Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Fraţii mei, vă mai cer o singură aroganţă

Fraţii mei, vă mai cer o singură aroganţă

Vă mai aduceţi aminte când v-am îndemnat să le facem portocaliilor o aroganţă? Mă gândeam că nu pot înjura ei cât puteţi posta voi pe bloguri. Şi aţi făcut viral din clipul electoral al Doctorului. Vă mai cer vouă, celor care daţi măcar doi bani pe mine, pe ceea ce scriu şi vorbesc eu, una singură. Şi-mi asum cu seninătate asta.

Cândva se spunea că împreună suntem puternici. La sfârşitul săptămânii trecute, un om a avut curajul să spună că preşedintele e “din ce în ce mai bătrân, din ce în ce mai obosit şi din ce în ce mai mincinos”. Nu ştiu dacă Crin Antonescu poate fi preşedintele care să ne scoale de pe boală, dar ştiu că Traian Băsescu sigur nu e. Au trecut cei 20 de ani proorociţi de Silviu Brucan. Haideţi să mai facem un viral. Nu-i vorba de un îndemn la vot, ci de unul la gândire. Pentru cei care pot s+o facă…

UPDATE: Varianta de youtube este aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

241 thoughts on “Fraţii mei, vă mai cer o singură aroganţă

  1. @marcus

    Eu am redat doar realitatea asa cum se prezinta ea nu cum ne-o imaginam noi. Nu cred ca gasesti in postarile mele vreo lauda la adresa lui Basescu.

  2. @Marge
    Aceste sondaje au fost facute inainte ca Antonescu sa-si anunte candidatura! Sondajele pot fi false! Sondajele il dadeau castigator detasat si pe Nastase! In ce priveste votantii lui Basescu, va amintesc ca acesta a castigat cu un foarte mic procent in fata lui Nastase, care a strans si el vreo 5 milioane de voturi. Mai ganditi-va, se apropie sfarsitul celei mai kitchoase dictaturi, cea basesciana!

  3. @marge: nu crezi ca este prea mult pentru un muritor sa sustina ca detine cheile de la usa Realitatii. Nu uita ce Realitatea este influentata de ochii privitorului si uneori este redata la nivel genial de penelul unui Picasso.

  4. @marge
    ne referim la diferite tipuri de hartuire
    poate nu a fost cel mai bun cuvant in acel context.
    Ideea de baza este ca nu poti scoate un candidat din palarie cu 5-6 luni inainte de alegeri in stilul Basescu 2004 si sa castige!
    Atunci multa lume s-a dus cu speranta la vot, au fost multi care au votat chiar cu inima pe Basescu(eu fiind unul dintre ei).Crin ANtonescu spuneam mai sus ca nu cred ca are aceasta putere de a aduna in jurul lui intr-un timp atat de scurt o forta atat de puternica( din ce vad pana in prezent Traian era vazut chiar ca un salvator, ca cineva care ne va scoate din mocirla…Crin nu are acum aceasta aura)
    Nu ma intelege gresit,nu il vad pe Crin ca pe unica speranta, pe cel ce ne va salva din mizerie. La fel cum nu il vad nici pe Basescu.

  5. @Marge
    Este dreptul dumneavoastra de a sustine pe cine doriti, dar eu cred ca este pacat sa va irositi energiile pentru un personaj atat de grotesc, de mincinos, de fals, de grosolan, de obsedat de putere, de incapabil de a face ceva bun pentru tara desi are toata puterea, cum este Basescu!

  6. @Marge: Crin la momentul asta nu e unica speranta dar este o alternativa. M-am saturat de tipul de presedinte reprezentat de Basescu. M-am saturat de oamenii care cred ca le stiu pe toate si se baga in competentele altor persoane. Basescu vrea sa fie presedinte, sa joace si rol de prim ministru, sa fie si Guvernatorul BNR, face afirmatii aiurea despre deficitul bugetar al anului trecut, bref se pricepe la toate dar de fapt nu se pricepe la nimic concret. O tara nu se conduce cum ai conduce o nava, fie ea si nava amiral a flotei romanesti.

