Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Ce-ar fi să nu mai auzim unii de ceilalţi?

Ce-ar fi să nu mai auzim unii de ceilalţi?

Pentru prima oară-n viaţă, am ajuns în stadiul în care, deşi am posibilitatea să mă văd în reluare (şi să mă autoanalizez, cum făceam de obicei, în calitate de prestator), schimb canalul. Pur şi simplu, nu mă mai suport pe sticlă. Cu toate astea, trag de mine şi merg înainte. Până-n decembrie sigur, că am un challenge personal, un contract şi o promisiune de respectat. După aia o să mă mai gândesc.

Nu mă alint (ştiu, iar o să plec la Vântu pe blogurile tuturor închipuiţilor din mica şi meschina noastră lume care se dau informaţi). Există faimoasa expresie enough is enough. Eu nu sunt deloc departe de momentul ăla. Am obosit, fraţii mei albi! De toţi politrucii semianalfabeţi şi plini de ei, de toţi impostorii care dau lecţii în loc să le ia, de toate curvele ajunse staruri tv şi/sau vedete politice, de toată ipocrizia asta în care ne scăldăm complici toţi. Dacă aş avea cu ce, mi-aş deschide locantă-n Bahamas, pe malul bălţii. Nici voi n-aţi mai auzi de mine, nici eu de voi…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

147 thoughts on “Ce-ar fi să nu mai auzim unii de ceilalţi?

  1. Ai primit cumva si ceva amenintari, sau mai multe in perioada asta decat de obicei de te face sa te mai gandesti daca vei continua?
    Orice decizie ai lua, RESPECT pentru tot ce ai facut pana acum!

  2. Daca nu va luati si fartatii din emisiune cu dv., sa va faceti sinteze unul altuia de dimineata pana seara pe alte meleaguri pana vi se apleaca, n-am facut nicio branza. Oricum, pa!

  3. Domnule Ciutacu, nu pot sa cred ca v-a apucat greata existentiala “on the job”. A fost unu care a spus:”fa ce iti place si nu va trebui sa lucrezi o singura zi”.In ce ce priveste Bahamas, am o istorioara pentru dvs: cica, a fost un “executive” din NewYork de la lantul Giant care s-a retras in Florida la pensie, cu vreo 20 de milioane.Dupa 6 luni de plaja s-a saturat de plictiseala si s-a dus la Vladivostok sa deschida primul Giant acolo.
    Personal, cred ca ati putea continua emisiunea dar, in loc de “panaramele” de politicieni romani v-ati concentra asupra unor personalitati din strainatate care, ar avea de spus o gramada de lucruri interesante pentru publicul romanesc.Bineinteles, daca pe “mogul” il tin curelele sa va trimita teleleu in lume dupa interviuri si,” of course” , daca engleza dumneavoastra va “tine”. Daca va intereseaza, va pot da sugestii care sa faca remarcabile emisiunile avind protagonisti personalitati din toata lumea.Exista, in orice moment, o gramada de subiecte de care publicul romanesc ar fi interesat si care, ar putea fi clarificate prin interviuri cu omul potrivit la locul potrivit. Ce parere aveti, v-ar dezlega “mogulul” de zgarda cu politica “interna” ???
    Cu stima, un taliban de afara

  4. Hai Victore ca n-avem timp acum de reflexii existentiale…Inainte si eu eram mult mai prezent pe forumuri pana am vazut ca asta a ajuns o profesie pt altii si nu se mai posteaza la calitate ci la cantitate si la care e mai atasat de curu prezidential…Azi la Dana Grecu colegul Radu Tudor a ridicat o intrebare foarte pertinenta,bun..nu stim daca fratili Mircea e traficant de arme asa cum zice cu hotarare SRS dar cum dracului se face ca are ditamai firma de descarcari-manipulari containere,inclusiv a celor cu regim special de securitate(mai pe romaneste are exclusivitate in port pe containerele cu armament si explozibil) port aflat in patrimoniul Ministerului Transporturilor acolo unde fraxu a fost ministru ulterior a patronat acest minister prin intermediari din pozitia de presedinte ?! Cand stim fiecare ce poate sa insemne concurenta in mediul p[rivat implicat in afacerile cu statul adica exact domeniul de afaceri in care fiecare mare om de afaceri roman sau strain viseaza sa ajunga macar si pentru o bucata scurta de timp.Asta asa ca sa nu ne plictisim pentru ca nu mai exista oameni in Romania in acest moment care sa nu fie polarizat politic intr-o parte sau alta si care sa aibe revelatii tarzii in urma carora sa zica ” Ng,nu-l mai votez pe Basescu” iar poimaine dupa o terapie cu Oralu si Pora sa zica : Ng,ba tot pe dansul il votez…Deja jocurile sint facute,mai pot aparea mutatii doar prin dezvaluiri soc foarte bine sustinute in care sa fie implicate pana in gat anume Servicii…ex. Dezvaluiri cu Ostaticii din Irak 😯

