Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Marea, inimoasa comunitate copy/paste

Marea, inimoasa comunitate copy/paste

Detest şpăgarii care ţin lecţii de anticorupţie. Detest curvele care condamnă emfatic prostituţia. Detest misoginii care-njură femeile după nopţi nedormite din cauza filmelor porno. Detest beţivii care ţin prelegeri despre virtuţile sucurilor naturale. Detest oamenii numiţi politic pe funcţii care se lamentează când sunt schimbaţi politic din aceleaşi funcţii. Detest tiranii care apără democraţia la televizor. Detest aproximativii care citesc şeptarul de treflă şi dezbat plagiate. Detest impostura.

În Jurnalul Naţional, puteţi citi nişte mici suspiciuni răutăcioase asupra originalităţii tezei de doctorat a Andreei Vass. Care ieri striga, ca muşcată de şarpe, ce nenorocit e plagiatorul Victor Ponta. Habar n-am dacă, după regulile schimbătoare ale comunităţii academice, documentul întruneşte (au ba) criteriile necesare declarării cu plagiat. Există nu ştiu ce comisie plătită pentru asta. Dar ştiu sigur un lucru: comunitatea copy/paste este din ce în ce mai mare şi mai dezbinată politic.

P.S. Când s-a declanşat “cazul Mang”, am opinat în gura mare că s-a deschis Cutia Pandorei

Comentarii

comentarii

Similar Posts

95 thoughts on “Marea, inimoasa comunitate copy/paste

  1. Eu aș verifica nu lucrările de doctorat ci lucrările de licență. O s aveți surprize mari. Și o aveți surprize mari. IAR DACĂ SE DEMONSTREAZĂ CĂ LICENȚA E PLAGIATĂ ÎȘI PIERD DIPLOMELE. TOATE!

  2. Aceste lucruri depăşesc capacitatea mea de înţelegere. Cum să te apuci să înfierezi pe cineva dintr-un motiv care te poate băga în rahat şi pe tine? S-a gândit Vass că nu-i va da nimănui prin cap să-i ia şi teza ei de doctorat în colimator?

    Să spui că pe portocalii îi caracterizează nesimţirea, minciuna, tupeul, obrăznicia, ticăloşia mi se pare deja mult prea puţin. Nimeni, vreodată, din niciun alt partid politic, oricât de cu bube în cap ar fi fost, nu poate fi comparat cu indivizii din această haită portocalie!

  3. Basescu a deschis “cutia Pandorei”!!! Cred ca va avea in curand mai multe probleme in PDL…

  4. Felicitari jurnalul pe copy-paste -ul lui Vass. Victore, poate o luati la verificat pe aia mica a lui Basescu (EBA). Eu cred ca nu e in stare sa scrie o lucrare de master si sa o sustina. A mai primit si 10 pe lucrarea aia, sub indrumarea lui Parvulescu.

  5. ohohohoooo, Liviu Pop spune ca si blaga e suspect de plagiat…nu stiam ca si asta are doctorat…suntem o tara de doctori si denuntatori…

    basecu a reusit prin diversiunile sale sa abata atentia de la faptul ca pd a suferit o infrangere dura…

    ceea ce ma face(diversionismul asta al lui securist) sa fiu si mai inversunat impotriva lui…

  6. Vai, ciutacimea ta, mi-ai facut ziua radioasa! Eu sunt în plin proces de redactare a lucrarii de dizertatie si am cam 120-140 referinte bibliografice (note de subsol) per capitolas de 15 pagini, deci cam jumatate din lucrare este ocupata de trimiteri.
    Teza de doctorat a dnei Vass este plagiata, ba chiar prost plagiata – este vizibil cu ochiul liber ca a copiat cu hiperlinkuri cu tot (am verificat) fara sa indice sursa – pagina 37, de exemplu. Citarea este deficitara, de ex.(Marinescu, 2007), Ludwig von Mises, 1998 – se intelege pe cine a citat, anul aparitiei, dar nu si titlul, editura, anul aparitiei, editia, pagina.
    Era vizibil ca este proasta, nu era evident ca este atat de proasta incat sa copie cu hiperlink cu tot.

