Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Fraţii mei, vă mai cer o singură aroganţă

Fraţii mei, vă mai cer o singură aroganţă

Vă mai aduceţi aminte când v-am îndemnat să le facem portocaliilor o aroganţă? Mă gândeam că nu pot înjura ei cât puteţi posta voi pe bloguri. Şi aţi făcut viral din clipul electoral al Doctorului. Vă mai cer vouă, celor care daţi măcar doi bani pe mine, pe ceea ce scriu şi vorbesc eu, una singură. Şi-mi asum cu seninătate asta.

Cândva se spunea că împreună suntem puternici. La sfârşitul săptămânii trecute, un om a avut curajul să spună că preşedintele e “din ce în ce mai bătrân, din ce în ce mai obosit şi din ce în ce mai mincinos”. Nu ştiu dacă Crin Antonescu poate fi preşedintele care să ne scoale de pe boală, dar ştiu că Traian Băsescu sigur nu e. Au trecut cei 20 de ani proorociţi de Silviu Brucan. Haideţi să mai facem un viral. Nu-i vorba de un îndemn la vot, ci de unul la gândire. Pentru cei care pot s+o facă…

UPDATE: Varianta de youtube este aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

241 thoughts on “Fraţii mei, vă mai cer o singură aroganţă

  1. Draga Victor,

    Da, se incheie cei 20 de ani prorociti de Brucan. Crin ar putea fi primul presedinte care n-a fost nici prim-secretar, nici secretar de partid la Universitate, nici securist de Anvers.
    Crin poate intoarce o fila, poate inchide un capitol.

    Daca n-o s-o faca el (sau unul ca el) cei 20 de ani ai lui Brucan se vor transforma in cei 40 de ani ai lui Moise!

    Stii de ce i-a purtat Moise pe evrei 40 de ani prin desert? Ca sa moara doua generatii! El a murit ultimul.

    Pentru ca era Moise, si nu un oarecare, Dumnezeu i-a permis sa vada, de pe inaltime, Taramul Promis. Dar n-a avut dreptul sa calce acolo. El era ultimul fost scalv. In Tara Promisa au calcat numai oameni liberi.

    Cred ca pe asta trebuie mers. Cred ca asta, de fapt, este “aroganta” ce trebuie promovata. Aceea ca, daca ratam acum, mai stam 20 de ani!

    Tu ce crezi?

  2. Go PSD, Go! Go Home!
    Nu va este de ajuns dispretul propriului electorat pe care l-ati tradat, inhaitandu-va la mirosul ciolanului cu ciuma de basescu, nici faptul ca acesta v-a transformat in hartie igienica, iar prin siluirea si deflorarea, ramase nesanctionate, a sefului vostru de partid, al doilea om in stat, v-a facut de rasul tarii si al intregii suflari de stanga de pe mapamond, veniti acum, gafand la greu, si prin ministrul invatamantului ii puneti pe surdo-muti sa invete in scolile speciale, opitonal muzica sau limbi straine, iar prin cel de interne, ii supravegheati pe caralii sa nu pacatuiasca cu ajutorul unui secretar de stat cercetat penal.
    Si toate acestea in conditiile in care electoratul v-a dat votul pentru cu totul si cu totul altceva.
    Va spune toata lumea, si probabil ca stiti si voi ca, un basescu reales va va trage un sut in fund si va va inlatura de la Putere ca pe un gunoi nereciclabil, da’ voi nu va lasati si la concilierea unui Vanghele si a unui Oprisan, continuati sa faceti jocurile unui presedinte, care nu da doi bani pe voi atunci cand indatoreaza crunt tara, scotand-o slugarnic fata de FMI, la mezat, in timp ce voi dati cu subsemnatul in fata unor sindicalisti din ce in ce mai umiliti de alde berceni aroganti si nesimtiti si boci obedienti si tampi.
    Fratilor,taiati-o cat mai aveti posibilitatea sa nu fiti manjiti din cap pana’n picioare de dejectiile fecaloide cotroceniste si cat va mai puteti inscrie intr-un amarat de 5% suficient pentru Parlament.
    Ca pentru europarlamentare, dar mai ales pentru prezidentiale, ati pus-o deja de mamaliga, revenindu-va doar rolul de observatori la numarat voturile.
    Au mai ramas doar cateva luni pana la confruntarea cu basescu si, in timp ce liberalii si-au desemnat, intr-un mod stralucit si inspirat, un contracandidat cu reale sanse de castig, in persoana d-lui Crin Antonescu, voi, pentru a nu-l deranja pe Zeus, o dati de gard si tergiversati pana la Calendele grecesti, desemnarea propriului candidat.
    Nu ca daca-l veti nominaliza pe Geoana, veti face mare branza si veti rupe gura targului.
    Dar macar ati limpezi apele pentru electorat.
    Geoana va minte Tovarasi si incurca merele cu perele!
    A visat el o pajiste verde de pe care sa culeaga floricele in primavara urmatoare, dar pajistea respectiva nu este situata in curtea Cotroceni-ului, ci este loc cu verdeata , far’ de intristare sau suspin, in incinta Cimitirului Bellu, unde in primavara viitoare o veti pune de’o pomana comemorativa marcand trei luni de la decesul politic al candidatului vostru in lupta pentru presidentia Romaniei.
    Asa ca, este cazul sa va retrageti cat mai curand posibil pe la casele voastre, sa-l lasati pe asimetric sa plateasca decontul prostiilor facute, nedandu-i sansa sa va arate cu degetul.
    Si in drumul spre casa, sa mai treceti si pe la locuintele celor care v-au votat si, dupa ce veti renunta la suficienta gaunoasa cu care v-ati baricadat, iluzionandu-va ca ati fi cine stie ce scule de politicieni, salvatori ai neamului, sa-i intrebati pe mujicii cu voturile, cam ce cred ei despre voi si modul in care va prostituati pentru treizeci de arginti.

