Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > În Rahova trăiesc oameni inteligenţi

În Rahova trăiesc oameni inteligenţi

Motto: “Pe vremea tineretii mele (inainte de razboiul de 30 de ani) tonomatul era un simbol al decadentei capitaliste. Dar avea muzica. Si cate monezi de 50 de bani am bagat in el…. Conotatie strict pozitiva” (Andrei Bacalu)

Locuiesc in Rahova si-mi fac piata pe Margeanului. Unde ma cunosc bine cu sefa aprozarului si cu jupanul macelar. Asta nu ma face nici mai bun, nici mai rau decat alti oameni care apar la tv, ci doar mai popular. Nici nu mor de dragul zonei, nici nu ma deranjeaza. E un cartier bucurestean ca oricare altul; cu oameni muncitori, cu oameni lenesi, cu oameni bogati, cu oameni saraci. Care m-au facut sa ma simt mandru de ei. Fiindca la alegeri au demonstrat ca nu gandesc cu testiculele.

UPDATE: Sunt bucuros sa va anunt ca la “Vorbe grele” revin oamenii normali. Azi, spre exemplu, dansez vartos cu Blonda si ne masoara sociologic Marius Pieleanu.

“Iar Lavinia Şandru… gura bate… era să spun eu ce. În sfârşit şi mulţumesc, atât voiam să spun în emisiunea din seara asta, am promis public înainte, Lavinia a candidat la mine în colegiu. Şi am promis public că, dacă Lavinia Şandru iese deputat, eu mă mut din Rahova şi-mi schimb părerea bună despre cartierul acela. Mulţumesc oamenilor din Rahova că mă păstrează în mijlocul lor şi nu voi pleca din mijlocul Rahovei. Lavinia Şandru a luat un mare 1%, ceea ce denotă că acel colegiu care pleacă din Cotroceni şi se duce până în inima Rahovei este format din oameni inteligenţi”.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

30 thoughts on “În Rahova trăiesc oameni inteligenţi

  1. Ma autocitez cu placere : “Din cate cunosc zona aia ( si o cam cunosc) nu pune botu’ asa usor riveranul de Rahova la gargara a la Gusa-Sandru.
    Bafta Alinei Gorghiu 😉

    De Mos Califar pe 20 November 2008 la 4:44 pm

    C’est la vie…

  2. 1. Avocata e frumoasa si e cam greu.

    2. The famous blogger i-a numit asa pe ginditorii cu ..cu ce gindesc oamenii???? 🙂

    3. Si pe vremea mea daca te cunosteai bine cu sefa aprozarului erai fericit. Ce coincidenta.

    4. La emisiunea aia, de ce ai tu laptopul cel mai mic?

    Numai bine.

  3. @Pacala: 1. si de bun simt. 2. i-am dat eu link, i-ajunge unul. 3. deci Basescu = Ceausescu? 4. de la Maria Coman =))

  4. Victor, referitor la chestia aia de duminică seara, de ce crezi tu că Iliescu a greşit? Parcă îl considerai cel mai om politic dintre toţi miticii dâmboviţeni…

  5. Rezultatele finale spun că PD-L a câştigat alegerile, având cu 3 mandate în plus peste PSD-PC.
    Comentariile cred că sunt de prisos.

  6. Victore… nu in Rahova se dadea un meleon pentru un vot cu PSD ( acu sincer, nu stiu cum naiba verificau ei cum ca au votat cu PSD-ul, dar daca erau asa inteligenti vecinii tai… votau de-al dracu altceva si le luau milionu…)
    Nu te lua de mine pentru faza asta… ca recunosc ca am auzit ca si altii au procedat la fel ( PNL de ex. in Berceni, dar mai subtil – plateau doar 1-2 cu 100 euroi ca sa indrume lumea sa voteze cu ei)

  7. @dimitri: poate la voi, in Modrogan, ca BEC mai are o tura de redistribuire
    @geretus: in Ferentari, da’ ce mai conteaza? si-n Sectorul 3, din cate stiu eu

  8. Si eu am trecut prin Rahova de vreo doua ori ! O data am ajuns si-n Ferentari !!!!!! Woauuuuww

  9. Am contribuit si eu la cele 99% din voturile cu alte culori ale coeficientului de inteligenta decat cei care au votat Sandru!
    Ma intreb insa de 2 zile cum naiba gandesc si simt aia care au votat Udrea prin cartiere mai cu ifose?!

  10. de-abia acum lavinia a ajuns (cu acte…) pe centura politicii…
    victore, dupa stiinta ta, cam care e numele viitorului prim-ministru?

  11. La mine in colegiul 25 nu sunt oameni destepti.Au votat “blonda”.Ma mut in Rahova.
    Si apropo, de “uninominal” ! Toti l-ati vrut.Acum va plangeti. Nu aveti dreptul.

  12. Era şi cazul să apară Blonda! Prea a avut parte de linişte şi-n timpul ăsta, noi ne-am ‘nebunit cu nervii. 🙂

  13. Basescu e Ceausescu, cred, numai din cauza ca si-a pus succesurile in fruntea tineretului
    PD-L-ist. Dar in rest cine e mai Ceausescu decit Iliescu? 🙂 Sau Paunescu? Sau multi altii care stiu ei sa traga pirghiile politicii.