  7. Baga Victore. Bravo! In sfarsit, ati inteles! Felicitarile mele Victor! Tine-o tot asa! Esti baza!

  8. De la Min. Invatamantului ar trebui sa plece o Ordonanta de Urgenta azi, in seara asta. Cel tarziu maine dimineata:

    “Toti cei care au obtinut Licente, Titluri Universitare, Doctorate si Masterate in ultimii (sa zicem) 20 de ani ar trebui sa sutina o proba de dictare scrisa.” Asa, ca in Gimnaziu!

    As paria ca mai mult de 50% nu si-ar merita diplomele…

    Pare utopic? Sigur ca da! Dar mi-ar placea enorm sa vad cativa gusteri din astia dand dictare…

    “S-a zicem ca, neam dus acolo si miai spus ca e liber, voi avea numai succesuri si mi sa umplut traista de esece…”

    La naiba, mi se face greata!

  9. Pai cam asa se intampla! Nu m-ar mira daca Igas are si el doctorat (in ceva – orice), ca doar a facut 3 facultati dupa ce i s-a dat bacalaureatul la 24 de ani. Intrebarea mea este: de ce le trebuie astora (tuturor) doctoratul? Ce cauta toti in invatamant? Ar fi interesanta o statisctica referitoare la cati parlamentari sau persoane de pe langa guvernanti, cu interese evidente sunt in invatamant! Ne miram atunci ca scoile romanesti au devenit fabrici de diplome! Ce lucrari “stiintifice” a produs generalissimul Oprea ca poata conduce doctorate? Evident ca nu astept raspunsuri.

  10. Excelent ! Da, asta trebuie…Sa vedem corectitudinea, moralitatea, integritatea in toata splendoarea.. Poate in fine, pricepem ceva…

  11. FELICITARI Victore pt. modul de riposta la marlaniile basesco-PDiste !!! 😛 Buimacii din USL ar putea lua exemplu de cum se riposteaza ferm , “scurt si la obiect” . Bravo! 😉

  12. Multumesc d-le Ciutacu ,se face curatenie ,trec “la rigoare “cum spuneti d-stra .Sunt totusi niste legi a plagiatului care numai pe copy- paste nu da verdictul de plagiat .
    1-cand s-a scris lucrarea era necesar sa pui ghilimele ,sa scrii in josul paginii ,sau numai la sfirsitul lucrarii?
    2-cu toate ca sunt texte copy-paste (nu stiu cate ) daca apare evidenta contributia ta personala (ca la Ponta )lucrarea nu este un plagiat
    3- cei care au condus lucrarea cer sau nu daune ,iar in cazul Ponta nu recunosc ca sunt plagiati.
    3-cadrele didactice pleaca din invatamant daca au plagiat ,nu scapa Chiar daca esti asistent ai nevoie sa te inscrii la doctorat sau sa-l ai
    4-udrea care a recunoscut ca lucrarea ei este un plagiat, cand pleaca din invatamant ?Ministerul invatamantului ar trebui sa se sesizeze ca si in cazul d-nei (o aud la televizor ca se vrea paul )
    5-imi pun eu acum intrebarea ce a facut comisia aceasta sau altele cand au dat verdictul ca totul este bine si meriti sa fi doctor in stiinte ,nu au vazut ca doctoratul este un plagiat,nu merita sa fie sanctionati ?
    Sunt cateva observatii (legea este f.complexa ),nu se anuleaza asa usor titlul de doctor ,toti o stiu dar au reactionat ca maidanezii si asemeni fenomenului Nastase se intoarce impotriva lor. Pe cand buldogul la “gazeta”?
    Ce are CTP ,in ultima vreme nu-l recunosc .

  13. de mult timp are loc un concurs la portocalii: P(proasta)P(proastelor) ot PD-L.ieri fosta consiliera a piticului atomic a simtit ca pe turnanta o poate lua pe Nutzi care spunea ca nu a plagiat ea , ci colegii ei!

  14. Ce tupeu au toate coardele astea!?Azi,la A3,madama asta suspecta de plagiat,murea cu Ponta de git.O intrebai de teza ei,ea ii tragea cu Ponta.Astia sunt setati sa denigreze cu orice pret,chiar cu cel al caderii lor in ridicol,in cel mai bun caz.Orice,doar sa te faca sa te uiti in alta parte,cit timp ei iti intorc portofelul.
    Doamna de fier,micul Titulescu,noul Hagi.Ce naibii,Romania e bolnava de multe si nu cred ca se mai face bine

