Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Ce-ar fi să nu mai auzim unii de ceilalţi?

Ce-ar fi să nu mai auzim unii de ceilalţi?

Pentru prima oară-n viaţă, am ajuns în stadiul în care, deşi am posibilitatea să mă văd în reluare (şi să mă autoanalizez, cum făceam de obicei, în calitate de prestator), schimb canalul. Pur şi simplu, nu mă mai suport pe sticlă. Cu toate astea, trag de mine şi merg înainte. Până-n decembrie sigur, că am un challenge personal, un contract şi o promisiune de respectat. După aia o să mă mai gândesc.

Nu mă alint (ştiu, iar o să plec la Vântu pe blogurile tuturor închipuiţilor din mica şi meschina noastră lume care se dau informaţi). Există faimoasa expresie enough is enough. Eu nu sunt deloc departe de momentul ăla. Am obosit, fraţii mei albi! De toţi politrucii semianalfabeţi şi plini de ei, de toţi impostorii care dau lecţii în loc să le ia, de toate curvele ajunse staruri tv şi/sau vedete politice, de toată ipocrizia asta în care ne scăldăm complici toţi. Dacă aş avea cu ce, mi-aş deschide locantă-n Bahamas, pe malul bălţii. Nici voi n-aţi mai auzi de mine, nici eu de voi…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

147 thoughts on “Ce-ar fi să nu mai auzim unii de ceilalţi?

  1. Victore,ai observat,sper,ca umbla in libertate pe blogul tau 2 de Marius.Eu unul,din modestie,ma semnez cu “m” mic.Pe de alta parte insa,dupa cum vad in raspunsul catre celalalt Marius,de ce esti asa convins ca toti cei care te antipatizeaza sunt portocale mecanice sau membri de partid?S-or mai fi saturat de tine si ceva oameni cu scaun la cap…

  2. Sincer, cand te-am vazut prima data mi-ai displacut mult. Nu stiu de ce. Pur si simplu ma enervai.

    Dupa ce a pomenit Badea de tine de cateva ori am zis “ia ma, ia sa vad cine e Ciutacu asta”.

    Si am facut foarte bine pentru ca, spre norocu meu (in lipsa de o exprimare mai fericita) am gasit in tine un om foarte inteligent… cu o caracterizare ce graviteaza corect in jurul propriei descrieri de aici de pe blog.

    Pe masura ce timpul a trecut am inteles ca nu era Badea nebun cand zicea ce zicea despre tine si ca, de fapt, chiar esti un tip foarte tare (si spun asta sincer, sa nu se inteleaga ca zic asta sarcastic sau ceva).

    The bottom line is:

    Se pare ca sunt in invers-proportionalitate cu tine din moment ce imi place din ce in ce mai mult sa te vad pe sticla, spre deosebire de tine.

  3. Mr. Ciutacu please don’t go! Nu-mi imaginez cum ar fi fara Ciutacu pe ecrane zi de zi, saracul Badea cred ca n-ar face fata de unu singur, e prea multa idiotenie in tara noastra scumpa, si avem nevoie de cineva s-o scoata la vedere. Pana la urma toti avem dreptul la o viata linistita si nu putem impune noi ceilalti nimic altceva.

  4. @ Florina Popa pe 17 September 2009 la 8:58 pm
    @ dyno pe 17 September 2009 la 9:38 pm

    Dyno, n-ai inteles nimic.
    Fata are perfecta dreptate, iar citatul ei este cel mai inspirat comentariu citit in ultimele 4-5-6 zile pe net.
    Despre tine, mi-e teama ca te-ai molipsit de auto suficienta/autocenzura aia tampita, comunista(din vremuri “odioase”). Si asta ca sa nu spun pupinc…!
    Pentru tine – cred ca ideea expusa n-are nicio legatura cu Ciutacu. El face oricum ce vrea, numai ca tupeul afisat i-a castigat dreptul sa spuna adevarul mai des si mai tare. Personal, nu cred decat ca este mai distractiv, ca de ascultat (in sensul ca cineva chiar ar urma indemnurile lui retorice) tot nu mai are cine sa-l asculte. Vorba lui Badea – “Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul”.
    In ceea ce priveste spusele lui John Swinton, are perfecta dreptate (in opinia mea), fapt pentru care vorbele lui au ramas in istorie.

    Respect and honour… asijderea.

