Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > 5 ani de succesuri şi măreţe împliniri

5 ani de succesuri şi măreţe împliniri

A asigurat o creştere economică fără precedent (în mandatul de premier al lui Tăriceanu), n-a făcut nici un compromis cu reprezentanţii sistemului ticăloşit (cu nesemnificativele excepţii Cocoş, Gabi Oprea şi mafia din Băneasa a lui Năstase), ne-a umplut de libertate a presei (găozarii, ţigăncile împuţite şi tonomatele nu se pun), a condamnat Securitatea lui Silvian Ionescu (din interior e cel mai eficient), a spart zăgazurile politicii externe prin ţările arabe (că Obama-i ocupat cu criza lui zilele astea, iar ăia din UE nu-l bagă-n seamă de invidioşi ce sunt), s-a luptat cu cei 322 şi cu grupările (nu mai sunt grupuri) de interese nelegitime, a dat liber prin depolitizarea justiţiei la anchetarea miniştrilor (PSD şi PNL), acum ne salvează de la pieirea demografică (sper că şi de corvoada sexului). Da’ de ce naiba i se plimbă aşa necontrolat limba-n gură, sughiţă şi vorbeşte cu atât de multe consoane?

P.S. În calitate de consumator de talent ce mă aflu, propun ca mâine dimineaţă, după ciorba de potroace cu ardei iuţi, să-l declarăm câştigător din primul tur.

UPDATE. Hotnews ne arată ce-l macină pe conducătorul iubit :Traian Basescu a tinut bilantul in Parlament si nu la  Palatul Cotroceni pentru ca discursul sau va fi trimis la cules si publicat in Monitorul Oficial devenindt astfel un act oficial. “Peste 50 de ani istoricii vor cauta prin arhivele oficiale si nu prin arhiva emisiunilor lui Ciutacu sau Gadea” .

Comentarii

comentarii

Similar Posts

132 thoughts on “5 ani de succesuri şi măreţe împliniri

  1. Dacă nu apare Ana lu’ Manole să salveze situaţia, apare “ana” lu’ “creţu”!
    Doamne, ce-ar trebui să ni se mai întâmple, ca să nu mai răsară portocaliştii ăştia, scoţând panglici gata pregătie din buzunare, cu explicaţii?
    Nu e forum lăsat de Dumnezeu sau de autorul articolului, să nu vină o creaţă sau un creţ în misiune, să găsească scuze, comparaţii, aspecte pozitive ale guvernării Băsescu…

    Da, doamnelor şi domnişoarelor şi domnilor portocalii!
    A fost rău şi cu Iliescu, şi cu Constantinescu, şi cu Băsescu, a fost rău cu toate guvernele din ’89 încoace, au furat toţi, toţi sunt cam o apă şi-un pământ, niciunul n-a slujit altceva decât propriul interes, mai pe faţă ori mai cu fereală. Numai că acum, de când cu Băsescu, furtul şi prostia se legiferează, incompetenţa şi neam-prostia sunt calităţi obligatorii ca să devii ministru, tot felul de femeiuşti de la ţară care se încadrează în 90-60-90 pun perdele la ministere ca să-şi petreacă timpul de îmbogăţire în mod cât mai plăcut…
    Nenorocirea e că ăsta al vostru se vrea “tătuc”.
    De ce nu vă luaţi voi, toţi ăştia în sevraj de “tătuc” de mânuţe, luaţi-vă şi Tătucul şi cumpăraţi-vă un vaporaş, scrieţi pe el Titanicul Tătuc şi purcedeţi pe mări şi oceane în căutarea Atlantidei, pe care bine ar fi s-o găsiţi, s-o ocupaţi şi să trăiţi acolo până la adânci bătrâneţi. Sau până la “adâncuri”, că nu ştiu ce legi gramaticale o să adoptaţi atunci.