  15. Eu nu stiu daca exista pe site-ul vreunei universitati romanesti regulile privind plagiarismul. De ex, la Roehampton si la orice alta universitate regulile privind plagiarisumul exista pe site-ul universitatii. De asemenea, exista un soft ‘turnitin’ pe care iti poti pune lucrarea pt a vedea cat de originala e si in ce masura ai citat alti autori. E f simplu. Cred ca mediul academic romanesc nu doreste asa ceva pt ca atunci furtul nu ar mai fi posibil iar fabrica de diplome ar da faliment. Regulile nu se aplica doar doctoranzilor, ci oricarui student.
    Mihaela

  16. In aceste zile, cand ni se serveste, la orice ora “dovezi” ca unii de la USL au plagiat, mi-am pus intrebarea:”Oare la cei din PDL nu sunt cazuri de acest gen? Eu cred ca multi din cei care astazi sunt absolventi de facultati pe banda , chiar si la lucrarile de licenta ar avea probleme si nu spun mai mult…

  17. Tinere, eşti BENGOS şi d’asta de iubeşte POPORUL…zău!
    Dacă aş avea o putere te’aş pune M.J.!

  18. O mica relatare.Unui rom (zidar) i se fura banii in autobuz de catre 3″ smecheri de cartier”.Romul tipa ,smecherii il incadreaza si=l obliga sa coboare cu ei , sub pretext ca lor li s-a furat banii.Lumea din autobuz aplauda si este multumita ca s-a prins hotul.Cei 4 coboara,smecherii o iau la sanatoasa si rromul ramane cu paguba.Ce sa mai vorbim de smecheria pdl-ista ajunsa la cel mai INALT NIVEL ,ei fiind cei care fura,plagiaza si tot ei STRIGA IN GURA MARE:prinde-ti hotul!.De fapt ei “prind cu ajutorul institutilor aservite” pe oricine le spune adevarul,nu-i pupa in fund,nu se alatura gastii lor care a adus romania unde este si care peste 3 luni va striga in gura mare ca USL-ul este vinovat de dezastrul in care am ajuns.Daca am analiza doctoratele,ca nespecialisti doar dupa “copy/ paste” am constata ca 90% sunt “plagiaturi”.Poate doar specialisti, neafiliati politic ,sa se pronunte dupa REGULI STRICTE, statuate in timp(adica sa nu judecam un doctorat din 2000 dupa regulile din 2010) in cunostiinta de cauza.Asa ca datorita “luptei politice ” o sa zica portocalii ca lucrarea lui Ponta este plagiat(si sa admitem prin absurd ca pe bune) eu nu voi crede acest lucru niciodata.Pot crede ca lucrarea lui Wass este plagiat tinand cont de” competentele aratate” in decurs de 3 ani.

  19. porcaria facuta de andreea paul vass, imi aminteste de senatoarul mona musca. nimic nou sub soare. interesanta ideea de a fi verificate lucrarile de licenta, si atunci probabil ca vor fi multi care vor plange.

  20. baga tare victore ,scormoneste …sigur asa o sa il scoti pe carlan

  21. nu laud oamenii fara temei;Ciutacule, ‘esti dat naibii’, scuza-mi expresia…

    in conditiile in care nici sa citesti nu trebuie, adica doar sa vezi ca Anastase a furat votul…eu le-as aminti asta basistilor!

  22. STIMATE DOMN…luati-l la purecat si pe DR. LUCIAN SILVAN PAHONTU care patroneaza SPP-ul lui Basescu

  23. nici nu-i de mirare ca “propaganda portocalie” v-a luat fata de mult. Publicati stirea asta DUMINICA DUPA-MASA ?? Voi chiar vreti sa nu aiba rasunet?

  24. M-as bucura din suflet ca toata mocirla asta deschisa in legatura cu diplomele de doctorat, in legatura cu justitia si in general, cu celelalte institutii ale statului sa declanseze o actiune uriasa de curatare, de igienizare. As fi fericita daca schimbarea lui Basescu ar aduce pace, dreptate si adevar. M-as bucura ca USL-ul sa aduca increderea, speranta si armonia in viata noastra. As avea, in sfarsit, sentimentul ca idealurile mele de la revolutie se implinesc. Dar experienta imi spune ca toate astea nu au nici o legatura cu bucuria si fericirea mea, a omului de rand… Ce deznadejde! Ce gust amar!

  25. Dar astia ce pazesc de la USL? Il mai suspenda si ei pe Basescu sa scapam de astia gen Vass si Funeriu? Parca sunt loviti cu leuca in cap. Mai mult va luptati voi cu PDL decat astia de la USL. Parca sunt lesinati.

