Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Ce-ar fi să nu mai auzim unii de ceilalţi?

Ce-ar fi să nu mai auzim unii de ceilalţi?

Pentru prima oară-n viaţă, am ajuns în stadiul în care, deşi am posibilitatea să mă văd în reluare (şi să mă autoanalizez, cum făceam de obicei, în calitate de prestator), schimb canalul. Pur şi simplu, nu mă mai suport pe sticlă. Cu toate astea, trag de mine şi merg înainte. Până-n decembrie sigur, că am un challenge personal, un contract şi o promisiune de respectat. După aia o să mă mai gândesc.

Nu mă alint (ştiu, iar o să plec la Vântu pe blogurile tuturor închipuiţilor din mica şi meschina noastră lume care se dau informaţi). Există faimoasa expresie enough is enough. Eu nu sunt deloc departe de momentul ăla. Am obosit, fraţii mei albi! De toţi politrucii semianalfabeţi şi plini de ei, de toţi impostorii care dau lecţii în loc să le ia, de toate curvele ajunse staruri tv şi/sau vedete politice, de toată ipocrizia asta în care ne scăldăm complici toţi. Dacă aş avea cu ce, mi-aş deschide locantă-n Bahamas, pe malul bălţii. Nici voi n-aţi mai auzi de mine, nici eu de voi…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

147 thoughts on “Ce-ar fi să nu mai auzim unii de ceilalţi?

  1. Apropo de deductie si de ghicit prin eliminare:

    Dimineata, in drum spre serviciu un evreu vede in statia de tramvai un domn bine facut si foarte bine imbracat. Prezenta lui il intriga. Un domn astfel imbracat nu se duce la serviciu la aceasta ora din dimineata; daca nu se duce, inseamna ca vine; de unde poate veni in zori de zi un domn astfel imbracat decat de la o dama; un domn bine vine de la o dama bine; la noi in cartier sunt trei dame bine: Natasa, care-i insa plecata la Leningrad , Rashela, dar de la ea vin chiar eu, si sotia mea Sofia mea are trei amanti: directorul ei (firesc), directorul meu (normal), si pe un oarecare domn Abramovici.

    – Buna dimineata, domnule Abramovici!

    – Buna dimineata. Dar de unde ma cunoasteti?

    – Simpla deductie…

  2. Acelasi sindrom ca Badea,se pare…
    Daca n-ati fi voi insa,noua ne-ar pare rau..
    Doar ca noi nu meritam ca voi sa va imbolnaviti cu nervi…

  3. Guvernul tot vorbeste de solidaritate fata de cei aflati in nevoie,adica intre noi si nu ei cu noi.Unii dintre noi,tot din solidaritate suntem dati afara din serviciu,altora ni se reduce programul de lucru,altora ni se reduc salariile si tuturor ni se vor mari impozitele,accizele,taxele si stiu eu ce mai gasesc,umbla vorba prin targ ca de prin 2010 guvernul vrea prin lege sa reduca salariile si pensiile cu 27%,probabil tot din solidaritate cu criza.Nu se aude nimic de impozitarea progresiva a celor cu mai mult de o casa sau o masina,nu se aude nimic de masuri luate impotriva camatariei,nu se face nimic impotriva muncii la negru sau impotriva smecheriei de a avea un salariu in acte si realitatea salariului sa fie alta.Nu auzim nimic de reducerea costurilor la lucrarile de infrastructura,cu toate ca pretul cimentului,fierului si a celorlalte materiale de constructie sa redus semnificativ,inclusiv costurile cu forta de munca sunt mai mici fata de anul trecut.In concluzie efectele crizei se aplica celor multi cu exceptia clientelei politice.

  4. Fara sa te jignesc, ce spui tu suna putin a “Mihaela Radulescu”…care nu-si putea privi in ochi poporul. Cand iti place sa faci ceva care pare “adevarata sinucidere” in Romania, iti asumi anumite responsabilitati. Tu ai ales sa fii “om de presa”, sa oferi celor neinitiati posibilitatea de a citi mesajele subliminale.

  5. Banii vin si pleaca si iar vin si tot asa… dar timpul nu prea ai cum sa il dai inapoi.
    Locanta in Bahamas suna bine, m-as baga si eu mai ales ca am experienta la degustat. Cumparam berea cu 1 dolar si o vindem cu 50 centi ca sa facem vanzare!

