Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Fraţii mei, vă mai cer o singură aroganţă

Fraţii mei, vă mai cer o singură aroganţă

Vă mai aduceţi aminte când v-am îndemnat să le facem portocaliilor o aroganţă? Mă gândeam că nu pot înjura ei cât puteţi posta voi pe bloguri. Şi aţi făcut viral din clipul electoral al Doctorului. Vă mai cer vouă, celor care daţi măcar doi bani pe mine, pe ceea ce scriu şi vorbesc eu, una singură. Şi-mi asum cu seninătate asta.

Cândva se spunea că împreună suntem puternici. La sfârşitul săptămânii trecute, un om a avut curajul să spună că preşedintele e “din ce în ce mai bătrân, din ce în ce mai obosit şi din ce în ce mai mincinos”. Nu ştiu dacă Crin Antonescu poate fi preşedintele care să ne scoale de pe boală, dar ştiu că Traian Băsescu sigur nu e. Au trecut cei 20 de ani proorociţi de Silviu Brucan. Haideţi să mai facem un viral. Nu-i vorba de un îndemn la vot, ci de unul la gândire. Pentru cei care pot s+o facă…

UPDATE: Varianta de youtube este aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

241 thoughts on “Fraţii mei, vă mai cer o singură aroganţă

  1. da, merita. trebuie sprijinit de toata suflarea care nu mai suporta hahaielile. vizionand imaginile de la intalnirea cu delegatia fmi mi l-am imaginat pe Crin in locul jucatorului parinde de EBA

  2. tu cand raspunzi bai ciutacule.vino si dane deun calmant.neam incins acilea sa.sanceapa razboiul odata.neam saturat de antrenament.

  3. As face demersul cu cea mai mare placere daca as avea un blog.
    O rugaminte: pe site-ul Antena 3 s-a omis postarea in arhiva a emisiunii de luni, cea in care dl. Antonescu a fost invitat, puteti intreba “de ce” ? Fac apel la dvs. pentru ca nu stiu cui altcuiva sa ma adresez.

  4. Voi sunteti meseriasi. Unde merg “capetele luminate” merge si turma. Unde merge turma merg si restu. Campania pentru presedentie a inceput.

  5. Domnule Ciutacu, gasiti un calicaturist “labos” sa-i faca lu’Basescu o calicatura de om batrin,libidinos,ticalosit de “sistemul ticalosit ” care sa apara pe un afis electoral pentru prezidentiale pe care sa scrie “2009 :
    No country for an old man”.

  6. Daca gandim putin si multi din tara asta chiar pot face lucrul asta, e clar ca Antonescu e o varianta buna, Basescu nu cred ca e nici nu am crezut ca a fost vreodata, insa mai trebuie sa vedem ce se intampla. Pana la alegeri ne uitam in jur, analizam sau intr-un fel sau altu fiecare se va hotari si s-ar putea ca partidul fara doctrina si liderul sau sa ramna uimiti de rezultatul alegerilor. Se poate ca Antonescu sa castige se poate si sa nu…
    Insa trebuie sa le acordam oamenilor dreptul sa accepte acelasi viitor ac si prezentul, sa doreasca sa aiba un viitor mai bun, poate sau sa stea acasa sa accepte orice o fi….

  7. @stoican george

    “insa mai trebuie sa vedem ce se intampla.” — daca tu esti dispus sa vezi ce se intampla, asa, stand pe margine, sanatate-ti dorim. NOI FACEM SA SE INTAMPLE. O sa-ti aratam si tie ce-a iesit. 🙂

  8. Cred ca acum liberalii au devenit mai puternici.Au un adevarat lider in persoana domnului Crin Antonescu.Este un om integru fara vreo pata de scandal.
    Cei care il sustin pe Traian Basescu ar trebui sa se mai gandeasca inca o data inainte de a merge la vot.Le dau numai doua motive pentru a nu il vota:
    1.Se trage dintr-un partid care dupa parerea mea este cel mai josnic din Romania:PDL.Acest partid nu a facut altceva decat sa adaposteasca tradatorii din PNL.Iar Basescu este cel mai fervent sustinator al acestui partid.
    2.Sa se gandeasca bine la marea tradare din toamna lui 2008 prin acea alianta cu PSD pentru binele tarii cum zicea atunci…Care bine?Aceasta alianta era moarta din fasa.
    Nu sunt membru al PNL dar sper din tot sufletul sa avem odata si-odata majoritate PNL-ista pentru ca numai pe ei ii vad capabili sa scoata tara din mocirla.Sa terminam odata cu ciuma rosie PSD si cu neocomunistii din PDL.