  3. dl. Pieleanu: RIGID, mai ales pentru un sociolog, si, pe alocuri, chiar USOR PROSTUT. cu tot respectu’, parerea mea…

  4. Fantastic, cat de naivi si usor influentabili pot fi romanii… e suficient sa ai o doza de tupeu, ceva gargara, un aer de “nou” si prostimea “a pus botul” ca vei fi capabil sa revolutionezi universul…

    Crin este o stea cazatoare de tipul “Emil” care are dorinta ascunsa de a se metamorfoza intr-o stea de tipul “Base”. Scriu asta pentru simplul motiv ca despre Crin nu stim practic nimic referitor la reactia pe care ar putea-o avea in caz ca va ajunge presedinte la problemele concrete carora va trebui sa le faca fata, nu are nici un program concret pregatit si se comporta ca si cum “discursul” sau il va salva mereu (are aceeasi impresie pe care o au toti politicienii romani, poate si din cauza faptului ca in Ro e suficienta gargara…).

    As putea paria cu oricine ca presedintele Crin fie va claca mai repede decat a facut-o Emil, fie va fi corupt de sistemul existent, singura diferenta fata de Base ar fi ca nu va fi atat de puternic sa il si patroneze.

    Asa ca intre un “democrat” subtire si un “corupt” puternic… primul ar risca sa blocheze un sistem bizar deja, al doilea vedem ca il patroneaza si il face functional in interes propriu… solutia e una singura: a treia cale, emigrarea in Congo!!!

  5. Nu eşti singur, Victore! Pentru că nu eşti singurul care nu mai suportă mizeria. Auzi, cică se mai gândeşte dacă va candida sau nu. Pentru el, cum şi, desigur, dintotdeauna, grija pentru ţară contează şi nu grija pentru scaun! Câtă perversitate! Aţi văzut, prieteni, plavazurile cotroceniste au început să atace frontal subiectul alegerilor prezidenţiale anticipate. Asta e, marinarul simte furtuna crizei şi vrea să tragă vaporul la ţărm, nu pentru a abandona cursa, ci pentru a se reîmbarca spre a-l prinde furtuna chiar pe creasta valului. Nu contează pasagerii şi nici atât vasul, contează doar ca el, acolo, în mijlocul furtunii, să rămână tot căpitan, mai ales că furtuna cu pricina lui însuşi nu-i face nici un rău. Mai ales că el e Zeus…