    P.S.: Iertare, domn’ Ciutacu, dar m-a enervat personajul…

  2. Din pacate sansa ca Basescu sa piarda al doilea mandat e destul de mica atata timp cat oferta prezentata romanilor e deplorabila.Geoana…..un diplomat la curtea licuriciului….cine nu garanteaza ca e omul unora de acolo care vor sa devalizeze ce a mai ramas .Sau Crin Antonescu…un ministru fara realizari dintr-un partid condus din umbra de un afacerist veros cu conexiuni in zona fostei urss.Un popor “condamnat” la alegeri proaste,un popor captiv.O inteleg pe Alexandra Svet dar nu inteleg mass-media care a tratat-o ca pe o curiozitate.Nu ati pus umarul sa gasiti pe acel cineva de care vorbea ea doar jucati de o parte a baricadei.

  3. Domnule Ciutacu ,iata cum vad eu lucrurile in forma simplificata :dupa cinci ani sotia s-a convins ca sotul este un impostor,ca nu mai are nimic in comun cu barbatul simpatic, puternic si protector dinainte de casatorie,este ipocrit,smecher,mincinos, betiv,infidel si arogant si din cand in cand o mai si altoieste subtil ;nici macar nu aduce bani in casa …oricine are dreptul la o a doua sansa si noi ” femeia -popor “avem sansa sa divortam si sa incercam o alta relatie.
    Mai buna ? Mai rea ?Nu stim ,dar exista doua alternative.
    Cu actualul avem doar una, stiuta, batatorita ,dezarmanta,deprimanta si rusinoasa.Si parca nici in Romanica lumea nu mai e asa de proasta sa ramana captiva unei ralatii ratate doar din dezamagire, resemnare sau ignoranta.Eu una mai sper !
    Toate cele bune,Elia
    PS ; Nu vreau sa comentez discursul presedintelui.Doar atat ; jalnic .

  4. Referitor la update: Cine credeti c-o sa-i caute discursu’ in M.Of. peste 50 de ani?
    Poate cei care vor sa faca vreo analiza comparata intre discursurile sefilor de stat- dinainte si dupa’ 89.Si vor avea sigur o maaareee surpriza!

  5. Domnule Ciutacu, vreau sa va rapesc 2 minute, cu un mail, daca se poate sa imi da-ti un raspuns, aveti mailul meu, va implor, am nevoie de ajutor.

  6. asa cum s-a-mpleticit baselu aseara, imi aminteste de colegul sau, szarkozy, care, la Moscova fiind, inainte de a cuvanta a luat la bord niscai votca de la colegu’ Putin. deci aproape sigur a bagat ceva repede, de control.

  7. :)))
    ma stramb de ras!
    cum adica…”putin pilit”???!!!.
    la cat clei avea in gura ma si mir ca mai putea rosti consoanele grupate…astea au fost chinul lui d-aseara!:)))

  8. am vazut ca cineva de aici a pomenit de ion cristoiu si mi-am adus aminte ca intentionam de ceva vreme sa-i adresez cateva ganduri. am intrat la jurnalul.ro si-am postat acolo ceva dar, nefiind sigur daca o sa-mi apara mica si patetica scrisorica, profit de bunavointa lui victor si postez si aici,cu toate ca nu se incadreaza in topicul curent.