  6. de ce sa-ti fie sila? esti inteligent, continua! stii de ce am ajuns asa? in draga noastra Romanica? cei inteligenti si cu bun simt au stat retrasi si cei cu tupeu si golani au iesit in fata crezand ca li se cuvine totul! e timpul sa le aratam locurile din coada societatii, acolo de unde au venit.

  7. @Edera: nu mi-e sila de Romania si nu ma mut la Monte Carlo din Rahova. cat despre comparatia fortata cu fosta doamna Tiganu, mie-mi lipsesc milioanele de euro si cateva casnicii la palmares, iar ei ceva scoala si mult bun-simt.

  8. De ipocrizie si impostura chiar nu ai unde fugi. Nici macar in Bahamas. Asa ca… Shake it off and carry on!

  9. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Eu va cred si va inteleg perfect.Trebuie sa faceti ceea ce simtiti ca este mai bine pentru Dvs.,dar mi-ar pare tare rau sa renuntati…

    Cu acelasi respect,
    ioanaP

  10. Sssstttt! Sa nu va auda cineva ca va treziti cu un bilet cadou catre Bahamas, inainte de alegeri!
    Eu sper sa va vad pe ecran intr-un nou format, poate interactiv, cu subiecte si invitati adevarati: profesori universitari de drept, economie, premiati international, cercetatori din diverse domenii cu solutii concrete,economie, mediu, inventii romanesti si romani de valoare din strainatate.Cred ca e timpul sa nu ne(va) mai chinuie nonvalorile.

  11. D-le Ciutacu,
    Sa nu va suparati, dar dupa parerea mea lipseste explicitatea expresiei pentru ca ‘impostorii, politrucii semi-analfabeti’ au devenit clisee de mult. Poate Versurile Ratt ar fi mai potrivite:
    “No, more wastin’ my time
    b.cbgoofidmiccnp
    ‘Cause enough is enough
    Don’t think you can buy time
    ‘Cause enough is enough”.

    Speram sa va razganditi, si sa continuati sa apareti si pe sticla ca si in ziare si la Vorbe Grele blog.

  12. Te rog nu!!! Mai ai rabdare putin!!! Si nervi tari!!! Ajuta o muzica buna si plimbari in natura!!! Sau o mancarica buna, sau o carte buna, sau sa stai in compania unui prichindel care rade. Mizerabilii cu care te intalnesti e drept ca iti fura din energie, insa cu cat te lasi mai mult mancat de ei, cu atat se hranesc si se ingrasa puslamalele. Deci…rabdare Mon Cher…
    Dupa…daca nu se schimba nimic, pleaca unde vrei tu, inca mai poti…

    Comparatia cu d-na radulescu, fosta tiganu, fosta swarztblablabla e cel putin amuzanta.
    E bine sa stii ca poporul roman are sistem de valori in baza caruia face comparatii…Iata pentru cine ai ales sa iti mananci ficatii!!!

  13. Io sper ca glumiti!!!Doar n-o sa ne lasati taman acuma!Sedusi si abandonati – nu-i corect!

  14. 100% de acord cu tine! Majoritatea simtim aceeasi scarba. Nu merita efortu’
    Toate cele bune

  15. Cum doresti tu ,Victor…Iti recomand o plimbare pe malurile Senei,duminica dupa-masa,cand incepe sa apuna soarele.Mie mi-a priit…

  16. Sa ia un vas.
    Se adauga un praf de oboseala, job la ziar, Vorbe grele, Sinteza Zilei, putin stres, nervi tocati, trafic, birocratie si mediul poluat.
    Se pune oala in cuptorul politic si se expune mediului acesta.
    Poate ar trebui sa mai renuntati la unele condimente D-le Ciutacu.

  17. Wake up Man ! It’s OUR LAND of NO CHOICE !

    Din pacate umorul nu ne salveaza de la realitate. Prea des ni se intampla sa avem impresia ca luam decizii, cand de fapt, le iau altii pentru noi, lasandu-ne doar iluzia ca ne apartin.
    Cum se explica rebusul asta ? Pai simplu. Se pun pe liste niste idioti, lumea alege si in final o sa fim acuzati ca noi l-am ales pe raufacator. Mutre acre de CAP-isti care put a tzuica si transpiratie fermentata. Parca-s poze de la politie. Le-am aratat unui englez. A crezut ca-s fete de infractori. Nu m-am mirat. Nu ma mir nici azi. N-o sa ma mir nici maine. Oricum o sa ni se intample din nou. Poti rade doar daca-ti place umorul adsurd. Nasolia-i ca n-avem de ales si o sa-i alegem tot pe ei. Care ? Cum care ? Astia. Borfasii.
    Cu oricine votam tot aia ne iese:
    DRUM DE SEARA CU TRISTETE IN SUFLET.

