Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Invitatul preferat al lui Mircea Badea :)

Similar Posts

109 thoughts on “Invitatul preferat al lui Mircea Badea :)

  1. Un tip misterios. Cam ca Virgil Magureanu in 1990. Surprinzător, atât in 2000, cât si in 2012, in ambele ocazii aparand din neant pentru a deveni ministru de interne… Ar fi util de știut dacă in seara fatala avea siguranța ca nu mai era nimeni altcineva pe fir, când a vorbit cu Adrian Nastase.

    1. S-ar vedea vreodată prim-ministru?
    2. E al doilea “Neamț” din guvern, după Andrei Marga?

  2. sper sa-l intrebi daca are de gand sa scoata prostia aia cu cauciucurile de iarna..n-au folosit deloc,inafara ca au adus bani la buget..si mai intreaba-l de cate ori a fost el oprit,conducand prin vestul civilizat,de controale de rutina,ca in romania…de la SM la BUC te opresc pulitzaii in medie de 8 ori…cate o juma de ora face cam 4 ore in plus drumul…

  3. SUPER TARE titlul !!! :)))
    Chiar is curios daca il intrebi ceva diseara despre lucrul asta, sa vedem ce zice el. 🙂

  4. Un personaj interesant,inteligent si echilibrat cu conexiuni la ambele palate, cred ca emisiunea va avea o audienta maxima, succes!

  5. cred ca va fi o emisiune foarte interesanta. Un alt invitat pe care mi-ar face placere sa-l vad la emisiunea dumneavoastra si cred c-ar fi o mare surpriza , e Mihai Gadea.

  6. Ar avea de răspuns la câteva întrebări. Emisiunea ar putea fi foarte interesantă.

  7. 1. ceva noutati despre evenimentele din Piata Universitatii 2012 ? cine erau “suporterii”
    2. ce mai face maiorul gogu ? a fost avansat, sau e consilier langa Gradina Botanica ?
    3. cat de politizate sunt unitatile de jandarmi, la nivel de comandant ?
    Banuiesc ca nu se va schimba nimic – actuala putere va beneficia de aceiasi “calitate a serviciilor” a jandarmerie, cu aceiasi comandanti

  8. nu-mi place tipul ca om,chiar deloc.dar e destul de eficient in administrtie si chiar le da clasa multor rame portocalii.sper sa-l bagi pe Badea in direct cu el mai mult timp.va fi foarte interesant daca o faci.

  9. ma gandesc ca – printre altele, arzatoare la ordinea zilei – va ciripi duios si despre “ciuvici & ciutaci”…neh? 😀
    ori ati ingropat securea razboiului? 🙂
    nu-i nimic; gropi – cata frunza, cata iarba…

  10. PS: deci nu Teo Trandafir sau baiatul cu chibrituri sunt invitatii preferati ai lui Mircea Badea…uoook!

  11. Doamne fereste, sa nu cumva sa va treaca prin cap sa-l sunati pe badea…
    Personajul e alunecos de la prea multele alifii cu care s-a tot uns. Nu-mi place figura lui si chiar daca unii zic ca-i eficient, nu ma pot opri in a-l compara cu blaga. Ala macar e sincer in optiuni, asta doar se face!

  12. pupincuristul prezidential huidu scapa de puscarie cu executare. asta e, cand esti prieten cu udrea, scapi

  13. Noaptea mintii

    Adica 10 luni cu suspendare per capita de cadavru. Oare cati ar fi trebuit sa omoare ca sa ia 2 ani cu executare, cat se da pentru niste brichete si baloane electorale?

  14. e tare. huidu omoara oameni si ia cu suspendare. nastase nu omoara pe nimeni si ia cu executare. tare. fratilor… calcati pe strada cu masina pe cine vreti 🙂 si madam avocata lu peste prajit… spune ca e o decizie corecta pt ca d-nu huidu este un intelectual, care ne-a adus zambet pe buze… fara cazier… gggggggggggg… ce tara.

