Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Ordinea zilei se face live. Cine mai vrea?

Ordinea zilei se face live. Cine mai vrea?


Toti cuminteii de odinioara si-au luat viteza si au inceput sa aiba impresii. Una dintre ele e ca pot sa faca ordine-n media, sa sune cand vor ei si pe cine vor, iar pulimea sa stea drepti si sa le soarba nestematele care le ies sirag pe gaura gurii. Ei bine, dat fiind ca azi am ajuns la concluzia ca daca esti domn chiar te ia lumea de prost, m-am hotarat sa redevin “gingasul” de odinioara. Deocamdata temporar, da’ daca se mai anunta cineva la rigola sunt gata sa continui ce-am inceput azi.

P.S. Da, iar ma duc la Gadea, dar inainte dansez cu Blonda, Norica & Medelin

Vorbe grele si Sinteza zilei (de aseara)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

63 thoughts on “Ordinea zilei se face live. Cine mai vrea?

  1. Hai mai Victore ia-o mai usor ca esti tanar,altfel mori tanar.Si cine-o sa-i mai combata pe nenorociti…le mama lor la toti.

  2. Inainte sa intri in direct imi venea sa iau ceasca de cafea sa arunc in televizor doamna Grecu spunea ceva Predoiu spunea altceva….dar dupa faza cu luat viteza am zambit un pik si mi-am revenit. Cu cine sa fi gingas cu astia trebuie sa fi “gingas” si ar fi necesare mai multe ghilimele.

  3. Toar’su ministru e plin de calitati: a fost coleg de liceu cu duduia blonda. Probabil d-aia e dom’ Tudor asa timid. Pai e putin lucru ? Off topic: simpla citire a numelui AGAFIEL de sus ma face sa ma innec in hohote de ras.

  4. Stiti vorba aia cu un ochi la branza si cu unu la smantana.Sau mai pe aia dreapta tehnici de evitat raspunsul si raspunderea cand esti intrebat ceva Predoiu cred sigur ca a facut scoala pt asa ceva.dar din pacate nu-i singurul.Stati fratilor pe metereze ca vine ziua cand vor da vina “dobitocii”astia pe voi presa pt toate relele penca nu ei sunt vinovati ci presa ca i-au presat macar de i-ati presa la propriu ca ne alegem cu un terci frumos.ne mai auzim ne mai vedem

  5. Am vazut faza de azi. Ai fost bestial! Mi-a parut rau de Dana Grecu! Si inca un lucru de care mi-a parut rau a fost pozitia lu’ Radu Tudor in calitate de coleg de emisiune. S-a uitat pur si simplu cum o executa in direct ministru’ lu’ peste prajit exact pe sistemul lu’ baselu’: acum eu vorbesc voi taceti repede si degraba…..Noroc ca mai au pe langa ei un Victor Ciutacu…..

  6. exista o singura solutie:inca o revolutie,da nare cine nene,nare cine.
    macar mai avem 2,3 baieti care mai au sange in instalatie si care incearca sa zgarmane cloaca de paduchi care pompeaza la greu din amaratul asta de popor si amarata asta de Romanika.Ciutacu si Badea voi ati mai ramas,sa nu cumva sa va cumpere si pe voi astia ca renunt la tv.