  5. Ce ai patit? Ti-au facut blondele ceva? sau Andronic te-a pus pe ganduri?
    EU iti sugerez sa bei un paharel de wisiki si apoi sa stai sa te joci putin cu copilul tau, sa-i spui Te iubeste tati, mult mult mult, iar apoi ia-ti sotia in primire si da-te leu , sau daca esti romantic , fi un Orban mai reusit.

    Maine dimineata cand te trezesti langa sotia ta o sa fi alt om, cel cu zambetul pe buze , cel cu pofta de mancare , cel care vede razele de soare.

    In legatura cu emisiunea, eu iti sugerez ca de la anu sa schimbi antena 2 pe o alta antena(fara euforia).
    Probabil este obositor, dar gandeste-te ca la televizor ti-ai castigat cel mai mult popularitatea, de la televizor au migrat activii de pe net, de pe sticla te vad unii derbedeu s.a.m.d.
    Eu sincer consider ca Tu, Gadea si Badea ati adus talk-show-rile la un nivel de dependenta.
    Probabil ca am memoria mai slaba, dar nu-mi amintesc sa ma fi uitat la Tuca sau la Calinescu asa cum ma uit azi la voi.
    Intr-adevar duc dorul emisiunilor gen Chestiunea Zilei (nu ma refer la scenete sau cum se numeau ele , ci la momentul invitatului), eu in rolul acela te-as vedea. Poate la anu se gaseste asa ceva pentru tine ca tare m-as bucura.

  6. Eu sunt de parere ca daca oamenii ca Ciutacu si Badea (si altii, dar nu foarte multi) ar disparea de pe sticla, Romania ar fi mai dezorientata decat dupa 4 mandate de-ale lui Base’.
    Stiu ca vi s-a spus de o mie de ori si tie si lui Badea, stiu ca nu va place ideea sa va tavaliti in noroi cu toti porcii care sunt acum si vor ramane unde sunt, dar pentru a 1001-a oara: daca voi candidati (la orice), eu va votez. Poate anul asta iti iei o lunga vacanta binemeritata. Poate anul urmator o lasi mai moale si mai stai cu familia. Dar mai devreme sau mai tarziu cineva tot trebuie sa aleaga o echipa de “meseriasi”.
    Asadar, ia o pauza de la orice si vino cu ceva deosebit. Multi asteapta asta pentru ca asa ne-ai obisnuit.
    Las-o mai moale, ca nu merita!

  7. @mihai: pe cine doare? eu unul il inteleg perfect, desi nu sunt in postura lui. cred ca ar vrea sa ii si scupe, dar deh, vorba ca suntem oameni ne impiedica.

  8. Victore, probabil că din confruntarea faunelor pestriţe ale fanatismelor, vine ( dacă e să vină) şi “prilejul adevărului”. Există, la voi ( la Gâdea and comp,la tine ,la Mircea Badea) un risc ( de care amintea şi Pleşu în recentul său art. din adevărul) şi anume ca vocile voastre- contestatare şi furibunde, vecine cu disperarea în nihilismul lor, să sfârşească “săvârşind”, exact în contrariul intenţiei lor. Aşa că “festina lente”, dragul meu alb, cum recomanda mogulul. Când vrei să f..i o gagică, o dezbraci încet şi elegant, căci riscul de a-i rupe brutal ţoalele s-ar putea să te facă să ratezi ce ţi-ai propus…”violul” (poate meritat) al unora, trezeşte simpatia pt victimă, a altora…

  9. Self-pity

    I never saw a wild thing
    sorry for itself.
    A small bird will drop frozen dead from a bough
    without ever having felt sorry for itself.

    D.H.Lawrence

  10. @antisauprodanvoiculescu: ai o imaginatie destul de bogata. poate te oferteaza mogulu’ si va pricopsiti amandoi

  11. Victore, tu stii ce e mai bine pentru tine si familia ta. Dar pentru noi, cei care te apreciem si te respectam , ar fii o lovitura dureroasa, deoarece ne-am saturat de ” gogosile ” servite de alde Moraru, Pora, Mircea Marian si altii ca ei, iar oameni ca tine ce au inca o coloana vertebrala , sunt tot mai rari. Ar fi pacat si mi-ar fi ciuda ca foarte multi si-ar rade satisfacuti in barba. Eu sper ca o sa ai puterea sa continui.

