cazul Ponta, pe baza observatiei ca au si ei (epdelistii) falitii / plagiatorii lor.

    Ponta e un porc prea gras ca sa merite ratat. Asa ca nu se vor opri. Nu stiu daca a observat cineva, dar nu a castigat loc in conducerea de prim plan a PDL-ului nici un individ a carui cariera stiintifica sa poata fi eventual contestata (Baconscki, de pilda!; soliditatea activitatii lui Preda e dincolo de orice dubiu, asa ca va fi utilizat ca o oglinda pentru Ponta!)

    Inca doua amanunte trecute de multi cu vederea: 1) Elena Udrea si-a pus singura cenusa in cap, sterilizand criticile la adresa carierei ei stiintifice (nu universitare!); 2) umbla pe net vorba ca baietii au deja inca vreo cateva teze de doctorat cu bube, pentru care au deja probele plagiatului; a transpirat doar numele lui Robert Negoita, dar vor fi si altii, lideri de mai sus ai PSD-ului.

    PS Voi ati observati ca toti mistretii ochiti de propaganda pedelista sunt de la PSD?!… Iar Crinut s-a dat de tot la fund in ultimele zile. Baietii astia pregatesc ceva; mai precis un exit cu minim de pagube.

  31. Ce le-a mai zis nenea Rus!
    Doua chestiuni mi-au placut:
    1. Cand l-ai intrebat de audituri i-a venit un nod in gat si a intins mana disperat dupa paharul cu apa.
    2. Explicatia aia cum lucreaza romanul 8 ore ca sa ponteze doar 7. Ce frumos spus ne-a spus!
    Oamenii “e” rai si “nu vrea” sa voteze cu pesedeu te miri pe ce motive, butucu de la portbagaj! Neseriosii! Nenea Rus rulz!

    >>>ErRon

    Cât am fost în America ni se spunea, ca un laitmotiv , “don’t take it personally” nici dacă ne înjurau elevii, nici dacă ne vorbeau urât, nici dacă nu-i interesau lecţiile/subiectele predate la oră. Copiii n-aveau nimic cu noi – aveau cu faptul că trebuiau să înveţe, cu faptul că eram albi, cu faptul că reprezentam un sistem de constrângere. Nu făceau deosebirea între noi şi profesorii băştinaşi decât referitor la culoarea pielii, în rest, cu toţii atentam la libertatea lor.

    Ei bine, întoarsă în România, cum nu mai e nimeni să-mi spună “don’t take it personally”, iau totul extrem de personal.
    În urmă cu cinci ani am avut maşina (un Mercedes A class, luat de second, maşină mică, de damă!), lovită destul de rău. I-am împrumutat maşina fratelui meu, că a lui era stricată, el a parcat-o pe o margine de drum în cea mai mare comună clujeană, Floreşti, un bou a venit în viteză, pe drum umed, a lovit-o din spate şi a proiectat-o cu dreapta faţă într-un gard. Rezultatul: maşina varză. Spatele praf, uşa mortului, farul dreapta faţă şi aripa nenorocite.

    Aveam casco şi fratele mi-a dus maşina la reparat, la reprezentanţa Mercedes. Care e a lui Ioan Rus. Maşina a stat în service patru luni, timp în care mi-am pus şi pile, nevasta lui Rus era doctoriţă de cabinet şcolar în cartier. Am fost cu fratele meu pe acolo de mai multe ori, să vedem în ce stadiu e. Când a trebuit s-o iau, m-am dus singură, totul era gata. Un mecanic m-a condus la maşină, mi-a demonstrat deschiderea uşilor, a pornit motorul, părea foarte mulţumit. Dar eu, cârcotaşă, că să văd cum se deschide portbagajul. Sigur de el, individul a apăsat pe butonul respectiv de la portbagaj dar acesta nu s-a deschis. A mai încercat de câteva ori, a tot butonat telecomanda, dar fără rezultat. Am simţit cum îmi creşte tensiunea. Tipul a dus maşina pentru câteva minute undeva şi când s-a întors, a deschis portbagajul.

    Ei bine, de atunci, închizătoarea nu e bună, dar nu e de vină partea electrică ci cea mecanică. Aşa se face că, uneori, când doresc să pun bagajele, nu reuşesc să deschid portbagajul fără câţiva pumni bine plasaţi în butuc. Uneori nu reuşesc nici aşa şi încarc maşina pe deasupra spetezelor scaunelor din spate. Cel mai adesea, după câte un drum Cluj – moşia mea de la ţară sau invers, datorită gropilor şi denivelărilor străzilor şi şoselelor, mecanismul se deblochează. Dar când aplic metoda pumnilor, eu, o lady, cu o maşină atât de sofisticată, nu mă pot abţine să nu-l pomenesc pe Rus, cu tot neamul lui, în viaţă sau adormit.