  5. hi hi hi fermecator, sunt convins ca vei iesi din starea asta. o sa mai faca nemernicii astia care ne conduc vreo magarie care o sa-ti trezeasca spiritul de luptator. sau ai intuit ca basescu se duce draq si o lasi mai moale pentru ca deja obiectuvul a fost atins?

  6. Da. Cred ca e normal (daca nu ai o doza mare de narcisism). Nu pentru ca nu ai fi bun da’ mereu consideri ca ai putea fi mai bun.
    Mie imi e “mila” de Pivniceru ca a fost amenintata. (nu pot sa nu ma gandesc la cei care scapa ca nu sant dovezi – sant rau). S-a trezit in Romania?
    Numai bine!

  7. Domnule Ciutacu,

    Fiecare dintre noi suntem niste atleti care alearga in propia cursa a vietii. Ea poate fi mai scurta sau mai lunga , finisul este dupa cum vrea Dumnezeu si depinde cateodata si de aportul nostru sa murim frumos sau trist.
    Eu cred ca sunteti intr-un punct mort, pe care oricare dintre noi, cu mintea intreaga si constiinta ca aceasta cursa isi are scopul sau nobil,l-am trait.Fiti intelept si faceti un efort sa treceti peste acest moment de slabiciune psihica.
    Nu de alta dar ma ingrozesc la gandul ca vom avea inca cinci ani de dictatura si vom fi la mana clanului mafiot Basescu & comp.
    Uitati-va la ei in aceste momente fie ca-i numim Basescu, Udrea , Ritzi, Videanu, Boc, Boureanu, EBA .
    Nici nu sunt pe deplin pe picioarele lor, altfel de ce au facut alianta politica? Apar in vazul lumii cu ostentatie, cu obraznicie, tupeu si promisiuni mincinoase, ca de legalitatea faptelor lor nici ca mai vorbesc.
    Nu sunt un sustinator al PSD, dar cred ca odata ce au intrat in aceasta alianta sa faca bine si sa ramana acolo pana dupa alegeri, ca altfel dracul ne-a luat.
    BASESCU este presedinte, prim ministru( el ne spune cand este si cand nu este criza financiara si economica, cand sa facem imprumuturi de la FMI si UE,conduce tara prin ordonante de urgenta ) ,este Parlamentul Romaniei, este primul petrecaret al tarii colindand toate carciumile si serbarile campenesti, dand buzna peste nuntasi, topaindu-se si tragandu-se in poza cu mirii.Mi-ar fi fost rusine sa ma afisez in restaurant ,sa dansez printre nuntasi si la urma sa le spun ca n-am bani la mine sa le dau darul.Cum sa numesc asta decat nesimtire?
    Daca a fost aranjat, am credinta ca da cat timp a fost filmat si dat la televizor ,este extrem de periculos.Prin anii ’90 tipam sa nu fim mintiti cu televizorul. Istoria se repeta iar incapatanarea si lenea de a nu lua in seama acest fapt ne va costa pe toti dintre noi libertatea de a trai.
    Imaginati-va tara aceasta dupa ce alegerile presidentiale vor fi castigate de acelasi Basescu. Ca presedinte al tuturor romanilor , isi va aduce la putere intregul sau clan mafiot .
    Sa nu uitam ca Basescu este un fel de “Croitorasul cel viteaz” care se lauda cu “sapte dintr-o lovitura” dar omite sa ne spuna ca alea au fost muste nicidecum fapte de isprava. Serios vorbind, sa lasam povestile si sa revenim in realitate.
    Imi doresc si va doresc sa redevenim patrioti asa cum am facut acum douazeci de ani. Noiembrie este o luna inaintea lui Decembrie.
    Sarbarori fericite tuturor romanilor adevarati!