    Cu maxim respect,

  12. oamenii astia nu au inteles nimic despre victor ciutacu. pretentiosii toti vor sa vada un spectacol la nesfarsit. pana cand viata lor invartita de nimicurile din tv se va sfarsi. dar unele lucruri se schimba, presimtirile dvs sunt adevarate.

  13. Victore, n-am spus-o cu rautate. Really!
    ( daca asta s-a inteles)
    Plus ca, nu e nimic rau in a fi “mercenar”. Renasterea – si de acolo, mai departe- Europa moderna ( ca sa nu mai amintesc de Grecia sau Roma Antica) n-ar fi fost posibila fara aportul asta “partinitor” al unor baieti cat se poate de profesionisti si de competenti. Da-mi Doamne, la alegeri, un presedinte mercenar ( platit de noi si care sa-si faca datoria pt. cine ii da banu) ca, vorba aia, de ” conducatori morali si in “slujba tuturor” sunt satul!
    PS: Pot sa-ti inteleg maniheismul, revolta, anti-basescianismul, sictirul fata de politruci,fata de stanga, fata de dreapta, etc. dar mi-e peste poate sa inteleg, bunaoara, cum de il suporti pe Savin cântându-ţi manele.
    – : )))

  14. @antisauprodanvoiculescu:
    muuaaamaaa!!! da’ ce tare esti, bro’! zau asa, nici n-apucasem sa lecturez juma’ din ce-ai scris acolo si am si simtit ca-mi crapa bijuurile familiei de invidie… da’ de unde ti-ai facut pretene’ rost de limbuta aia maroniu-portocalie? ai luat-o la bucata sau la kil’? si ce ascutita este,mai vartos ca sabia lui papura-voda. cum o mentii in forma? o freci pe parul lui plesu, analistul ingerilor? la cata intelepciune iti picura de pe limbuta, cred ca o gramada de oameni raman cracanati in jurul tau cand ii dai drumu sa turuie,da?
    cat despre gagici, saracele, sar hainele de pe ele numai ce-i scoti varful printre buze :))

    de gacicile alea n-as fi pomenit, dar am vazut ca le-ai adus in discutie, sub forma unui sfat de genul “cum sa dezbraci o gacica din 14575 de miscari incete si elegante”
    ce-ar fi bro’ sa scrii o carte pe tema asta? o kama-sutra mioritica, bicoz deduc c-ai o vasta experienta in domeniu,adica esti un fel de idol al fomeilor…
    poate asa masculii mai nerabdatori n-o mai pun de-un viol solo sau in grup.

    cum zici matale aici? stai sa-ti citez: “… ”violul” (poate meritat) al unora, trezeşte simpatia pt victimă, a altora…”
    phiii,abia acum mi-am dat seama cata dreptate ai,domle’! deci de-asta am inceput sa am asa, o mare simpatie pentru tara asta! de cand o tot violeaza gollum-basinosu’ si restul gastii!
    multam domle’,m-am lamurit acu’!
    cand zic yo ca esti cel mai tare din parcare (dali,se intelege) n-o zic degeaba…
    hai pa!:D)))

  15. @ moromete Tin sa te informez ca nu pup in fund pe nimeni. Din acest motiv am preferat sa stau 9 luni fara un job decat sa imi suport un sef cretin. Pana la urma am reusit sa imigrez,nu la sapat santuri ci tot in profesia in care m-am pregatit(tehnician caomputere). Despre molipsirea de comunist trebuie sa stii ca din fericire in pragul revolutiei de abia incepusem clasa I deci nici nu poate fi vorba de asa ceva. Te-as sfatui sa iti dai mai putin cu presupusul despre caracterul celorlalti atat timp cat nu stii despre ce e vorba. Despre faptul ca poate am inteles gresit imi asum acest lucru si poate e din cauza ca intre 2 reprize de lucru intru fugar sa mai citesc pe blogul domnului Ciutacu si atat timp cat mi se accepta comenturile nu vad care e problema.

    P.S: Nu doresc sa intru in polemica cu tine..

    Respect and honour..

  16. Am 1.85 m si 100 kile.Victore obosit ,obosit,este treaba ta dar daca indraznesti sa dispari pina nu-l schimbi pe Basescu jur ca te caut si-n gaura de sarpe.

  17. Nu ţine Coane Victore! Dacă plecaţi, vă înfiinţez un fan club, şi o să îmi inscripţionez un maiou cu poza matale şi pe spate, pun citate de la emisiunile şi din articolele lu’ matale! Şi ce dacă voi fi singuru’ membru? Aşa vrea muşchii mei!
    Cine se mai bagă?

