Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Contribuabil net şi ferm la bugetul CNA

Contribuabil net şi ferm la bugetul CNA

Dat fiind că e criză şi guvernul reduce bugetele instituţiilor publice, m-am hotărât să contribui, după modestele mele posibilităţi, la asigurarea stabilităţii financiare a instituţiilor statului. Nu-i nici o victorie, e doar un mic pas spre normalitate.

UPDATE: De azi, în fiecare marţi, emisiunea “Vorbe grele” va începe la 20:45

Comentarii

comentarii

Similar Posts

35 thoughts on “Contribuabil net şi ferm la bugetul CNA

  1. Vă voi arăta cu probe,
    dar am lăsat două zile
    ca să cadă toţi în această capcană […]

    Radu Moraru

    …si evident, singuru’ fraier
    care a cazut in capcana
    a fost el insusi.
    Braaaaaaaavo, braaaaavo!
    Mai fa si al’data,
    ca ne place de nu mai putem!

  2. Cert e ca m-am uitat special sa vad cum reactioneaza… Si o tot dadea in sus si-n jos ca are probe si le va prezenta la sf emisiunii..
    Si cand colo… fassss….N-avea nika… Era o afirmatie de-a ta cand l-ai avut pe Musetescu invitat in care ziceai ( la misto) ca ati furat impreuna… Afirmatie scoasa din context…Deci FASSSSS…. Cum pana mea insista in chestia asta nu inteleg….

  3. Victor,lasa-l pe SECURIST sa se legene ,zici ca are HEMORIZI de nervi cand iti pronunta numele.Hai bafta.

  4. domnule, insist, de ce nu il dai in judecata? pe bani multi. ai toate sansele sa castigi si muti palma de pe obrazul tau pe obrazul lui.

  5. @stefan: desi pot sa jur ca iar ma va injura deseara, nu-i OK sa fie acuzat fara probe, insultat si jignit aici. pentru ca am pretentia ca noi suntem altfel
    @mojicu: cine a zis ca nu-l dau in judecata? trebuie s-o fac musai a doua zi?

  6. Ma ierti STAPANE (Smegol).Ok ,o sa fiu cuminte si ascultator,dar nu mai pot cu toti mancatorii de …….

  7. Domnule Ciutacu, ştiu că nu intra în fişa postului dvs grija pentru orgada vecinului, dar realitatea este următoarea: în timp ce dvs. contribuiţi la inutilul buget al CNA-ului, banii aceia vor fi plătiţi din salariile celorlalţi angajaţi ai B1 TV, angajaţi care nu v-au împroşcat cu noroi. În acelaşi timp, domnul Moraru, prin apa la moară pe care i-o dati (sic!) nu face decât să-şi crească nesperat şi nemeritat audienţa.

  8. Draga Victor, asa trebuie sa procedezi de fiecare data cind unul sau altul, “arunca vorbe-n eter”, fara probe. Acest Moraru este prototipul de lingau, i-am urmarit (nu intottalitate, n-am putut), unele emisiuni cu Basescu …M-a apucat greata, discutia purtindu-se cam in sensul caragialesc :”Nu-i asa, ca pamintul este rotund…?” Tu ramii asa cum te stim, inteligent, acid, spiritual…Cui nu-i place, sa schimbe canalul. De aceea exista telecomanda. Sa stea pe B-1 !

  9. Probabil că serialul va continua (nu-l urmăresc da’ tot aflu de pe mediafax un rezumat, ceva 😉 )
    Nu-i chiar în clar, plăteşte el, ori postul? Că-i de văzut cât îl (îi) ţine punga. 🙂