    De aia nu votez eu cu PSD-ul, din cauza butucului de la portbagaj>>>

  32. Pentru că ştiu că vin rezultatele auditului de la ministere, portocaliii au găsit “soluţia”: stricarea imaginii celor din USL pe bază de plagiat. Cum eu în ultimii 43 de ani şi ceva am fost pe această planetă şi n-am aflat că ţara asta e plină de savanţi, mi-e greu să cred altceva decât că lumea portocalie e disperată rău. Şi chiar plină de savanţi să fi fost ţara, aceştia aveau, cu siguranţă, câte un stomac în primul şi în primul rând.

    P.S. Buldogul lătrător a fost considerat pe nedrept…altfel. E exact de acolo, din mocirla de hoţi şi curve, plini de tupeu, obraznici, dar lipsiţi cu desăvârşire de orice urmă de bun simţ.

  33. Rus la Interne, Blaga președinte PDL, Ponta Premier (PSD), Băsescu Președinte, Antonescu nimic, Cristoiu labe pupa-n cur puterea, Boc la Cluj, Mircea Badea la măsuță, Spania-n finală… Ce naiba? Se repetă istoria, sau am fost eu criogenat 8 ani? Dacă n-ar fi fost Năstase la Brutărie și CTP cu articole-n online, aș fi crezut că-mi joacă feste memoria.

  34. chiar acum, la A3, intrebat de Oana Stancu, de ce cantareste cu 2 masuri cazurile Kovesi/Ponta, deontologul-vicesef,Cristian Preda raspunde ca pd se multumeste cu Ponta doar, intr/un dispret total…SRS are dreptate, usl/guvern e cam bleg,pe ANI, DNA, cine-i supravegheaza?sau sunt stat in stat?

    p.s. cei ce am votat usl asteptam mai multe controale…

    seara buna, tuturor!

  35. Despre emisiunea de aseara:a fost OK.Nu am aflat nimic nou…chiar si viziunea dlui Rus despre “plagiat” mi se pare doar o interpretare desigur foarte nuantata a realitatii cu care ne confruntam in fiacare moment.
    Surpriza mare si foarte placuta pentru mine a fost dupa vorbele “nu prea grele” de data asta,cand am urmarit pentru prima oara “conexiunile” lui Valeriu Stan.Stie foarte bine ce spune,este documentat,are argumente,dar ca fiecare are si dnia sa o parte mai putin buna:felul in care se exprima este pe intelesul unui segment destul de redus de populatie;mi-a adus aminte de Iosif Sava,care daca ar fi fost pe langa un mare iubitor,cunoscator si critic de arta,si un analist politic,s-ar fi numit Valeriu Stan;)…Inca un “like” pentru A3!
    Precizare:Nu am nici o legatura(din pacate) cu marele si regretatul Iosif Sava;este o simpla coincidenta de nume….nu ca cineva m-ar suspecta de oarece “sclipiri”,dar mi s-a mai intamplat..;)

  36. Ex,

    şi eu l-am auzit/văzut pe “telectualul” Cristian Preda. Este mincinos, penibil, servil cu ai lui, un ticălos care se preface a fi altceva decât confraţii săi. Nu e. Oana Stancu şi Adrian Ursu au fost mai mult decât civilizaţi, ba chiar – culmea! – ei înşişi intelectuali, au reuşit cu uşurinţă să-l facă să-şi dea arama pe faţă. Penibil, absolut jenant!

  37. @Victor (semi-off topic)

    Ma inseala pe mine simtul olfactiv, sau cu Blaga sef la PDL incepe sa miroasa a suspendare?

  38. “De la Aristotel si Platon incoace, toti au plagiat”
    Urmeaza ca ministrul Pop sa dea un ordin prin care sa instituie obligativitatea afisarii acetei ziceri in toate scolile si facultatile.
    Pentru ca, in loc sa-l dam la o parte pe unul care e vinovat, mai bine ii facem pe toti ceilalti vinovati, nu?
    E greu, tot mai greu, de inteles ce face USL-ul de cand se afla la guvernare.

  39. semnalez o perla de zile mari a lui m.neamtu, ala cu noua repulica, la 21.28…’furtul de stanga e mai suspect decit cel de dreapta’

  40. Am toata stima pentru Ponta, si stiu ca e tinta atacurilor lui Basescu dar, daca chiar a copiat ca o putoare de student penibil in lucrarea aia, nu e tocmai ok.

    Nu-i nevoie sa-si dea demisia. Sa-si asume plagiatul, sa renunte la titlul ala de doctor si s-o lase moarta in directia asta.