  6. I-aţi dat girul nevinovatului copil?! Am intrat în panică, zău aşa! Cum aflu pe unde umblă Prigoană junior, să arunc în foc pagina aia?! 😛

  7. @ brazvan sau mai precis celui care face “aprecieri” la adresa lui Pieleanu…
    Si eu am avut o reactie imediata de adversitate in raport cu franele pe care le punea dar dupa un minut de confuzie mi-am dat seama ca este de fapt omul cheie in dezbatere.Doamna Saftoiu a spus exact Nimic dar Pieleanu a jucat exact rolul esential in piesa,a temperat exact acolo unde exista pericolul ca herghelia sa scape in camp deschis.Oameni buni,daca vrem sa-l scoatem de guler pe Basescu de la Cotroceni prin vot democratic trebuie mai intai sa ne controlam perfect emotiile,sa nu cadem in extaz ieftin si pagubos,sa fim constienti ca adversarul este nu atat de inteligent pe cat vrea sa para dar extrem de perfid,instinctual,nu o iarta nici pe doamna ma-sa la o adica,are toate instrumentele politiei politice la indemana, are propaganda deja rodata in diverse ocazii telenovelistice…Nu,nu trebuie sa-l subestimam imbatandu-ne cu apa rece.Pieleanu acolo in emisiune,asta a facut,ne dadea palme ca sa ne trezim din mica noastra euforie.Ne convine sau nu ne asteapta o lupta grea unde inteligenta si precautia vor juca rolul determinant.

  8. Sinteza zilei de luni (cea la care a fost invitat Crin Antonescu) e de negasit. Situl Antena3 e la fel de prost gestionat, iar cei de la monitoring.ro nu au incarcat emisiunea (surprinzator). Pagina de media a PNL nu a mai fost actualizata de multa vreme… Cum sa fac sa vad si eu emisiunea aia?

  9. Bravo Victore,multi sint de partea ta.E timpul sa schimbam un mitocan cu nume de Traian ,cu o floare curata, care sa aduca primavara, in tara asta pe care au mudarit-o atitia ani,cei care numai la popor nu s-au gindit.Singura noastra sansa este sa mergem la vot.

  10. de akord Victor, dah ku o mika konditzie, nu neaparat sa fie d-nul Crin Antonescu amator de Heavy Metal, dah Sa Nu-i Plaka manelele. In rest fii sigur k la momentul oportun, te voi kontakta pentru a-l ajuta (total dezinteresat), pe site-urile mele(asta o fak voluntar, numai sa nu-l mai vad pe kioru’ la Cotroceni). Plus k e un tip pe cinste, kiar gandeshte altfel.

  11. victore, astora daca le zici sa-l voteze pe rimaru, ei chiar l-ar cauta pe liste.
    despre crin, numai de bine, dar s-a vazut si la sinteza, omul asta nu e in stare decat de un discurs vag,lipsit de substanta, chiar si periat de ceilalti.
    facem pariu ca nu ia nici 20 %?

  12. Crin reprezinta cu adevarat speranta de care avem nevoie cu diperare! Suntem alaturi de Crin si de dumneavoastra! Ma bucur ca exista oameni publici ca dumneavoastra care au curajul sa lupte! Sa plece Basescu!!!!!!

  13. “aroganta” asta e ultima fita in materie de limbaj? domnul Antonescu nu mi se pare o solutie viabila in inlaturarea tiranului.nici PNL-ul nu mi se pare un partid care ar putea ca conduca tara asa cu ne dorim noi..parerea mea OVER&OUT

