Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Şase ani ca mâine trec. Iar chat cu mine

Şase ani ca mâine trec. Iar chat cu mine

Pe 1 iunie am împlinit şase ani de când am luat, probabil, cea mai inspirată decizie din cariera mea: plecarea benevolă din cel mai bun guvern (preşedintele Băsescu a zis-o, nu eu!) la Jurnalul Naţional, pe-o leafă de trei ori mai mică. N-a fost doar lapte şi miere, cum nu e nici astăzi, dar, categoric, a fost relansarea profesională pe care mi-o datoram şi, mai mult, o trambulină. Altfel, sunt bine, sănătos (atât cât poate să fie un hodorg de 40 de ani), continui să-mi respect contractele (în ciuda bârfotecii/zgomotecii), tot cu Vântu vorbesc (rar) la telefon mai des decât cu Voiculescu (deloc) şi azi-noapte am fost prima oară-n viaţă în clubul Le Gaga.

Conform obişnuinţei Ciutacosferei, mai facem o tură de 24 ore de chat; cu mine. Întrebaţi (decent) ce vă trece prin cap şi eu vă răspund în bloc, când am timp. Go!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

308 thoughts on “Şase ani ca mâine trec. Iar chat cu mine

  1. Mai am o intrebare.Chiar daca acumn esti ocupat cu “insomniile cu finalizare” ale Lenutei.
    E oare o coincidenta momentul in care vor fi deshumati Ceausestii?

  2. Va “tradat” Mogulu’ in seara asta, s-a dus la concurenta :). Ce crezi va-ti “batut” sefu’?Publici maine audientele ?

  3. 1) Daca ati fi intr-adevar patriah ce schimbari ati realiza in cadrul Bisericii Ortodoxe Romane? Statutul de patriah ar determina si o schimbare interioara a dvs.?
    2) Daca ati avea o emisiune la Trinitas TV cum s-ar numi?
    3) Credeti ca pana la sfarsitul mandatului presedintelui Basescu va intra Romania in faliment?

  4. 1. Care dintre politicieni e cel mai cu bun simt? 2. Unde te vezi peste 10 ani? 3. De ce nu ai ramas sa lucrezi la stat si sa te imbogatesti?

  5. Victor as vrea sa stiu cand mai scrie si Mircea pentru Jurnalul pentru ca am vazut ca este mentionat in caseta editoriala.
    Si inca ceva, voi la Jurnalul ce relatie aveti cu Facultatea de Jurnalism din Univ. Buc.? Nu ati luat studenti la practica in trecut sau nu va ganditi pe viitor, poate?
    Mersi

  6. Ce ai prefera: un strungar cinstit , cu garsoniera in militari, sau un miliardar rus pe coasta de azur turnand sampanie pe sanii fetelor de 20 de ani? 🙂 MULT SUCCES IN CONTINUARE !

  7. Doamna aceea, consiliera ministrului Funeriu, daca are asa o afacere de succes, cu profit 50% (din cifra de afaceri, care e de miliarde) pe anul 2008 sau 2009, de ce vrea slariu de la stat?
    Si sa inteleg ca din cei 4 mil de euro, valoarea contractului obtinut de doamna, tot 50% va avea profit?

  8. Wow! Numai acum mi-a sarit in ochi stirea adresata natiunii ca “prima oara -n viata” ati fost “in clubul Le Gaga”. Stiti cum e: Everything is difficult before it becomes easy.Usurinta in de-al-de amuzament, distractie vine cu obisnuinta. V-a impresionat ceva? Merita sa-si piarda omul timpul liber si mai ales banii in clubul Le Gaga?

  9. @DEOS
    Da omule sunt inconstienti.
    N-au de unde sa stie ce inseamna sa fie frig in casa, sa te hranesti cu subproduse si sa n-ai benzina.
    Translatia spre dictatura baseasca s-a facut exact in momentul in care cei care in 1989 aveau cam 10 ani, au capatat dreptul de vot.
    Ceauseii, Generatia Pro, fanii EBA si lipitorii de afise portocalii.

  10. Crezi ca starea de spirit a poporului roman(mai degraba lipsa) e legata de religia ortodoxa? sau mai degraba de carpati?