  18. Cred ca totusi te-a afectat infringerea in fata unei blonde(sic, sic).Credeam ca esti mai puternic, si nu cedezi la o “exceptie”. Ca de “Exceptia intareste regula”. Ce exemplu ii dai lui Vlad ?
    De vorbele alea “Ai castigat,continua. Ai pierdut CONTINUA.” nu ai auzit ? Trage aer in piept tine-l 5 secunde, gandeste si apoi R…ASPUNDE.
    Sa ne vedem si sa ne auzim in continuare,
    Dan Vasilescu

  19. Bati in retragere? acu dupa ce am auzit de tine?:).Nu mi se pare o solutie!Te integrezi in cotidian,imi face placere sa te citesc zilnic.Ramai in spatiul nostru!

  20. gena romaneasca se manifesta din plin. E greu de dus un lucru pana la capat. Vorba lui Dinescu “Noua ne este mai usor sa spunem ca ne este greu”.

  21. @antisauprodanvoiculescu: eu si Savin ne suportam reciproc, intr-un fel sau altul, de la jumatatea anilor ’80. de ce n-am face-o si-n zilele noastre?
    @everybody: cu toate multumirile pentru cuvintele frumoase, n-ati vrea sa incercati sa nu incercati sa impuneti decizii doar pentru voi? nu-mi amintesc sa fi depus vreun juramant de sacrificiu pentru tara si popor. nici nu fug in munti, nici nu ma calugaresc. daca o sa mai chef, placerea de a face emisiune si unde, voi face in continuare, daca nu, nu.

  22. Ai sa ramai (pe sticla).Pentru ca sticla iti da un fals si efemer sentiment de putere. Si pentru ca esti om si fiecarui om – fie ca constientizeaza, sau nu – ii place puterea puterii. Chiar daca nu o iubesti, nu o doresti, nu te intereseaza, daca esti corect – admiti ca, uneori – iti place. Si apoi, nu fi egoist! Gandeste-te si la noi! Pai, de exemplu aseara, daca nu erai tu, la ce dracu ne uitam? Ca pe uimitoarea antena 1!!! era un cacat de emisiune, ceva cu niste parinti, o fata, un baiat, nu stiu exact – ca nu am rezistat nici un minut. Si nu-mi spune ca mai sunt canale. Asa ca, vezi tu…macar un “cezon”…asa fara chef si placere, sa vezi ce iese.

  23. Domnule Ciutacu,
    Cuvintele celor care si-au exprimat opinia si rugamintea sa te mai gandesti la decizia de a parasi emisiunea “Vorbe Grele” au fost spuse din suflet, doar ca nu au scris “Tara te vrea!” 🙂
    Din pacate, cand devii un formator de opinie, ( chiar daca nu ai vrut asta, s-a cam intamplat 😉 ) nu mai poti sa faci chiar ce vrei, ai o oarecare responsabilitate fata de cei care te privesc si iti impartasesc acele opinii.
    Iar prin acest blog interactionam, iti exprimam pareri, impresii, opinii, unele placute, altele nu, dar ne simti pulsul si sinceritatea, iar eu cred ca e mare lucru, pentru toti deopotriva.
    Stiu ca e o munca titanica, tot ceea ce faci, dar cand o faci ca si cand ai respira, aia inseamna ca faci ceea ce-ti place. Iar asta conteaza !
    Cu adanc respect si totala sinceritate,
    Sinzi

  24. te rugam nu te lasa, nu merita, nu ne luati singurele clipe de bucurie, singurele motive pentru care deschidem TV-ul

  25. victore,scuze pt tutuiala,te inteleg perfect..dar nu pot sa pricep:).Stiu..e greu..dar chiar nu as mai avea ce vede la tv…nu as mai avea la cine ma uita..in noianul asta de oasanale, mult timp ati fost singuri(cu Badea, cu Gadea)..si e pacat sa lasati pe altii sa culeaga roadele. Pentru ca ai reusit sa enervezi..groaznic, spunand multor lucruri pe nume si fara abureala..si s-au demascat de nervi.Chiar ar fi pacat..dar indiferent de decizie,trebuie sa o respectam.Intai de toate,Omul Ciutacu,dupa care profesionistul.Omul ramane.Respect

  26. Senzatia mea e ca te dai lovit…..
    Daca ma insel inseamna ca ceva se intampla cu tine… Poate ai obosit sau poate “cineva” umbla la butoane… Noi, cei din tribune, putem crede orice…

    Dar cred ca orice om poate sa decida in ceea ce-i priveste viata, cariera, idealurile… Si mai cred ca acest gen de decizii ar trebui respectate de toata lumea….

    sa ai bafta si sanatate indiferent de ceea ce se va intampla !

