Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Şase ani ca mâine trec. Iar chat cu mine

Şase ani ca mâine trec. Iar chat cu mine

Pe 1 iunie am împlinit şase ani de când am luat, probabil, cea mai inspirată decizie din cariera mea: plecarea benevolă din cel mai bun guvern (preşedintele Băsescu a zis-o, nu eu!) la Jurnalul Naţional, pe-o leafă de trei ori mai mică. N-a fost doar lapte şi miere, cum nu e nici astăzi, dar, categoric, a fost relansarea profesională pe care mi-o datoram şi, mai mult, o trambulină. Altfel, sunt bine, sănătos (atât cât poate să fie un hodorg de 40 de ani), continui să-mi respect contractele (în ciuda bârfotecii/zgomotecii), tot cu Vântu vorbesc (rar) la telefon mai des decât cu Voiculescu (deloc) şi azi-noapte am fost prima oară-n viaţă în clubul Le Gaga.

Conform obişnuinţei Ciutacosferei, mai facem o tură de 24 ore de chat; cu mine. Întrebaţi (decent) ce vă trece prin cap şi eu vă răspund în bloc, când am timp. Go!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

308 thoughts on “Şase ani ca mâine trec. Iar chat cu mine

  1. Am aflat azi de pe Youtube despre moartea in conditii misterioase a jurnalistei spaniole Cristina Martin.A facut investigatii despre grupul Bilderberg si se pare ca i-a fost fatal.La fel de fatal i-a fost si Aron Russo dupa ce a dezvaluit intentiile macabre a celor care conduc planeta din umbra.Acesti doi oameni si-au riscat vietile pentru a deschide ochii oamenilor asupra pericolului care Ii pindeste.

  2. Bre, Victor, stiu ca s-au incheiat cele 24 de ore de chat, dar am de mai mult timp o dilema: de ce l-ai scos pe Iliescu din blogrol?

  3. @stelu Pe initiatorii NWO Ii distreaza haosul din tarile aflate in colaps economic.Vor incepe exterminarea celor care sint considerati in plus pentru hrana de zi cu zi.Genocidul este in plina desfasurare!

  4. Felicitari d-le Ciutacu. Cu intelepciunea de care ati dat dovada ati reusit sa faceti fata tuturor presiunilor politice care au cazut de-a lungul vremii asupra Dvs.

  5. Chiar crezi ca vom trai sa vedem tara asta intrata intr-o stare de normalitate?
    Adica sa vedem cum un ministru/guvern sau presedinte isi da demisia cand se constata ca a gresit/mintit/inselat poporul/electoratul?

  6. cand crezi si daca crezi ca poporul roman va scapa de complexul mioritic ?
    cand crezi /aproximezi ca vom scapa de boc si de basescu si cu ce ocazie ?- am scris boc si basescu ca substantive comune pentru ca sunt de acord ca unele substantive proprii pot deveni comune

  7. Super tare poza……..cred ca vrei sa-l faci pe badea gelos cu muschii tai :)).
    Super emisiuni aveti.
    Sa ne traiti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.