  7. Ce independenta domnule Ciutacu?! Te umfla rasul doar cand auzi cuvantul!BASESCU SI-A PUS MINISTRII UNDE A VRUT EL. DANIEL MORAR E OMUL LUI.CINE DRACU’ MAI CREDE IN INDEPENDENTA?! NICI TANTI LEANA DE LA VASCAUTI NU MAI…INGHITE ACEASTA GLUMA SINISTRA! 🙂
    Pe de alta parte, ma uit cum Geoana & co duce PSD-ul de rapa.Deja am scazut aproape 10 procente! Tot electoratul nostru( sunt membru PSD) NU MAI INTELEGE NIMIC!Ne sunam intre noi ca tampitii! Nimeni nu stie nimic!
    Cand au venit portocalii la guvernare , intr-o luna au ras TOT! Acum au trecut 2 luni si nici cea mai mica schimbare!PSD-ul este la guvernare?! E CEA MAI MARE DIVERSIUNE!
    In acest ritm, la alegerile europarlamentare nu cred ca o sa obtinem mai mult de 15-20%, asta in cel mai fericit caz!
    As vrea sa va spun atat de multe,dar ar trebui sa va scriu sute de mii de cuvinte.E cea mai mare bataie de joc pe care a trait-o vreun partid dupa ’89!

  8. @Costin Tanasescu
    Soarta.
    Legea pamantului;te nasti,te ingrasi si la urma sfarsiti in burta balenei(ZEUS).hi,hi,ha,ha.

  9. adevaru este ca ala aseara a cam injosit-o pe amica ta de emisiune. stii cum e, parca si ei exagereaza cu stirile astea, lovesc in ei orice ar fi. din prima zi au lovit in guvern,in presedinte ca asa vrea felix.
    multi din cei care comenteaza azi confunda atitudinea buna din presa cu lovirea in toti cei care se afla la putere.
    asta fac oamenii lasi.

  10. Bai nene, eu nu pricep, abia s-a obtinut zona respectiva si unii au pus mana deja pe niste perimetre pentru exploatare? Nu se face o licitatie? Cum mortii mamelor lor vine asta? Vedea-i-as intre 6 scanduri, doua lungi, doua late si alte doua de capace!

  11. buna, sunt un mare fan al modului tau de a prezenta lucrurile, al tau si al lui badea, te rog daca ai timp fa-mi si mie o vizita pe blog si da-ti o parere ; oricat de acida ; mi-ar place parerea unui avizat . ms anticipat

  12. Nu in jurnalul national ar trebui sa apara numere din scanteia ci in evenimentul zilei,impreuna cu inchinaciunile aduse marelui conducator chel, caci asa va ramane in istorie:presedintii post-decembristi au fost:iliescu, iliescu reload, constantinescu si ala chel.

  13. judecatoarele de la sinteza zilei profita cu parsivenie de lipsa de cunostiinte juridice a multor oameni si “uita” ca ce nu este expres interzis prin lege este permis.
    intrbati-le si sunt curios ce vor raspunde

  14. Ei, da! Felicitări domnului Marius Tucă! Femeia aia, o ruşine pentru sistem şi totuşi aleasă preşedintă de onoare de către judecători (ce fel de judecători consideră o onoare asocierea cu ea?!!) este atât de enervantă încât mai că-mi vine să uit că o femeie nu trebuie atinsă nici măcar cu o floare….

  15. Unii chiar ca si-au luat-o in cap rau de tot !
    Dumneata cred ca esti mai in masura decat noi sa le readuci aminte acestor l*be triste comuniste , ca ei sunt slugile noastre , nu noi slugile lor .
    Cand il vedem pe nicolaescu pe la dna ?

  16. N-am nici o strabatere fata de coana Norica Nicolai , pt. mine e la fel ca ceilalti asazisi politicieni ,vorbe fara fapte (bune)insa cand i-ai zis faza cu – citez din memorie cu aproximatie :” Norica , ce sa ne ne mai tot domnim atata pe la tv. ca ne cunoastem de atata timp”… , ai creat un moment atat de jenant incat toti invitatii zambeau pe sub mustati. A fost foarte penibila faza. Iarta-mi sinceritatea dar asta e parerea mea.