    maestrul tristetii mele…

    mereu am ramas siderat in fata caracterelor “tari”, cum este cel al dvs,care
    printr-un dublu-axel si-un spagat sar dintr-o barca in alta c-o dezinvoltura care l-ar reduce la tacere si pe dl topescu.
    zau asa,maestre,ati stat langa dl paler,ati respirat acelasi aer cu el de-a lungul a zeci de emisiuni…
    ati emis in eter atatea cuvinte si fraze de care m-am agata ca un disperat aflat in pragul inecului, cuvinte care ma ajutau sa dorm mai usor. ma simteam mai puternic maestre,da,chiar asta-i cuvantul: puternic,aici,in provincia asta amarata, ptr ca aveam “spatele asigurat” de doi monstri sacri ai tarii asteia,doua minti clare si taioase-scalpel care nu se sfiau sa disece aratarea portocalie care-i pe cale sa ne devoreze.
    acum,dl paler sunt sigur ca ne sustine cauza ca popor in fata lui Dumnezeu,dar dvs ati plecat sa va sustineti cauza personala in fata altui “zeu” si anume chiar aratarea portocalie de care aminteam mai devreme. vad ca acum ati
    inceput sa-i suturati ranile facute chiar de dvs. va urez succes pe maideparte.
    imi dau acum seama ca plecarea dvs mi-a facut totusi un bine: mi-a deschis ochii spre alti jurnalisti mai tineri, pe care-i nedreptateam fara voie, orbit fiind de “stralucirea” ce-o emanati. dl ciutacu, dl gadea, dl radu tudor sunt cativa din cei la care ma refer.
    stiu chiar de la dvs ca va supara maxim expresia “isi face treaba” si de aceea,asa, ca o mica razbunare prosteasca de-a mea, nu ma pot abtine sa nu va urez la sfarsit SA VA FACETI TREABA CU DURERI MAXIME, ACOLO UNDE PRESTATI ACUM, maestrul tristetii mele…

  9. Domnule sunt supărat nevoie mare. Cine face politica postului A3? Care este motivul pentru care acum 20 de minute a fost întrerupt discursul lui Crin Antonescu tocmai când îl ataca pe Băsescu? Astfel toti de la SINTEZA apareti papagali care vorbesc singuri. Păi eu urmăresc aproape exclusiv A3. Cineva vrea să ni-l bage pe gât pe papagalul de Geoană? Pe nedemnul Geoana? Ăia de la Realitatea şi B1 sunt făţiş pro Băsescu,denaturând realitatea si voi vreti sa fiti corecti sau ce?
    Stiti ca la A1 la neata cu Razvan si Dani tot decorul este portocaliu? I-am scris si d-lui Voiculescu despre asta, sunt curios daca va lua masuri imediate sau dupa alegerea portocaliului cu astfel de ajutor subliminal transmis electoratului care portocaliu vede portocaliu voteaza? Transferul subliminal al mesajelor a fost experimentat de americani in anii 70. Nu e gluma.
    Faceti ceva va rog, vorbiti si cu dl. Gadea si cu dl. Voiculecu.
    Altfel il acuzati pe Antonescu ba ca nu iese la atac ba c[ nu e virulent, si când iese il taiati.
    Cu acelasi sincer respect.

  10. Votul ar trebui sa insemne alegere. Cand votul nu mai inseamna alegere, ce inseamna ? Cu riscul de a nu spune sau face nimic nou, greata e spuprema. Dupa 20 de ani de schimbari, eu personal ma declar lasul lasilor si o sa plec din tara tuturor posibilitatilor. Presiunea nesimtirii atinge cote alarmante. Nu o fac pentru mine, dar nu-mi pot condamna copiii la inchisoare pe viata. E dureros, dar nu exista alternativa. Am de ales ? Ce sa mai alegem ? Votul, in Romania, nu inseamna alegere. Totul incepe sa semene cu un DIKTAT.

  11. Înregistrare neânregistrată (fragment)

    …Nu zic, dar remarc pentru ca să spun, că în dulceaţa coabitării-n cârdăşie pdl-psd, micuţul a manifestat o atitudine testiculară, ca tren de aterizare al „pelicanului”, adus pe aripi negre de cele două răpitoare ala nopţii pulare.Am spus…

  12. Victore, ce obosit o sa fii dupa al treilea mandat 🙂 !
    Asta daca nu cumva pui de-o cumetrie intre timp si , deh, nu se cade sa-l faci de cacao pe tata lu’ fina !
    Ca promisiunea data e datorie curata, nu-i asa ?!

  13. Discursul de marţi al preşedintelui este mai de grabă un discurs pe bani publici de lansare a candidaturii sale pentru alegerile prezidenţiale ce urmează . Băsescu şi-a prezentat bilanţul celor cinci ani de mandat. A făcut mult bine, şi-a făcut fiica cea mică europarlamentar, fata cea mare s-a ales cu un ditamai apartamentu’ de la Puiu Popoviciu, fratele cu afaceri măreţe cu îngheţată şi armament, nepoata cu afaceri în port, şi aşa mai departe că sigur nu ştim noi câte alte zeci de afaceri bune a mai întreprins familia Băsescu în ultimii cinci ani.
    Un astfel de discurs cu atâtea minciuni cuprinse într-o frază nu s-a mai rostit cu atât tupeu, şi chiar de Ziua Democraţiei, de la Goebbels încoace!