  14. Lupta pentru presedentia Romniei va fi foarte apriga!
    Pe de o parte avem aripa pro-americana, tandemul BASESCU-GEOANA;
    pe de alta parte avem aripa pro-europeana, formata dintr-o parte din PSD in frunte cu Adrian Nastase-Ion Iliescu si PNL in intregime.
    (ACESTE INFORMATII SUNT 100% REALE SI VICTOR SUNT SIGUR CA LE CUNOASTE)
    Daca vrem sa facem ceva cu adevarat, la alegerile prezidentiale trebuie sa mergem masiv la vot, pentru ca diferenta dintre CRIN ANTONESCU si TRAIAN BASESCU sa fie foarte mare,
    pentru ca se va FURA LA GREU VOTURI!
    IMPREUNA VOM REUSI! TREBUIE SA TRECEM DE LA VORBE LA FAPTE! PUTEM REUSI DOAR IMPREUNA.
    Fac si eu o aroganta:
    daca CRIN ANTONESCU va intra in turul doi cu Basescu, il va bate la un scor foarte mare.
    Am curaj sa pun pariu cu oricine din Romania si pe orice, CA ASA SE VA INTAMPLA!
    CRIN ANTONESCU VA AVEA CEL PUTIN 60%.
    TINETI MINTE CE VA SPUN!
    Daca Basescu nu va fi inlaturat, VA FI VAI DE MAMA NOASTRA!

  15. Bha da’ cine a facut videoclipul? alta melodie de fundal nu gasea? asta e prea cliseu 🙂

  16. Un paragraf in care indemnati poporul in nici un caz sa nu voteze cu Basescu si il prezentati pe (Crin) Antonescu ar fi o varianta mai buna, il catalogati ca un “indemn la gandire”. Domnule Ciutacu, acest lucru poate fi considerat o jignire a inteligentei personale, pentru cei care gandesc… dar tinta dumneavoastra nu sunt acestia, sunt doar cei care “gandesc”.

    Haideti sa “gandim” mai putin si sa deschidem ochii, sa observam procesele de manipulare si indobitocire la care suntem supusi.

  17. @Bacioiu Lucian & restul comentatorilor negativisti

    Nu opreste nimeni pe nimeni sa infiinteze un nou partid. Daca va simtiti in stare si destul de curati, eu fara ironie sau aer de superioritate va incurajez sa faceti asta. Insa a reactiona cu cinism la ABSOLUT ORICE VARIANTA aparuta pe piatza nu e nimic mai mult decat un exercitiu ieftin de cinism.

    Nu puteti zice ca nu va intereseaza, ca altfel n-ati discuta subiectul aici cu noi.
    Ei, daca va intereseaza, atunci puneti mana si faceti ceva.
    Sansele nu exista, sansele se construiesc.

    A darama tot ce-ti iese in cale fara a mai ridica nimic in loc va asigur ca nu ne face pe nici unii dintre noi mai fericiti, mai destepti sau mai aplaudati.

    Deocamdata Crin Antonescu e singurul care nu seamana cu nimic din ce-am mai incercat pana acum. Asa se face, negi un stil de politica oferind la schimb un alt model. Altfel chiar n-are sens, povestim discutii.

    Repet: romanul s-a nascut poet, ca inginer chimist n-avea cum sa se nasca — aia necesita studiu si munca (=actiune).

  18. Brucan TREBUIE sa fi avut dreptate! Poate ca nimic nu e intamplator pe lumea asta; poate ca asa a fost sa fie, atunci cand s-a marit cu un an mandatul presedintelui. Altfel, era prea devreme. ACUM e momentul sa rasara soarele si pe strada noastra.

    Basescu trebuie sa ajunga la groapa de gunoi a istoriei. Prea multe si-a permis cu acest popor un submediocru caruia i s-au servit subiectele rezolvate pentru a fi “admis” la facultate! Prea multe isi permite acest incult mincinos! Cum e posibil sa spui pe un post TV ca fiica-ta a terminat un institut in state, cand ea a participat doar la un program de doua semestre part-time, si asta tot datorita lui tati? Nu ca era ea vreo inteligenta si de-aia au trimis-o. Cum isi permit astia doi sa minta cu asemenea nerusinare, de parca facultatea pe puncte pe care a facut-o ea aici n-ar fi fost frecventata si de altii, care AU VAZUT SI AUZIT!?

    Brucan TREBUIE sa fi avut dreptate! Poate ca perioada de 20 de ani trebuia sa se incheie cu cativa ani de maxima disperare, tocmai pentru ca aceasta natie sa se trezeasca la realitate!

    Trebuie ca procesul de inversare a valorilor sa inceteze. Sa dea Dumnezeu ca la toamna sa putem deschide geamul si sa inlaturam izul de flatulenta care ne-a imputit casele si viata in ultimii cinci ani, cu un miros PROASPAT SI REVIGORANT DE ….CRIN IMPERIAL!