    Cu deosebita consideratie…

  17. Observ la Predoiu niste “calitati” ale epocii de aur. Bun baiat, duca-se pe pustii !

  18. V-am spus eu ca e mai bine la parnaie, ai mai multe drepturi si esti bine ingrjit cand esti bolnav, un nou caz Slatina de data asta la Satu Mare, ce se intampla cu medicii din Romania au inebunit?Ei zic sa nu-i bagam pe toti intr-o oala, dar cand apar tot mai multe cazuri de oameni ucisi de profesionalismul lor noi ce sa credem?Au devenit de un cinism greu de imaginat.Ce se intampla in tara asta:judecatori nesimtiti , medici cinici, militieni prosti si toti corupti.Dupa mega scandalul de la Slatina nu a invatat nimeni nimic pentru ca nu le e frica de nimic ca de rusine ce sa mai vorbim.D-le.Ciutacu va rog sa-i intrebati public pe BOC si BAZAC au dat un ordin de exterminare a cetatenilor acestei tari si mai ales a batranilor, ca sa mai economiseasca niste bani de pensii si salarii?Luasi-ar lumanari de ei….

  19. Emisiunea de aseara a fost una dintre cele mai reusite,din punctul meu de vedere! De ce? Pentru ca dumneavoastra domnule Ciutacu ,alaturi de domnul Mugur si domnul Gadea ati reusit sa-mi satisface-ti pe deplin pornirea oarecum salbatica de a o “lua la cearta” pe doamna judecator cu accent ciudat si cu o tonalitate asurzitoare!
    Ce-mi place cand invitatii sufera!!!

  20. @nishulescu: recunosc, sunt vinovat ca am admis public faptul ca suntem originari din aceeasi zona, ca am locuit in blocuri alaturate si ca am absolvit aceeasi scoala. probabil ca trebuia sa ucid orice sentiment uman care mai zace ascuns pe undeva-n mine.

  21. Maximă prevedere

    P-o cracă de eşti , nevoit cu drujba s-o retezi,
    ai atâta minte, să mai verifici odată pe care parte te afli.

  22. Domnule Ciutacu va rog sa-mi transmiteti Nomenclatorul afectiunilor ce nu pot fi tratate in sistemul penintenciarelor.Sau sa-l faceti public.Multumesc

  23. Am castigat, la Haga, da, asa e. Si ne-am ofruscat patriotic ca DEJA luasera aia de la Sterling gazele si petrolul. Pai poate tocmai de aia am castigat… Chiar nimeni nu poate sesiza un lucru atat de simplu? Chiar nimeni nu realizeaza ca, fara Sterling, poate nu castigam la Haga? Asta e reducerea la esenta. Ca daca avea Ucraina castig de cauza, aproape sigur ramanea Sterling cu buza umflata, ceea ce, iata, ni se arata ca era inacceptabil. Nu pentru noi, evident…

  24. v. ciutacu cand ne va propune sa schimbam toti lingai astia si sa o putem face? cand morar va fi mai bun decat a fost? cand vom scapa de mizeria din tara asta? cand nu vom mai vedea titluri de genu Un alt spital al mortii ? oare cand vom emigra? asa cred eu