    Polologia din Parlament a lui Băsescu îmi întăreşte convingerea că nici la 20 de ani de la Revoluţie nu s-a produs separarea puterilor în stat, a Preşedenţiei, Parlamentului, Justiţiei, Guvernului. În continuare domneşte armonia totalitaristă. Societatea românească trebuie reconstruită. Din păcate nu avem constructori.

    Cea mai mare greşeală a preşedintelui a fost tocmai modul său de conducere. Acest mod a dus la distrugerea respectului de sine, ştirbirea mândriei naţionale, susţinerea nonvalorii, a tupeului, a intereselor meschine. Incapacitatea de a defini şi de a urma un ţel înalt pentru ţară a dus, inevitabil, la murdărirea şi pervertirea rolului său prezidenţial. A devenit un factor de dezbinare iar jocul său a devenit extrem de nefast.

    Sunt convins că discursul de două ore al preşedintelui , care, fie vorba între noi, părea mai beat decât Văcăroiu în zilele de glorie, va reprezenta discursul de sfârşit al “Epocii de Aur a lui Traian Basescu”

  14. se vede de la o posta ca aveti ceva cu partidul portocaliu, dar mai ales cu Basescu.Nu i cel mai cel , dar chiar asa sa dam in el seara de seara pe tv…

  15. domnule,sint in italia de 20 de ani,cu toate ca nu am fost martora inprocesul transformarii Romaniei in toti acesti ani,de aicide departe am incercat sa nu patez calitatea mea de cetatean roman,respectind si adaptindu-ma legilor statului care ma gazduieste.Am urmarit prin mijloacele de informare tot ce tine de starea in care se afla Romania in trecut si pina astazi.Cu regularitate de cite ori au fost alegeri in tara noastra m-am deplasat la ambasada Romaniei la Roma pentru a exercita dreptulmeu la vot un miccontribut pe care am vrut sa-l dau consolidarii democratiei in Romania.La ultimele alegeri prezidentiale,mi-e rusine sa spun,am dat votul actualului presedinte,cu o speranta in suflet ca lucrurile se vor schimba…Ma simt partasa la tot ce se intimpla in tara noastra…credeti-ma ca nusint singura printre foarte multi romanicare muncesc aici onest.Ceea ce noi intelegem este o ingrozitoare indiferenta politica fata de ceea ce se intimpla in tara noastra,marginalizarea noastra ca natie datorita celor intimplate prin comportamentul de condamnat a citorva dintre conationalii nostrii aflati in peninsula,Urmaresc Antena3 pe net si admir efortul si stresul profesional pe care il depuneti pentru a schimba radical perceptia locuitorilor tarii noastre impotriva actualului presedinte al Romaniei si a acestui guvern…rindurile mele nu stiu daca va conforteaza dar va asigur ca multidintre cei pe care ii cunosc sintem alaturi de voi…tara noastra nu este intr-ofaza de consolidare a democratie este in haos politic,sa numai vorbim economic…Are perfecta dreptate Mircea cind spune ca am avut un boom economic pe baza de specula…distinsii nostri politici sint aproape toti in conflict de interese ,facind politica pt CCsine si nu pt populatie…Cum pot ei sa promoveze tara care este lipsita de infrastructura,intrarile vamale au toaletele intr-o stare de murdarie inimaginabila,politia pe strazi opreste numai masinile cu nr strain pt a lua spaga cerind rovineta nefiind de competenta lor aceasta,strazile pe care traverseaza animalele domestice si carutele,intersectiile oraselor unde esti atacat de cersetori si cei care spala geamurile,restaurantele care incarca nota de plata daca aud ca vorbesti o alta limba,preturile exorbitante ale statiunilor pe litoralsi cele montane,murdaria care o intilnesti in aceste locuri…..etc Nu maivorbim de rusinea