  10. bravo asta e raspunsul pe care il asteptam. domnule sa-ti spun ceva, cred ca ti-am mai spus, de catva ani am o lista de oameni, un fel de circle of trust, in a caror gura ma uitam, pe care ii credeam pe cuvant. cum se intampla ceva eliminam acel om care facea ceva sau spunea ceva ce imi insulta increderea in el, de pe lista mea. asa m-a dezamagit acum catva ani CTP de cand cu actiunile de la adevarul si cu naivitatea lui in cazul Chireac, recent Cristoiu a fost scos de pe lista, nu e nevoie sa spun de ce. cert e ca in ultima perioada lista s-a subtiat ingrozitor si oamenii pe al caror cuvand contez cel mai mult in ultimul timp sunteti Dvs si Bogdan Teodorescu. stiu ca e greu sa ai cum zice englezul backbone intr-o tara de curve. nu vreau sa fac parte din categoria celor care spun tine-o tot asa Victor.nu. eu spun altfel nu ma dezamagi domnule Ciutacu.

  11. Treaba nu e ca te-njura. Treaba e ca vrea sa te manjeasca cu excreții portocaliu-oxidate.

    Face parte din ce-ti scriam in introdcerea postarii aterioare:

    ”Cantitatea de: neam-prostie+fara-de-lege+ gargarism servil+găinării+împosedări și deposedări mafiote+bolșevism cu poleală elitistă+discurs fascistoid mltiplcat pe bază de punctaje repetate obsesiv și ilogic de o mână de sfertodocți – într-un cuvânt cantitatea de PDL-ism – a devenit atât de mare încât ”se sparie gâdul”

    Daca ramane Basescu unul ca Nasu va deveni motiv ca sa se sesizeze DNA … care ancheteaza si 10 ani. In timpul asta toata armata de servitori ai udrelor, ebelor si basescului te-ar improsca zilnic cu eticheta de dovedit penal (o prostie, dar la ei nu conteaza)
    Vei mai avea o singura solutie: … Desperado-Santiago in stilul jurnalistlui implicat ca Apucatu’

  12. La cati bani pune la bataie viitorul beneficiar al programului Prima Celula pe care viitorul guvern il va lansa dupa 6 decembrie e si normal sa nu le pese de cele 200 mil bani care nu-ti ajung nici sa-ti mobilezi un apartament ceausist daca stai sa te gandesti. Da’ e bine ca-i tzii in joc de glezne pote-i mai incomodeaza in activitatea de aplecati cu limba scoasa spre dorsalul prezidential…

  13. Amenzile astea la CNA merg in aceiasi galeata la buget cu banii din accize , TVA-uri , rovigniete & etc. Amenda CNA pt. B1TV este o reclama ieftina…….Chestia cu “Aici sunt banii dumneavoastra !” este expirata….nici executivul nici presa nu prea mai sunt siguri….iar… organele Administratiei de Stat….sunt ultimele care dau cu bobii in aceasta cestiune…
    Normalitatea acuma….este precum luminitza de la capatul tunelului acum fro 13~15 ani.

  14. Hmm…Imi vine sa scriu multe, dar as consuma prea mult timp si spatiu.
    Citind din afirmatiile aluia, facute in emisiune(cred), parca mi-l imaginam vorbind pe Basescu.
    Totul e prea pe fata. Sper, in continuare, ca nu va veti folosi de dreptul la replica, pe care ii obliga CNA sa vi-l acorde. Din motive pe care le-am amintit anterior.
    Mai cred ca aceasta publicitate negativa pe care se chinuie insul cu pricina sa v-o faca, are niste efecte colaterale pozitive. Mai mult, va avea efectul invers celui scontat de marinar.
    Aseara am ascultat pret de cateva secunde niste afirmatii complet ridicole, care contineau si locutiunea verbala ,,a pune botul”, foarte academica, de altfel. Am iesit repede, ca oricum intrasem cu parere de rau.

