Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > De ce as transfera-o pe loc pe Blonda…

Similar Posts

40 thoughts on “De ce as transfera-o pe loc pe Blonda…

  1. Vax albina. Ai descoperit dumneata cromozomul care te face dinamovist pe viata??? Astea sunt aiureli, baliverne, texte de ziar. Bineinteles ca nu te nasti dinamovist, stelist, rapidist etc. Esti legat de o echipa din diverse motive: fie ca te-a dus tata sau fratele mai mare la meci la echipa X, fie ca ai inceput sa practici sportul acolo, fie ca gasca de copii din bloc se ducea acolo la meci, fie ca e echipa orasului tau… Eu de pilda o sa tin cu Craiova pana la ultima suflare fiindca acolo m-am nascut si am trait timp de mai bine de 30 de ani. Probabil ca daca ma nasteam la Timisoara as fi tinut cu Poli, ori daca ma nasteam la Constanta tineam cu Farul.

  2. D-le Ciutacu ,mandatul Presedintelui e de 5 ani de la data depunerii juramantului (Conf. C) . data alegerii se stabileste de guvern si se anunta public cu cel putin 45 de zile inaintea votarii si pana la implinirea a 5 zile de la data expirarii mandatului (art 4 . L 370/2004) . campania electorala tine 30 de zile .Eu cred ca termenul de 45 de zile e obligatoriu sa fie calculat inapoi din : 16,17,18 ,19,sau 20 decembrie . DEci data la care guvernul e obligat sa faca anuntul nu poate fi decit : 31 oct ,1,2,3,sau 4 nov. ,iar alegerile trebuie sa aiba loc pe 16, 17,18 ,19 sau 20 dec ,primul tur . Sigur , pot schimba legea ,dar ar trebui sa se aplice pentru viitor , ce face isi promulga o lege favorabila ? va accepta Parlamentul ?

  3. Gresit…! Dinamovist ajungi daca te musca vreun maidanez… si depinde de care parte a corpului… RAPIDUL e in toti si in toate si in toate cele care, bineinteles, vor rade cu curu’ de cei ce, in fiecare an, se pregatesc de zor pentru Champions League !

    P.S. Atentie dle Ciutacu, atentie ! Statistic, de cate ori Dinamo a fost campioana de toamna, a jucat (cel mult) in Cupa UEFA … mai stii ce se poate intampla in vremurile astea de criza…!? 🙂

  4. Foarte alambicat postul tau,ori nu vad eu unde vrei sa ne aduci prin alaturarea de mai sus.Stiu ca o apreciezi pe Oana asa cum o apreciez si eu,dar unde sa o transferi nu am inteles si ce are fotbalul cu treaba asta.la ora asta esti prea metaforic pt mintea mea.

  5. Pentru prima data cand nu sunt de acord cu tine… Poti sa te nasti si stelist si rapidist… Eu mi-s stelista 🙂

  6. Am scris si pe site-ul unde apare interviul tau Victor, o explicatie, pentru unul care nu intelegea si dadea drept penibila cuvantarea ta despre sport si pasiuni,citez “te nasti dinamovist…”!
    Ma bucur ca tii cu Dinamo,chiar daca fotbalul de astazi nu mai reprezinta un sport ci a fost transformat de negustori intr-o apriga competitie cu iz de megalomanie!

  7. Exceptional!!! e greu daca vrei sa fii “caine” pana mori:p ..si te mai intrebi de ce esti calcat in picioare in fiecare zi de clasa(era’ sa scriu clica) politica cand avem astfel de specimene. Ne-am obisnuit cu suferinta in tacere sau pe bloguri suntem bucurosi ca am cstigat dreptul de a-l injura pe bravul conducator al patriei fara sa fim batuti de militie P.S de unde vine “arogant si genial”? ca nu vad nici una nici alta

  8. Pe vremea lu’ Ceausescu atunci cand spuneai Dinamo spuneai militie, securitate, nedreptate, meciuri trucate, jucatori luati cu japca, arbitri obligati sa fluiere pentru ei. Tot ce era mai rau in sistem era strans acolo. Chiar si sportivii aveau o parte de vina pentru ca stiau ce se petrece si taceau. Le convenea, aveau avantaje, grade, salarii babane, prime, plecari in strainatate.