  8. @dinu g dovezile nu trebuie sa le gaseasca pivniceru. ei trebuie sa i se puna pe masa un dosar beton ca sa condamne. problema e la cei ce fac dosarele nu la cei care la judeca. daca nu ai un pic de cultura juridica te servesc eu. gratis. dar abtine-te de la aprecieri in domenii in care nu te pricepi.

  9. Banc, Ciutacule,care circula prin Germania, sa te mai relaxezi un pic:
    Americanul: We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash.
    Romanu nostru: noi avem Traian Basescu, no wonder, no hope & no cash.

    Ciutacule, fii tare cu nervii ca suntem milioane care avem nevoie de tine.

  10. Hai ca asta e buna! Ma asteptam la orice post dar NU la asta! 🙁
    De astenie de toamna ai auzit???
    “Astenia este resimtita ca o slabire generala a organismului, respectiv o stare de oboseala cronica”.
    “Atat corpul cat si psihicul sunt solicitate. Persoanele meteo – dependente pot fi afectate in primul rand.”
    Fiind o persoana preponderent solara, am stari de “je m’en fous” in fiecare toamna, asa ca pot sa te inteleg dar mi-e greu sa te pricep 😉
    Dar iti fac o dedicatie muzicala:
    poate iti trece 😉

  11. Decembrie e luna in care expira mai multe contracte. Prelungeste-l pe al tau si lasa-l pe Basel sa fie cel cu discursul de adio 🙂

  12. Deci, pana la urma tot “politrucii semianalfabeţi şi plini de ei, toţi impostorii care dau lecţii în loc să le ia, toate curvele ajunse staruri tv şi/sau vedete politice, toată ipocrizia asta în care ne scăldăm complici toţi” inving.

  13. @Victor: As sugera sa cauti cauza situatiei din Romania, apoi solutiile. O sa descoperi niste lucruri interesante.

  14. lupta dura, epuizanta pentru ceea ce credeti va e in sange. oriunde va veti afla veti ramane egal cu sine. va urez sa aveti putere! mergeti inainte!

  15. buna victor vreau sa-ti spun ca urmaream emisiunile tale cu mare interes dar nu eram o mare admiratoare a ta deoarece aveam impresia ca esti un om foarte dur dar de cind am vazut emisiunea te pui cu blondele mi-am dat seama ca esti un om destept cu un zimbet dulce si blind Am ramas ca un gust amar din cauza blondelor care desi se credeau destepte sau comportat ca niste taranci

  16. Haloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!
    Mult te-ai gandit?
    La ce spui tu mai trebuiesc inca doua, sa se lase si Badea si sa castige Basescu alegerile, la ce “noroc” am in viata s-ar putea sa-mi iasa toate 3.
    Totusi…

  17. @Marius: voi cine? comitetul oamenilor portocalii ai muncii cu postatul pe Net? organizatia judeteana a PD-L? ma poti scoate din dilema asta?

  18. Off topic:
    Trebuie sa ne obisnuim, cu faptul ca nu putem fi autodidacti in tot ce vrem sa invatam; ca avem nevoie de un ‘sensei'(profesor), care sa ne dea comanda “hagi me” pentru inceperea activitatii, ca apoi sa facem o pauza la comanda “yame”(incetare). Cred ca, in acest fel invatam sa fim f. disciplinati in tot ce intreprindem, si numai de noi depinde daca mai vrem SA CONTINUAM. Sunteti de acord cu noi?

  19. Victor, voi copia dedesubt un text pe care l-am scris acum cateva luni, dupa ce v-am urmarit la emisiune Sinteza Zilei:

    Le impartasesc panica, oroarea in a accepta o realitate care contravine principiilor elementare ale unei mentalitati normale. Majoritatea celor care inteleg ce se petrece in tara asta sunt intr-adevar deziluzionati intr-un mod prea profund pentru a mai reactiona, poate in masura in care este si domnul Badea. Eu cred sincer ca trebuie sa ne revoltam, chiar daca initial la un nivel intim, aparent nesemnificativ. Mai mult, trebuie salutate orice eforturi de a populariza o astfel de mentalitate, iar cei care se afla in pozitia de a putea face acest lucru sunt foarte valorosi. Nu sunt niste caraghiosi pentru mine, si nu cred ca sunt singura care observa lucrul acesta. Atata timp cat in societatea civila mai exista imagini care sa reflecte o pozitie fireasca vis a vis de aberatia in care traim, merita incurajate, chiar si pe aceasta cale. Cei 10, 15, 20, 100 de insi de care vorbea domnul Teodorescu merita incurajati. Normalitatea, macar la nivel de concept, trebuie inoculata cumva poporului roman. Singurele variante ar fi sa devenim ignoranti, sau “sa abandonam vasul” luand cu noi povara de a ne fi nascut in Romania, deci cu un fel de handicap.