  18. Ce ar fi daca ati continua lupta intrand in arena? Ati tot plivit buruieni, poate e cazul sa incepeti acum sa plantati samanta de soi.
    Altfel, cui i-ar folosi efortul D-vs.?

  19. pt relaxare ai putea face emisiunile cu urmatori florin piersic, furdui iancu, etc pe linia asta cu oameni de calitate cu care emisiunile tale ar fi mult maidestinse + ca ai avea posibilitatea unui dialog mai elaborat si mai atractiv ca audienta scotand in fata adevarati romani si ignorand toti analfabeti politicieni.Asta ne-am dori noi “manelisti” carora ne face placere sa te urmarim.
    Mie mi se pare o idee buna dvs?

  20. Se spune ca atunci cand ajungem sa gandim in felul acesta…ne dam seama ca totul a devenit prea simplu..ca totul este la fel…si aici se naste dorinta de a creea..totul incepe cu o pauza binemeritata…hai ca mai vb

  21. @valentinio: nu suna rau, dar eu am contract pentru o emisiune politica…
    @Carmen: n-am ce cauta-n lumea lor. sa se manance intre ei intre ei

  22. ma gandesc ca mogulul nu si-ar permite sa piarda tonomatu si cred ca ar accepta aceasta schimbare din decembrie, + ca o emisiune in care apare un politician din romania asta numai emisiune politica nu se poate numi, o emisiune politica de f buna calitate se poate face cu oameni inteligenti->in politica oamenii inteligenti sunt un specimen pe cale de disparitie care insa nu este protejat precum fericitul urs panda.

  23. Cred că oricine (desigur, afară de cei care fac parte din categoriile pomenite de tine) poate să înțeleagă starea pe care o ai.
    Challenge-ul tău, contractul și promisiunea coincid cu speranțele pe care foarte mulți oameni întregi la minte și la suflet și le-au pus în tine. Și în cei ca tine.

  24. Haida bre!! Nu pune la suflet!! Este aşa de când lumea. Pleacă ai noştri vin ai noştri noi rămânem tot ca prostii. Barem sa ii muşcam cel puţin de călcai, daca de gat nu ajungem, da o sa vina si vremea aia. Pana atunci este drept, matale te baţi in prima linie si este greu. Vezi postarea mea de la Sutu pentru matale
    “capul in piept si mergi”. In colo o sa ai destui care sa fie lângă tine. Si merita barem pentru Vladutu si Manana. Ce mai, mă dau in fapt, sunt un şantajist.

  25. Victore, daca tie ti s-a luat atunci noi ce sa mai zicem…tu macar poti sa le spui in fata ca sunt jogidii…mai ai o supapa…noi scuipam si injuram la luna ca nu ne baga nimeni in seama!

  26. Ai dreptate,Victore.Dupa ce ai stat 4 ani doar cu Basescu-n gura,greu sa gasesti alte subiecte…Poate cu blondele,cine stie!?

  27. Bună ziua, Ciutacule!
    Făceam scurta plimbare prin blogroll de bine-am venit acasă de la servici.
    La Roxana arde o lumânare pentru un muncitor care a murit în timpul programului. Am citit, am ieşit.
    La tine, eşti tu, care zici ce zici. Parcă nu-i chiar ca la Roxana de trist, că ăla nu se mai întoarce de unde-a plecat.
    Mie, una, îmi placi foarte mult şi concomitent nu te pot suferi. Nu ştiu nici de ce îmi placi şi nici de ce nu te pot suferi. Cert e că tandemul ăsta de senzaţii mi te face monoton necesar. Adică dacă nu te văd o zi în vitrină (că n-apuc), nu bag de seamă, dar a doua zi mă întreb da’ Ciutacu? Ciutacu ce-i fi făcând?
    Dacă pleci, toţi cei care au decis la un moment dat să plece dintr-un loc ţinând cont doar de ei, te vor înţelege. Cei care au vrut să plece şi n-au plecat fiindcă s-au gândit la ceilalţi care aveau nevoie de ei, nu te vor înţelege.
    Eu o să te înţeleg, măcar că mă număr printre cei din ultima categorie, fiindcă în viaţă e bine să faci exact ce simţi, fără să ţii cont de nimic.
    Probabil că emisiunea “Vorbe grele” va fi înlocuită cu emisiunea “Vezi-dragă-Doamne”, moderator Cristoiu şi lucrurile vor merge mai departe, în cădere liberă aşa cum au pornit în ’90.
    Dacă pleci, succes!
    Dacă rămâi, mulţumesc!
    Toate cele bune.