  25. Satrapul lui Hipocrat

    Moş Iftode umblă greu, este bătrân şi bolnav, dar cu judecata sprinţară. Are dreptul la ajutor de handicapat, dar îi trebuie ştampilă de la doctor. Aşa că, a mers, cu baba, la dispensarul din sat. Doctorul îi cunoaşte pe ţărani, doar ei îl aprovizionează cu de toate: găini, raţe, brânză, smântână, ţigări kent, cafea, bani, rachiu din cel bun şi din când în când câte o fătuca mai răsărită, ca să-i facă curat în casă şi pentru distracţie. Doctorul o duce bine. Golăieşti este o comună mare şi cu oameni gospodari. S-au răzvrătit vreo doi săteni şi i-au spus, de la obraz, că nu face bine cu apucăturile lui, mai cu seamă cu fetele lor care au rămas borţoase. Doctorul i-a bătut. Sătenii s-au tratat singuri de capetele sparte şi au aşteptat, resemnaţi, să le nască fetele.
    Ţăranii nu se mai răscoală. Nu au unde să reclame şi iau viaţa aşa cum este, dar tare l-ar chibosi pe satrapul lui Hipocrat, măcar aşa de lecţie.
    Moş Iftode nu are fete pentru doctor, dar nici bani, sau altceva, dar nu s-a dus cu mâna goală la consultaţie. A cumpărat, de la cârciuma din sat, un cartuş de kent, pe datorie. Ţăranii fumează Mărăşeşti, tuşesc de la ţigări scumpe. A învelit ţigările într-un ziar ţărănist şi a pornit la dispensar. Baba se trăgea greu, după el, simţea ea ceva. De cum au intrat, doctorul se uita chiorâş la ei şi la pachetul învelit cu jurnal, după care a început să-i suduie de mamă şi tată. Nu a stat mult pe gânduri şi a trecut la fapte; i-a ars moşneagului o palmă peste cap de i-a sărit cuşma cât colo.
    – Eşti cu ţărăniştii moşule, las că te învăţ eu politică.
    Şi a dat în bietul om, cât mai îndesat. Ce nu încăpea la bătrân, împărţea la babă. Numai Dumnezeu l-a adus pe şeful de post, de au scăpat cu viaţă, altfel nu ştiu ce s-ar fi ales de ei.
    Bătăuşul s-a potolit, moşnegii au fugit. În urma lor, doctorul a scos o sticlă de rachiu, din cel bun, a dezvelit, cu scârbă, plata moşului de ziarul ţărănist, a luat un pachet de kent şi s-a apucat de băut şi de fumat cu apărătorul ordinei publice. Dispensarul a fost închis până a doua zi, la prânz.
    8 martie 1997

  26. In afara mizeriilor care ni se afiseaza zilnic cu titlu de suprema responsabilitate a institutiilor statului eu am mai remarcat cu profunda neplacere atitudinea dlui ministru Predoiu la audierea sefului DNA. In camasa, fara sacou, rastignit pe scaun, parca era un nuntash care a “servit” mai mult decat putea duce… Era prea cald sau celei mai “inalte” functii din sala i se rupea in paispe de protocol si/sau de reprezentantii mass-media ?Deplorabila lipsa de respect…!

  27. Sunt mandru ca sunt roman?

    Alunecand incet printre ganduri, cautand ceva care sa te mai lege de tara asta descoperi ceva sinistru. Descoperi adevarul crud, dureros si deranjant, si zici in gand “ eu sunt roman si tre sa ma mandresc cu asta”. Dar cu ce ? Concret poate cu putini oameni care mai au curaj, onoare si minte in tara asta ex. ciutacu, gadea,cristoiu, badea, popescu, piersic,etc(inca putini) sa nu-l uitam pe vecinu care a venit sa ti spuna ca ai uitat luminile aprinse la masina. Problema e ca de ex. Ciutacu este nevoit sa vb cu predoiu care vede o schimbare in bine a sefului de la dna in ultimele 6 luni , predoiu este reprezentan al unui partid votat de nu stiu cate milione de romani si te ia durerea, badea in lipsa de subiecte si in cautare de rating este fortat sa vb de eleve porno pt ca astea apar in ziare, elevele olimpice nu au loc decat in revista scoli, cristoiu e prea mare geniu sa-l pot pune intr-un astfel de exemplu il felicit ca a renuntat, si tot asa, a da sa nu uit de vecinu care va spusesi are caracter onoare etc si o sotie care mi-a facut pana pt simplu motiv ca parcasem langa ei 5 min.
    Ca si concluzie pt intelegatori sunt prea putini oameni de caracter si prea multi otvisti basescieni naivi etc in tara asta ca sa mai poti fi mandru ca esti roman si iti vine sa pleci.