  15. Sper ca Mircea Badea sa nu se uite la emisiune pentru ca va face infarct la cat il uraste pe Ioan Rus 🙁 :))

  16. Cum pana mea sa incadrezi “din culpa” un carnagiu produs pentru ca tu, cu buna stiinta, nu ai respectat o lege, in speta codul rutier? Din cate stiu, chiar si invocarea necunoasterii unei legi nu te poate scapa de raspunderea penala, ca sa nu mai zic ca invocarea necunoasterii codului rutier in cazul asta ar fi circumstanta agravanta, nicidecum atenuanta.
    Ce stres mai are un ciocolatiu cu permis luat pe spaga, sa treaca peste tine pe trecea de pietoni? Ce mare chestie, ia cu suspendare 1-2 ani si viata lui merge mai departe.
    Aoleu, fereasca sfantu’ sa scapi cu viata dupa izbitura, ca in cazul asta are probleme insul, dar rezolva si asta, da cu spatele si mai trece o data peste tine, sa fie sigur ca mori si scapa cu suspendare, fara alte cheltuieli cu spitalizari si procese pentru vatamari corporale, la care suspendarea nu prea mai merge.

  17. Pana la emisiune sa citeasca articolul Roxanei Iordache ca sa aveti subiect de discutat. Ce parere ai?

  18. Intrebati-l cum gandeste la siguranta cetatenilor de la orase si sate(iti fura coloratii toata recolta asa incat preferi sa lasi campurile parloaga=problema politiei rurale reduse si de slaba calitate).

  19. Chiar la Badea m-am gândit când am aflat numele invitatului de azi. Cred că abia aşteaptă emisiunea. :))

  20. Turcescu scrie pe Twitter : “Ce nemernici !”

    Cred ca au scumpit astia vopseaua de par. Sau n-au mai vrut cei de la MAPN sa-i dea piscoturi. 🙂
    Bafta cu emisiunea Victor !

  21. 😆 De urmarit … ! (mai ales reactiile si comentariile lui Mircea 😛 )

  22. Las intrebarile pe care as vrea sa i le pui in seama lui Badea.Suna-l sa iti dea el o lista.:)

  23. Nu stiu ce invarte tataie asta de la interne.Imi place de ministrul invatamantului cum face cartile. E bun frateee.

  24. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Eu am incredere(prin intuitie acum) in dl Ministru Rus.Cred ca este foarte inteligent,echilibrat ,pragmatic si sper ca nu ne va dezamagi.

    Succes enisiunii din aceasta seara.

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

    P.S.Cum scapa Huidu de inchisoare?!Nu pot sa cred…O fi curata constiinta lui?

  25. Sper sa nu mai iei vreo amenda! In rest abia astept sa vad emisiunea, dar cel mai mult mi-as dorii sa fiu in locul celor care va monitorizeaza telefoanele ca sa vad schimbul de sms-uri dintre tine si Badea pe tema emisiunii.

  26. Îl cred pe Mircea Badea când spune că “Ăștia mai au multe să facă pentru a ajunge să-mi bâțâie capu’ de nervi împotriva lor, ținând cont de ura pe care o nutresc față de PDL și de Băsescu” (am citat cu aproximație).
    Și totuși, Ponta spune că-l doare-n paișpe de plagiat, că oricum nu ține la titlul de doctor, pentru ca apoi să revină și să spună că-și dă demisia dacă se dovedește că a plagiat; nesocotește deciziile CCR, pentru ca a 2-a zi să-și nuanțeze declarația, asta după ce a trecut Monitorul Oficial în subordinea Guvernului pentru a se asigura că nu se publică decizia CCR în MO în timp util; desființează comisia care analizează posibilitatea ca lucrarea lui de doctorat să fie plagiat, în ziua în care comisia respectivă delibera…
    În ’38, pe fondul unei crize economice nasoale, Hitler a început să-și găsească rapid simpatizanți, iar ceea ce a făcut regimul nazist instaurat de Führer, seamănă izbitor de mult cu ceea ce a început să facă Guvernul Ponta.
    Eu înțeleg că Băsescu e genial, chiar dacă diabolic, și că le este greu să contracareze atacurile senzaționale ale PDL-ului și a propagandei sale uriașe, dar nu-i cam mult să cadă pradă în halul ăsta și să ajungă să ia decizii anti-democratice după ce 8 ani doar despre anti-democrația lui Băsescu au discutat?