  20. Sal’tare,domnu nea Ciutacu !
    Io-s de opinie ca n-o sa parasesti matale frumoasa “The Gland Of Choice ” stramoseasca pentru nici o bahama insorita nici daca-i avea ditamai purcoiu’ de eurasi in geamantane …!
    Daca nu ne-ar place artzagul,confruntarea,doar suntem romani,nu-i asa ? Cu cine te-ai mai indintza matale p’acolo prin strainatatzuri,ai ? Ti s-ar culca spiritu’, coane, si nu esti matale d’ala …!
    Iar daca intradevar vrei sa iesi cu orice pret din joc iti spun atat: ” Merci,coane !”
    PS: Firesc,Dana de mai sus e blonda …!

  21. Desi nu sunt o persoana publica, aceasta greata/scarba sau ce o fi ma incearca si pe mine din ce in ce mai des. De fapt, nu mai trece. Mi-e sila de toti!

  22. Am mai vazut chestia asta de cateva ori si la Badea si cred ca totul are o limita si ca te saturi de toate si de tot, dar am o presimtire ca mai ai pana ajungi la limita aia…
    sper ca si Badea la fel

  23. Te inţeleg perfect Victor.Ajungi intr-un momemt in care tot mai mult eşti tentat să întorci spatele să nu mai auzi sa nu mai vezi nimic din ceea ce a fost.indiferent de ce vei hotărâ in viaţa voastră eu vă doresc numai bine

  24. Prietene, dacă nu faci emisiuni cu şi despre copii, după ce termini cu asta, nu eşti om de televiziune! 😉 😀

  25. Bateriile trebuie (re)incarcate, d-le Ciutacu, melancolia o lasam pe mai tarziu, si…multa adrenalina.
    Nu ne putem permite sa ne plingem de mila, ca altfel nu ne va fi bine defel.
    WATCH THIS

  26. Buna ideea cu maestrul Grigore Lese.
    Cind mai vine ? Ar comenta interesant,toate intimplarile din decembrie pina acum.

  27. Trebuie sa-ti spun ca mi s-a parut tare ciudat sa ma vad in seara asta la Dobrudja TV – Dobrich tradus in bulgareste. Ba chiar mi s-a parut ca am nasul mare, de bulgar. Totusi, zic eu, e bine sa ne vedem in reluare. Ne descoperim lungimea nasului, neh?

  28. pai exact pe oboseala asta mizeaza si ei, victor. bassse are pregatire militara. asta se vede in toate actiunile intreprise de cand mi-am pus geana pe el si-am inceput sa-l observ. tot partidul ala al lui, cu infime exceptii, se misca ca o armata. ai observat cat de des folosesc pd-eii sintagma “sunt un soldat disciplinat al partidului”?
    ca orice general bun, bassse practica pe scara larga miscari de invaluire, intoxicarea cu informatii si date false, armistitii si aliante pe care apoi le incalca fara vreun scrupul,dupa o repozitionare care-i este avantajoasa,santajul,pionii otraviti,pionii sacrificati, etc. etc.
    ei bine, la ora asta singurul mare inamic pe care-l mai are sunteti voi, cei din media. mai tii minte o afirmatie facuta, tot hahaind, cam prin perioada scandalului cu “gaozarul”,si anume: “voi m-ati facut presedinte, tot voi o sa ma doborati,hahahaha”?
    ei bine, aia poate a parut o gluma, dar adevarul este ca exact asta gandeste iar frica lui fata de voi este mai mult decat evidenta.
    obosirea adversarului este o metoda de lupta excelenta,asta insa nu inseamna ca tu esti ferit de acelasi efect. orice lupta reclama un consum de energie. eu de exemplu am observat si la el semnele astea, oricat s-ar crede de supraom. daca voi obositi si plecati de langa obuzier,asta e! bassse, figurativ vorbind, o sa traga de coada un puiut de somn linistit iar cand s-o scula, o sa ne tranteasca cea mai neagra glumita din repertoriu: “voi nu m-ati vrut, dar eu da, hahahahahahah!!!”
    ptiu’ drce!