  19. Desigur ca pana nu-l vedem instalat in functia suprema pe dom’ profesor Crin ,nu avem de unde stii exact cum se va descurca dar este cea mai buna alegere, de departe.Un singur om , chiar presedinte fiind, si bine intentionat, nu cred ca poate face mare lucru in a ne fi noua, celor multi, mai bine, deoarece clasa politica e mult prea viciata.L-as sfatui cu drag sa-si ia de urgenta un ( mai multi ) consilier de imagine ( ex. dl. Vali Stan ), sa fie atent de acuma ce spune la tv. , ca sa nu riste cu nimic succesul la prezidentiale. Sa fie RAU in confruntarea cu Base, dar elegant iar daca o sa castige alegerile, sa fie tot un presedinte jucator dar sa joace pentru noi! Nu putem decat spera si VOTA.

  20. vrem sau nu, la toamna vom avea tot un escu la cotroceni. de data asta un george laurentiu zic multi, unii chiar dau procente (60% mi se pare total exagerat)dar putini stiu ce a facut acest domn pina acum si mult mai important ce va fi in stare sa faca.
    ar trebui sa nu ne agitam ca multe fatuci cu comentarii pe masura, c-am mai facut-o cu escu2, respectiv constantinescu, si-am vazut toti ce-a iesit.
    sigur, e o varianta de luat in seama, dar mai e mult pina departe.

  21. Destul de trist ca unii oameni au ajuns sa-si puna sperantele intr-un individ care timp de 20 de ani ca politician/parlamentar nu s-a remarcat decat prin titlul de campion absolut al chiulangiilor parlamentari.
    Intr-adevar, un om de nadejde!

  22. Dar, cum spune si domnul V.Ciutacu. “Hai sa le facem portocaliilor o aroganta”.

  23. Alaturi de tine! Si alaturi de voi toti cei care luptati pentru libertatea cuvantului!

  24. Prea ezita, prea oscileaza, prea e nehotarat sa mearga pana la capat.Sa nu mai spuna niciodata “mi-e frica” sau “mi-e greu” ,avem nevoie de un om hatarat sa invinga si sa-si asume responsabilitati.Altfel, il “mananca” Base.Are nevoie de consilieri.

  25. @ Marge:
    S-ar parea ca are o mare vina Antonescu, nu? Cum naiba sa-i pui ceva in carca, daca el “a stat cuminte in banca lui”? Altfel spus, cum indrazneste Antonescu sa devina , deodata, asa o mare pacoste pe capul bietului matroz chior?
    Cand sarmanul de el si-asa avea de luptat din greu cu coruptia si, mai nou, cu criza? Cum naiba sa il mai aiba acum pe agenda si pe Crinul asta, care, vorba lui CTP, ii poate arunca oricand o grenada in fata!?
    Acum, serios vorbind, nu ar fi mai interesant sa vedem ce ar putea sa faca Crin Antonescu, decat ceea ce a/n-a facut in ultimii nu conteaza cati ani? Eu cred ca da.

  26. Lumea se va schimba dupa criza asta – asta e impresia mea – si ma refer la toata lumea, nu la romania.. ‘a treia cale’ pomenita de obama, nu e chiar o poveste .. evident ca asta nu se poate face decat cu oameni noi – ‘simpli’ – vorba lui antonescu .. nu e nici socialismul in care crede iliescu, nici capitalismul cinic si mincinos in care crede sincer marinarul bisnitar. e vorba de reforme profunde si concrete – pentru o lume in care conteaza indivizii si nu clanurile … poate cheama victor pe careva la el in emisiune sa ne explice mai clar ce si cum ..

  27. Am preluat!:)

    “Crin! Il sustin!”

    @Marge

    Tu te-ai uitat pe vreun raport sau vorbesti dupa ureche despre Crin? Ia mami aici, http://www.qvorum.ro/Files.aspxm descarca raportul cu activitatea deputatilor de Bucuresti intre 2004 si 2008, si dupa aia revino si povesteste ce ai vazut.