  27. Abia astept sa vad niste raspunsuri molcome, monotone, ambigue… ca la Cluj.

    Aveti grija sa nu adoarma in emisiune, dle. Ciutacu.

  28. Dacă Năstase îl accidenta mortal cu mașina, fie chiar și pe trecerea de pietoni, pe Băsescu acum 9 ani era mai bine și pentru el, că era condamnat la 3 luni cu suspendare, dar și pentru noi că eram lipsiți de urletele de durere după democrația băsită, scoase tot mai acut de către un individ care se dă sărac ( cu acțiuni la Adevărul de la misteriosul mort Tinu, dar de, cu Dacie!), dar acoperit, probabil, de stele ( nu cele de pe drapelul marii democrații de peste ocean de unde ni se dau lecții via Gitestein). Așa vedem cum “rezerviștii” lui Băsescu ies tot mai numeroși la atac! Că Năstase este intelectual măcar cât Huidu!

  29. MAIORUL GOGU e bine sanatos?!
    o intrebare pt ioan rus… mizeriile alea de securisti jandarmi care ne loveau ca pe animale de la spate fiind infiltrati intre noi sint deasemeni bine sanatosi?!!!

    inteleg ca procurorii sint niste securisti aflati la ordinele javrei dar si totusi, nici macar o singura luare de pozitie fata de javrele alea de militieni…

  30. Buna seara si felicitari penru emisiune am o rugaminte la dvs.In aceasta seara va veni la dvs. in studio Domnul Ministru IOAN RUS as dori sa il felicit pentru ca a venit din nou in sistem si ca a acceptat aceasta functie un om destept si serios.Sa ma prezint ma numesc Munteanu Aurel lucrez in Ministerul de Interne de circa 15 ani ag.de siguranta publica la politia Mun.Moinesti avind functia de ag.sef.am crescut la casa de copii scolari TG.OCNA nu am parinti si as dori sa-l intebati pe domnul Ministru Ioan RUS daca ne-ar putea spune daca se mai puate apela ca sa cumpar si eu o garsoniera cu o parte din bani M.Icum era inainte nu am posibilitati de a imi permite sinur am cheltuit bani cu interferonul si acum la fel continui tratamentu dar as dori sa ma ajtatati si pe mine sunt un politist corec cinstit si tuata viata mea am fost un om corect si am ezecutat sericiul aplicind legea cu fermitate va multumesc mult si prin intermeiul emisiunii dvs as dorii sa multumesc si sefilio mei care m-au sprijinit si colegilor.

  31. offtopic dar absolut genial: la rtv-ul basist, victor Ciorbea si Ioan Mircea Pascu au facut-o praf in direct pe cotoroanta aia ceusist-basista macovei monicuta

  32. Victor sunt curious ce intrebari ii vei pune. Daca o sa raspunda si asta ca madame Andronescu inseamna ca si ea e secu:))

  33. Nu-mi inspiră deloc încredere acest Ioan Rus. Dacă
    poate să spună ceva despre acuzele de fraudă electorală care au planat asupra Clujului la alegerile locale, când în final Boc a crescut peste noapte şi a ieşit primar şi când se pare, reprezentanţii Ministerului de Interne au lăsat-o moale la “taximetriile” lui Boc la miez de noapte (din ce a relatat presa) ? Sunt sigur că o să-i pui întrebări grele şi o să urmăresc cu interes emisiunea. Succes !

  34. Propun o intrebare :
    Este capabil sa preia functia de Prim-ministru in caz ca Ponta va fi obligat sa demisioneze ?

  35. Emisiunea ta este serioasa, urmarita cu interes de un public educat, cu opinii formate, doritor de informatii si opinii pertinente despre guvernarea tarii .
    In opinia mea, nu are ce cauta MB si hachita lui in aceasta seara in emisiunea ta; daca inclini spre tabloidizare o poti face , dar cu riscul ca vei schimba structura celor care urmaresc “Vorbe grele” . Nu uita ca interviurile tale sunt apreciate prin nivelul ridicat al problemelor puse in discutie, prin limbajul civilizat, prin acceptarea prezentarii opiniilor invitatilor, indiferent de apartenenta/preferinta politica si mediul din care provine/activeaza.
    Mult succes !

