Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Oameni de onoare şi tipi neinteresanţi

Oameni de onoare şi tipi neinteresanţi

Două lucruri am de menţionat festiv după întâlnirea cu blondele lui Dan Negru.

Primul este că, aşa cum am fost educat şi mi-am educat (atât cât m-am priceput eu) copilul, promisiunea-i promisiune şi se respectă. Motiv pentru care aveţi bannerul de mai jos. Care va fi schimbat cu ăla prin care anunţ că m-au bătut blondele.

Al doilea e un mix. Punctul a) al comunicării vrea să vă anunţe că – aşa batrân, ostenit şi supraexpus pe televizoare cum sunt – încă mai pot genera vârfuri de rating. Deci d-aia mă iubeşte femeile şi mogulii, cum ar zice ‘telectualul domn Rogozanu (cu ce şampon s-o splăla?). Punctul b) e tragic pentru nea Trăian. Bre, dom’ prezident, dacă pe acelaşi tronson orar şi pe cam acelaşi public (manelist, cum zice fostul sociolog, azi activist, Lăzăroiu) te bate Tonomatu’ la interes de-ţi sare apa din cap, e nasol rău pentru tălică. Zic să te declari învins de sistemul ticăloşit.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

80 thoughts on “Oameni de onoare şi tipi neinteresanţi

  1. Ma, Ciutacule, eu nu te simpatizez cine stie ce, dar trebuie sa recunosc ca mi-ai placut la emisiunea asta! Carismatic si…cult! Pana si intrebarea cu Slumdog… ai nimerit-o! Jos palaria, pe bune! Iti recomand totusi sa vezi filmul; poate ca si tu esti, in felul tau, un soi de “vagabond” care risca orice pentru iubirea lui. Hai pa!

  2. Ok Fuxi, I’m very calmness don’t worry.Am nevoie de gramaticaaaaa, recunost si ma caiesc e bineeee

  3. Basescu mai poate face audienta, numai daca isi anunta sinuciderea in direct si in exclusivitate, dar cu o conditie sa faca multa publicitate inainte. Omul asta e jalnic e un gunoi peste care a uitat cineva sa puna sare.

  4. Doamne cat de tare ai fost! Eu nu ma uit la emisiune pt. ca sincer, nu vad ce as putea castiga dar azi, cand butonam si te-am vazut cu blondele nu m-am putut abtine sa nu ma uit! Absolut genial! Superb!!!

  5. Tu trebuia sa pui acest anunt pe blog numai daca ea ar fi raspuns corect la intrebare, iar tu ai fi gresit.

  6. Nu m-am uitat pana acum la emisiune. Am aterizat pe la 3 noaptea, tot schimband posturile, pe Antena 1. Vazandu-l pe Ciutacu m-am oprit sa vad ce se intampla. A fost marfa rau! Pacat ca nu a castigat!

  7. sal victorestiu ca sunt nou p-acilea… oricum, frumoasa emisiune ai mai facut cu negru…mi-a placut cand a alergat-o negru pe tipa care a raspuns referitor la Tratatul de la Yalta cu “Razboiul de 100 de ani”…desi sunt foarte sigur ca blondina a trecut foarte des canalul manecii…pe sub sau pe deasupra apei…in orice caz…n-ai ce sa-i faci…fata a venit sa-ti ia cascavalul…caci precum zicea si regretatul Nicu Constantin intr-o melodie “astazi fetele la noi n-au feeling pentru eroi” :)…sanatate…

  8. Cum stewardesa avea stofa de ministru (din motive evidente), as dori sa stiu daca avea acel “ceva” ce ar recomanda-o, fara drept de apel, pentru functia de prim-ministru:

    Te-a facut “dobitocul dracului” dupa emisiune?

  9. Te urmaresc destul de des mai peste tot pe unde apari pe sticla in genere pentru ceea ce scoti pe gura dar aseara m-ai lasat cu gura cascata la Negru in emisiune. Aratai intr-un mare fel si zambetul ala al tau pe care l-ai afisat pe parcursul intregii emisiuni m-a dat pe spate.
    Pana ca si sotul meu care la fel a urmarit emisiunea impreuna cu mine m-a aprobat numai ca a ramas pe picioarele lui. Daca o sa zambesti asa si pe la tine in emisiune sau pe la Gadea n-o sa mai fiu capabila sa aud ceva din ce spui si poate o sa ma trezesc si la usa afara.
    Mi-ai placut la maxim

  10. Da, si eu sunt de parere ca meriti un 10 si la comportament, deoarece nu te-ai coborat la nivelul mahalagiu al provocarilor unora dintre blonde si te-ai abtinut sa le raspunzi. Bravo !

  11. multumesc mult pentru precizarea facuta de tine pe blog…nu ma asteptam sa iti onorezi promisiunea desi stiam ca esti un om de cuvant 😉
    am sa’ti fac un tablou pana la urma doar de dragul chenarului care ma cam gadila la orgoliu 🙂

  12. Asta suna ciudat “nu ma asteptam sa iti onorezi promisiunea desi stiam ca esti un om de cuvant”.

    Daca omu a zis ca scrie nu vad de ce n-ar fi facut asta… ma rog…

    Ciutacu rulez. Totusi, as intreba urmatoarele: Oare o sa le ierti, Victore, vreodata pe blonde pentru ca sunt cele mai bune? 😛 (mie imi plac brunetele oricum deci sunt la adapost)

  13. subscriu la ce-a zis Shucaritu’!!! Am facut bataturi la desthe…ba Vorbe grele, ba blonde versus Ciutacu….!!!!!! Si chiar e prima oara cand sunt asa de indecisa!!!
    Felicitari maestre!!!:D
    Sincer! Ca nu mintesc din simtire!

  14. as putea sa’ti dau si explicatia…dar asta inseamna sa ma denigrez si nu vrem asta…vorba aia…fusei suprema :))

  15. Ciutacule nu te mai lauda atita.Este foarte usor sa-l bati pe Basescu in audienta din doua motive: 1. Nici dracu nu se mai uita la el si 2.Pai inconjurat de atitea tipe faine rau orice barbat cu scaun la cap nu se uita la Basescu.Asa ca! Bafta in continuare.

  16. Maya ai fost suprema dar “stiuardeza” a luat banii deci practic ea a fost mai buna Sorry dak te simti cumva jignita de comentaruiul meu

  17. Ciutacule la cate fete te plac ar trebui sa treci la islam si sa iti faci harem ca asa iesi cel mai in castig.

  18. Va admir foarte mult pt. curajul de care ati dat dovada.

    Nu consider ca v`ati umilit spunand public ca ati fost batut..

    Cat despre genial…Chiar aveti dreptate:]

    Sunteti genial

  19. A fost un duel fanstastic! Singurul lucru de regretat este concluzia trasa in urma concursului, anume: “A fi cult nu e intotdeauna cea mai buna arma. Cel putin, nu in zilele noastre”.
    In orice caz, am “savurat” emisiunea alaturi de parinti. Felicitari!

  20. sincer nu ma uit la emisiunea aia.dar cand am vazut reclama cu tine nu am putut sa o ratez.putini sunt cei la care merita sa ma uit la tv.felicitari pentru atitudine!

  21. Super emisiunea! Mi-a placut si emisiunea si, mai ales, atitudinea ta. Plus ca mai esti si sexy 🙂 Mi-ar fii placut sa si castigi, dar ca un barbat adevarat ce esti,te-ai “sacrificat” 🙂
    Si chiar daca statea sa cada acel nasture, costumul a fost super. Cand mai ai intentii de a te dezbraca in emisiunii…anunta-ma :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.