  11. Sper sa fiti multumit de rezultatul acestui exercitiu de imagine.Nu-i de invidiat nici o personalitate care se expune, asa periodic, in bataia pustii.Trebuie sa ai sange in instalatii pentru asa ceva! Si Dvs. aveti!!!Bravo!

  12. De ce la postarea in care ii luai apararea Lui Gabi Firea ai dat link catre scriptul EvZilei.Acest script e incomplet.Greseala sau Manipulare?.Pentru rigurozitate,ma refer la propozitia LIPSA “la toaleta” adresata lui Boureanu imediat dupa sfarsitul acesteia” Gabriela Vrânceanu Firea: Domnule Cristian Boureanu, dar ce-aţi mâncat? Aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune?”

  13. @observator: ca sa nu dau dintr-un ziar suspectat ca ar simpatiza-o pe Gabi sau ar avea obligatii de trust fata de ea. diferenta dintre noi doi e ca eu am si vazut emisiunea si am si scritpul integral.
    @parazitu’: nu stiu daca religia ne incurca, mai degraba gena
    @tom: mi-e greu sa raspund si pentru Melania
    @astea: pentru mine, nici una dintre variante
    @Adrian: Radu. Robert mai are niste limite
    @Tudor: cand vrea el, da’ se urneste greu. an de an am avut
    @petreleo: 1. sunt destui, chiar n-am acum un clasament in cap. 2 in presa; din pacate pentru mine. 3. fiindca la stat a fost o halta intre doua slujbe private. nu-s facut sa ma imbogatesc, nici la stat, nici la patron.
    @roxana: 1. strict ca joc, ca n-am luat-o razna sa ma vad patriarh, as umbla la rolul social (aproape inexistent azi) al BOR. 2. Vorbe de duh 🙂 3. cred ca pana la sfarsitul mandatului sau
    @Adrian: bine a facut. n-are nici o sansa. daca ajung la birou, da
    @raluca: sincer, cred ca da
    @BOGDAN R: parea destul de linistit si relaxat. m-a invitat in Delta. l-am refuzat
    @mihai: imi ceri niste raspunsuri pe care nu ti le pot da. fiindca n-am nici cea mai vaga idee.

  14. Am vazut Ciutacii baleari,ai luat in calcul varianta arh. Canare? Nu de alta, dar ma pot oferi (pro-bono,desigur)ghid turistic, sofer de vacanta si de ce nu, “oenolog” de cartier….ca-mi place si mie viata!!!

    PS. Merita vazut!

  15. Hai ca te prezinti bine, ma refer la “coloana ta vertebrala” – e parerea mea personala!
    (Ti-o spune cineva care a depasit faza de “hodorg de 40 de ani” si a trecut la cea de “relicva” 😛 )

  16. Iti trece cateodata prin gand sa-i rupi in doua, la propriu, pe cativa talibani portocali de frunte?

  17. Stim cu totii ca ceea ce va propuneti o realizati cu orice pret. In acest context va intreb cam cat timp petreceti rascolind o arhiva, cautand pe net materiale ilustrative, un background muzical pentru cate o postare?

  18. 6 ani.La multi ani VICTOR !
    Tu si familia TA fiti TARI! dar…un sfat:
    pentru familia ta, pentru viitorul copiilor.Stabiliti-va intr-o tara civilizata.Acum cât mai este timp copii o sa-ti fie recunascatori!!
    Eu am plecat in 1993 la 49 ani si
    am luat-o de la zero in Canada .Acum totul este ok si EU si familia sântem fericiti .
    Visul nostru era sa revenim in tara anul acesta definitiv dar….regimul lui base ne-a facut sa renuntam !
    ( când vedem peste tot portocaliu si toti tari in gura….. preferam sa Privim de la DISTANTA si sa ne vedem de treaba noastra aici in CANADA ( Elvetia AMERICII )

  19. L-ai fi capacit pe Boureanu zilele trecute pentru iesirea sa din emisiunea lui Gabi Firea ?

  20. Participarea Dvs. la Sinteza zilei alaturi de D-l profesor Teodorescu si bineinteles ceilalti,pe care eu ii numesc “uriasii de la Antena 3” mi-a mai confirmat o data de ce potential urias beneficiati Dvs., de ce dar nepretuit va bucurati in viata. Sa va tina cat mai mult, dar cred ca trebuie sa-l mai si dramuiti un pic.