  28. Victore, e prima data cand postez pe blogul tau. Un copil poate la un moment dat sa se imbolnaveasca de gripa, de-adevaratelea. Trebuie sa stea in pat destul de multe zile. Mult prea multe dar nu are incotro. In timpul asta nu e singur, prietenii/vecinii mai vin sa-l viziteze. Ei se plictisesc si intra pe net pe site-urile pe care intra copilul inainte sa se imbolnaveasca. Cum prietenii lui nu stiu regulile jocurilor pe net, sa se distreze incearca marea cu degetul. Si fac prostii. Copilul nu are cum sa vada el e inca bolnav. Cand se face bine reintra in joc. Si incepe sa urmareasca personajele pentru a invata. Insa ce vede nu-i vine a crede. Lumea lui s-a schimbat. Incearca sa inteleaga. El stie ca dna Saftoiu nu a spus absolut nimic dar nu intelege ce rol joaca dl Pieleanu, inca nu are experienta desi se straduieste sa invete. Un astfel de sociolog este un bun profesionist daca poate sa “vada” caracterele unor persoane si sa faca diferenta. Vezi, o palma data cuiva poate sa-l aduca pe calea cea buna pe respectivul, insa in aceasi masura poate strica totul, absolut totul.

  29. @somebody

    Am cu totul alta parere. Ceea ce spui tu, poate fi valabil cand iti alegi un capitan de echipa la un meci de fotbal pe maidan.
    Eu prefer sa-mi dau votul pt presedintia României unui om despre care stiu dinainte ce-i poate pielea, nicidecum nu accept sa-i ofer functia suprema in stat, unui chiulangiu, sperând si asteptand apoi 5 ani de zile ca “poate o sa ne arate ca e bun la ceva”.
    Poate ca V. Ciutacu considera votarea lui Antonescu, o simpla “aroganta” aruncata in fata portocaliilor. Eu consider situatia mult mai serioasa.

  30. @lilick

    Toti ziaristii au publicat acel top al chiulangiilor si chiar daca au existat mici modificari de pozitii, Antonescu a fost declarat, detasat, campion.
    Iar daca e nevoie sa citesc cine stie ce pagina de net ca sa imi amintesc ca Antonescu ar fi realizat ceva in 20 de ani de viata politica, raman la parerea mea.

  31. @Marge
    Daca dumneavoastra acum ati auzit de Crin Antonescu si de activitatea sa este foarte trist! Ma bucur insa ca ati auzit de Basescu, un personaj cu o foarte bogata “activitate” si anume: a fost un marinar securist, a fost ministru al transporturilor si nu a realizat nimic in afara de vanzarea flotei, scandaluri si daramat de guverne, a fost un parlamentar deplorabil, a fost un primar ratat care si-a dat singur case si parcuri prietenilor, a fost si este un presedinte si mai ratat.

  32. Realizezi ca in linii mari cei care te citesc vor face acel efort intelectual sau chiar fizic de a se duce sa depuna o stampila pe crin!
    Cu ceilalti ce faci? Cei care din pacate alcatuiesc marea masa a votantilor(nici o jignire intentionata aici).
    Parerea mea este ca deja Crin are un mic handicap din cauza faptului ca inca nu a intrat oficial in joc, in campanie!
    Daca vrei sa il invingi pe Basescu trebuie sa il hartuiesti continuu, sa fi fost lansata solutia Crin de cel putin 4,5 luni, sa aiba timp sa intre in casele oamenilor si sa fie cunoscut de cat mai multa lume.

  33. @Marge
    Probabil ca este mai simplu sa contabilizati absentele lui Crin decat sa intelegeti ceva din discursurile si mesajele sale, care va depasesc in mod evident!

  34. @Alina: e tatal revelatiei sezonului de primavara-vara 2009 in politichia romaneasca: EBa :))

  35. @marge

    Asa, deci au scris ziaristii…Ce interesant. Pai eu te trimit sa vezi tu cu ochii tai activitatea si cum a fost cotat de Institutului European pentru Democratie Participativa, si tu…Nu te informa direct, draga! Ramai asa!