  28. @marius: grija ta fata de Basescu e induiosatoare. oricum face rating mai mic decat blondele. tinde sa devina din ce in ce mai neinteresant

  29. Victore,evrika!,poate ne maturizam si noi.Daca Basescu devine din ce in ce mai neinteresant,o fi de bine,zic eu.Nu trebuie sa fie interesant,trebuie sa-si faca treaba.Cat despre rating,ca om de TV ce te afli,recunoaste:rating-ul mare cu manelisti se face.

  30. Sper sa va descretiti fruntea si sa pricepeti ca, daca plecati in bahamas, nu faceti decat sa grabiti aparitia a ceea ce urmeaza:

    PROGRAM TV 2015

    -Ora 6.00 Intonarea imnului national “Pusca si cureaua lata”.
    -Ora 6.10 Jurnal de stiri (in cadrul jurnalului, vom transmite in direct traditionala intoarcere zilnica din Bamboo la Palatul Cotroceni a presedintelui Elena Basescu)
    -Ora 7.00 Matinal Dimineata devreme cu Marian Valorosu si Magda Ciumac.
    > Rubrici: Fitness cu Nikita, Tratarea ranilor de cutit si a muscaturilor de leu cu Fratii Camataru, Horoscop cu Vrajitoarea Maria Campina si Sa mancam sanatos cu Oana Roman
    -Ora 9.00 Din dragoste(reluare). Prezinta Petre Roman.
    -Ora 10.00 Emisiune speciala (program pentru minoritatea romanilor)
    -Ora 10.05 Transmisiune directa de la Ateneu concert extraordinar The three turbo tenors pe sistem Sorinel Copilul de Aur, Babi Minune si Florin Salam sub bagheta excelentei sale Dan Bursuc
    -Ora 11.30 Talk-show politic. Prezinta : Mihai Tatulici.
    > Tema zilei: Scandal la Ministerul Culturii! Ministra Daniela Gorfi acuzata de consilierul prezidential Monica Iacob Ridzi ca si-a operat sanii pe bani publici.
    -Ora 12.30 Jurnalul de stiri al amiezii. In direct : Conferinta de presa la Palatul Victoria al primului-ministru Elena Udrea.
    -Ora 13.00 Serial Tanar si nelinistit (episodul 127857) In acest episod, Victor Newman pune in pahar 50 g de gin tonic. In episodul de maine ridica paharul. Nu ratati luni! Atunci va bea ginul!
    -Ora 14.00 Universitatea Spiru Haret prezinta : Cursuri in direct. Oferta promotionala! Urmareste 7 zile cursul de medicina si primesti o licenta in Arhitectura si un doctorat in stiinte sociale!
    -Ora 15.00 Mondenii (singura emisiune de divertisment in care, pentru a evita efectele nedorite, vedetele si politicienii se imita singuri)
    -Ora 16.30 Acces direct. Cu Madalin Ionescu. Subiectele zilei : Un pensionar i-a bagat sotiei goblenurile in anus. Imagini spectaculoase de la radiografie! Tolea Ciumac l-a batut pe Horia Roman Patapievici pentru ca acesta din urma nu l-a salutat cu indeajuns de multa condescendenta. Monstrul din lacul IOR! Un somn gigantic a inghitit clentii unei terase! Printre clienti: Costin Marculescu! Scapat din stomacul somnului, Costin vine sa-si lanseze noul album de muzica lautareasca..
    -Ora 19.00 Principalul jurnal de stiri al zilei. Subiecte : Vizita oficiala a presedintelui Elena Basescu in tara vecina si prietena Constanta . Presedintele roman si Regele Radu Mazare discuta eliminarea vizelor pentru cetatenii romani care vor sa viziteze statul Constanta . Avertizare de canicula. Temperaturi de peste 55 de grade. Cetatenii sensibili la foc sunt rugati sa stea in casa.
    -Ora 20.00 Film artistic indian : TARGOVETUL MUSTACIOS. Este povestea romantata a unei tinere care pleaca din oraselul natal pentru a-si urma visul de a deveni soferita de TIR. La cursul de legislatie, intalneste un tanar orb care dorea sa devina sofer de taxi. Fata, pe numele ei Khalya, il considera urat dar se indragosteste de inteligenta sa si amandoi fac doi gemeni. Dar tatal Khalyei nu e de acord cu aceasta casatorie si vine sa se razbune. De-aici filmul devine cu adevarat interesant. Batranul afla ca ginerele sau ii este de fapt fiu. Asadar gemenii sunt rodul unui incest. De rusine, gemenii intra pe unde au iesit deci Khalya devine iar gravida. Toti trei pleaca in cautarea unui tata de conjuctura si il gasesc in persoana unui traficant de ceai de musetel, pe numele
    sau Jaban Ran. Gemenii se nasc din nou dar tatal de conjunctura ii ucide si pleaca in America impreuna cu o plapumareasa de care era indragostit inca de pe vremea marii foamete, atunci cand a ucis, a taiat si a manacat un TARGOVET MUSTACIOS. The end.
    -Ora 22.30 Trasniti in NATO. Episodul 23500. Cel mai longeviv sitcom din istoria Universului!
    -Ora 23.00 In gura ma-tii. Revista presei.
    -Ora 24.00 Late night show. Laura Andresan si invitatii sai. Asistenta permanenta: Mircea Stoian. Subiectul zilei: Centenar!!! Mama Zina Dumitrescu la 100 de ani si 100 de tentative de sinucidere!
    -Ora 1.00 Dan Diaconescu Direct. Serialul Elodia.
    -Ora 3.00 Noaptea petrecaretilor. Program liber de manele.

