Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Hai să-l alegem liber pe Vodă al nostru!

Hai să-l alegem liber pe Vodă al nostru!

S-a reînteţit psihoza publică pe tema desemnării candidatului care să lupte până la ultima suflare cu inevitabilul Băsescu la alegerile prezidenţiale. Motiv pentru care, ca să fiu în trend, însă cu o profundă durere la zece metri-n spatele cozorocului de la basca mea de tractorist, îmi fac datoria civică şi mă implic. Adică vă consult, ca Jucătorul pe popor. Alegeţi-vă la liber, fraţii mei albi, preşedintele de uz propriu!

[poll id=”15″]

Comentarii

comentarii

Similar Posts

198 thoughts on “Hai să-l alegem liber pe Vodă al nostru!

  1. Am votat Crin Antonescu de care sunt sigur ca va candida si va castiga. Oprescu nu va candida, iar daca va candida nu o sa-l votez. Cam insistent aseara Valentin Stan, chiar enervant, ma bucur ca Oprescu nu a cazut in cursa pe care i-a intins-o.

  2. Eu l-am ales pe Sorin Oprescu pentru ca are “dintii mari”! Si pe Crin Antonescu il simpatizez, dar nu cred ca tine la tavaleala.
    Pe Traian Basescu trebuie sa-l bati cu armele lui, deci trebuie sa fii golan si intelectual in acelasi timp!
    Acest lucru il poate face doar SORIN OPRESCU, parerea mea.( asta daca nu va apare vreun candidat surpriza)

  3. Crin Antonescu a ramas printre putinii politicieni care nu-mi provoaca repugna. de Ion Tiriac,ce sa zic? imi pac partidele de vanatoare pe care le organizeaza pt. ceilalti imbuibati ridicoli de u.e….ar fi bun chiar & Ion Ion Tiriac pt. tara asta.

  4. @mmm: dintr-o regretabila omisiune, ca sa folosesc un cliseu. uite-l c-a aparut, impreuna (sau in paralel) cu Geoana. sa vina votantii de stanga, sa rupa urnele!

  5. eu l-am ales p d-il Mugur Isarescu, inteligent stie cum sa “mute” piesele de sah….poate ne scoate din “rahatul” asta in care traim….of of of

  6. crin antonescu.
    de ce? pt ca este altfel…
    pana acum nu am de ce sa il acuz…
    de ce nu oprescu? poate sa faca treaba buna la primarie. am incredere in el ca va face un bucuresti mai curat, mai usor de circulat prin el… daca vine altul?

  7. Am votat Crin Antonescu pentru ca are puterea sa schimbe ceva in tara asta si nu face parte din generatia virusata de comunism , nepotism si coruptie…cel putin nu pare a fi….sper sa aiba curaj sa candideze sa nu il sperie jupanul Basescu…l as vota cu draga inima

  8. Am votat altul, acum scriu prenumele: Mircea Radu (dacă nu mă înșel) și numele: Badea. 😀 Tocmai fiindcă știu că nu candidează! :))))
    P.S. Nu merg la vot!

  9. Am votat “Altul”, inca ezit intre Bill Clinton si Jacques Chirac, probabil cel care ar putea fi naturalizat mai repede s-ar bucura de “sprijinul” meu neconditionat. Sincer si cu tarie cred ca nu exista nici un roman capabil sa conduca teritoriul numit azi de catre romani tara.

  10. Daca Sorin Oprescu scoate la iveala “scheletii de la Primarie”, daca simpaticul Crin Antonescu nu-si va rupe “dintii” in lupta de “devorare” cu sustinatorii(si nu putini!) ai lui Tariceanu, si daca Dinu Patriciu va fi “privitor ca si la teatru”, fara a se implica(fiind, la rindul sau, santajat!), este posibil ca “floarea” sa aiba o sansa in lupta cu ‘balaria”.

  11. Crin Antonescu are sanse sa castige, cu niste consultanti foarte buni. Oricum ori el, ori Sorin Oprescu. Important este sa scapam de Basescu si sa-l vad in boxa acuzatilor in dosarul Flota!
    Cred ca ar fi cea mai fericita zi din viata mea!

  12. Aţi zice că m-am luat după Dvs., D-le Ciutacu da’ mi-am permis să fac un altfel de sondaj, fără nume şi prenume, că io sunt taaaaare micuţ. Poate l-am conceput în acelaşi timp… Telepatia do’ne
    Dacă veţi considera că e spam, SĂ-MI FIE RUŞINE!!!

