Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Vremea hienei

Vremea hienei

Mai ţineţi minte cu cât năduf revanşard şi fixaţie-n priviri promitea Mircea Geoană în campania electorală – pe lângă populismele penibile de tip 25.000 euro net/cap de român întors în ţară sau prostiile intergalactice de genul trimiterii de români prin Cosmosul vesel – desfiinţarea AVAS şi a Fondului Proprietatea? Ia ghiciţi care au fost, la împărţeala politică pe agenţii, primele două trageri ale PSD. Hai, nu vă mai bateţi capul. Evident, AVAS şi Proprietatea şi-a dorit – şi a obţinut, evident – marele partid de stânga, apărătorul categoriilor defavorizate. Doar nu s-ar fi băgat la Casa de Pensii sau la Secretariatul de Stat pentru Handicapaţi?

Vă mai amintiţi furia demolatoare a lui Emil Boc împotriva grupurilor de interese din energie şi angajamentul său politic de desfiinţare instantanee a proaspăt moşitei Companii Energice Naţionale? Unde s-au aruncat, imediat după instalarea lui Adriean Videanu la Ministerul Economiei, luptătorii anticorupţie pedelişti? Fix la Complexurile Energetice şi, în general, la tot ce produce şi vinde curent electric. Sigur, acolo unde au avut loc să-i tragă-n piept pe aliaţii pesedişti, care nu puteau rămâne pe tuşă, vorba lu’ Vanghelie, când s-a dat liber la „heble”.

Mai mult, aici

UPDATE: “Vorbe grele” cu Gheorghe Pogea

Comentarii

comentarii

Similar Posts

52 thoughts on “Vremea hienei

  1. Mie mi se pare foarte grav nu faptul ca astia sau ceilati fura, (asta a devenit ceva normal in romania)ci faptul ca multa, foarte multa lume mai crede in ei si in balivernele lor. Nu avem nicio sansa. Niciodata nu s-a trait decent in Romania (de la Decebal la … Traian)si nici nu se va trai.

  2. victor, zilnic de urmaresc, esti super…
    dar mai las-o drekului di treba ca devenim toti impotenti de atatea rahaturi in care se scalda frumoasa noastra tara. Oare o fi sexy “floricel”……????

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.