    E o situatie de cacao dar parca lumea prea face o tragedie din asta.

  41. Al dracu’ om. Nu mi l-as dori nici de dusman , si nici de prieten si in mod cert nu mi l-as dori drept sef (sau ministru). Discutia cu el mi-a adus aminte de filmele cenusii de dupa revolutie, fara umor, terne , dure si de guvernarile psd-iste de “fericita” amintire. Sper sa ma insel (caci am votat schimbarea) , dar istoria se mai si repeta.

  42. Problema: acum, ca gradele au fost terfelite, isi mai doreste cineva ca sa devina colonel? Eu personal nu, pentru ca gradul respectiv nu mai inseamna nimic. Despre nea Rus, dupa ce s-a incheiat am avut profundul sentiment ca este uns cu toate alifiile, gen Hrebenciuc leit. Incheiere, Basescu e cel care ne-a adus in situatia sa devenim PSD-isti, din PNTCD-isti sau CDR-isti sau tot ce am fost noi. Ciudata mai e viata! Va dati seama in ce situatie ne-a adus Basescu? Sa ne dezicem de ce nu ne doream. El in mod normal ar trebui reclamat la Inaltul Sinod de la Patriarhie ca minte cu mana pe biblie in fata tarii intregi. In mod normal ar trebui sa fie afurisit. Sal Victor.

  43. SUSPENDAREA. Sah-mat la jucator. Subminarea statului, abuz in functie, abuz contra intereselor statului etc. Sa-l bage-n referendum, ca sa il rezolvam pe jucator. Sah-mat la jucator.

  44. Rotirea cadrelor : aceleeasi gunoaie de 20 de ani !!!
    Asta spune multe despre tara asta : nu avem de unde si ce sa alegem !!!
    Lasa ca peste 5 – 7 ani ne intoarcem iar la Boc … de unde altii , nu ???…

  45. Dupa mine, Ponta va pleca. Am pus pariu (cu miza!), public, ca ultima decada a lui iulie nu-l mai prinde PM. Zic unii ca Base isi va numi PM un om de-al lui. Ar fi, pentru el, o mare prostie. Cred ca ar fi 100% tampit sa nu desemneze tot un membru al USL ca PM (insa nu unul sustinut de USL, gen Johanis; vor baietii guvern, sa li se dea guvern!).

    Uitati-va si voi: unde era USL-ul ca intentie de vot in saptamanile de dinainte de preluarea mandatului de catre VP si in ce rahat e azi?!.. Baietii astia is atat de incoerenti si inconsecventi, ca, numai in saptamana asta din urma, au scazut cu 3-5% in intentiile de vot (nu toate cele procentele s-au dus la PDL!). Si se tot duc la vale…

    Din disperare, probabil vor merge pe suspendarea in regim de urgenta a lui Base. Care, odata trecuta, rapid, prin Parlament, va trebui validata de macar 50% din alegatorii de pe liste. Naiba aduna peste noua milioane de voturi pentru suspendare… Ca sunt convins ca se pripesc si atunci, daca in momentul suspendarii este valabila actuala veche a referendumului (chiar daca ulterior o modifica!), fix asta i se aplica lui Base, ca va functiona principiul neretroactivitatii legii (= va functiona legea valabila in momentul suspendarii). In schimb, daca asteapta sa se schimbe legea referendumului, trece timpul, scorul electoral scade si mai jos etc. etc. … Asa ca, oricum ai lua-o, e tot un drac. Vad ca in alianta asta functioneaza al naibii de bine principiul lose-lose…

    Zic unii ca Base si-a lansat racheta cea mai exploziva. Eu unul am un feeling ca asta n-a fost arma cea mai puternica. Au si altele, chair mai puturoase… Daca uselistii vor merge pe idea suspendarii, le vom vedea imprastiindu-si duhoarea zilele ce vin.

  46. Alphas,

    îmi indici, te rog, şi mie, locul în care pot vizualiza şi eu sondajul conform căruia USL a pierdut 3 – 5 procente? Că poate e interesant în integralitatea lui.

    Şi dacă-l suspendă cu două treimi, pentru înaltă trădare, fără referendum?

  47. ce tot impute alphas comentariile cu basismele lui gen CTP? se da apolitic si baga strambe. jaful portocaliu nu poate fi egalat in veci, va fi aratat in saptamanile ce urmeaza, au furat cu miliardele portocalii astia, dar probabil alphas asta a papat si el bani publici, bani pe care eu ii muncesc din greu, drq sa va ia de basisti bugetofagi

  48. @alphas, “numai in saptamana asta din urma, au scazut cu 3-5% in intentiile de vot ”

    asa zic si bercescu si bideanu…scuteste-ne, pdistule, cu diversiunile tale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.