pe careo simti daca estiinsotit de un strain sa mergi in vreun sat din Romania…degradarea conditiilor de trai a locuitorilordin sate care in 2009 intr-un stat european i-si fac necesitatile in fose primitive fara canalizare fara apa curenta pt nevoile domestice si pt stimularea agriculturii,cimpurile fara culturi care sint lasate in paragina,pline de sticle si deseuri,ciini vagabonzi care pot transmite boli.spitale unde nu sint paturi,cu lenjerii murdare si unde bietii oameni trebuie sa-si cumpere medicamentele si unde sint lasati sa moara pt ca nu dau spaga la doctori,politisti care cununa sau boteaza interlopilor,blocuri in orase cenusii si crapate,si ceea ce este mai rau expresiile oamenilor stresati de nevoi de salariile cu care sint platiti,serviciile bugetarilor care inventeaza mereu surse de spaga pt a obtine ceva care prin lege ai dreptul…politicienii perioadei post-decembrie 1989 sint vinovati de toate aceste rezultate infecte care stigmatizeaza poporul nostru manipulind nevoile oamenilor cu faina,vaci si nu maistiu ce pt ale cumpara voturile…domnilor jurnalisti nu mai tolerati asa ceva ca deja este tirziu in opinia mea…trebuie sa le demascati in continuare interesele murdare si abuzurile de putere prin care i-si fac afacerile infometind poporul…este o rusine…as da citivaani din viata mea pt a putea sa -mi exprim indignarea si furia mea de simplu cetatean la nedreptatea care o suporta cetatenii nostrii din partea conducatorilor statului roman…indiferent de orientarea politica…Cind am fost in tara am vrut sa intru intr-unpardid ca membru dar nu ptaobtine o functie ci pt aputea aduce la cunostinta prin orientarea mea politica nevoile romanilor de afara faptul ca statul nu intervine pt protectia noastra ca sintem unica ambasada unde cozile nu se termina unde nr de ordine se vinde,serviciile consulare au costuri foarte mari…etc…mi-au pus o groaza de intrebari de ordin economic ,situatia financiara…in romania potiexprima o parere numai daca faci afaceri…ei sint interesati de beneficiul financiar pe care il pot obtine pt partid nu problemele care daca sint spuse si rezolvate fara interes de cistigdin parteaunuicetatean…cred ca v-am plictisit,dar sper ca cineva sa citeasca rindurile mele si sa aveti convingerea ca multi dintre noi romanii plecati va sintem alaturi,urmind ca prin voturile noastre sa reusim sa salvam romania de acesti hoti…sper ca indiferent de rezultatulalegerilor sa nu aveti probleme si va urez tuturor de la antena3si familllor d-voasta Mult Noroc…P.S.as vrea sa urez in mod particular a trei persoane :D-nul Mihai Gidea,D-nul ciutacu,D-nul Mircea Badea tot respectul si stima pt ceea ce faceti.Cu mult respect nicoleta Perugia italia

  16. Suflet negru…
    asta cu maestrul Cristoiu chiar doare!!!!
    Oare chiar nu “vede” nimic din ce unii tipa?!

  17. pt o emisiune politica!!!Intrebarea Secolului!!! De ce Vadim nu-i recita versuri de slavire lui Base cum facea pe vremuri( eu stiu raspunsul dar nici Ceausescu nu era corect)raspuns obligatoriu!!!

  18. Mai tata pana nu o sa va intre in cap ca sunteti condusi de nicte lepre mai mari ca Stalin si Hitler nu o sa prosperati nici spiritual nici material ! Singura solutie este sa mori cu arma in mana, nu pentru tine ci pentru aproapele tau ! Traiasca REZISTENTA traiasca REVOLUTIA ! Va urez curaj in lupta de supravietuire, { pentru o bucata de paine } nu prosperitate. Daca nu va indignati o sa deveniti ignorati !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.