  7. @ sceptici:
    NU STIU cat de bun presedinte ar fi Crin Antonescu.
    STIU ca ar reprezenta muuult mai bine tara in plan exterior, tinuta lui o bate de departe pe a marinarului. Si nivelul de cultura, reflectat in mod clar de “verbul” pe care-l poseda. Si fara imbecilul hahait al matrozului, ultima “reprezentatie” live avand loc ieri, in fata celor de la FMI. Absolut de toata jena!
    IN MOD EVIDENT, Basescu n-a facut NIMIC bun pentru tara asta. E in stare doar de urzit intrigi si de tinut dusmanii. Ce ati vrea sa fi facut Crin din pozitia pe care a/n-a avut-o pana acum ca om politic? Ii cereti lui Crin, dar lui Basescu ce-i cereti?
    STIU ca NICIODATA nu m-a reprezentat Basescu. N-ar avea cum.
    CU SIGURANTA CA ANTONESCU AR ONORA ORICE ROMAN CA PRESEDINTE. Se poate si fara hahait, baut din sticla in pietele bucurestene si in bodegile televizate.
    Pentru Dumnezeu, Basescu, nu mai hahai!!!

  8. e greu victore, e foarte greu. pnl-ul nu are organizatii locale, nu are oameni care sa faca campanie pe stradutele batatorite de durere de la tara.. stii bine despre ce vorbesc

  9. @V.Ciutacu

    Nu-l iubesc pe Basescu atat de mult cat il urâti dvs.

    Parerea mea este ca mass-media ar trebui sa-i prezinte pe contracandidatii lui Basescu in alta lumina. Una constructiva, care sa-i avantajeze. Nu doar in postura de injurator la adresa persoanei Basescu.

    Daca Antonescu are intr-adevar realizari sau idei noi in plan politic poate ca ar fi mai bine sa se axeze pe acestea, ca la injurat de marinar se pricepe orice tractorist, fara insa ca aceasta “calitate” sa-i asigure (nici pe departe) victoria la prezidentiale.

    @stefan

    Eu nu-l vad pe Antonescu nicidecum ca fiind “speranta” României. Antonescu reprezinta la ora actuala , pt unii, doar speranta de a-l da jos pe marinar.

    Daca ma deranjeaza ceva, este ca nu apare niciun candidat nou ci doar “se rotesc cadrele”. Mereu aceleasi. Daca nu-i Basescu e Boc, daca nu e Tariceanu e Antonescu, daca nu e Nastase e Geoana.
    Aceiasi de ani si ani de zile.
    Chiar numai pe astia-i avem?
    Pai astia-s in floarea varstei, majoritatea. Ce ne facem cu ei? Îi tot rotim inca 30 de ani pana cand ritmul biologic ne scapa de ei… sau pe ei de noi?

    @Alina

    Poate ca o oarecare inertie va face sa fiti mereu incordata si pe punctul de a ataca orice vi se pare ca ar fi pro-Basescu.

    Daca-mi cititi cu atentie si cu calm postarile o sa observati ca eu sesizez, atat cat imi permite bunul simt, tocmai greselile pe care le fac cei care vor sa-l elimine pe Basescu. Nicidecum nu iau apararea marinarului.

  10. @Marge
    Domnul Antonescu este un om foarte destept, cultivat,elevat, un om curat si neimplicat in afaceri si este si un tip modest, cu mult bun simt. Aceste calitati imi plac si imi doresc ca un astfel de om sa fie presedinte. Eu cred ca noi toti si aceasta tara meritam un presedinte cu adevarat bun, altul si altfel decat grotescul Basescu!

  11. @marge…pai asta e principala problema! il votez pe Crin doar ca sa il dau jos pe Base…aici am ajuns!Asta e starea in care se afla poporul(cei care mai merg la vot).
    Si peste 5 ani il votez pe Geoana(infect exemplu stiu dar altul nu imi trecea prin taste acum) ca sa scap de Antonescu.Si cu ce ne alegem? Cu alti ani de scandaluri,de stagnare, de bataie de joc fata de oamenii din tara asta.

    Din pacate cred ca ei ne ingroapa pe noi si daca nu ne ingroapa ei, ne ingoapa urmasii lor.

  12. @Marge

    “[…] atunci n-are decat sa se bazeze pe articolele lui Ciutacu si pe o mana de forumisti care-i tin partea.”