    Ei?! Don ciutacu, amaraciunea si sila se trateaza cu satira si inteligenta! Va salut,

  31. Salut prietene,
    eu te inteleg perfect, dar in acelasi timp, eu personal as avea de pierdut si ca sa nu fiu ipocrit, multi altii de asemenea :(. Ma gandesc ca va este atat de greu, deoarece voi a-ti raspandit acest nou mod de gandire printre romani. Voi sunteti eroii din timpul schimbarii.. Eu as vrea ca tu si Badea sa faceti emisiunea pe net.. pun pariu ca a-ti avea rating grupalau + ca as plati si io abonamentul cu mare placere :D.

    Tot respectu’ ..

  32. Daca pleci eu te urmez acolo unde te aud si te vad.Sunt multi care nu te plac dar te doresc,cum vine asta.

  33. Oameni buni,
    Dupa 20 de ani de “democratie” – “ghilimizare” fortata – nu simtiti nevoia unei revolutii (fara ghilimele)adevarate, a noastra, a celor “nedestepti”. Stiu, prea multe ghilimele…dar, cam asa stau lucrurile, valoarea a fost exilata intre ghilimele.

  34. Victore, daca se alege iar Basescu poate te ajuta el sa iei o decizie si-ti stabileste si domiciliul!?! Si nici nu s-ar sesiza nimeni din breasla ta. Ba chiar s-ar bucura. Cei acre s-ar putea seziza te vor insoti, oricum. Nu esti singur!
    E o gluma, fireste, m-am trezit cu fata la cearceaf sima bintui eumorul negru…

  35. eu insist . renunta domnule la limbajul de cartier “ala cu mananca si gura ta o painica” si nu te mai tutui cu toti. inteleg ca esti sau vrei sa fii amic cu majoritatea invitatilor dar unii nu merita sai tutuiesti tu. sa cobori nivelul.nu incerc sa te invat dar serios poate tocmai asta este cauza neplacerii tale. imi place mult mai mult de tine la sinteza cand esti arogant si superior,decat la tine in emisiune. ma enerveaza familiarismul tau si faptul ca trebuie sa dau mai tare volumul cateodata pentru ca nu inteleg ce spui, mormai domnule. sper sa nu imi porti pica pentru sinceritate si subliniez ca toate astea nu mi-au stirbit respectul pentru verticalitatea ta atat de rara printre semenii nostri

  36. Tinere … mai da-ne si noua o stire sau vreunb material mai interesant sa punem pe SOIM Press. De o saptamana a uitat lumea de tanti Nutzi, de o luna a uitat lumea de Becali, de un an de Tariceanu… Polarizare mai buna nici ca se poate negativ – neutru – pozitiv… Acum ca scazu la 28% marineru’ toata lumea stie… dar tanti Nutzi ce zice?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.