  9. Cu o majoritate infricosatoare, acest domn George Crin Laurentiu Antonescu, care intre noi fie vorba, a mestecat vorbe razboinice si a spus fix nimic de cand e presedinte la PNL, sa nu mai vorbim de faptul ca nu se bazeaza decat pe eticheta de om onest fara a expune vreo super-strategie de iesirea din rahatul in care suntem din cauza portocaliilor si coalitiilor jenante din ultimul timp, fara sa fi demonstrat ceva, fara sa-si asume nimic, va castiga o groaza de alegatori, manati de instinctul de turma, manati de cativa indivizi interesati direct de lovelele domnului Patriciu si insufletiti de virusul “Obama de Romania”. Cu tot respectul si cu toata simpatia ce-i port acestui tip Crin, inca de pe vremea cand se plimba cu Valeriu Stoica prin orasele Dunarene sa reinvie ceva, ce cred domniile lor ca se poate ridica la nivelul moral al Bratienilor, vreau sa atrag atentia ca e bine sa gandim ininte de a face inca o suprema gresala. Sunt tare curios cu ce va venii Laurentiu Antonescu nou, fata de ce am vazut in 20 de ani. Sunt tare curios de ce strategii revolutionare de reforma va adopta dupa ce acest Basel ne va lasa in sapa de lemn? Sunt tare curios ce mari mafioti va demasca acest domn George Antonescu dupa ce 20 de ani nu a avut curajul in a-si asuma sau a se implica in nimic, asteptand momentul in care marii rechini vor fi prea ocupati sa se haleasca intre ei si nu-l vor lua prea tare in calcul. (sa nu dati careva argumentul ca a fost ministru, ca multi au fost asa ministrii!)
    Sunt tare curios de ce discurs va adopta cand se va vedea presedinte si nu va sti in ce parte sa apuce. Hai sa facem pariu, ca la primul bilant de activitate, dupa ce va castiga presedintia, va invoca “GREAUA MOSTENIRE”!!! Oameni buni, inainte sa ingalbeniti blogurile cu laude si multumiri si sa puneti stampila de vot pe fotografia unui tip simpatic, nu uitati ca asa tipi simpatici si onesti au fost toti pana sa ia puterea in mana. Succes la carnagiu ce va sa vina!

    P.S Victor Ciutacu, inteleg prieteniile si recunostinta cu privire la oamenii cu ajutorul carora va executati emisiunea, dar va rog sa ma credeti, pierdeti multi admiratori (apolitici) cu iesirile astea, aproape feciorelnice, de partizanat la hora de rahat a politicii.

    Respect!

  10. @Dinu Octavian: orice razboi are capitolele sale de pierderi programate. mi le asum cu credinta ca merita efortul. daca nu, eu sunt cel care pierde tot.

  11. Sa inteleg domnule Ciutacu ca cei de la PNL va platesc mai bine decat cei de la PC? Acuma ati inceput sa va gudurati pe langa domnul Crin Antonescu? Sa inteleg ca au trecut vremurile in care erati in “slujba” domnului Dan Voiculescu? Da, in fond am impresia ca domnul Dinu Patriciu este mai bogat decat domnul Dan Voiculescu. E uimitor cum isi schimba unii orientarea socialista intr-o orientare liberala. Cine stie, poate pe viitor o sa va schimbati noua orientare liberala in una democrat-liberala, apoi in una a noii generatii, pentru ca domnul George Becali are o caruta de bani. E patetica ura asta bolnava si plina de interese pe care o aveti.

  12. @Cezarul: v-am aprobat comentariul ca sa stiti de ce zburati de pe blog.

  13. “nu uitati ca asa tipi simpatici si onesti au fost toti pana sa ia puterea in mana.”

    Doamne pazeste, eu oare unde eram cand Basescu era simpatic si onest?! Fir-ar sa fie, am ratat o mare treaba!

    _____________________
    “a mestecat vorbe razboinice si a spus fix nimic de cand e presedinte la PNL”

    Asta a sunat de parca de cand lumea e bietul Crin in varfu’ capitzei. In plus…, oare chiar nimic n-a spus omul asta? E totusi interesant de vazut daca lucrurile alea despre care vorbeste sunt realmente nimicuri. Uite ca acum traim fara ele si inca n-am vazut populatia… traind bine si urland pe strazi de extaz.
    ____________________
    Din nou ma mir de prudenta fatza de un individ ca Antonescu, in contrast cu disponibilitatea poporului de a se duce la sigur cu capu-n gard, ramanand cu Basescu (fie prin vot, fie prin lipsa votului, pe baza de prudentza), din drag de SIGURANTA. Daca siguranta raului evolutiv e mai buna decat nesiguranta unei sperante care n-a aparut chiar de nicaieri, atunci suntem intr-adevar un popor jenant.