    HABAR N-AI CE VORBESTI!
    Cu Victor Ciutacu si cu forumistii (mai exact blogger-ii, daca e sa fim in ton cu dictionarele) va castiga si avem sa-ti scriem cu drag, in fiecare zi a mandatului omului astuia minunat. Nu mi-am mai auzit parintii spunand ca abia asteapta sa mearga la vot de habar n-am cati ani. I-am auzit acum! Daca ti-e chiar drag Basescu, sperie-te, maica, sperie-te de noi, ca miroase a revolutie! Uite, eu ti-o dedic tie. Anul asta nici nu mai fac nimic altceva afara de campanie pro-Antonescu. Iaca, intaratati-ne, ca nu ne mai oprim!

    Am mai zis-o si o zic pana devine clar:
    Revolutiile se pot purta si pe internet, si la telefon, nu numai in strada.
    Ceausescu a murit usor, pe Basescu vrem sa-l vedem chinuindu-se.

  13. Tara asta nu este mosia nimanui, care sa vina si sa puna stapanire pe ea si pe noi toti si sa nu mai plece! Tara asta nu i-a dat-o nimeni cadou pe viata lui Basescu, care acum nu vrea sa-si mai ia fundul grotesc de pe scaunul prezidential! De unde pana unde aceasta idee ca Basescu sa fie mii de ani presedinte si sa-si bata joc si mai mult de noi? A stat 5 ani si a fost un dezastru, nu-i ajunge nesimtitului? Cine se crede acest personaj decadent si ruinat de ambitii obsedante, care se tine cu ghearele de presedentie si de institutiile statului? Nu e decat un politician penibil.

  14. @Marge: Deocamdata da. Ei sunt cei care au vizibilitate, experienta politica, unii chiar si discurs. Sunt multi oameni competenti care nu intra in politica pentru ca au mari retineri. La modul in care se face politica in Romania in ziua de azi e de inteles. Tocmai de aceea e necesara prezenta unui om, acolo sus, care se aduca o schimbare nu numai in discursul politic ci si in modul in care intelege ca odata ajuns acolo nu mai reprezinta interesele partidului care l-a sustinut. Ne reprezinta pe toti. Pina acum toti presedintii pe care i-am avut ne-am demonstrat contrariul, exemplele sunt multe.

  15. Basescu in tot mandatul nu a reprezentat Romania, s-a reprezentat pe sine: trademark-ul Basescu.

  16. Daca privim putin atitudinea presei din ultimele zile la adresa lui Tariceanu ne dam seama ca Crin Antonescu este doar un biet pion.

    Daca pana acum o luna, Tariceanu era vazut pe cai mari ca un redutabil oponent al lui Basescu, dupa congres, dintr-o data au aparut articole de gen : Tariceanu a gresit ca a facut asa, Tariceanu nu este bun pt ca..Tariceanu nu este capabil sa-l invinga pe Basescu. Ma refer la intreaga presa. Pana si dl Ion Cristoiu ii trage un perdaf de adio lui Tariceanu.
    Dintr-o data a aparut Antonescu. Cine a hotarât de fapt aceast lucru? Cine a hotarât, subit, ca Tariceanu nu mai e bun?
    O mana de romani. Mai precis, vreo 800 de PNL-isti.
    Daca acesti 800 de PNL-isti l-ar fi ales pe Orban sau pe Norica Nicolai, acum am fi discutat nu despre Antonescu ci despre oricare din ceilalti doi, ca fiind cel mai potrivit sa-l rastoarne pe Basescu.
    Si iata cum, candidatul “ideal” a fost ales, nici de o majoritate a populatiei, nici de o majoritate a jurnalistilor sau a cititorilor de ziare ci de cei 800 de PNL-isti.

    Poate ca acest aspect ar trebui sa ne dea de gandit.

  17. “Dintr-o data a aparut Antonescu. Cine a hotarât de fapt aceast lucru? Cine a hotarât, subit, ca Tariceanu nu mai e bun?
    O mana de romani. Mai precis, vreo 800 de PNL-isti.”

    Mmmmmnu tocmai. Victor a organizat si aici pe blogu-i un poll unde Crin era muuuuuuuuuuuuuuult muuuuuuuuuuuult peste scorul lui Tariceanu. Mmmmmvezi, Marge? Asta ar trebui sa te sperie! Majoritatea din PNL e doar desktop icon-ul majoritatii din Romania! Am ajuns IN SFARSIT la un numitor comun. Si avem sa castigam alaturi de Crin Antonescu — pentru ca ne sta bine cu el!

