Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Oameni de onoare şi tipi neinteresanţi

Oameni de onoare şi tipi neinteresanţi

Două lucruri am de menţionat festiv după întâlnirea cu blondele lui Dan Negru.

Primul este că, aşa cum am fost educat şi mi-am educat (atât cât m-am priceput eu) copilul, promisiunea-i promisiune şi se respectă. Motiv pentru care aveţi bannerul de mai jos. Care va fi schimbat cu ăla prin care anunţ că m-au bătut blondele.

Al doilea e un mix. Punctul a) al comunicării vrea să vă anunţe că – aşa batrân, ostenit şi supraexpus pe televizoare cum sunt – încă mai pot genera vârfuri de rating. Deci d-aia mă iubeşte femeile şi mogulii, cum ar zice ‘telectualul domn Rogozanu (cu ce şampon s-o splăla?). Punctul b) e tragic pentru nea Trăian. Bre, dom’ prezident, dacă pe acelaşi tronson orar şi pe cam acelaşi public (manelist, cum zice fostul sociolog, azi activist, Lăzăroiu) te bate Tonomatu’ la interes de-ţi sare apa din cap, e nasol rău pentru tălică. Zic să te declari învins de sistemul ticăloşit.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

80 thoughts on “Oameni de onoare şi tipi neinteresanţi

  1. Ciutacule,

    Da, esti mai tare ca Zeus in rating, da’ nu mai tare ca Seagal in Proteveu 😉 invata karate !

    Fiara.

  2. Mama cate fitze avea aia de era “stiuardeza” pe (sau mai degraba in) avion. Chiar m-am intrebat cat % din emisiune este regizata (si aici nu acuz sau ceva, dar ar fi infantil sa cred (trecand la randu-mi prin televiziuni si vorbind cu oameni care participa la emisiuni) ca o buna bucata din emisiunile de divertisment este regizata.

    Singurul motiv pentru care m-am si uitat a fost, de fapt, prezenta ta (pentru ca este o placere sa te uiti ce spun/fac oamenii destepti care si-asa sunt putini, tu, ca si Badea, numarandu-va printre acestia).

    D-aia sunt curios… tipa aia chiar era ea “tzafnoasa” asa sau a fost “pusa” sa fie asa? (acuma nu ma astept la un raspuns gen “da ma, am regizat noi emisiunea si a fost platita cu X euro sa faca si sa dreaga).

    Si intreb ceea ce intreb pentru ca (din nefericire), inca ma mai socheaza tupeul unor oameni. Da, stiu, inca am o doza mare de naivitate.

  3. Dar rating-ul de pe A2 cum a fost? Daca se poate… Nu de alta dar sa comparam si Ciutacu vs Ciutacu! :))

  4. Acuma, cred că vă alintaţi!
    Pentru prima dată, l-am urmărit pe Dan Negru (am făcut-o şi pe asta!) cu blondele lui. Că, la un moment dat, am fost nevoit să butonez în alternanţă cu Vorbe grele şi numa’ dureri de cap mi-o dat, nu mai zic.
    Le-aţi făcut faţă cu brio (ca să nu spun nimic de… şters) până la ultima întrebare şi vreţi să cred că n-aţi ştiut-o pe aia (ultima!) cu englezoaica? Să fim serioşi! Io cred că v-aţi lăsat bătut!
    (Pornită rău mai era stewardesa! Ce (nu?!) i-aţi făcut? 😉 )

  5. Vai… e nasol rau pentru presedinte. Nu e de ras, pe bune.
    Oare chiar toti au alergia mea cand il vad pe ecran?
    Sau si astia de masoara audiente sunt “ticalositi”?
    Pana una-alta, nea Victore ce ceas spuneai ca ai? 🙂

  6. tot eu: ma uit la TTV si vad ca e 39,8 la un moment dat.
    Base a avut 3,0 din 39,8… adica sa fie mai putin de 10%… e grav oare pentru el?
    Putem extinde 10% calculat la 39,8 la 10% calculat la 19 milioane?
    Intreb si eu asa… 🙂

  7. a treia oara azi: Victor, pana la cat a stat Base la TVR aseara?
    Ma uit pe audiente si observ ca de la 21:45 TVR a crescut cu CINCI PUNCTE de audienta?
    Lumea s-a uitat la TVR aseara dar nu cand a fost Base?!? 🙂 WTF!?

  8. @Cristi: juma de ceas. audienta a facut TVR doar dupa inceputul meciului.
    @Raptor: formatul emisiunii implica obraznicia concurentelor. fie vorba intre noi, stewardesa era nascuta, nu facuta. pictorita avea bun simt, a venit la mine dupa sa se scuze, ca nu-i sta-n caracter.