  21. Ce intrebare interesanta ati vrea sa vi se adreseze ? 🙂

  22. Despre tablitele de la Tărtăria ai auzit?
    Crezi ca in 165 de ani cat a durat ocupatia romana din Dacia, ocupatie care s-a intins pe o suprafata de 14% din aceasta, soldatii aia care erau mai putini decat dacii au reusit sa ne schimbe gena?
    Eu cred ca avem o gena foarte buna, dar s-au intercalat printre noi jegurile migratoare și barbare și acum ne confundam unii cu altii. Poate crezi ca sunt nebun, dar mie imi place sa ma consider dac. Romania e o inventie!

  23. Interesanta pozitia PDL-istilor. Daca, pentru noi, e conflict de interese pentru ei nu este!
    Daca se deturneaza fonduri ei ne zic ca nu fac nimic ilegal si eventual mai pluseaza cu afirmatia, citez din Udrea si Ritzi, “Ne obliga legea”.
    Si lista continua.
    Ce se vede de 20 de ani este ca tara noastra a ramas la o structura sociala cu trei clase.
    Cea a aristrocratiei postdecembriste (care a fost doar continuarea aristrocratiei comuniste de odinioara) care ne umbla prin buzunare cum au ei chef, clasa slugilor lor care nu vor accede niciodata la nivelul stapinilor dar care sint necesari sa le puna in practica aranjamentele si sa ajute la zvonistica pe post de raspindaci.
    Si in final a treia clasa (peste 90%) adica oamenii care sint redusi sistematic la nivelul iobagilor de odinioara.
    Nu aceasta Romanie neam dorit in 89.
    Nu asta am vrut atunci. Dar asta avem acum!
    P.S.: Acest Text de mai sus l-am pus pe antena3. Interesant este ca a fost cenzurat pentru limbajul obscen. Inteleg ca limba Romana a suferit multe transformari de cind am terminat eu liceul.

  24. Dragule, iti doresc tot mai multe impliniri profesionale,sanatate tie si familiei tale si…..LA MULTI ANI!!!! pentru ziua ta de nastere…..am uitat sa-ti transmit atunci.Un fost coleg de la Sinaia,Marian Z.

  25. Sa mai lasam politica deoparte.
    1. Ce filme interesante ai vazut in ultima vreme?
    2. Daca urmaresti Roland Garros, crezi ca Nadal va castiga si care este jucatorul de tenis al carui stil de joc iti place?
    3. Cu cine te intelegi mai bine: cu Badea, Gadea sau Stan si de ce nu va vorbiti la per tu in emisiune (oricum, sunteti tare simpatici toti)?
    4. Ce iti aduci cel mai bine aminte din copilarie?
    5. Ce particica din tarisoara ai promova daca ai fi in locul lui Nutisor?
    Daca mai am intrebari, revin! Toate bune

  26. I-a o pauza!Vino in Maramures sa-ti incarci bateriile pe Valea Vaserului.Aduna-ti gasca pentru un sprit intre barbatani.Forteaza-te sa-mi raspunzi.

  27. Nu anumite frustrari v-au facut sa va declarati “arogant”? Ca va declarati genial, si si sunteti, este acceptat de toata lumea fara tagada, dar cu aspectul de “aroganta” am retineri. Din punct de vedere al continutului, explicattilor acestor cuvinte cele doua notiuni se potrivesc ca nuca in perete

  28. Eu nu te voi intreba nimic. Acest comentariu e menit sa te felicite si sa iti ureze inca o mie de ani la Jurnalul National. Succes in continoare, si in nici un caz nu esti hodorog.