  18. @Marge
    NIMENI nu credea ca Tariceanu ar putea sa-l invinga pe Basescu, nici macar Tariceanu himself nu credea asta! Exista oameni care il plac cu adevarat pe Crin, resemnati-va cu gandul asta! Crin are ceva, mult in plus peste Orban si Norica. Pentru dumneavoastra ramane sa dezlegati acel “je ne sais quoi” care il va face presedinte pe Crin.

  19. @ marge in linii mari sunt de acord cu tine insa trebuie sa recunosti ca la ora actuala PNL pur si simplu nu poate oferi un candidat mai puternic decat Antonescu!Orban sau Norica sunt glume fata de Crin si de ce nu Tariceanu!
    Singura mea curiozitate legata de PNL este daca intr-adevar Crin poate impinge paridul mai sus decat putea Tariceanu sau s-a hotarat de catre”cei 800″ ca Antonescu le poate servi interesele lor mai bine.

  20. @marge
    Tariceanu era vazut ca un individ care i-a rezistat lui Basescu, nu ca unul care-l putea invinge intr-o competitie electorala. Nu prea distingeti nuantele si nici lucrurile din politica nu va sunt prea clare!

  21. @Anca

    Daca PNL va hotarî sa trimita alt candidat la prezidentiale ce-o sa ne spui? Pt ca Antonescu nu este, deocamdata, nici pe departe batut in cuie pt candidatura la prezidentiale. Nu mai mult decat a fost Tariceanu pana acum cateva saptamani.
    Ce o sa faci atunci? O sa ne spui ca respectivul candidat “x” este de fapt cel mai potrivit pt a-l bate pe Basescu, iar Antonescu a fost doar o “manevra”?
    Cat despre “Polluri”, sa fim seriosi. La V. Ciutacu pe blog castiga Antonescu prezidentialele cu 90% din primul tur.
    La Nastase pe blog, e alt invingator cu tot atatea procente.
    Pe un blog portocaliu situatia e similara insa, desigur, cu alt candidat.
    Daca pt tine aceste “polluri” reprezinta certitudinea victoriei atunci pot sa-ti amintesc ca fata de PSD si PDL, PNL se prezinta mult mai slab in randul electoratului (mai ales acum dupa ruperea provocata de debarcarea lui Tariceanu).
    Poate ca acest aspect te aduce mai aproape de pamant.

  22. @Marge: dar nici un candidat cu atat mai mult candidatul PNL nici nu trebuie ACUM sa fie ales de majoritatea populatiei, asta se va realiza, eventual la sfarsitul anului. Nu l-au ales pe Orban, pe norica Nicolai sau pe tariceanu pt ca eu cred ca s-au facut si in interiorul PNL sondaje ref la potentialul candidat cu cele mai mari sanse de a-l invinge pe Basescu la alegeri. Si nu va mai conta ca l-au ales 800 de PNListi, daca va strange nr necesar de semnaturi pt candidatura la presedintie – nu mai stiu cate sunt – inseamna ca are girul a mai mult de 800 de PNListi.
    Normal ca un om voteaza un candidat care sa-i reprezinte convingerile se de ce nu interesele. Asta va fi challenge-ul lui Crin sa demonstreze ca desi a fost ales de astia 800 el reprezinta de fapt interesele majoritatii.

  23. “Daca PNL va hotarî sa trimita alt candidat la prezidentiale ce-o sa ne spui?”

    Ce-o sa…? O sa…?

    Marge, eu nu-s asa paranoica precum dumneata.
    Uita-te bine la mine 24 din 24 si de-a fi sa fie precum speri asa de tare, ai sa vezi ce-oi face si ce-oi drege.
    Nush, poate-l cer in casatorie pe Crin, nah. 🙂

    “Daca pt tine aceste “polluri” reprezinta certitudinea victoriei atunci pot sa-ti amintesc ca fata de PSD si PDL, PNL se prezinta mult mai slab in randul electoratului (mai ales acum dupa ruperea provocata de debarcarea lui Tariceanu)”

    TOCMAI DE-AIA nu va renunta PNL la Crin, pentru ca el sta mai bine decat Basescu, el nici macar nu e judecat de catre electorat prin prisma partidului din care face parte, si trage si partidul dupa el:
    http://www.petitieonline.ro/sondaj-s17410043.html

    “mai ales acum dupa ruperea provocata de debarcarea lui Tariceanu”?
    Poti sa-mi arati un sondaj facut acum, dupa debarcarea domnului Tariceanu? Altfel iar povestim sa sune. Adica… s-a facut vreun sondaj in perioada 19-25 martie? Unde? Sa-l vad.