  29. ESTI UN TIP INTELIGENT SI CU O PERSONALITATE PUTERNICA MA UIT MEREU LA EMISIUNEA TA AM VAZUT SI EMISIUNEA TE PUI CU BLONDELE SI AM FOST EXTREM DE SUPARAT CA NU AI CASTIGAT CONCURSUL ITI DORESC NUMAI BINE

  30. Victore, crezi ca numai in televiziuni si politica sunt specimenele de care vorbesti? Oriunde te-ai angaja in Romania, vei gasi astfel de oameni.
    Tu nu ai voie sa obosesti, ai un rol, de a-i demasca pe cei de care vorbeai mai sus, de a fi un model pentru cei ce ce te urmaresc si de a arata celorlalti adevaratele valori.
    Si ar mai fi multe de spus….tu, prin faptul ca ai o emisiune politica, ai o mare responsabilitate…..eu nu vad job-ul tau ca pe un simplu job….would you pleas ethink about it ‘deeper’?
    mercic ca citesti ce scriu….asta e doar parerea mea….
    seara frumoasa alaturi de familie!

  31. Foarte buna intrebarea lui Ciutacu adresata lui Marius!
    Intrebari similare am mai pus si eu prin alte parti. Astia-s culmea!

  32. John Swinton, fostul Director de Personal al THE NEW YORK TIMES, numit de colegii săi drept ”Decanul Profesiei sale”, a fost rugat în 1953 să țină un toast înainte de Clubul de Presă NEW YORK. A ridicat paharul și a spus următoarele:
    ”Nu există, în acest moment al istoriei mondiale, în America, ceva care să se numească presă independentă. O știți și voi, o știu și eu. Nu este vreunul dintre voi care să îndrăznească să scrie opinia sa onestă, și daca ați scris-o, știți dinainte că nu va apărea niciodată publicata. Sunt plătit săptămânal să-mi păstrez propriile opinii pentru mine și să nu le public în ziarul pentru care muncesc. Mulți dintre voi sunteți plătiți asemenea pentru aceleași lucruri, și care dintre voi ar publica prostește propriile opinii în ziar, ar fi în stradă cautându-și un al job. Dacă aș permite ca opiniile mele oneste să apară publicate în ziarul meu, profesia mea ar fi istorie în mai puțin de 24 de ore. Profesia de jurnalist este de a distruge adevărul; de a minți fățiș; de a perverti; de a calomnia; de a se gudura la picioarele bogăției; și de a-și vinde propria țară și propria rasă pentru pâinea cea de toate zilele. O știți și voi, o știu și eu! Cât de stupid este să ți un toast pentru o presă independentă? Suntem instrumentele și vasalii oamenilor bogați din spatele scenelor. Suntem păpușile săritoare, ei trag sforile și noi dansăm. Talentele, posibilitățile și viețile noastre sunt toate proprietățile altor oameni. Suntem prostituați intelectuali.”

  33. @ Florentina Popa Emotionant discursul postat de tine chiar si tastatura de la laptop a inceput sa planga. Ma enerveaza ca insinuezi ca “Mogulul” i-ar dicta stimabilului Ciutacu in fiecare seara programul pe a doua zi cu desfasuratorul detaliat, ca ar fi varful de lance al unui grup de interese s.a.m.d. Bate un vant portocaliu dinspre tine si aerul devine irespirabil. Cred sincer ca lui Victor Ciutacu nu i se sopteste in casca ce sa spuna la tv si ca tot ce vedem si auzim deopotriva sunt parerile si convingerile personale.

    Respect and honour..

  34. D-le Ciutacu, ca sa ma fac inteleasa, imi cer permisiunea sa modific un pic titlul, ca prea negativist vedeti momentan relatiile intre oameni. Si spun ca ar fi jale, sa nu mai auzim unii, NU DE CEILALTI, ci de altii. Ba, dimpotriva, sa auzim cat mai mult unii de altii, ca fara comunicare pierim, intram in non-existenta. Asa ceva nu se poate admite!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.