  36. au sarit ciumpalacii pe Marge!
    omul a avut o parere de bun-simt, dar voi nu stiti ce e ala.
    de altfel, voi nu stiti ce vreti, acum 2,3 luni, erati ba cu geoana, ba cu nastase, unii chiar cu tariceanu, acum sunteti toti liberali.
    iar pana cand crinut nu se hotaraste sigur ce vrea sa faca, eu unul nu-l votez, dar poate-si schimba discursul, pana acum fiind destul de incoerent.

  37. @marge, ce dracu mai fata tocmai aici ti-ai gasit sa ovulezi probasescu? in alta ordine de idei, vezi ca a aparut in editie de lux, catalogul din agora si cel din forumul roman, de unde aflam ca Cato a chiulit atata de mult, de i-a bagat in boala pe distinsii senatori romani. La fel si Platon, mama lor de chiulangii! Bre, rau ati ajuns de va coborati la gaselinite de acest gen
    sa fii iubita si dasteapta
    marcus

  38. @alin: a fi cu Crin nu inseamna a fi liberal, ci pur si simplu roman. A fi cu basescu ie invers.
    sa fii iubit
    marcus

  39. @ Alin
    Nu stiu ce inseamna incoerent pentru tine, dar mie Crin mi s-a parut destul de sincer….ce va face dupa este treaba lui!

  40. EBa saraca s-a refugiat in politica pentru ca aici se refugiaza multi prosti! Ea nu a avut nici pe podium vreo sclipire, o invitau unii sa mai prezinte doar pentru ca avea notorietate nu pentru ca ar fi fost model.

  41. @Mos Califar

    Intr-adevar, ai niste argumente de-a dreptul irefutabile.

    @Alina

    Tot ceea ce sustii dumneata era arhicunoscut populatiei si acum 2 ani cand s-a votat demiterea presedintelui.
    Cum se face insa ca, atunci, marinarul, de unul singur a adunat 6 milioane de voturi favorabile in timp ce 5 partide mari si late (PSD-PNL-PRM-PC si UDMR) n-au fost in stare sa aduca la urne decat 1,5 milioane?
    Haide sa ne referim totusi la realitate si sa nu o luam pe panta dorintelor neimplinite.
    PDL face sondaje, PSD face sondaje, PNL face sondaje. Toate il situeaza pe Basescu undeva intre 40-60% in timp ce contracandidatii Antonescu, Geoana, Nastase, Tariceanu , nu trec de 3-12%.
    Asta e realitatea, indiferent cine “plateste” sondajele respective.

    @stefan

    Presedintia nu se castiga hartuindu-ti adversarul in ziare sau la TV ci demonstrand populatiei ca esti mai bun decat el!

    Sa nu uitam ca “marii hartuitori” ai lui Basescu au sfarsit mai mult decat lamentabil. Nici PC, PRM, PIN si PNG nu mai exista pe plan politic la fel cum nici Iliescu, Nastase sau Tariceanu nu mai prezinta niciun interes pt populatie. Cat despre PNL si PSD, vedem cu totii ca se afla la limita rezistentei de “rupere”. Intre timp, Basescu e bine merci la Cotroceni cu un premier de la PDL.

    Daca Antonescu nu a priceput nimic din esecurile celorlalti, atunci n-are decat sa se bazeze pe articolele lui Ciutacu si pe o mana de forumisti care-i tin partea.

  42. @Marge:
    Initial am spus sa nu mai raspund inca o data, pentru ca au facut-o destui inaintea mea, deja.
    Dar parca tot as observa cat de mult deranjeaza faptul ca Antonescu nu ofera pentru dezbatere portocaliilor o viluta , o cat de mica afacere, eventual pe bani publici. Rau, rau de tot, foarte saraca oferta. Ce s-or face matrozul si slugile; mai ales, Pleasca PDL-ului( 🙂 ) ce s-o face, cum sa se dea el victima in fata lui Crin? Cum? Mai ca-mi vine sa plang. 🙂
    Ti-as ura succes in gasirea unui om care sa te reprezinte, dar nu stiu de ce, ca simt ca deja il ai de vreo cinci ani.

  43. @Marge: deduc ca-l iubiti pe Basescu, dar de regula pricep din prima

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.