    Partea buna:
    Un procent mai mult decat multumitor din comentarii arata ca totusi, mai stim sa dam sanse, mai stim sa ne dorim sanse, mai stim si de alte motive de-a ne trezi dimineata afara de alarma de la ceas.

  14. hai sa gandim:
    -ce sa facut in ultimi ani in romania:
    1.AUTOSTRAZI-NU STUDII DEVFEZABILITATE-DA
    2.CORUPTIE SA FACUT DOAR GARGARA, SA-MI SPUNA CINEVA UNUL DIN MARI CORUPTI AFLATI DUPA GRATII
    3.NIVELUL DE TRAI – SIMTE CAREVA DIN NOI ASTIA OBISNUITI (CARE PAN’ LA URMASUNTEM MULTI SI NOI VOTAM) CA TRAIM MAI BINE – MAJORITATEA NU
    4.INDUSTRIE SI AGRICULTURA = 0
    5.SIGURANTA SI INCREDERE IN POLITIE ARMATA JANDARMERIE=0
    6.7.8….ETC
    -ce se putea face:putin din toate macar nu nimik
    -ce putem face:
    1 mergem la vot
    2 ii sprijinim pe oameni care nu au fost la carmele statului niciodata ex.: crin antonescu
    3 asteptam si speram ca va fi mai bine
    Toate astea sunt lucruri simple lucruri pe care noi le simtim dar din pacate sunt prea multi din noi care le place mai mult sa mai auda o gluma a la basescu no injuratura o engleza pocita etc va spun sincer cu caterinca asta ieftina va spun eu o gluma care se ingroasa BA SE SCUmpesc toate de vom trai ca sobolani

  15. Nu sper ca domnul Antonescu sa castige alegerile prezidentiale si sa transforme Romania in tara in care sa imi doresc sa traiesc. Dar am putea sa incercam, nu? Ce avem de pierdut?
    Si il voi vota pe domnul Antonescu nu doar pentru ca ceilalti merita o lectie ci pentru ca imi place.

  16. vad ca suntem 2 de mihai.de acum o sa imi schimb numele cu maya.eu sunt ala cu surferii ciutacule.de obicei mai dur. sa ma ti minte.

  17. Din pacate crin e omul lui patriciu , si eu asa ceva nu servesc !
    Daca era Sorin Oprescu il votam cu amandoua mainile !
    Nu pot sa votez un om care nu a facut nimic in viata !
    Macar basescu a fost marinar , in timp ce Sorin Oprescu a fost doctor .

  18. Stiu ca n-are legatura cu apelul dvs.dar fiind apolitic am vrut sa va descretesc fruntea.
    Noi barbatii suntem aroganti in general,iata deci ,d-le Ciutacu,de ce e minunat sa fii barbat:

    – Iti pastrezi buna dispozitie toata luna.
    – Mecanicii nu te iau de prost.
    – Nu cari peste tot o geanta plina de cacaturi.
    – Ti-e perpendicular daca nimeni nu observa noua ta freza.
    – La interviu pentru un job corpul tau nu conteaza.
    – Nici-unul dintre colegii tai n-are capacitatea de a te face sa plangi.
    – Lenjeria intima e mai ieftina.
    – Trei perechi de pantofi sunt destui.
    – Iti pastrezi numele de familie toata viatza.
    – Faci baie si esti gata in 10 minute.
    – Poti umbla in tricou alb prin locuri unde te poti uda.
    – Tot ce ai pe fatza ramine cu aceasi culoare
    – Nu trebuie sa te razi mai jos de beregata.
    – Poti lasa patul de la hotel desfacut fara mustrari de constiintza.
    – Parul carunt si ridurile iti stau bine.
    – Poti participa la un concurs de pisat si ragait fara sa-ti fie rusine.
    – Poti fii arbitru, popa, presedinte.
    – Poti sa te asezi cu picioarele desfacute, si ce daca!
    – Mergi la toaleta singur, nu in pereche sau in grup.
    – Nu trebuie sa opresti la urmatorul PECO fiindca “WC-ul e prea murdar”.
    – Poti sa-l admiri pe Bruce Willis, fara sa te omori de foame incercand sa arati ca el.
    – Cunosti cel putin 20 de variante de a deschide o bere.
    – Poti rationaliza orice fraza cu un simplu “da-o in p… mea!” .
    – Convorbirile telefonice cu prietenii tai dureaza mai putin de 60 de secunde.
    – Daca nu suni un prieten cand ai zis ca o faci, acesta nu va comenta cu altii ca te-ai schimbat.
    – Daca ai 34 de ani si esti necasatorit, prietenilor tai nu le pasa; din contra, te felicita.
    – Prietenilor tai nu le pasa daca ai slabit sau te-ai ingrasat.
    – Nu-ti pasa daca unii te vorbesc pe la spate
    – Poti sa te scarpini intre picioare la orice ora din zi.
    – Daca-i cald poti sa-ti deschei camasa fara probleme..
    — Poti fi tata zilnic daca vrei fara sa trebuiasca sa astepti 9 luni.
    – Nu te supara ca cel mai bun prieten de al tau are si alti prieteni
    – Poti manca o banana pe strada fara ca lumea sa se gandeasca la prostii

