Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Salvarea temporară a clasei politice

Salvarea temporară a clasei politice

Marţi plecăm în concediu. Emisiunea continuă, fiindcă am avut grijă să înregistrez (şi chiar am prins nişte personaje!). Îmi pare rău că am decis să ne luăm o singură săptămână. Cred că am nevoie de o dezintoxicare de politică. Nu-i mai suport! Pelerinajul politic greţos de azi, baia de mulţime din biserică şi libidinoşenia mulţumirilor popeşti către guvern mi-au pus capac. Am dat sonorul la minim! Indiferent de culoarea lor politică, sunt toţi la fel: impostori, ipocriţi, demagogi. Dacă nu mă opream să-mi trag sufletul, zău că făceam ca megastru-n clip.

P.S. Ca să preîntâmpin întrebările binevoitoare, nu mă întâlnesc în concediu cu Vântu (am dubii că vine cu elicopterul pe plajă după mine) şi mă întorc de acolo tot la Jurnalul Naţional şi Antena 2. Asta dacă nu cumva găsesc scaunele ocupate…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

124 thoughts on “Salvarea temporară a clasei politice

  1. update: Doru Tulus reinvestit de d-nul presedinte, sef la DNA? De ce oare?…Ha ,ha sa vad cum face Cristoiu comentariul ! Acest domn Cristoiu despre care se va comenta mai tarziu, despre maretia si caderea unui reper in presa dupa revolutie…

  2. In privinta jocului la dublu pe care-l cere lumea – Parlament/DNA, Ridzi vrea sa loace in echipa cu DNA. Ancheta parlamentara in mod legal nu poate fi suspendata decat numai atunci cand Parchetul comunica Parlamentului inceperea urmaririi penale care nu-i totuna cu desfassurarea unor cercetari, a unor acte premergatoare (ca in prezent). Inceperea urmaririi va trebui insotita si de solicitarea adresata Parlamentului de aprobare/incuviintare a urmaririi penale a lui Ridzi. Astazi, Ridzi a incercat o lovitura in care am recunoscut stilul securist practicat mai deunazi de PSD. Va dati seama cum a obtinut ea adresa scrisa de la Parchetul General, intr-o zi! E, faceti adresa la Parchetul General, la DNA, si veti vedea cum primiti raspuns dupa 50-60 de zile, in pragul chemarii institutiei in judecata! O mizerie, sa nu v-asteptati ca DNA sa solutioneze in vreun fel acest dosar. O sa-i dea un NUP peste 1-2 ani, cand nici dracu’ n-o sa mai stie de scandalul Ridzi-MTS!

  3. Hai, mai, ca avem si salvari autohtone,normal, tot din fotbal !!!
    Intre timp, cum anticipam, Base in persoana aq intrat in biserica, unde preotul a multumit d-nului Blaga pentru programul …izolarea termica a locuintelor. Suuuper tare. Uite, azi, de ex, ati discutat de Gica Popescu, nu de Base si izolarea termica…

  4. Vacanta placuta si daca sefa de la Antene nu a plecat deja, poate ii transmiteti cu aceeasi impartialitate si bun simt dur urmatorul link. eu cred ca individul are mare dreptate. Multumesc.

  5. @alex.dumitrascu
    “Pana una alta despre Inchizitie nu ai citit decat in cartile de propaganda ateist comunista, si in cartile de istorie anexate acestei ideologii.”

    Tu folosesti gresit virgula AICI!
    10.1.2.4. Se pune virgulă între părţi de propoziţie coordonate, atunci când nu sunt legate prin şi copulativ ori prin sau.
    Inaintea unei conjunctii copulative nu se foloseste virgula.

    In exemplul “(1) Preşedintele României poate lua parte la şedinţele Guvernului în care se dezbat probleme de interes naţional privind politica externă, apărarea ţării, asigurarea ordinii publice şi, la cererea primului-ministru, în alte situaţii. ”” avem fraze cu idei intercalate iar virgula are rol de paranteza.

  6. Concediu placut iti doresc si eu.Poate nu ai face rau daca l-ai lua cu tine si pe Cristoiu sa-si mai revina nitel, ca prea a luat-o razna.

  7. Sory ca v-am subestimat ! A vrut el si acolo niste lacrimi, da nu i-a iesit. Mie efectiv mi-a facut impresia ca se scremea, se muncea sa planga. Daca ii veti urmari expresia fetei, veti vedea cat teatru facea.
    Si la Ritzi nu se sesizeaza nimeni din oficiu? Nu o scoala la 6 dimineata, cu televiziunea dupa ei si sa-i puna catuse? Ei, nu-i Becali, nu e fotbal !!!

  8. Sa fie clar : si eu injur “clasa politica” . Dar am o problema de logica : cum naiba i-am ales (sau i-au ales , nu conteaza) pe cei mai rai dintre noi toti acolo ? Daca astia suntem ? Daca “buba” e in noi? Daca oricare dintre noi , ajuns acolo , ar face la fel ?
    Cand v-ati luat ultima data un bilet de concediu “prin sindicat” , dand o spaga unde trebuie si luand astfel locul altcuiva?
    Cand ati dat “dreptul” cuiva care v-a trecut pe un loc in fata la o lista la ANL , de pilda ? Si ati luat locul altcuiva?
    Cand ati folosit telefonul si masina de serviciu in scop personal ultima data , fara sa declarati asta ?
    N-ati comis niciodata o mica infractiune declarand agentului de asigurari pagube mai mari decat cele produse in realitate in urma vreunui accident ?
    Ati urcat in cariera intotdeauna fara a apela la mici trucuri?
    Cand ati plasat ultima mica minciuna (omiterea adevarului e acelasi lucru) intr-un CV ? Cand v-ati lingusit ultima data seful (a-i spune ceea ce vrea sa auda , ascunzandu-i adevarul, e acelasi lucru !) ?
    Etc., etc.
    Oare “clasa politica” nu ne reprezinta ? Ei sunt acolo , rai, meschini, hoti, lasi , iar noi , dincoace , buni, generosi, cinstiti si curajosi? Voi vorbiti serios ???
    PS Evident , intrebarile nu-i sunt adresate lui Victor Ciutacu , ci tuturor (inclusiv mie) .