  9. legat de “transferuri” :
    1) Oana Stancu de ce s-a transferat?
    2) I-ai propus un transfer Oanei Dobre? ca poate vrea 🙂

  10. asta cu te faci rapidist e…de ras:)
    chiar de echipa asta nu poti spune ca te faci…de steaua da, dar nu de rapid

  11. Ar fi normal ca Victor Ciutacu sa faca alergie cind il vede pe Traian Basescu.
    Sinteti un jurnalist de mare valoare,ati fost bisnitar dar sinteti si om
    Sint un simplu pensionar consatean cu TUCA si Diaconescu,prin repartitie Bucovinean,sotia mea din Cernauti,care prin legea neconstitutionala 247 din 2005 cu un handicap,o sfinta la care Mircea Badea ar fi bucuros sa aiba sa aiba 2 economisti

    Legea 247/2005 neconstitutionala,Sotioa mea fiind din bucovina bunicul ei mort in Siberia ,noi cadre economice,economisti nu ca Dragomir.Iancu Fleondor un apropiat al familiei Logan din Cernauti scimbat numele de rusi in Holovati(cap),eu consatean cu Tuca si Diaconescu din Caracal,cred ca sotia mea cu u8n handicap de poliomelita de la virsta de un an ,un subiect de atractie ptr.Mircea Radu,ea fiind cu domiciliul obligatoriul,in Baragan cu parintii ei,nu avem nevoie de de nimic sintem pensionariSotia trecuta prin deportari,eu fiu de fost jandarm decedat decorat dupa revolutie,dorim lui Victor Ciutacu de pe meleagurile Bucovinei,sanatate si consideratie deosebita.

  12. Salut Victor,

    E Ok sa te declari sustinator al unei echipe,dar e absolut murdar sa jignesti pe fanii celorlalte.

  13. Esti de-al meu maestre, ai perfecta dreptate. In urma cu ceva ani, cand a intrat Clujul in “A”, mai multi dintre prietenii mei care erau stelisti, rapidisti, etc, au devenit peste noapte suporteri C.F.R.-isti. Au incercat sa ma convinga de faptul ca e echipa noastra “de la judet”, bla, bla…dar nici o sansa, de mic am crescut cu Dinamo si nu am cum sa simt ceva pentru o alta echipa. HAI DINAMO!!! Cu stima Calin.

  14. Blonda multumeste frumos pentru apreciere. Adevarul e ca pasiunea mea pentru pacatoasa asta de meserie ma face de obicei nefrecventabila, nu “complimentabila” :).

  15. Nu inteleg de ce ar trebui sa tin cu o echipa. Tot pe banii mei mananc, tot pe banii mei ma imbrac.

  16. @oana dobre: important e sa fii frecventabila de cine trebuie si conteaza:)
    @Andrei: n-am jignit in viata mea suporterii altei echipe. d’aia ma duc linistit pe orice stadion din tara, incepand cu Steaua.
    @Ion: multumesc pentru consideratie, da’ unde scrie ca am fost bisnitar?
    @dan: 1) intrebati-o pe ea, mie nu mi-a marturisit marele secret. 2) nu
    @chinezu: ti-am zis ca tine la trafic aia ca numai dinamovist te poti naste?

  17. Si eu m-am nascut dinamovist. Insa atunci cand vad indivizi ca Borcea, Turcu, Badea pe acolo ma apuca o greata … Pentur mine Dinamo va fi cea a lui Lucescu, Haldan, Lupescu etc.

  18. “Exclusiv! Victor Ciutacu: Dinamovist te nasti, nu te faci, ca stelistii si rapidistii.”!!!
    Cred ca e vreo gluma! 🙂
    Eu sunt stelist de cand ma stiu.
    “Un dinamovist da peste lampa lui Aladin. O freaca el si din ea iese un duh, gata sa-i indeplineasca o dorinta. Dinamovistul zice: – Fa-l pe puradelul de fiul meu cel mai inteligent om de pe planeta. Duhul raspunde: – Asa ceva e imposibil. Uite-te la el, e retardat mintal, jegos, plin de paduchi, nici nu stie sa scrie si sa citeasca. E prea greu. Ai vreo alta dorinta? – Atunci fa sa castige Dinamo campionatul! La care duhul se scarpina in cap si zice: – Ia adu-l pe fiul tau sa mai ma uit o data la el!” 🙂