    “Poate ca acest aspect te aduce mai aproape de pamant.”

    N-are cum — deja ne-a bagat Basescu pe toti IN pamant, ne straduim sa iesim. Da’ tare-ti multumesc pentru ingrijorarea legata de lupta-mi cu gravitatia. Pot sa-mi port si singura de grija.

  24. Dle Ciutacu , Crin Antonescu este f cunoscut in mediul urban dar in cel rural nu aveti idee cat de iubit este Traian Basescu si cum talpa tari merge in proportie mare la vot desi mi-a s dori sa fie Crin …. nu prea cred, asta numai daca se mobilizeaza mai mult cei de la Bucuresti si din marile orase

  25. @ Marge
    Argumntele dumneavoastra sunt foarte slabe si irelevante, ca sa nu spun inexistente si orice ati face nu veti reusi niciodata sa demontati faptul ca domnul Crin Antonescu este cu adevarat un tip deosebit de bun si ca va fi presedintele Romaniei! Get use to it!

  26. @little cat

    Ideea mea a fost cu totul alta.

    Daca pana acum cateva saptamani Tariceanu era privit, in PNL si in mass-media, drept omul puternic care a tinut 4 ani piept lui Basescu, a scos PD-ul de la guvernare, a dus economia României “duduind” pe “cele mai inalte culmi”, iata ca peste noapte acest “mesia” a ajuns, din tot ceea ce a fost, un simplu membru PNL, ignorat tocmai de cei care-l “sustineau”.
    Mie mi se pare interesanta schimbarea asta subita la PNL. Omul “providential” Tariceanu a fost inlocuit ultrarapid cu omul Antonescu.
    Surprize vor mai aparea.

    @stefan

    Da. Si eu cred ca e mai mult vorba de interese personale decat de orice altceva. Cei din PNL care 4 ani de zile n-au reusit sa intre in favorurile lui Tariceanu au considerat ca a sosit momentul sa-si traga spuza pe turta lor. Alegerea lui Antonescu in fruntea PNL nu cred ca are vreo legatura cu ideile liberale sau cu convingerea ca acesta va fi mai bun decat Tariceanu. Va fi mai bun exact pt partea care l-a votat.
    Deja oamenii lui Tariceanu au fost inlaturati aproape in totalitate din functiile importante din partid la fel cum lista celor de la europarlamentare contine in proportie de 90% oameni de-ai lui Antonescu.
    Vom vedea ce va mai fi.

  27. in mediul rural teama mi-e ca diferenta o va face PSDul. Au un “aparat” electoral bine pus la punct, stiu sa atraga voturile celor din mediul rural, au logistica, oameni. aici va interveni capacitatea de negociere a liderilor celor 2 partide. pentru ca si DACA se alege candidatul PNL tot va trebui realizata o alianta la guvernare, PNL nu poate guverna singur, inca. de fapt data fiind configuratia parlamentului nici un partid nu poate guverna singur.

  28. @Marge: va rog eu, mai slabiti-ma cu marii oameni ai lu’ Tariceanu.
    @everybody: daca nu va bateti in Piata Victoriei, n-aveti pic de ambitie.

  29. @Alina

    Poate ca aveti dreptate.
    In schimb eu n-am vazut nici macar un argument la dvs, decat un fel de naivitate cu tenta sentimentala, inchinata persoanei Antonescu.

  30. Si acum imi sta mintea-n loc la cat de neinspirat si prost orientat a fost tariceanu in discurs! Sa promiti, tariceanu fiind!- ca-l vai invinge pe marinar cum ai facut-o in ultimii 4 ani, chiar e o aroganta! Total aiurea si exact ce nu trebuia spus, da’ exact!

    In privinta lui crin, oh, da! I have a dream!

    Fondul muzical e fix la fix! Felicitari!

  31. @V. Ciutacu

    Nici eu nu prea vad unde-ar fi acei “mari oameni ai lui Tariceanu” din moment ce s-au debarasat de el la proxima ocazie.
    E drept ca nici pe cei ai lui Antonescu nu prea-i deslusesc.

  32. @Marge
    Faptul ca eu cred ca domnul Antonescu este un om capabil, deosebit, destept,elevat, curat si modest nu reprezinta o naivitate, ci o certitudine. Aceste calitati sunt si principalele argumente. Eu cred ca sunt mai mult decat suficiente!