  29. IN PRIMUL RIND NU EJTI HODOROG — PE LA 60 INCEPI SA DEVII .
    IN AL DOILEA RIND RESPECT PTR CA TOT TIMPUL AI VERBUL LA TINE SI NU TE LASHI CALCAT IN PICIOARE DE TOTI INEPTII ASTIA DEGHIZATI IN POLITICIENI PE CARE-I INTILNESHTI….
    IN AL TREILEA RIND M-ASHTEPT SA-L GASESC PE CIUTACU SI PESTE 20 DE ANI — IN PRESA SCRISA SI PE STICLA … MULTA BAFTA

  30. @Mircea: habar n-am ce fac la toamna, nici nu indraznesc sa privesc in viitor
    @marcel: merci pentru invitatie, e frumos acolo, n-am cum nici daca vreau.
    @csucsu: macar 10, uneori si 14
    @Sulaina ceanal: 1. nici unul 2. nu mai urmaresc. raman la clasicii Wilander, Agassi, Forget, Stich 3. cu toti la fel, n-am preferinte. mai vorbim si la per tu 4. fotbalul din spatele blocului. terenul era sub geamul dormitorului meu 5. cred ca Nordul Moldovei si Maramuresul istoric
    @para: din ce in ce mai greu
    @lipsa de prea multi: mi-e egal
    @Codrin: greu de spus. cred ca gaseam o metoda sa-l fac sa plece. sau plecam eu

  31. ce imbold v-a impins sa renuntati la activitatea din executiv ptr.jurnalism?de ce nu politica, de ex.?
    nu ca nu ar fi fost o alegere inspirata, doar de curiozitate intreb.

  32. Va sugrez sa faceti o emisiune in care sa aduceti in discutie,de ce in communele patriei.exista un medic de familie la o populatie destul de mare si 2 preoti,care sunt platiti tot din bani publici,lucreaza cateva ore pe luna si iau salari destul de mari.

  33. La multi ani si tine-o tot asa! Esti cel mai tare(desi nu mai e nevoie sa ti-o zic). Tot la Cornelia te duci in Antalya si cum ti s-a parut hotelul?

  34. Mi-ar fi placut sa ne cunoastem,am fi avut cu suguranta multe in comun.(dar cine stie?)Invitatia ramane valabila.Pana atunci continuam sa ne cunoastem prin litere.Cum intru in posesia unui peoplemeter? Nu uita Valea Vaserului!

  35. off topic, dar nu stiu unde sa pun linkul acesta. nu am vazut nimic in presa rom de aceasta stire zic eu interesanta, daca nu chiar alarmanta….
    contingentul roman din kosovo, 16 jandarmi, implicati in trafic de alcool si tigari….

  36. De ce fratilor nu il intreaba nimeni pe Isarescu cu ce se ocupa Comisia trilaterala din care face si el parte?De ce acest personaj care face jocurile celor care vor sa instaureze Noua Ordine Mondiala inca mai este mentinut la conducerea BNR?

  37. Sunt si eu curios ce a facut Voiculescu la RTV contra Gadea!
    MULTUMESC.

  38. @XLNC: stanga-i Antena 3, dreapta-i Realitatea
    3,4 3,1
    4,4 3,3
    4 3,3
    4,4 3,9
    4,7 3,5

  39. WOW, se pare ca dobiboul turci a tras in jos! 🙂
    Eu le-am vazut pe amandoua si banuiam ca A3 va lua bataie la mica diferenta.
    Cand l-am auzit pe cenusiu ca trebuie taiat de la numarul de bugetari, iar apoi cand mogulu incerca sa dezvolte o idee a alternativelor, bazata pe reduceri de personal,turcescu intreba ce cadru legal are mogulu pentru asta???
    Cat de rahat pansat sa fi ca sa te contrazici singur?
    Multumesc pentru raspuns.

  40. @Adrian
    Pentru ca Noua Ordine Mondiala a inceput deja sa se instaureze?!?!?

  41. Daca ai fi un caricaturist si ai desena o tema cu Isarescu tinand in mana o lozinca pe care este scris AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA si pe Vasilescu cu o cazma in mana sapand pentru a o planta,pe ce continent i-ai plasa?

  42. Ai avut vreodata probleme cu baiatu` tau? Ca nu iti place ce muzica asculta, cum se imbraca, cu mse poarta etc. ?

    Daca e prea intima, nu raspunde! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.