  9. P.S. Ce bătaie i-aţi tras! Şi vă mai miraţi ce i s-o căşunat Jucătorului.
    De-aia-s rele televiziunile! (cum bine ne spune un distins revoltat) Dacă era numa’ una şi aia să fi fost în emisie exact cât ‘mnealui, sfătos, vorbea naţiunii… 😛

  10. @Fiara, in ziua alegerilor sa bage la TV Seagal, Cichi-Cean si Chuck Norris… oare se mai duce lumea la vot? LOL

  11. @ cristi: a dat lumea navala la TVR la 21:45 ca a inceput meciul, de aia.

    Fiara.

    PS: da pe tine ciutacule te-a batut seagal. si cred ca era filmul in reluare a n-oara.

  12. cocurentele trebuiau sa aibe facultate ?parca asa am vazut ca una era avocat ,alta pictorita …alta numai stiu ce ..
    te-au facut niste blonde 😛 , dar las k tu il faci pe Basel (cam la orice )
    bafta!

  13. Ciutacule,

    Daca ai timp, nu uita te rog sa bati si tu audienta cu turismul spiritual, textul restantier :).

    Fiara.

  14. Da mai Ciutacule, ai fost tare, te mai vede omul si cu zambetul pe buze nu doar cu fruntea incruntata. Cat despre bataia cu Basescu e irelevanta. TVR-ul nu mai face rating nici daca s-ar dezbraca Basescu si ar alerga in fofarlica goala prin platou. Noroc cu meciurile, asa sar si ei peste 0. Ah, si ratingul postat de tine e din categoria all urban, targetul antenei e 15-54.

  15. Pti! Ce am pierdut!Nu de alta, dar blondele lui D.Negru chiar sunt sexy si mi-ar fi facut placere sa-l vad pe D-l Ciutacu, Budoka ‘batran, ostenit, supraexpus odihnindu-si ochii asupra acestor specimene.Mai ales ca pentru ‘blonde’ a pus pana si JN in joc!!
    Oricum, numai daca cineva imi atragea atentia, in mod special asupra acestei emisiuni, imi pierdeam vremea cu ea, ca nu ‘gust’ astfel de divertismente.
    Il felicit pe D-l Ciutacu ca a generat ‘varfuri de rating'(nu-i primadata!!) dar mai ales pentru faptul ca TB. VA TREBUI sa admita ca prin Tonomatu’ a fost ‘invins de sistemul ticalosit’. Nu are cum sa ocoleasca acest adevar.
    Bravo pentru ‘ostenitul’ Budoka, care si dupa aceasta ‘confruntare’, ramane pe metereze.

  16. Asear la TVR a fost dupa jurnal Studio UEFA CL… pe urma meciul ( 21:45)…
    Eu nu m-am uitat la Studio… ca era o abureala… si m-am uitat la tine cu blondele ( de care am dat intamplator)… Deci.. unde a fost Basescu?

  17. @Pandele: daca le aveam, nu-i luam banii mogulului? sau am facut noi un mic aranjament ca sa ramana paralele la blonde? in ciuda aparentelor, au ajuns cartile si-n cartierul Izvor din Sinaia; chiar daca se vede stadionul de la mine din balcon…
    @geretus: la TVR, 20:30-21:00, la Luca Niculescu

  18. Eu chiar nu pot sa cred ca unele din ele – blondele – (adica, aproape toate), pot fi atat de proaste. Cred ca e regizat! Aia – eleva – sa nu fi stiut raspunsul – fiind vorba de istorie – incredibil! Ce mai fac astia la scoala? Oricum, a fost prima si cred ultima data cand m-am uitat la o emisiune prezentata de Negru. Si, apropo…am vazut ca si aroganta poate fi simpatica…Nu te-au batut blondele; aia nu era intrebare de cultura generala. Mi-ai placut!

  19. Victore, imi pare rau ca nu ai castigat. Ai avut parte de cateva blonde care fac exceptia regulii. 🙂
    Propun ca rezultatul audientei sa fie trecut in Monitorul Oficial. 🙂

  20. felicitari pentru emisiune spunei lui negru ca maya nu te-a batut a facut un egal in timpu regulamentar si a pierdut in prelungiri cu un “nu stiu” devastator! inteleg promisiunea facuta trebuie respectata dar sa stie si “prieteni” tai adevarul. azi la sinteza ne vedem?

  21. Din cate intelesesem din pariul tau cu blonda suprema era vorba sa castige si ea.Nu ai eliminat-o in runda a doua?
    PS:Se vede ca ai facut scoala pe bune nu ce se-ntampla azi in scoli in foarte multe cazuri :-S

  22. Domnule Ciutacu,
    Nu vreau sa generez polemici despre cat de inteligente (sau nu) sunt blondele, dar circula o vorba :
    “Fereste-te de blonda care are decat un singur neuron, cateodata ala poate fi cat tot capul ;)”
    Respecte 😉

    P.S. Ca sa ne amuzam 🙂

  23. Da,ieri este interesant ratingul pe A3 si LABE1 ,Purcarea si NASUL au fost la recital,dar lectia nu era bine invatata si mai aveau putin sii ii scoteau afara din examen,copiau.Este clar ca SRS are dreptate ceva pute rau acolo,dupa alegeri vor si ceva rezultate.Prima data au zis de 1 mil euro afacerea ,iar aseara ajunsese la 20 mil euro!Nu mai spunem de contradictii si sprijiniri suspecte.Hai noroc ,ca incepe dansul.

