Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Ordinea zilei se face live. Cine mai vrea?

Ordinea zilei se face live. Cine mai vrea?


Toti cuminteii de odinioara si-au luat viteza si au inceput sa aiba impresii. Una dintre ele e ca pot sa faca ordine-n media, sa sune cand vor ei si pe cine vor, iar pulimea sa stea drepti si sa le soarba nestematele care le ies sirag pe gaura gurii. Ei bine, dat fiind ca azi am ajuns la concluzia ca daca esti domn chiar te ia lumea de prost, m-am hotarat sa redevin “gingasul” de odinioara. Deocamdata temporar, da’ daca se mai anunta cineva la rigola sunt gata sa continui ce-am inceput azi.

P.S. Da, iar ma duc la Gadea, dar inainte dansez cu Blonda, Norica & Medelin

Vorbe grele si Sinteza zilei (de aseara)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

63 thoughts on “Ordinea zilei se face live. Cine mai vrea?

  1. @Aurel : Pina si tu ai dreptul la opinie. Pacat ca sint prea multi ca tine, mult prea multi si din cauza voastra ne aflam in mocirla in care ne zbatem. Din partea mea : “plimba ursul”
    @ iudaiscariotul: Asta am luat-o personal! Penibil esti tu si cu neamul tau de slugi si de lingai. Pupati zgomosos, zemos, gretos. Cind vedeti pe cineva care are curaj, talent geniu, da strechea in voi si treceti la denigrat la gros! Si nici macar nu va cistigati existenta asa. Sinteti “gratuiti”
    @ fermierul Cine e un ” om asa de inteligent” si de ce ? Dumnezeu e de vina ca el ne-a dat de toate si noi nu mai avem nimic? La nr.4 ai dreptate : sintem in plina criza a umanitatii!
    Mare noroc avem ca mai sint OAMENI in presa care mai au cap si inca bine mobilat si urla din toti bojocii , doar , doar ar mai trezi citeva constiinte.
    Da-i ‘nainte DON Ciutacu! Ete na!, ca particip si eu la creearea cultului personalitaii! Are cineva ceva impotriva?

  2. Mi-a fost sila de doamna Pivniceru.Si de cealalta doamna. Dar, din pacate, au dreptate. Magistratii lucreaza fara inima, emotie, etc,etc.Au CodulPenal si cu el lucreaza. Normal, ca noi ne uluim, indignam, ne iesim din sarite,dar… Ele iti spun ca lucreaza dupa lege. Poate legile sunt de modificat; nu stiu.Locul infractorilor este in puscarie. Nu este cinstit sa aiba mai multe drepturi decat un cetatean cinstit.(Sa crape in bulau dupa mine).
    PS
    Doamna Grecu, nu are rabdare cu invitatii,ii intrerupe si crede- din pacate- ca Justitia se rezolva la tv.
    Mi-a placut interventia lui Tuca.
    Bun si Ciuvica.
    Tineti-o tot asa!

  3. Am uitat ceva.
    Io crez ca la Cotroceni Asimetricu` cu Baschetbalista si restul gastii joaca geamparalele de bucurie. Doar EL zicea ca Justitia sa fie (in)dependenta dupa El…

  4. FERMIERU’ eu te inteleg si sunt de acord cu tine dar toate astea sunt posibile datorita categoriei de oameni care pot fi manipulati si mintiti de 10 ori intr-o zi asta doare nu ca incearca aia sa instaleze sistemul, nu stiu oameni buni pe astia ia injectat la nastere cu ceva virus de manipulare usoara (e o teorie pe care as prefera-o decat ce urmeaza) sau suntem un popor atat de “destept”. stau si ma gandesc cat de batut in cap sa fii sa crezi in justitie in tara asta (poate unul din creduli astia sa mi aduca un caz adevarat de arestare a unui corupt pana acum, poate unu sa manance carnatu lu remes si ouale lu nastase stand langa termopanele din china si sa vada la televizor ca unul unul numai mai mult din bogati tari a fost arestat cu altceva decat are el in preajma poate unu’ sa creada ca sile camataru murea de testicule daca nu iesea din puscarie) asta doare la noi pe cand in alte tari parca totusi mananca aia carnati si oua si mai vad si cate-o arestare pe cinste. Astia cu basescu basescieni astia chiar nu sau saturat adica dispare o flota (nici un pirat nu se poate lauda cu asa ceva) nu un vas si nu se gaseste nici un vinovat, acorda epitete de tiganca imputita si basescieni aplauda, conduce un guvern ( ca asta face) care este incapabil sa se imoparta pe posturi da un buget calumea cum dreq lor imparti si basescieni cauta alt vinovat etc etc asa ceva numai la noi `fermierule