  28. era sa fuck & eu un atac cerebral aseara,vazandu-le pe d-nele judecatoare superprofesioniste cum ne luau la misto. d-na de la iasi spunea ca noi,pulimea,suntem lipsiti de toleranta. deci,in mintea domniei sale,revolta=intoleranta! deci,ma ia crizele! deci,nu trebuie sa mai sarim asa de cur in sus,c-au fost impuscati niste oameni pe strada & ca neste criminali,violatori dovediti(incredibil!) de justitie se plimba linistiti printre noi. institutiili statului mafiot si-au facut treaba. nu exista mafie,nu exista nimic ilegal. dormiti linistiti! structur’le vegheaza pt. voi!mai bine taceau d-nele profesioniste,decat sa ne scuipe la modul asta. bai,&-am mai observat ceva! toate judecatoarele profesioniste arata la fel! parca sunt din aceeasi mama. incredibil! am cunoscut & io la bv o judecatoare. tot blonda. semana leit cu alea de-aseara. asta de la bv bea o sticla de vodka cum beam io o bere. fara gluma. d-le Ciutacu,spuneati ca o simpatizati pe d-na Pivniceru. sincer,nu v-ar trece fiorii daca in justitie ati avea de-a face cu o profesionista desavarsita k dansa?

  29. Victor Ciutacu: Nu cred pentru că nu mai cred în statul de drept în România, îmi pare rău, continui să-l consider o adunătură de cnezate şi voievodate conduse pe criterii infracţionale.
    Domnule Ciutacu multumim , asa ceva vrem mereu de la dumneavoastra .

  30. Bunicul meu zicea că toate păcatele se plătesc pe lumea asta, că Dumnezeu are grijă să plătească toţi pentru relele făcute pe acest pământ. Se pare însă că Dumnezeu a trecut el însuşi la corupţi, hoţi, şarlatani, criminali, gibonii lui Mirciulică, la toate găştile mafiote.

  31. Sunteti PENIBILI in promovarea cultului personaltitatii lui Ciutacu. Analizati pozitia lui per ansamblu – unde este linia de demrcatie intre ai lor si ai nostri, unde incepe si se termina comanda angajatorului , mai mult… cat la suta e retorica falsa si cat la suta …deontologie.
    Nu-mi place Ciutacu, nici Tuca cu aerele lui de Guru al presi, spiritualizat…decat ei mai bine utecistul gangav si “Dle Gadea”. De fapt il prefer pe prof Stan Laptop- documentat, pragmatic, incisiv, intransingent.
    Victor Ciutacu este un “mitic”de Bucuresti , ca si Oprescu de altfel, un pic mai citit si mai coerent..restul e spoiala.

  32. iudaiscariotu si daca nu ti place de ce i-ai citit art. trebuia sa mergi pe alt blog, in fine domnu stan e mai mult cu muzica cu alea chiar nu tre sa cantam cand avem o pb grava in tara oricat de ironici am fi, dar asta e treaba lui e prea britanic sir stan

  33. angajatoru’ ,oricare ar fi el,nu-ti cere altceva,decat sa fii productiv. daca pe parcurs reusesti sa-l injuri “pe cine trebuie”,e treaba ta. in momentu’ cand ramai de caruta,te-a dat afara. simplu. cine s-a lovit de munca adevarata,stie asta. k sa-l ridic & io in slavi pe d-l Ciutacu,pot spune c-am observat ca munceste pana la epuizare. munca e grea. eu de-aia m-am & lasat de ea. munca intr-o tara,in care d-na pivniceru-i o profesionista,nu poate fi decat pt. fraieri. sper sa nu jignesc pe nimeni.