  13. de departe crin antonescu este singurul politician din romania care merita aplauze! as vota pentru el cu 21 de milioane de stampile daca as putea! este timpul sa trecem de la un golan, un golan, un badaran ipocrit, la un intelectual rasat si echibibrat care sa INSTAUREZE IN ROMANIA DICTATURA BUNULUI SIMT SI AL SISTEMULUI DE VALORI! DEDICATIE SPECIALA PENTRU BOC UDREA SI ELENA BASESCU care au dat o flegma-n ochi sistemului de valori ca deh doar unu e sluga la tata, una e fata lu tata si doar una e amanta lu tata! te rog sa nu ma cenzureza pt ca am invatat o viata, am facut mihai viteazul si ase-ul pe bune, am terminat cu note mari, si ma chinui cu rate la banca pe un salariu de 4000 lei si n-am avut deloc pe cineva in spate sa ma sustina! e strigatul de disperare al unui om care respecta profund sistemul de valori si care e luat de prost!

  14. Crin Antonescu este alt gen de politician decat am avut pana acum la conducerea tarii. Este un tip inteligent, are un bun simt extraordinar, nu este dintre cei obsedati de propria putere si persoana, este curat, nu a facut avere din politica, este rafinat, este o placere sa-l asculti vorbind.

  15. Am votat cu Nastase dar sunt convins ca este destul de inteligent sa nu mai candideze….pt ca sunt sigur ca va pierde !!! Asa ca voi vota cu Antonescu daca va candida in toamna ! de fapt cu oricine numai Zeus nu !!

  16. dar sa nu uitam ca pt a fi presedintele Romaniei nu este nevoie numai de votul romanilor ….

  17. N-am rezistat tentatiei si l-am votat pe Oprescu.Cum nu candideaza, urmatorul este C. Antonescu.Nu putem avea 2 optiuni?

  18. În orice caz, oricine va deveni Preşedinte va trebui să folosească în campanie un discurs “triumfalist”, că aşa place pulimii. În rest, Dumnezeu cu mila!

  19. daca o sa candideze crin antonescu ma ganedsc sa merg si eu la vot.altfel, nu cred. observ ca incepe incet incet sa prinda contur un oarecare curent pro-antonescu. singura teama e sa nu se intample ca acum 5 ani cand toti il vedeau pe basescu salvator sau ca in 1996 cu emil constantinescu…si am vazut ce a fost…e clar ca antonescu nu e din acelasi material ca basescu, dar sansa de a fi “dezamagit” de cineva e direct proportionala cu sperantele pe care ti le pui in persoana respectiva.

  20. LA CE VAD EU IN SONDAJUL TAU, MAI MAI SA DESFAC O SAMPANIE. BINE AR FI SA MERGEM CAT MAI MULTI LA VOT SI SA IASA CINE VA CASTIGA SI IN SONDAJUL TAU.
    De obicei insa, din pacate, multi nu se duc la vot! SPER CA DE DATA ASTA SA-SI DEA SEAMA DE IMPORTANTA ACESTUI VOT! ESTE UN MOMENT CRUCIAL PENTRU ISTORIA ROMANIEI.

  21. Crin Antonescu.
    De ce? Pentru ca tot timpul mi-am dorit ca seful statului sa fie un om cu prestanta. Crin Antonescu are aceasta prestanta si de cate ori l-am urmarit la tv a avut un dicurs pertinent si la obiect. Ca o a doua optiune ar fi Mugur Isarescu dar sa nu fie implicat politic.

    Ca o comparatie:
    La alegerile prezidentiale din USA din 2000, americanii au avut de ales intre un talamb (Bush) si un politician rasat (Al Gore). A iesit Bush, dupa chipul si asemanarea celor care l-au votat… Si l-au meritat cu varf si indensat.
    Asa patim si noi.

    Bafta

  22. Victor,sa dea Domnul sa fie Crin,dar vezi tu,aici voteaza mai mult cei care sunt impotriva lui Basescu.Daca face sondaj Turcescu,logic iese Basescu.Dupa parerea mea conteaza foarte mult cine face sondajul.

  23. Crin Antonescu va fi “iepurele” din palaria romanilor satui de prostitutie politica si si talharie cu acte in regula….

  24. d-le Tanasescu,eu nu m-as ambala atat de mult.in momentul asta,poate sa fie presedinte & Iisus Hristos,ca nu mai poate sa schimbe mare lucru. s-a cam terminat. se poate discuta la nivel de printzipuri abstracte,& cam atat… dac-a a ajuns sinistru udrea,poate sa fie presedinte chiar & Alina Plugaru,ca tot Dracu’ ala e.