  27. off topic: interesanta revenirea lui Cristoiu la JN…un bun exemplu referitor la ipocrizie

    o zi excelenta!

  28. @ciutacu : ieri am aflat ca ‘succesul este similar cu a fi gravida- toata lumea te felicita dar nimeni nu stie citi ti-au tras-o…’ deh, pina la urma e optiunea ta ce faci mai departe…

  29. Dle Ciutacu,inainte de a lua aceasta decizie,as avea o rugaminte:un autograf pt mama mea de 84 de ani,din mediu rural,care sta batz cu telecomanda in mina si va urmareste pe toate antenele.Va multumesc ca sunteti asa cum sunteti.Numai bine.

  30. O blondă ia cina împreună cu soţul ei:

    “Auzi iubitule, mi-a spus azi un coleg de serviciu un banc cu blonde.

    Am râs de era să cad jos din pat!”

  31. Poporul sufera .Romanii e tristi si fura ca n-are manele .
    DATI MANELE LA POPOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  32. Buna ziua d-le Ciutacu… Am 23 de ani asa ca nu pot vorbi decat la persoana a 2-a plural…
    Sunt perfect de acord cu dvs… din nefericire, din cauza prizei pe care o au fetele usoare, dar cu tupeu in cantitati mai mari decat greutatea propriilor trupuri, de care se folosesc… eu am un an de cand nu imi pot gasi un loc de munca ( nu JOB pentru ca limba mea oficiala este limba romana)in ceea ce se numeste MASS MEDIA; am absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti.
    Am fost in practica si se simtea ostilitatea pentru seriozitatea mea; de angajat nu mai vorbesc… privirea aceea, care evalueaza fizicul, spune mai multe fata de mesajul verbal, care invoca lipsa unei agende cu numere ale posibilelor surse (acesta a fost unul din argumentele refuzului de a fi angajata)- asta s-a intamplat la un ziar.
    La un post de radio, cand am fost de asemenea, in practica, m-am intalnit cu un seminarist de la facultate, l-am salutat… si surpriza: s-a facut ca nu ma vede;
    De ce? pentru ca am respectat raportul profesor student.
    Si exemplele ar putea continua…dar as deveni plictisitoare si patetica; aveam atata energie si dorinta de activitate, care intre timp mi-au fost taiate, incat acum ma intreb, daca nu cumva e vina mea ca nu ma pot integra in jungla care se vrea presa romana;
    Trist este ca publicul are o sete de …depravare; nici in alte domenii nu se fac angajari usor, chiar daca sunt sub nivelul pregatirii mele;
    Daca eu sunt descurajata si mi-e rusine de starea aceasta nepotrivita varstei mele… daramite cand sunteti in mijlocul celor care promoveaza sa spunem divertisment care nu solicita prea multa implicare din partea publicului?
    M-as fi multumit chiar cu postul de corector la un ziar…dar asa ce fac? pierd contactul cu partea practica a ceea ce am invatat si acest lucru ma panicheaza
    Imi cer scuze pentru lipsa de concizie, dar nu m-am simtit in stare sa scriu doar o simpla stire de coloana…
    Un sfarsit de saptamana cum va doriti,
    Lucia

  33. Victoras frate,de multe ori am vrut sa intru in dialog cu tine vis a vis de o chestie care ne leaga pe noi,insa trebuie sa iti marturisesc ca nu am avut pana acum suficient aplomb.Insa,am avut un cosmar azi-noapte:se facea ca era iarna -un frig de -20 de gradesi cand dormeam mai bine s-a dal alarma la 01027 si ne-au scos pe toti pe platoul central desi crapau pietrele de ger si batea cel mai aprig vant de pe pamant!(moment in care m-am trezit brusc….si transpirat-erau cam 23 de grade in dormitorul meu matrimonial)Dupa cum cred ca te-ai prins sunt un fost TR-ist de la unitatea cu pricina(sunt inginer mecanic,am terminat in 95 facultatea si am fost prima generatie de teristi cu sase luni de la Piatra Neamt in 95.Vreau sa te intreb daca iti mai aduci aminte de Dealul Vulpea,de Poiana Nicoresti si de vantul care m-a spulberat pe mine unul cam in toate cele sase luni.