  26. Este detestabil ceea ce se intampla in acest moment, dar din pacate Romania este de mult timp tara curvelor virgine si a dadatoriilor de lectii.

  27. @ Mihaela
    Exista reguli de redactare a unei lucrari stiintifice pe site-uri si sunt si programe. De ex., la Universitatea Politehnica Timisoara se stie ca la Facultatea de Calculatoare (probabil si la altele, dar acolo sunt studentii care au intrat cu examen) se verifica prin sondaj cu ajutorul programului respectiv, lucrarile de licenta elaborate de studenti. De asemenea, indrumatorii de lucrari urmaresc redactarea si respectarea regulilor de redactare.

  28. Eu unul ma bucur pentru acest context comun de escrocherie intelectuala.

    Cu ocazia asta Ponta va avea o scuza beton sa-i lase in pace pe borfasii de la PDL pe care lumea asteapta sa-i vada la Puscarie.

    Daca tot e furt cat vezi cu ochii, ce mai conteaza ca unii sunt mai escroci decat altii?

    Basescu va avea oricand la indemana “pisica neagra” pe care sa i-o arate lui Ponta.

    Andreea Paul Vaas e mult prea penibila ca sa fie un subiect de presa cu plagiatul ei.

  29. Victor, baga USL-ul suspendarea sau nu baga? Sau ei asteapta sa ii voteze lumea-n toamna ca sa castige? Fac si ei ceva pentru noi, ca de-aia i-am votat? Lumea s-a batut cu jandarmii la universitate in ianuarie, au fost oameni nenorociti! Astia fac si ei ceva? Oamenii de aia i-au votat.

  30. Eu nu stie ca cind eram mica vream sa devin si io mastera si doactara, asa ca tati. Acum sint plina da succesuri si sbor la busines si stau la 5 stele si am salari de mi de euroi. De la voi ca daia sint fata lu tati si am silicon dg si voi muriti de ciuda. Sic!

  31. Bine spus -Comunitatea copy/paste!

    Oare ce categorie in afara demnitarilor politici
    va intra in aceasta comunitate in viitor?

  32. =)))))) Daaaaa!!! Dictare la toti licentiatii! sa vezi comedie!

  33. 1.ce mizerii lobbyste anti-Romania fac jegurile astea pdiste in Der Spiegel si The Economist.minciuni platite din surse pdiste.

    2.in ca o data, intelectualitatea(o parte a ei, inclusiv frustratul berceanu) imprastie rahat in ventilator pe caldurile astea. avem o intelectualitate sinecurista de cacat!

  34. Inca se mai discuta pe tema cine a plagiat si cine nu?
    Credeam ca ministrul Rus a lamurit ieri problema: de la Aristotel si Platon incoace, respectiv de la Newton si Einstein pe tehnic, toti au plagiat.
    Ar trebui ca in cel mai scurt timp, toti cei care avem niste diplome si niste lucrari scrise, sa iesim in strada si sa le dam foc.

  35. Adevarat va spun: nu exista tema mai bashinoasa intr-o tara pe chituci, precum Romania, decat plagiatele oamenilor politici.

    Numai o minte diabolica, de expert in barbut, putea conduce conflictul politic pe o astfel de pista…

  36. Cineva să verifice și lucrarea de doctorat lui Ioan Oltean. Cică e în doctor ciber – administrație. Eu știu sigur că nu știe sa folosească un computer.

  37. …si eu detest lupii moralisti, dar ii doare pe ei in pix.
    nu cred ca exista-n Europa o societate mai putreda ca la noi (unde-s codri verzi de brad si campuri de matase, clar!)

    …si cand te gandesti cati adolescenti s-au sinucis doar pentru ca n-au luat bac-ul!

  38. Victore, acum ca s-a terminat meciul…

    Vad ca in ultima vreme blogul ti-i invadat de absolventi ratati de scoala profesionala. Este mai ales o madama Maria care numa’ prostii debiteaza.

    Modalitatea de redactare a unei lucrari stiintifice este reglemantata prin lege. Cand eram eu student mi s-a atras atentia sa respect normele de redactare a licentei. Care erau precizate explicit in STAS 6158-90. De prin 1996-1997 am trecut la sistemul european, cuprins tot intr-un standard, valabil in vestul Europei inca din 1987.