  25. Crin Antonescu este unul dintre putinii politicienii care imi inspira incredere. Ceea ce m-a determinat in primul rand sa-l votez este ca de-a lungul timpului numele sau nu a fost implicat in nici un scandal. Este un om integru, inteligent si cu un discurs solid, care mie imi place. Intotdeauna il ascult cu placere si cred ca tara asta ar avea nevoie de un asemenea presedinte. Ar fi cazul sa ne rupem pentru totdeauna de modelele rusesti. Suntem in Europa, mai oameni buni! Daca va candida, are votul meu si nu numai al meu. Mult succes, domnule Antonescu!

  26. Am votat Crin Antonescu deoarece cred ca dramele personale prin care a trecut l-au facut mai puternic si totodata mai uman. Sunt convins ca se va ocupa cu o mai mare atentie de soarta tarii decat de o rapida imbogatire a sa si a apropiatilor sai.

  27. L-as fi ales pe Sorin Oprescu(preferatul meu),dar stiind ca el nu doreste sa candideze,am ales pe altcineva:) Oricum nimeni nu va avea un interes mare de a schimba ceva in tara asta,dar fie…

  28. Primul ptr mine este SORIN OPRESCU .. daca Nu bineanteles CRIN ANTONESCU.
    Cat despre dictarura bunului simt in ROAMNICA DIN PACATE imposibillllllllllll

  29. Crin Antonescu!!!??? Dumnezeule Mare,poate este o alegere buna,cine stie?Dar daca este sa ne luam dupa alegerile de anul trecut(pe care tot romanasii le-au cinstit),am deduce,dezamagind pe votantii Antonescului,ca liberalii au strans la nivel national in jur de 17-18 % din voturi.Ceea ce vreau eu sa se inteleaga este faptul ca Antonescu,dupa calculele mele, va obtine,dupa presedentia PNL,un procent care il va nemultumi adanc!

  30. Domnule Ciutacu…sincer…nu vreau sa fiu erou in o tara de cacat !!

  31. am votat Crin Antonescu dar nu cu mare entuziasm! Mi se pare trist ca dupa 19 ani de “democratie” am niste optiuni atat de limitate. Sincer nu il vad pe Crin avand puterea sa se lupte cu fenomenalul guvern condus de piticul porno. Oprescu nu are fata de presedinte desi l-am votat ca primar… si sper ca din tot limbajul lui “jmekeresc” sa iasa ceva mai bun pentru orasul asta pentru ca sincer chiar nu e un oras urat!
    ps: Victor imi poti lasa o adresa de email unde sa iti adresez o intrebare? Daca nu se poate , inteleg.

  32. Doamne ajuta sa candideze Isarescu si Oprescu, desi ma indoiesc de asta…Daca macar unul din cei doi va candida, in sfarsit voi vota si eu…sunt cam in asentimentul lui Badea….
    Traim in Romania si asta ne excita tot timpul….hahahaha

  33. In opinia mea, cel mai bun pentru Romania ar fi Crin Antonescu.Dar m-as multumi si cu Sorin Oprescu sau cu Mugur Isarescu. Problema este ca prea multi balesc, ranjind tamp la gemparalele Basedintelui-jucator , pe care il vor stampila la alegeri.
    Crin Antonescu, la oricare aparitie “pe sticla” si cred ca nu numai, a afisat o atitudine de bun simt, de om care nu bate campii prin ceea ce spune,un om care iti poate castiga increderea.
    Din pacate , clasa politica si sistemul creat de aceasta, sunt prea cangrenate ca sa se mai poata face ceva, iar cu un CRIN, nu se face primavara.

  34. Cu Adrian Nastase nu mi-ar fi teamă cînd iese din ţară că ne face de ruşine pentru că ştie cum e cu chestiile astea diplomatice ! Dar nu cred că o să fie votat din cauza dosarelor !
    Sînt de acord şi cu Crin Antonescu dar nu ştiu ce experienţă are în diplomaţie !
    Am tot mai puţine speranţe că vom putea scăpa de băsescu ! aici unde lucrez eu sînt toţi fani băsescu,nici măcar nu îndrăznesc să zic ceva !

  35. Antonescu, desi pare prea tanar si nerezistent la tavaleala, dar are prezenta agreabila, are maniere si discurs. Restul? Oprescu e pe stil marinaresc, minus desigur grobianismul, tiriac e nimic altceva decat un nume, geoana deja-mi apare ca o eminenta intunecata, sfatuitor de taina al cotrocenilor si tesator de scenarii oculte, nastase e prea vizibil uns cu toate alifiile, isarescu a devenit caricatural. Material putin, slab si deprimant! Am mai putea, totusi, sa declaram razboi americii, si apoi sa ne predam, acceptandu-l si noi presedinte pe obama, ca sta mapamondu’ in mirare de cat de grozav e!