  15. Certati-va,Victore,certati-va voi ziaristii intre voi pana cadeti sub mese.(pardon,birouri).Scandal,calomnii,reclamatii,amenzi,jigniri,mistouri groase.Probabil urmeaza capuri in gura,pumni,sange,urlete diverse.Din pacate,cu cat strigati mai tare unul la altul,cu atat mai slab va auziti.Si cu atat mai putin contati…

  16. Cuma mama naibii spui ca ai probe da’ le tii asa sa faci si matale putin suspans? Rahat! Mitomanu’ n-are nimic si ii este garantat ca pd-ul ii plateste toate amenzile, sau posibil Paunexu Bancorexu trebuie sa lupte eroic pt. stindardul portocaliu care ii tine jucaria la “be” 1 in viata. Nu-l ierta Victoras! Bastarcile pe care si le incaseaza mitomanu’sunt hrana mai bune decat painea si iaurtul. Da-i bataie si pune-l la pamant pe micutz!

  17. Nu stiu de unde pana unde, acest pupincurist securist, Radu Moraru, a ajuns asa de important! Cineva trebuie sa-i inchida gura valetului familiei de hoti -renumitul clan comunisto-securist al fratilor Paunescu.
    Foarte bine ai facut si sper sa-i mai traga lacheului inca vreo cateva amenzi peste bot. Sa vedem daca i le plateste M.V.T.( marinarul vesnic turmentat)!

  18. Am descoperit domnule Ciutacu de ce ‘va favorizeaza’ ‘tovarasii de la CNA’;pentru ca regretatul Valentin Paunescu era membru al CNA-lui si reincarnandu-se, din nou va tine in brate ca pe vremuri, si va da sansa de a-i raspunde-prin CNA- ‘mitomanului’, la acuzatiile sale: “Unii ziaristi din presa sunt mai securisti decat securistii ai’ mai mari. E adevarat, ‘nu mai dau cu bata’, acum dau cu scrisul si lovesc poate zeci de mii de oameni”.
    Dar dumnealui minte milioane de oameni.”Cine sapa groapa….’

  19. @mojicu – eu l-as adauga si pe dl. Mugur Ciuvica. Mi se pare de departe cel mai informat si serios dintre invitatii de la Sinteza Zilei. Aveti dreptate despre dl. Theodorescu, si mie imi place discursul sau, chiar daca uneori este “prea” sigur de cele ce spune. Un pic de moderatie poate nu ar strica. Si cu ocazia asta, as dori sa mentionez si dezamagirea uriasa provocata de Dl. Stan. Spun dezamagire pentru ca la inceput imi facea placere sa il ascult si vorba dvs…facea parte din Circle of Trust. Dar in ultima vreme, este penibil (to say the least), iar insertiile sale de pe youtube, si glumitele de prost gust, nu il ajuta cu nimic. Dar intra-adevar, Dl. Theodorescu, si din punctul meu de vedere, Dl. Ciuvica, inca reprezinta modele de bun simt si verticalitate.
    PS> Si jupanu (adia victor) bineinteles 🙂

  20. Eu raman la parerea ca e doar o strategie de marketing a morarului. Orice tip de publicitate e buna, din pacate pe spinarea dumneavoastra.
    Nunmai bine!

  21. Moraru si B(as)e TV castiga din rating. De cand cu scandalul ciuto-morarist…si eu am cascat ochii cateva minute la o emisiune demna urmasa a OTV-ului de acum cativa ani!

  22. Sunt 2 ani de cind nu l-am vazut pe morar pt ca pt mine nu mai exista omul asta .S-a compromis.Este exct opusul tau si al lui Badea sau Gidea.Voi v-ati cistigat publicul in timp stind cu coloana dreapta fara sa va aplecati ca ciocul de macara.E penibil,ridicol. Cock sucker mother fucker .

  23. Victor,ma uit acum in direct la Basescu(15 sept.19.30) si,in calitate de recunoscator si degustator iti pot spune,sub prestare de juramant,ca dl.Presedinte e cam muci,le graseiaza,amesteca sfarsiturile cu inceputurile cuvintelor…stii si tu,cam ce face un om care e intre “cu chef” si “matol”…vai,ce rusine de presedinte avem…

  24. Mai tii minte cind Becali a zis in emisiune la Morar ca pute Cartianu?
    Baaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! becali avea dreptate ca miroase Cartianu da el nu si-a dat sema ca mirosul venea si de la Morar.