  33. @Marge: de acord cu surprizele, pot aparea oricand. Dar Tariceanu nu a fost privit niciodata ca un om providential, cu atat mai putin ca un Mesia. Economia Romaniei ca va place sau nu chiar a inregistrat cresteri in acesti 4 ani, pe fondul globalizarii si zic eu a unei, cu unele exceptii, bune gestionari a politicilor fiscale, monetare si de macroec.
    Spuneti ca va citez: “Omul “providential” Tariceanu a fost inlocuit ultrarapid cu omul Antonescu” – mie imi pare bine ca n-a plans nimeni :).

  34. Domnul Crin se pricepe la politica. Momentan doar atat pot constata insa pentru ca sa am increderea sa il votez mai are de demonstrat.

  35. @marge

    PRM exista si va exista intotdeauna…
    Sper ca mortaciunea care (inca) se autodenumeste presedintele partidului/tribunul sa se retraga, sa faca vreun infarct sau sa se sinucida… In oricare caz, nu cred ca mai o duce mult in fruntea PRM… care nu a fost, nu e si nu va fi al lui ci al urmasilor-urmasilor nostri atat cat vor exista notiunile de roman si de Romania.

    Asa ca, draga Marge, daca nu-mi doresti raul si nu vrei ca dl Ciutacu sa-mi dea cu banu-n cap, nu mai vorbi vorbe pe care nu le stii…

    Rezuma-te a-l iubi pe dl Basescu si a te uita la CVT si la ratingul lui deosebit…

    P.S. CVT nici nu stii
    Cat de singur tu vei fi…
    ca mic te-ai obisnuit sa fii.

  36. @ V. Ciutacu

    Nu in piata Victoriei, acolo trebuia sa puna tepe Basescu coruptilor :)! Nu i-am vazut insa acolo, trasi in teapa pe Udrea, Videanu, Cocos, Casuneanu…

  37. @little cat

    Tocmai acest aspect este dubios. Cel cu (ne)plânsul. La asta m-am referit si eu 🙂
    Ori Tariceanu n-a fost nici pe departe ceea ce sustineau PNL-istii pana mai ieri (inclusiv Antonescu, Orban, Norica) ori totul s-a transat la rece, numai si numai din interese personale.

  38. N-are legatura directa cu subiectul da’ are legatura cu alegerile si poate-l comentati deseara: PSD-ul a “luat-o iar peste bot”, cum spune romanul,in sensul ca iar a ramas MAI fara DGIPI.Dupa cum “ranjea” azi d-nul Boc, cred ca nu era strain de asta. Cum se poate sa numesti un sef ,fara sa te interesezi un pic de el? Se vede ca cine trebuia sa dea informatii,n-a dat. Concluzia mea, de simplu cetatean este : cei ce detin informatiile nu le dau la…PSD. Au o problema, mai ales ca vin alegerile….

  39. @Marge: De ce trebuia sa planga? Eu ii admir pe cei care stiu sa se retraga. Fara sa faca teatru. Care inteleg importanta faptului ca la un anumit moment trebuie sa lase locul altuia. Iar cu interesele personale v-am spus parerea mea.

  40. @Bogdan

    Oricat de nefericit ai fi, te asigur ca parerile mele n-au nimic de-a face cu situatia jalnica in care se afla la ora actuala PRM. Si, sincera sa fiu, nu ma intereseaza nici PRM si nici starea sanatatii tribunului.

  41. @little cat

    In acest caz, imi cer scuze. Nu stiam ca Tariceanu s-a retras ca sa faca loc altuia.
    Auzisem de un congres extraordinar unde Tariceanu a candidat la sefia partidului, nicidecum de o retragere. Dar, poate ma insel 🙂

  42. Si inca ceva ce ar trebui comentat:de ce se grabesc, aproape cu disperare, sa aprobe codurile penale si civile si sa nu le treaca prin parlament? Sa nu-mi spuna vrajeala cu UE ,ca nu tine. UE n-ar accepta niciodata o “reforma” in jusitie, cu legi de baza, mult mai proaste decat cele actuale.Cred ca sunt persoane care se tem ca-si pierd imunitatea si macar vor sa se asigure cu prescriptia.

  43. N-am vrut sa spun asta. Tariceanu a acceptat rezultatul alegerilor fara sa planga pe toate posturile TV ca a pierdut sefia, sau poate n-am vazut eu 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.