  5. Dle Ciutacu, marturisesc sincer ca dv, dl Gadea si M Badea sunteti pentru mine si sotul meu, in fiecare seara, responsabili de faptul ca nu ne culcam pana la 12 noaptea…iar a doua zi, la serviciu…Sinceri, relaxati, motivati si motivanti, directi, logici, cu umor(pacat ca de cele mai multe ori e umor negru sau haz de necaz, dar, cine ar trebui sa se prinda, nu se prinde, sau nu vrea sa se prinda…). In fiecare seara reusiti sa spuneti lucrurilor pe nume, sa dezgoliti stirile de haina cu sclipici pe care “smecherii” de la toate nivelurile ar vrea sa o vedem noi, muritorii, peste faptele lor si raman consternata ca , dupa atatea evidente, nu se rezolva NIMIC, cei care ar trebui sa FACA CEVA , fac…ceva pe noi…Va felicit ca va faceti de fiecare data porta-vocea gandurilor mele nerostite! Si ma rog sa va tina Dzeu in paza, ca nu se stie pe cine e posibil sa “suparati” odata si…stiti cum e…A, era sa uit:va rog sa-i trnsmiteti lui M Badea, ca dlui nu mai are blog, ca tare dreptate a mai avut. Asta o constat acum, revazandu-i emisiunea de dupa ce am castigat la Haga , iar dlui era seara pesimist ca din tot ce e in sbsolul respectiv, nu va fi nimic pentru popor. Iata cata dreptate a avut! Azi vedem ce-a iesit, gratie lui Tariceanu…A vandut pielea ursului din padure,fara sa fie procesul terminat, care urs, nu era chiar in padure…c-asa-i in tenis…

  6. Oh, da, nicolaescu, de trista amintire ministru supracalifragilistic al sanatatii, apare zi de zi la antene, suficient, plin de rasini, atotcunoscator, atoatestiutor, capabel de te doare mintea si caustic ca si cand timp de 4 ani pnl-ul dar mai ales el personal, ar fi facut minuni dumnezeiesti la guvernare! Uita cu nerusinare ca primele iesiri in strada ale bolnavilor de cancer sau diabet inregistrate vreodata, el si talentul lui de manager le-a prilejuit, uita sa explice unde sunt banii din taxa pe viciu, evita sa ne spuna cine a incasat milioanele de euro pt vaccinul anti cancer de col pe care nu-l mai vrea nimeni, dar ramane cumparat bine-mersi, altfel se comporta de zici ca-i vreun einstein al managementului! N-ar putea fi sarit din schema?

  7. “…iar pulimea sa stea drepti si sa le soarba nestematele care le ies sirag pe gaura gurii…”
    Nu era mai frumoasa fraza si mai expresiva astfel?
    “…iar plebea (pleava!)sa stea drepti si sa le soarba nestematele care se insira cu fiecare cuvant rostit…”
    In rest numai… bine !!!

  8. @Mihalea
    Cea mai mare sclavie in lumea asta e sa traiesti dupa cum zic altii. Nu ma cunosti si nu ai dreptul sa ma judeci. Eu nu te-am jignit si nici nu te-am trimis nicaieri. Singurul care avea dreptul sa-mi dea sfaturi era domnul Ciutacu , pe care-l respect pentru profesionalismul lui.

  9. si in dr. tr. severin s-a intrerupt curentul azi, pe parcursul procesului de votare in citeva sectii; credeti ca este intimplator?…. nu prea cred

  10. STRIGOII
    În numele sfîntului
    TĂCEŢI,s-auziţi cum latră
    Cretinii pămîntului
    Despre dregatoria statului

    Noi să nu avem voie la cuvânt,
    Ca acum două decenii în trecut.

    Baia Sprie
    Ilie de la sculărie

  11. Caracatita PDL si clanul Iacob-Ridzi isi pun finii si cumnatii in conducerea E.M Livezeni din Petrosani, respectiv director si inginer sef sanatate si securitate miniera. De saptamana trecuta in functia de director la E.M Livezeni conducerea C.N.H Petrosani prin Dl director general Jujan Constantin la comanda caracatitei P.D.L si a clanului Iacob-Ridzi au fost numiti in functia de director Dl. Petrescu Puiu Gabriel care este finul familiei Iacob-Ridzi si in functia de inginer sef sanatate si securitate pe Dl. Durbaca Eusebiu care nu de o perioada foarte lunga a absolvit facultatea de mine. Pana cand va trebui sa suportam oameni care nu au nici o treaba cu mineritul in functii de conducere? Pana cand va trebui sa suportam oameni care nu sunt capabili in functii de conducere doar pt ca fac parte din caracatita PDL si au neamuri ca Iacob-Ridzi?

  12. Va felicit pt tot ce faceti,pt gandire,pt
    abordare.Suntem norocosi ca avem aceasta mana de tineri curajosi. Ce se intampla in aceasta tara e revoltator, dar e si comic. Atata prostie/mp nu cred ca mai putem intalni undeva in lume – valabil pt popor si pt conducatori.
    Ma bucur f tare ca sov (sau cine o fi facut-o) le-a tras clapa acestor putori(fie ei si batrani) care se buluceau ca sa se imbogateasca. Asta tot de la prostie vine.
    Succes tuturor!Mircea,Radu,Mihai,Dana,….

  13. Domnule Ciutacu, eu am fost Presedinte de Sectie de Votare in Iasi in luna iunie si am avut un caz clar de DECEDAT care de 14 ani VOTEAZA in continuare pe listele electorale si a carei sotie a facu plangeri si cereri de a scoate pe sotul decedat. Tot ce am putut face a fost sa-l tai de pe lista si sa o rog pe acea doamna sa semneze. Cereti sa se faca ceva cu aceste liste nereactualizate. Va multumesc !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.