    Pentru cei care n-au promovat primul an de profesionala, trebuie sa fac o delimitare: orice citare presupune o trimitere (adica o indicare a sursei bibliografice!), dar nu orice trimitere presupune o citare. Altfel spus, nu dar daca copii trebuie sa faci trimiteri, ci şi daca preiei ideile cuiva şi le prezinti cu cuvintele tale. Suprinzator pentru unii, chiar şi atunci trebuie sa faci trimitere la lucrarea şi la autorul ideii.

    Nu folosesc expresia “note de subsol” pentru ca nu este obligatoriu sa faci trimiteri apeland la note de subsol. Pentru ca in linii mari sunt trei mari stiluri de a face trimiterile: Harvard, cand trimiterea se face in paranteze, in text; se indica primul autor, anul aparitiei lucrarii, pagina sau paginile de unde se preia informatia. Ex; (Popescu, 2007:185) se citeste: trimitere la pagina 185 din lucrarea lui Popescu aparuta in 2007. Celelalte informatii despre lucrare (echipa completa de autori, titlul, locul aparitiei, editura etc.) se gasesc la sfarsitul textului, in bibliografie. Atentie! Chiar daca o lucrare se gaseste la bibliografie, daca trimiterile din text lipsesc, lucrarea este plagiata!

    Trimiterile cu note de subsol sunt de doua feluri: Chicago A şi Chicago B. in linii mari acestea sunt cam la fel. In text apare trimiterea propriu-zisa, de obicei sub forma unei cifre superscript pe care o regasim pentru varianta Chicago A şi la subsolul paginii respective ori (pentru Chicago B) intr-o parte speciala, la finalul capitolului / lucrarii. In lipsa indicarii in text a trimiterii, iarasi avem de-a face cu un plagiat. Pentru ca in lucrarea lui Ponta nu gasim nici una din aceste trei forme de a face trimiterile, lucrarea este cu certitudine totala (stiu, nu-i corect, dar poate asa pricep şi …) un plagiat.

    Plagiatul are şi alte forme, nu doar asta de tip copy-paste, dar nu tin acum un curs de tehnologia redactarii lucrarilor stiintifice…

    Uite ce idiotenie citesc mai sus: “cu toate ca sunt texte copy-paste (nu stiu cate ) daca apare evidenta contributia ta personala (ca la Ponta ) lucrarea nu este un plagiat”. Idiotenie in actiune. Sa fii tu Einstein şi sa fi scris şi a treia teorie a relativitatii (la profesionala probabil se stie ca musiu a scris una singura; de fapt sunt doua), daca ai şi un singur paragraf copiat, se cheama ca esti plagiator. De fapt regula spune ca de la cinci cuvinte preluate incolo, trebuie sa introduci in text trimiterea corespunzatoare!

    Apoi, nu e nevoie de nici o plangere a vreunui autor pagubit prin plagiat. Pentru ca nu se plagiaza oameni, ci lucrari. Care raman. Oricine te poate reclama in mod indreptatit pentru plagiat! Nu exista sansa niciunei suste, ca nu poti inchide gura tuturor.

    Cat priveste plagiatul de care e acuzat madam Paul (ca şi demoazela Codruta K): la ele apar ceva trimiteri (repet: Ponta nu a plagiat; el a facut copy-paste-print; plagiatul e ceva mai subtil de atat) asa ca o verificare care duce la rezultatul just este realizata obligatoriu pe trei fronturi: lucrarea acuzata de plagiat – lucrarea din care se crede ca s-a copiat – lucrarea la care se face trimitere in note. Nu m-am obosit sa caut paginile madamei Paul-Vass in alta parte, iar de site la jurnalul şi de pe blogul tau se vad prea mici pentru a putea citi. Din cate scrie juniorul “pC” mai sus, lucrarea pare a fi redactata in stilul Harvard. (E stilul cel mai trendy in stiintele sociale, sa stii!)

    Bine, sunt foarte multi habarnisti care isi dau pe-aici cu parerea ca proasta-n targ, dar e tarziu şi maine incep o noua saptamana foarte grea…

  39. Pe vremurile rosii, in Romania se facea misto de sovietici, la modul urmator: “davai ceas, davai sotie, harasho tovarashie”.