  34. Da!Am vazut si aseara emisiunea Sinteza Zilei,am vazut si Vorbe Grele,l-am vazut si pe M.Badea!
    Ce poti sa spui cand,realitatea e ignorata si tratata cu sictir de cei platiti sa ia atitudine ,nu mai zic de masuri!
    Dl. Mugur Ciuvica,a fost scos din calmul sau afisat de fiecare data,dl.Tuca nu s-a mai putut abtine si a intrat in direct,dvs. le-ati amintit ca nu numai cele doua doamne ar trebui sa fie prezente la talk-show,ar mai fi trebuit sa fie prezenta si baschetbalista,si dl. panificatie,care face interceptari ambientale -poate scoate un cd, gen Budha Bar.
    Ministrul injustitiei ce sa mai vorbim,aveai senzatia ca toate cele intamplate in ultimele zile au avut loc in alta tara,el nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i pute!
    Se vorbeste de justitia facuta la tv si in media,pai hai sa nu se mai faca asa,institutiile platite de noi sa raspunda tuturor intrebarilor si situatiilor care apar, iar masurile luate sa fie vizibile si concrete!
    Neinterpretabile!Fara dubii!
    Din partea IML n-a scos nimeni un sunet pana acu’,ce sa intelegi,ca ala chiar a avut glaucom,bun,dar daca nu s-a intamplat nenorocirea sa-si piarda vederea infractoru’,inseamna ori ca diagnosticul a fost pus de un felcer ori ca respectivu s-a dus la Maglavit si a beneficiat si de o minune punctuala,nu numai de intreruperea pedepsei pe caz de boala!
    Cam asta e! O zi buna!

  35. 1. Pe d-na PIVNICERU n-aş ţine-o nici să spele coteţul porcului.
    2. Iudaiscariotu exprimă idei ce nu-i aparţin, fiindcă, întâmplător, îl cunosc şi nu cred că ar putea ajunge atât de jos. Păcat că un om atât de inteligent ajunge exponentul unor indivizi de care ne-am săturat. Păcat.
    3. HAPAX, tu chiar crezi că Dumnezeu mai are vreo treabă cu România? Să fim serioşi. el ne-a dat de toate, iar noi nu mai avem nimic.
    4. Vali, dacă aş şti un loc pe Terra unde să mă refugiez, te-aş lua şi pe tine, dar nebunia a cuprins întreaga omenire. Soluţiile, în asemenea cazuri, sunt ciclice din punct de vedere istoric. Alte regimuri totalitare (în locul fascismului şi comunismului, dar botezate altfel) vor curăţa pământul de mizeria umană ajunsă la paroxism.

  36. Eu sunt un fan al doamnei Grecu da trebuie sa va zic ca a cam luat-o razna in ultima perioada.
    Nu stiu cum sa va explic .
    Mai nou vad ca la antena 3 ca si la RTV de altfel se vrea sa se afle adevaratii vinovati de orice . In direct. Lasati structurili sa lucreze o luna doua , ii adunati si ii intrebati de rezultat. Acum de o saptamana nu vad altceva decat mecla lu moldoveanu la televizor si repetat aceleasi chestii de o suta de ori.
    Parca a deveniti televiziunea inchizitie . Chiar asa se face televiziunea azi ?
    Inventati niste dispozitive atasate de microfon care daca nu zice ala care e intrebat ce va convine voua , il curentati sau ii trageti o palma de corectie.
    Poc , mai zi odata …poc , ia mai incearca , poc…..

  37. In articolul din Romania Libera …la care se face trimitere mai sus (dosia)…exista un comentariu al unei dudui…carmen cred…Doamne cat de sublim scrie fata…:)),domnu’ Ciutacu va rog sa va luati colegii de emisiune si pe Gadea si pa Stan,pe Badea si mergeti frate la niste cursuri de reconciliere…nu mai fiti asa plini de invidie si de rautate…DOAMNE!!..ce tara avem.Cand citesc comentarii de genu’ aluia facut de duduia respectiva imi dau seama ca ne meritam oarecum soarta si tara…din pacate.

  38. De acord cu Catalin: suntem o adunatura, suntem niste capre cu coada pe sus, suntem fuduli novoie mare…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.