  36. Crin Antonescu – singurul politician roman care face politica din convingere ideologica si nu pentru avantaje materiale de moment.

    Reideologizarea electoratului roman poate incepe odata cu accederea lui Antonescu catre magistratura suprema in stat.

    Baleiajul ideologic al celorlalti imi provoaca sila.

  37. Ei, draga Victore, grea alegere ! La examen complicat ne pui. Uite, eu l-am votat pe dl.Nastase. Este un om politic experimentat, are alura de presedinte, este cultivat…Problema este ca l-a fi votat pe dl.Oprescu, dar.dat fiind faptul ca l-am votat la Primaria Capitalei, mi-l doresc acolo.Sa faca ce ne-a promis. L-as vota si pe Crin Antonescu (vezi ce e in capul meu)? Este tinar, este destept…Dar, cel mai mlt si cel mai mult mi l-as dori ca presednte le C.Diaconescu. Asta da. Are tot ce-i trebuie unui presedinte:diplomatie,prestanta,inteligenta,are

  38. Ceea ce este mai important si mai important (ma scuzati ca ma repet, dar asa simt), ar trebui ca toate partidele sa se uneasca si sa sustina un singur OM, un om care sa poata sa-i tina piept lui Basescu si , mai ales masinariei de propaganda pe care o are.Si,citi mai multi votanti! Trebuie facuta o campanie seroasa.Pt.Nastase,nu cred ca are cine.

  39. Domnu’ Victor,
    Pornesc de la asertiunea dvs. de start conform careia “s-a intetit psihoza” si indraznesc sa va contrazic. Aceasta psihoza, artificial indusa unor oameni cu un discernamant cel putin inoielnic, nu s-a intetit domnule draga, ci ea se pastreaza cam in aceleasi cote de “insuportabilitate’, cu care a demarat aceasta campanie electorala in care ne aflam, din momentul preluarii puterii de catre mult iubitul nostru prezidel.
    Diferenta este facuta totusi, nu de negrii care baga carbuni la greu in imaginea Zeus-ului, ci de efectul de bumerang al unei etape trade mark basescu&co, efect concretizat paradoxal in canalizarea tot mai evidenta a atentiei si preferintelor “pulimii” catre orice altceva decat marca mai sus pomenita. Si asta in conditiile in care “orice altceva” inca nu a fost nominalizat. Taman d’aia cred eu ca iubitul nostru presedinte a trecut (sarind vreo doua anotimpuri) la tinuta de toamna, cu pantaloni maro.
    sa fiti iubit
    marcus

  40. Am votat cu Adrian Năstase. Nu m-aş ruşina cu el, indiferent ce spun susţinătorii elitişti a-i lui Băsescu.
    Oprescu să dovedească mai întâi ce poate! De-ar fi să aleg între el şi Băsescu, stau acasă! Geoană, când să candideze? După, sau în timp ce-l pupă-n dos pe Sultan? Oricum, pute!
    Crin Antonescu va ajunge probabil preşedinte… Dacă dă norocul peste el şi face indigestie Actualul, atunci când o să-l înghită cu tot cu fulgi… Dacă nu face Năstase ceea ce trebuie să facă!
    Nu chiar Oricine să ajungă acolo… doar Băsescu, sau Oprescu, sau Geoană, nu!
    Ţiriac?! Glumiţi, aşa-i?
    Petre Roman ar avea şanse! Are pensionarii de partea lui. Mulţi!

  41. Crin Antonescu imi da un sentiment de siguranta si de respect. Este calculat si, cel mai important poate, realist. Nu face abuz de publicitate si constat ca are si sanse reale de a-l plezni pe base peste ochii lui de un albastru intens :)) Nu ma puteam abtine.

    Din pacate, Victor, presupun ca prea putini iti acceseaza blog-ul si asta este motiv de ingrijorare pentru ca asta dovedeste inca o data ceea ce cu totii stim: cat de multi inculti exista acolo…afara… Si sa revin, cred ca rezultate obtinute la acest vot sunt mult prea putin aproape de adevar. Din punctul meu de vedere imi doresc sa fie relevante dar…

    Din curiozitate? Cam ce procent din populatia cu acces la internet intra pe acest blog? Ai idee? Ca presupun ca ai fost si tu curios, macar putin. Face parte din meseria ta. 🙂

    Iti doresc numai bine. Ai devenit mentorul meu 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.