    Astazi, tovarasia cu “partenerii strategici” nu se mai face cu oferte de neveste, ci de copii, carne tinara pentru americani si alte natii infratite:

    “Minore din Caracal pentru distracţia americanilor de la Deveselu. Zeci de eleve au fost obligate să practice prostituţia de o grupare interlopă, pentru plăcerile americanilor dar şi ale unor austrieci aflaţi în România pentru consolidarea unor hidrocentrale….

    Printre clienţii doritori de servicii sexuale se aflau în mod frecvent cetăţeni străini de naţionalitate austriacă şi americană, care erau detaşaţi în legătură cu serviciul pe raza municipiului Caracal şi comuna Deveselu, judeţul Olt”, se arată în referatul procurorilor care se ocupă de caz.

    Multumim din inima Sefului de Stat pentru ca Romania e la cel mai inalt nivel de securitate din istoria sa. Nu, nu si copiii romani….

    http://www.antena3.ro/romania/minore-din-caracal-prostituate-pentru-americanii-de-la-deveselu-173745.html

  40. Intrebare (nu am dat doctorat ca atare nu stiu): coordonatorul lucrarii (printre altele) nu este cel care cunoaste continutul si prin semnatura lui certifica/garanteaza originalitatea acesteia? Si daca si-a pus semnatura (numele)pe o lucrare plagiata, in ce fel este responsabil?

  41. Nu stiu de ce,dar am impresia ca-n spatele denuntarii plagiatului Andreei Vass (actula Paul) sta Udrea ori Turcan. Nu ca mi-ar parea rau,din contra,la cat e de aroganta si tupeista femeia asta nu m-ar mira sa-si fi falsificat si buletinu’ doar sa para mai tanara…

  42. Toate definiţiile cuvântului “plagiat” din DEX spun că textul plagiat trebuie prezentat drept creaţie personală. În jurnalism sau literatură e mai simplu. Dacă o parte dintr-un editorial de ex. este copiată fără atribuire de la altcineva, atunci e clar plagiat fiindcă editorialul este prin definiţie original. Cu licenţele, dizertaţiile şi tezele de doctorat e un pic altfel, fiindcă toate conţin părţi importante care nu sunt şi nu pretind a fi originale. Orice astfel de lucrare conţine cel puţin un capitol cu teorie, practici curente, situaţia actuală etc. În cazul în care un text copiat (chiar şi exact) apare într-un astfel de context fără a fi atribuit corect, atunci e doar neatribuire şi nu plagiat. Dacă apar astfel de neatribuiri atunci coordonatorul, referenţii şi CNATDCU nu şi-au făcut datoria fiindcă este rolul lor să corecteze astfel de lucruri înainte de acordarea oficială a titlului. Pentru a da verdictul de plagiat trebuie să se demonstreze că autorul şi-a însuşit intenţionat şi explicit munca altuia, nu doar că există texte copiate.

    Isteria asta face mult rău mediului universitar şi-l pune în situaţia de a deveni hiperpolitizat. Părerologi cu ochi injectaţi şi spume la gură precum CTP n-au cum să priceapă astfel de lucruri. Politrucii precum Andruh ştiu cu siguranţă asta, dar au primit un ordin politic care e şi convenabil pentru ei. Dacă orice doctorat poate fi anulat, atunci cei care controlează comitetul care “verifică” vor elimina uşor orice incomod. E acelaşi lucru care se întâmplă cu ANI. E simplu şi tipic pentru regimurile totalitare: legi care incriminează pe toată lumea şi controlul asupra celor care le aplică.

  43. Oameni buni,

    Acum ne batem in plagiate. Unde sunt anii 2004 / 2008 cand Andronic, Gusa, Felix, Sultanescu aruncau pe piata casete cu sex oral etc ? Decat sa se discute despre plagiatul Dnei Andreea Paul fosta Vass, as fi preferat o caseta cu dna Andreea Paul fosta Vass intr-o masina …

    Da’ e doar parerea mea.

    ing. UPB Abdel Kader.

  44. Ponta a intrat pe un drum alunecos. Cik aia din comisie “nu aveau calitatea sa constate” plagiatul.

    E o prostie, binenteles, orice om poate constata un plagiat, nu iti trebuie vreo calitate speciala. Se vede cu ochiul liber.

    Ponta nu=si da seama ca tot ce face .. macane.

  45. Faptul ca au plagiat si altii nu-l scuza pe Ponta pentru plagiatul lui. Ca jurnalist ar trebui sa intelegi mai bine gravitatea faptelor de genul asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.