  25. Da-l in judecata pe “the cable guy”. Imi aduc aminte ca intr-o emisiune, l-a facut Rusanu ( de la PNL) de comanda, cind a spus pe post ce datorii are RM pe la Stat. Asa ca nu e de mirare ca te ataca, poate ii reesaloneaza si lui datoriile, ca lui madam Udrea. 😀

  26. “Certati-va,Victore,certati-va voi ziaristii intre voi pana cadeti sub mese.(pardon,birouri).Scandal,calomnii,reclamatii,amenzi,jigniri,mistouri groase.Probabil urmeaza capuri in gura,pumni,sange,urlete diverse.Din pacate,cu cat strigati mai tare unul la altul,cu atat mai slab va auziti.Si cu atat mai putin contati…

    De Marius pe 15 September 2009 la 3:58 pm (#) ”

    Mariuse ai avut rabdarea sa citesti celelalte posturi ?
    Aici sunt talibani de ambele parti …
    Am mari indoieli ca oricare dintre personaje [ sau publicul care ii sustin ] este interesat de calitatea de gazetar .
    Si asta o stiu si ei bine .
    Crezi ca Ciutacu sau Moraru mor de grija jurnalismului ?
    Interese , bani ….multi bani .
    [apropo ar fi interesant de analizat declaratile de avere a celor mai importanti jurnalisti , si de ce nu , cati bani vin din salariul si cati din venituri ….”de consultanta”]
    Sa fim seriosi .
    In tara asta jurnalistii ii numeri pe degete .
    Ceilalti …
    Ceilalti sunt cei care au facut din Becali ,Vanghelie si alte zeci de personaje inculte , personaje de prim plan .
    Becali sau Vanghelie . nu au ajuns acolo unde au ajuns prin elitismul lor , prin cultura lor , prin valorea lor .
    Nu ..
    Media , jurnalisti ….i au impins ca pe un bolovan in varful muntelui .
    Si lasama sa cred ca latura financiara nu a fost chiar de neglijat .
    Asa ca …Mariuse …vorbele tale [ de buna credinta , dealtfel] sunt inutile in acest spatiu .

  27. Bine-ai facut 🙂 .. daca nu are nici o treaba cu viata, sa plateasca :)). Intrebarea mea este: Oare Mircea Badea va fi amendat iar? Oricum asa cum ai zis: Mai intram si noi in normalitate, chiar daca eu nu am incredere in cna nici cat negru sub unghiutza :).

    Tot respectu’ ..

  28. Excelent. Dupa ce ati facut curatenie in propria ograda inlaturand dizidentii Adelin Petrisor si Ioan Carstoiu e cazul sa fie elimanti din presa toti cei care revin cu subiecte demult rasuflate gen privatizarea IPRS Baneasa, Petrom, contracte de electricitate etc..

  29. asa victor, scoate tot aerul din pupicuristul asta nesimtit! mentine-ti erectia maxima si cum deschide gura ciumpalacul penetreaza-l fara mila, mama lui de stoarfa cu barba.
    un low-life ca asta face enorm de mult rau prin zelul bolnav cu care-si serveste stapanul. stapanul inelelor.

  30. Victor Ciutacu, cred ca Nasul nu stie exact unde presteaza: la Cotroceni sau(si)la fratii P. Acuza in emisiunea de aseara, un personaj cu o contributie decisiva la constructia imperiului ce-i asigura un serviciu de atatia ani.Nu-l mai vad dupa campanie pe sticla P-stilor!

  31. victoras, doar nu crezi ca esti usa de biserica? sau te crezi cumva un sfant si vrei sa fi trecut in calendar? uau, victoras se victimizeaza. dar vaoi cand improscati cu noroi, cu limbaj suburban va convine? mai ales in emisiunea sinteza zilei. apropo, eu nu stiam ca marele ziarist este plangacios. de fiecare data, da fuga la “mama” CNA, ca sa-l “bata” pe radu moraru.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.