Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Schimb de ștafetă la zaiafet

Similar Posts

21 thoughts on “Schimb de ștafetă la zaiafet

  1. Citind cuvintele Imparatesei despre maturizare, imi vine in minte un adevar fundamental, pe care l-a acceptat marele scriitor american, James Baldwin, si alaturi de el, in mare masura,noi toti care suna asa: “Dragostea, este o batalie, dragostea este un razboi; dragostea este o maturizare”. Imparateasa si Imparatul, au ajuns mai de mult la acest stadiu; iar aceasta maturizare implica crestere si in ‘intelepciune’, de a pastra, cea ce s-a castigat prin batalie. Dansii au resurse de a o pastra.

  2. Sa traiasca La multi ani! intregul imperiu ciutacesc si sa rodeasca prin domnita sarbatorita ieri.
    Sunt convinsa ca accepti ideea “Casa mea -> castelul meu, sotia mea -> regina mea”… 🙂

  3. Sper ca peste ani,copiii nostri sa aiba o viata mai buna si fara griji,asa cum ne-am dorit noi.

  4. Asa da!In bratele celei mai duioase fiinte pentru Vladut, pentru ca in drumul catre maturizare, el este inca in etapa de dependenta de parinti. Dar nu-l desparte un drum lung, in timp, sa doreasca sa paseasca in etapa independentei; doar adolescenta propriu-zisa incepe de la 13 ani. Daca ne luam dupa blogul lui, se pare ca deja apar semnele premergatoare acestei perioade minunate, dar destul de controversate, si adeseori neintelese de cei din jur.
    II dorim ani multi, fericiti alaturi de cei mai minunati parinti, bunici, rude si prieteni; ii dorim sa paseasca pe urmele parintilor chiar si in privinta conceperii, scrierii subiectelor pe blog, intrucat dovedeste vadit talent in arta manuirii cuvintelor.Si de la sine inteles le dorim parintilor sa se bucure de el, pentru ca acolo unde se afla el, este mult soare chiar si cand cerul este innorat.

  5. La Mulţi Ani, Moştenitorului, noroc, împliniri, bucurii şi părinţii mereu alături de el!
    Să vă bucuraţi mereu de averea cea mai de preţ,familia, D-le Ciutacu, restu-s puf de păpădie.
    stimă şi respect,
    Sibilla

  6. Ai o familie splendida dar a-si dori sa-ti cunosc sotia si mai ales sa-mi spuna cum se impaca cu ideea CA TU STAI NOPTILE si vorbesti cu noi pe net dupa ce esti plecat de acasa de dimineata,esti injurat etc. In rest fericire,concediu placut.Nu cred ca vei sta mult departe de “evenimente”.

  7. O intrebare fireasca: a cui a fost ziua? A sotiei sau a fiului? Multa sanatate tuturor si sa aveti parte numai de clipe de bucurie!

  8. madam udrea sfideaza un popor intreg.blestem ziua cand am fost la vot si am votat pd_l.sunt din valea jiului,sa vina madam udrea si sa vada cum se traieste cu un salar minim pe economie,pe madam ritzi o doare in……

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.