  9. ciutacule vezi ca nu merge situl Biblioteca pentru toti . Anunta si tu baietii de departamentul de it de la jurnalul .ms

  10. Bai Ciutacule, aveam o parere buna despre tine dar in seara asta mi-ai dovedit cat esti de ageamiu, macar in materie de fotbal! Ai preluat si tu cliseul ala stupid cu ” Craiova, echipa asuprita de cele doua mari bucurestene departamentale “, culmea, tu un dinamovist cu oarece varsta si experienta fotbalistica inainte de 89. Hai sa te luminez eu cum au stat lucrurile :
    Craiova n-a fost niciodata un pom singuratic impotriva taifunului pe vremea comunismului. Au fost ajutati la greu de mai mari ai vremii, olteni la origine, printre care Adrian Paunescu si Stefan Andrei- ultimul un individ care se pricepea un pic la fotbal si care a infaptuit nenumarate abuzuri ptr echipa sa de suflet. Nu stau sa le enumar acum, iti spun doar ca echipa dizidenda putea sa inregimenteze orice jucator pe perioada studiilor universitare. Toti analfabetii, precum Balaci, Cartu, Oblemenco au fost luati cu garantia ca vor avea o diploma de invatamant superior, lucru care de exemplu la Steaua nu a fost posibil decat in ultimii ani de comunism. Apoi, daca tot erau asa de obiditi, cum explici ca in sezonul 1979-80, oltenasii castigara titlul in fata Stelei in ultima etapa doar la un singur gol diferenta, sezon in care Steaua i-a batut de 3 ori ? Chiar crezi ca la asa diferenta nu se putea face o manevra cat de mica in favoarea asupritorilor ?
    Si uite, ca sa iti dau dreptate totusi doar intr-o anumita masura pot sa admit ca Stiinta a fost o victima, dar a celei mai scarboase, odioase si represive echipe din fotbalui romanesc pe care o sustii sau ai sustinut-o cu mandrie pe vremuri ( clumea !) Titlul din ’74 a fost intr-adevar jepcuit de echipa securitatii, iar la dezintegrarea trupei alb-albastre din ’82 a pus umarul si ministerul lui Postelnicu, lucru nereusit cu nou-formata Steaua din ’85 datorita aparitiei salvatoare a lui Valentin.

  11. pentru ca blogul lui Badea nu merge acum, vreau sa-i transmit ca nu iese fum fara foc, in ceea ce-l priveste.

  12. @victor: concediu placut! stiu ca esti discret, dar poate ne spui si noua, inainte de a pleca, ce e intre badea si maistru.

  13. macar spuneti-ne ce mai face domnul Stan,e bine sanatos/mai preda la facultate/cu ce se mai ocupa etc..cand vorbea doar la telefon la sinteza am crezut ca a patit ceva..cum a fost si cazul lui Paler cand nu se discutau absentele domniei sale
    ps:cristoiu a ajuns gretos,un jurnalist de calibrul sau foloseste cu dezinvoltura cuvinte ca ..am auzit de la cineva ca badea m-a injurat la televizor apoi il acuza de “tonomatism” fara a oferi nici macar o dovada in acest sens..mi se face scarba probabil e obisnuit sa fie platit pentru opiniile sale sau mai degraba platit sa scrie dupa dictare

  14. Stie cineva , cine a fost si cum il chema pe nasul de botez al domnului Basescu?

    Murfatlar e o comunitate mica, ar trebui sa se stie. Mai ales ca atunci cand s-a nascut, parintii dumnealui locuiau intr-un bloc de ofiteri.
    E imposibil ca vreunul din colegii de serviciu ai tatalui domniei sale, sa nu-l fi vazut iesind din scara blocului cu pruncul in brate, si indreptandu-se spre unica biserica(la vremea aceea) din localitate.
    De asemenea, si pe nasi ar fi trebuit sa-i cunoasca toti.
    Da’ nu-i nimic, daca s-a uitat, precis exista insemnarea cuvenita in registrul parohial.
    Chiar merita cercetate imprejurarile astea, cat mai exista documente.
    Domnia sa, va apartine in curand istoriei, si ar fi pacat sa ramanem in nestiinta si cu goluri in manuale.

  15. Inainte sa devina istorie, vad insa ca se opreste pe treptele bisericii si binecuvanteaza multimea. Asta nu facea nici imparatul Bizantului.

  16. @ ALEX

    In mod sigur sant si martori care au vazut-o pe maica-sa dandu-se cu fundul de butoiul cu varza murata ca sa scape de el.Rezultatul se vede..

  17. @ ADI

    M-ai facut sa-mi fie rushine ca sant om-roman..Toate compromisurile se razbuna ,mon ami..Iti multzumesc pentru momentul de sinceritate…

  18. Ce naşpa! Aproape tot trustul Voiculescu a plecat tai-tai şi ne-aţi lăsat cu Cristoiu-adept-MISA pe cap, să ne expice dânsul la televiziunea turcescoidă cum îi place lui – că aşa e el – să se pişe-mpotriva vântului!
    Mi-ar plăcea să vă fi luat toţi concediu odată cu noi, cititorii voştri… aşa riscăm devieri de comportament cristoiste!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.