    Am facut click pe “nu gindesc cu testiculele” si ati aparut voi. eu care nu locuieesc in Rahova m-am gindit ca cine apare dupa click il si reprezinta. Adica ce norocosi sinteti, nu ginditi cu testiculele. Eu o fac si chiar se cearta intre ele care sa gindeasca mai bine. Dar iese fum de la atita gindit.

    E frumoasa bre, sa o pun la blogroll sau sa-i cer permisiunea intii?

    si Maria Coman arata bine, o pun si pe ea. 🙂

  14. Victore,
    1. Spune-i lui Mircea să nu se mai oftice când îl agasează Cristoiu. Mircea vorbeşte coerent o limbă română perfectă. Cristoiu, dincolo de orice altceva, n-a “editat” în ultimii trei ani de emisiune nicio frază normală. El face numai anacoluturi. Mă uit la el doar pentru opiniile lui de “comunist”.
    2. Antenele, din punctul meu de vedere, ar fi nule fără ŞTIREA ZILEI, SINTEZA ZILEI şi VORBE GRELE.
    3. Ai zis-o bine cu “rupătoarea de bilete de la teatru”.
    4. Crezi că Tăriceanu a luat câmpii?
    5. Spune-i lui PACALA de mai sus că este o insultă pentru N.C. să fie comparat cu T.B., iar N.C., de acolo de unde este, se va răzbuna.
    5. Crezi că ştii cine sunt, dacă mi-am zis altfel?
    Cu respect,
    Fermierul

  15. Dumneavoastra ati scapat de Lavinia Sandru,la noi,a iesit omul lui Geoana,care a mai fost prin guverne,mare branza nu a facut,nici nu cred ca va face de acum inainte.Nimic nou sub soare. Voi scrie cateva cuvinte in legatura cu negocierile dintre partide.In cazul PDL+PSD,e rau de tot pentru Basescu,care urmeaza sa candideze ca presedinte,pentru ca va pierde din voturile propriului partid,iar PSD ,la baza ,nu la varf ,cam are dorinta sa il vada pe Basescu la puscarie.In cazul PSD+PNL,daca PSD vrea la guvernare,sa ia in calcul si majoritatea pe care nu o are,si cerintele liberalilor.Iar PDL+PNL ar fi ok daca Basescu si-ar vedea de treaba lui de presedinte si nu de cea de jucator.De acum, Basescu va fi taxat pentru orice greseala,s-ar putea ca electoratul propriului partid,la orice mutare gresita a presedintelui,sa se reorienteze catre candidatul liberal,asa ca cei care spuneau ca liberalii ies din cursa pentru presedintie,gresesc.Viata grea incepe abia din acest moment pentru cel care isi mai doreste un alt mandat.Prezenta la vot a fost mica,dar la alegerile prezidentiale,lumea va fi motivata impotriva lui Basescu si va iesi la vot.

  16. eram sigur ca o sa ai castig de cauza deoarece Lavinia Sandru nu prea atrage lumea la votare, capital pentru alegatori ca alti candidati n-are, stimulent intelectual sau profesional incat sa o votezi nu ofera. datele problemei erau simple, la fel si concluzia : ce-mi ofera Lavinia Sandru ca sa o votez? iar daca putea sa ofere ceva, cand convigea atata lume? 🙂

  17. Victor, n-o mai ridicati in slavi pe doamna/domnisoara Mizil.( doar daca v-a picat cu tronc:)) A castigat doar pentru simplu fapt ca a candidat contra Oierului.( vezi Iliescu vs. Vadim in 2000). Poate e urata comparatia dar, si o gonflabila castiga contra lui Becali…
    Nu ma zic ca partidul+primarul au contat deasemenea pentru ca este de la sine inteles, dar ma rog, “este o victorie demna de glorificat in 10 romane”.
    Toata lumea ii felicita pe acesti politicieni pentru castigarea alegerilor de parca ar fi iesit mai curati mai uscati din procesul de votare. Au uitat ca sunt tot aceiasi care de 20 de ani ne conduc cum “stiu” ei mai “bine”. Intradevar, in unele cazuri chiar te intrebi: “Oare cum i-a mai prostit frate?!?!”, dar asta e tara in care traim si nu ma mai mira nimic.
    Bine macar ca le purtati voi de grija si mai mancati si o paine cinstita de pe urma lor.

    In rest….toata stima!

    PS: nu stiam ca stai in Rahova, acu’ sunt chiar invidios ca ai parte de o asemenea priveliste( ma refer la blocurile colorate, care, din cate am vazut le-a mai palit culoarea) 🙂

  18. foarte destepti oamenii din rahova. asa se vad ei, nu? e bine pentru ca o parere buna de sine iti face un psihic puternic. functioneaza garantat. de aceea si au ales cel mai titrat primar din bucuresti? sau atunci erau in perioada cind nu dadeau dovada de desteptaciune?

  19. Domnule Ciutacu,
    Locuiesc in Rahova, va respect si va urmaresc cu interes emisiunile.
    Sa aveti sarbatori fericite !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.