  36. de ce nu le ia apararea public si RASPICAT ofiterilor de politie care i-au salvat viata lui Nastase… pt ca este absolut DEMENT ce fac securistii lui basescu prin militianca ceausista macovei monica prin a ancheta niste oameni ca au reusit sa salveze viata altui om…

    dupa mintea dementa a securistilor lui basescu ofiterii de politie trebuiau sa-l ajute sa se impuste pe Nastase…

    de ce nu ia ioan rus o pozitie ferma fata de POLITIA POLITICA facuta de aceasta securista feroce reprezentanta a regimului dement basist, recte monica macovei…?!!!

  37. Victor, eu am o problema. De ce Antena 3 “da vina” pe Basescu pt faptul ca Ponta a plagiat?
    Gadea doarme? Eu inteleg cat de rau este regimul Basescu …totusi subiectul zilei e altu`.

  38. am vazut reclama: Rus e singurul care poarta discutii cu ambele parti… :)) pai blaturile la alegeri numai asa se pot face! Asa a castigat Boc la Cluj, pentru ca cineva a discutat cu ambele parti! Si la Cluj, ambele parti discuta, ambele parti au avut utilaje la constructia centurii Valcele-Apahida si sunt bagate impreuna in lucrarile pe bani publici!

  39. Victore , te rog un off-topic :
    Jos palaria pt. Liviu Pop ! : D Omul lupta de zile bune cu gherillele basiste , cu leprele basiste cu diplome sau nu si mai ales cu niste moderatori de televiziuni basiste TOTAL ASERVITE ,vadit partizane, provocative si manipulatoare in cel mai ordinar mod. 😡
    Eu doar zappand printre televiziuni imi venea sa sar prin ecran in studio , iar omul asta se chinuia la fiecare post TV sa explice cu rabdare si calm desi , saracul

  40. ciutacule,prietene,intreaba-l,te rog,pe ministrul Rus de ce nu l-a zburat pe fascistul Kover cand a trebuit sa o faca si de ce nu i-a interzis sa mai intre pe teritoriul Romaniei?masura asta au luat-o israelienii.

  41. Intrebare:Daca este” mandru” ca a facut parte din partidul stat fsn unde a fost coleg cu basescu si alti fesenisti(atunci cand s-au imbarligat intre ei temeinic incat nici prezentul nu-i mai poate desface) care au dat drumul la multele rele pe care la mostenim si asatazi ,pe care pdl le-a adus pe cele mai inalte culmi.Cu ponta este altceva,este tanar si a fost ferit de politica fesenista(dupa modul cum pune problemele) desi socrul a fost membru marcant al acestuia.Pdl-isti in varsta(inclusiv macovei,videanu,berceanu,blaga=fesenisti care si-au schimbat sigla si culoarea si au devenit peste noapte democrati si apoi populari,miscari pentru prostit prostimea.

  42. Victore , te rog un off-topic :
    Jos palaria pt. Liviu Pop ! : D Omul lupta de zile bune cu gherillele basiste , cu leprele basiste cu diplome sau nu si mai ales cu niste moderatori de televiziuni basiste TOTAL ASERVITE ,vadit partizane, provocative si manipulatoare in cel mai ordinar mod. 😡
    Eu doar zappand printre televiziuni imi venea sa sar prin ecran in studio , iar omul asta se chinuia la fiecare post TV sa explice cu rabdare si calm desi , saracul nu mai avea nici saliva in gura de cate ori a explicat CLAR acelasi lucru.
    Respect total domnule Liviu Pop! 😛
    De asemenea il felicit pe Ludovic Orban , pt. inspiratia pe care a avut-o de a avea ultimul cuvant cand si-a dat seama de jocul MIZERABIL al mderatoarei Realitatea TV si a invitatului PDL ist. 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.