  19. Touche, Mos Califar. Cu parere de rau, domnule Ciutacu, dar Dinamo si Steaua sunt muult mai tinerele decat Rapidul.

  20. Eu n-am vazut inca unul nascut dinamovist.E un fel de sictir catre Stelisti.Las-o moarta Victore ca macane

  21. Cum ramane cu dinamovistii nascuti inainte de ’48 ? Sunt dinamovisti nascuti prematur ?

  22. Nu şi fiindcă sunt atât de puţine Blonde (de valoare!) deştepte-n ţara asta? 🙂
    De-ar fi să mă bat în Blonde cu… ştiu io cine, Oana Dobre şi Corina Creţu ar face parte din echipă. Ce-i drept, o echipă mică… (de-o fi să am noroc, mai găsesc vreo două!) dar câştigătoare. 😀

  23. Eu nu cred asta cu nascutul tifos al vreunei echipe – e o abordare complet eronata in opinia mea pentru ca eu cred ca te nasti om si in functiie de trairi, disponibilitati, anturaj, copilarie si alti factori alegi sa devii pasionat despre ceva anume fie ca e vorba despre o echipa de fotbal, fie ca e vorba despre o anumita bautura sau un anumit obicei – cum ar fi fumatul.
    La urma urmei daca asta te face pe tine fericit si iti da senzatia ca iti ocupi timpul cu ceva de o insemnatata superioara carei trebuie sa ii dedici o pasiune arzanda de ce nu toti avem hobby-uri.

  24. Pai eu am spus sa o transferati de mult pe Oana dobre de la Evz si am primit raspuns de la dumneavoastra la vremea respectiva Iata ce am scris eu si ce ati raspuns dumneavoastra
    “Nu ii puteti face o oferta doamnei Oana Dobre sa paraseasca oficina prezidentiala Evz si sa vina in trustul Intact , cred ca ati face o echipa buna la Jurnalul National” .
    De ionelushxxl pe 17 January 2009 la 1:57 am (#)

    @ionelushxxl: Oana se simte bine la Evz. de ce ar schimba ceva OK?
    De Victor Ciutacu pe 18 January 2009 la 1:26 am (#)”
    Vad ca v-ati schimbat parerea si ma bucur pentru ca Oana Dobre este o jurnalista foarte buna si ar face cariera in trustul intact plus ca nici dumneaei nu il simpatizeaza pe Zeus:)

  25. @ionelushxxl: nu mi-am schimbat deloc parerea. e la fel de buna ca atunci.

  26. Despre fotbal:
    Io unu’ ţin cu Steaua, că aşa mi-a venit mie, nu că m-a făcut mama roş-albastru. Da’ dacă de exemplu Dinamo se identifică în lumea sportivă cu un Dudu Georgescu, Cămătaru, Mateuţ, Lobonţ, F. Petre, etc., şi mai nou, din păcate într-un mod tragic cu Marian Cozma, să nu scot pălăria?
    D-le Ciutacu, să ştiţi că Steaua nu-i totuna cu Jiji B., chiar dacă personaju’ crede asta!

  27. @C. Bojan: tot respectul atat pentru istoria si palmaresul Stelei, cat si pentru lucrurile bune (si nu sunt putine) pe care le-a facut Gigi la club.

  28. @victor: imi esti simpatic (scuza-ma ca folosesc singularul), asa ca trec si peste defectul asta…

  29. io tin cu steaua aia veke, nu cu steaua lu’ becali…deaia ma bucur cand ia bataie

  30. Tot respectul pt marii jucatori care au evoluat acolo (si la steaua, victoria etc), dar oare multi dintre ei cum au ajuns sa joace acolo? oare chiar nu stii cum au ajuns dinamo si steaua mari echipe??? sau cum au fost avortate steaua si dinamo direct in prima liga din romania?

  31. Dle. ciutacu eu sunt stelist si voi fi stelist pna la moarte. De obicei nu sufar dinamovistii, dar sunt 3 dinamovisti pt. care am tot respectul: tata, fratele meu si Victor Ciutacu. Dvs. va doresc tot binele din lume si sa va traiasca familia, dar nu vreau sa ia Dinamo titlul.

  32. Domnule V. Ciutacu, chiar daca sunt de o varsta apropiata de dvs (33 ani),si cred eu culta si educata, sunteti printre putinii oameni din tara asta pe care ii invidiez ca-mi sunt superiori (‘telectual vorbind :).

    Acum dupa acest post va si indragesc, pentru ca intr-adevar dinamovistii se nasc. Oi sau alte animale/pasari devin in spiritul turmei ce caracterizeaza pe maoritatea…

    toate cele bune!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.