  34. 5 motive sa nu pleci :
    1. tara noastra are 1/3 munte , 1/3 deal si 1/3 campie .
    2.tara noastra este iubita si admirata peste tot in lume (italienilor li se face parul maciuca de fericire cand aud de romani ; si spaniolilor ,nemtilor ,francezilor , englezilor, etc. la fel )
    3.orasul bucuresti ,capitala tarii ,este superb ,un oras de vis.
    4.in tara noastra nu exista discriminare (majoritatea romaneasca lupta cu disperare sa se integreze in minoritatea rroma ).
    5. avem un presedinte frumos si cinstit .

  35. @ Dyno
    <>

    @ Dyno
    Piua.
    M-am enervat brusc cand am citit pe blogul asta cum toti il roaga pe Ciutacu sa “nu pleca, mai stai, te plac, te iubesc, esti destept, esti frumos, ai zambet destept, samd”, cu atat mai mult cu cat povestea fetei nu o stiam.
    Tu ai fost doar primul care i-ai dat @.
    Despre Ciutacu, e doar unul caruia-i iese.
    Dar mai sunt si altii.
    Le doresc doar sa plece.
    Ca si tie.(Esti riguros, cred, si asta ajunge sa te descurci oriunde altundeva)

    Cu respect

  36. @Lucia

    Sa inteleg ca ceea ce ne zici vine ca un soc sau ceva. NORMAL ca asa e, doar traim in Romania! I mean… hello! (ca sa vorbesc in romana).

    Sa crezi ca este altfel este o utopie. E ca aia cu “oamenii legii”, preferata lu’ Badea.

    Sa trag si o concluzie pentru tine:

    Ce ai nevoie ca sa fii ziarist de “succes” (desi definitia “succesului ziaristic” ma depaseste):

    1) Tupeu si nesimtire;
    2) Pile unde trebuie;
    3) Pile si unde “nu trebuie”;
    4) Noroc. Mult noroc;
    5) Atitudine orientata spre “gashca”;
    6) Nitel talent. Da’ doar asa, putin;
    7) O cunoastere mediocra a limbii romane;
    8) Abilitatea de a mentine toate aceste caracteristici.

    Asta, cel putin, cred eu. Si am trecut prin TVR pentru o perioada unde am vazut coruptia si am vorbit cu ea fata in fata. Ceea ce mi-a cauzat puternice miscari peristaltice si zvacniri ale epiglotei in ritmuri manelistice (stii tu, “dusmanii mei vor sa ma omoare” etc).

    Ca sa iti zic direct, mi s-a spus asa:

    “Il vezi pe domnul care a intrat? El de 6 ani incearca sa o bage pe fata lui in TVR si n-a reusit”

    “Pai da dar eu am castigat un concurs si deci ma astept sa fiu angajat”

    “Aici nu merge asa”, mi s-a raspuns.

    Si daca acolo nu merge asa, mai nicaieri nu merge asa. Bucura-te ca esti romanca si fii patrioata. Macar poti sa “te bucuri de bucuriile Romaniei” ca turist. Asta daca ai si avion.

  37. Ca sa rezisti pe sticla, mai ai nevoie de una…Aia care te ajuta sa mergi inainte! Prafurile nu sunt recomandate; e si ilegal si esti si cam puriu!
    Daca il dai jos pe marinar, poti lua vacanta!

    A propos! Nu am auzit, nicaieri, strigatura “Jos Basescu!!” Si stii de ce? Pentru ca, mai jos, nu se poate!

  38. Nu se poate sa plecati! Cei care nu au voce sa strige va sustin, pt. ca sinteti singura sansa de a nu mai inghiti atata rahat pe viitor!

  39. Dl. Ciutacu o sa fiu scurt si la subiect daca si voi cedati tati scarbiti si satui noi astia mai mici ce sa mai zicem? Daca voi taceti din gura pe rand daca cedati si voi si nu ii cearta nimeni nici macar nu ii mai face nimeni sa mai se gandeasca ca ii urmareste cineva sau ca e cineva cu ochii pe ei o sa fie liberi sa faca tara praf.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.