  24. Nu se pune! Nu v-ati confruntat cu cea mai cunoscuta blonda! Stiti, cea cu “presedintele Norvegiei”….

  25. Doar din comentarii inteleg ca D-lui Ciutacu i s-a pus o intrebare care il punea ‘in dificultate’ maram, dar nu cred ca ‘rotitele’ dumnealui nu l-au scos din dificultate. Vorbind la general, ‘baietii’ de la Sinteza, gasesc raspuns la orice intrebare, nu neaparat referitoare la politica, cu multa rapiditate dar si cu mult misto. Si acesta este un motiv in plus, pentru care ii asteptam la emisiunea lui Gadea.

  26. Apropo,incercati o saptamana sa nu mai vorbiti despre, si sa nu mai rostiti numele Basescu si ve-ti vedea o situatie absolut stranie.Face-ti ,daca se poate, experimentul si vedeti ratingul antenelor pe saptamana respectiva.Cererile publicitare catre antene vor exploda ca si incasarile dealtfel.

  27. Uite ce zic astia pe hot news ca a zis presedintele:

    “Traian Basescu la RRA: Romanii au un IQ peste media europeana, dar nu il valorifica. ”

    Pai daca au un IQ peste media europeana si nu il valorifica, inseamna ca sunt tampiti.
    Din dilema asta nu puteti sa iesiti. Am zis!

  28. Mai batrane(ca tot te dai batran ),tu vrei sa-l superi pe Base?Emisiunea cu blondele am ratat-o,deci ma abtin de la orice fel de comentariu.La sinteza am aflat de interviul cu conducatorul nostru,care vrea ,nu vrea sa candideze.Nu mai aduce nimic nou in discurs ,il astept inca pe Base sa conduca tara,cat mai are timp.Pe plan international,s-a ajuns la un compromis intre americani si rusi ,in ceea ce priveste zona noastra,ceea ce imi cam pare de rau augur pentru Base.Vom vedea.

  29. tinand cont ca baietii lui doroftei le-au facut muci pe blonde, ma cam intreb si io daca nu cumva e regizata treaba? …
    ori la copiii aia era mai proaspata informatia?

  30. Victore,si eu sunt de-aia de vinde suc pe avion da’mi place de tine de mor!Si nu numai pt ca esti “arogant si genial” ci si pt ca- surprinzator sau nu – mai esti incredibil de sexy. :))

  31. @Marius-catalin: te uiti in fiecare seara, din cate deduc. pari informat…
    @Anna: sar’na pentru compliment, m-am ras si eu cu Negru si cu fetele

  32. 1. Am observat ca ai fost salvat de Crin la una dintre intrebari. Ce n-am priceput eu, desi am citit cei 3 muschetari de vreo 3 ori, pe umarul lui Milady de Winter, era scris Crin? Il sustine si ea in campanie?

    3. Sper ca blonda pictoritza sa aprecieze bannerul si sa picteze un tablou cu tine. Mai ales ca ati raspuns amandoi la intrebare si pariul ar fi trebuit sa se anuleze. Poate are blog sau site in care isi prezinta operele de arta, sa-i pui si ei un link la tine.

  33. Victor trebuie sa te reprofilezi urgent,Ana te vrea!!!!!Am spus ,lasati-l pe Base si trece-ti la Mondanii toti,iesiti mai bine ,dar numai pentru o saptamana.

  34. sunt foarte curious …daca si cat de regizate sunt emisiunile lui dan negru..raspuns sincer si exact ar fi foarte apreciat oricum felicitari pentru aparitie

  35. Nasl nea Ciutacule tiau luat blondele banii pacat ca nu ai eliminat-o pe “stiuardeza” aia ca avea gura prea

    P.S Vad ca tiai facut admiratori printre “alea da vand suc in avion 😀

  36. Scuza 2 greseli minore create de o boala grava, Neatentie cronica:
    Nasol nu nasl
    admiratoare nu admiratori

  37. Sa recapitulam deci:
    Ciutacu+ blondele il inving pe prezident.
    Blondele il inving pe Ciutacu.
    Pe cale de consecinta a silogismului, blondele il inving pe prezident.

    Eu zic ca am infrant. It is elementary, my dear Watson. 😀

  38. scuze Fuxi, mai se repede omul,acum ce sa faci la repezeala se implanta,in niciun caz nu-i prin apropiere nici un pdl-ist stai pe sele,hai pa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.