  19. Domnule Ciutacu eu nu prea stiu politica dar stiu sa gandesc foarte bine si destul de clar, nu este nevoi de un raspuns dar am o simpla intrebare si totodata destul de complexa cu o ramificatie de raspunsuri. Oare are vreo legatura Ceausescu cu toata ierarhia de apoi? Iliescu, Constantinescu, Iliescu, Basescu si acum se vrea un Antonescu. Daca ierarhia se mai pastreaza, parerea mea este ca Romania nu se va schimba prea mult si atunci concluzia o pot trage singur: Orice PopESCU poate deveni presedinte cu bani si sustinere politica. Cum va arata Romania dupa schimbarea ierarhiei ESCU? deocamdata o ESCA canta Romaniei! Incercati sa schimbati asta daca pueti.

  20. @ Dinu Octavian…Propune tu un tip antipatic pe care sa-l votam.Ca sa dormim linistiti ca nu va invoca “greaua mostenire” si care va deveni profund simpatic dupa ce se va vedea ales.Propune si eu il votez,orice varianta alternativa tractoristului balbait de acum trebuie sa fie luata in seama.Mai rau decat un dictator hamesit nu se poate concepe.

  21. Orice om cu mintea intreaga ar trebui sa inteleaga ca la ora actuala traim in dictatura, nu foarte accentuata inca, dar de la toamna se poate transforma in dictatura crunta. Marinarul nu poate convietui cu nimeni in limite normale, el e programat genetic sa provoace conflicte si sa conduca in mod absolutist. Omul asta nu intelege democratia si starea de normalitate, e bolnav. Ganditi-va numai la ce dezastre au provocat in istorie oameni atinsi de aceeasi boala!
    Priviti in ce hal a ajuns pdl-ul! E ca o puscarie, nu mai au voie la opinie proprie,nu mai au voie la libertatea de exprimare, intr-un cuvant nu mai au voie sa iasa din patratica trasata de marele sef. Usor, usor, asa va ajunge si tara, daca tiranul isi va consolida dictatura. Si atunci, de ce au murit copiii aia in 89′?
    Nu trebuie sa-l privim pe Crin Antonescu ca pe un Mesia. Ar fi o alta greseala. Trebuie sa-l privim ca pe un om normal cu care vom face primii pasi spre normalitate si spre o societate de tip european.
    Subscriu la indemnul lui Ciutacu.Ganditi-va bine la miza jocului, care e crunta! Din 89′ incoace n-am fost pusi niciodata, atat de pregnant, sa alegem intre democratie si dictatura. Miza e ori,ori. Restul sunt discutii.
    Cei care au ales cealalta tabara sunt atat de injectati, incat nu cred ca-si mai pot reveni.
    Dar cei care inca sunt nehotarati trebuie sa constientizeze miza jocului. Absenteismul nu mai e o obtiune. Depinde ce vreti.

  22. Stau si citesc comentariile postate si ma tot intreb de ce unii vreti sa pareti nostimi,ironici,cautati fel si fel de motive pe care le-ar putea avea domnul Ciutacu ca sa sprijine un candidat.Oameni buni!este opinia dumnealui si in afara de asta nu v-a indemnat nimeni sa il votati pe domnul Antonescu ci doar sa va ganditi…Nu simpatizez cu niciun partid si nici nu o voi stiu daca o voi face vreodata insa m-am saturat sa ma simt mintit in fiecare zi…Asa ca haideti sa fim realisti si sa tratam urmatoarele alegeri cu seriozitate.

  23. Si eu cred ca era necesara aparitia lui Crin Antonescu – eu unul l-am asteptat de mult. TREBUIA cineva sa ofere o speranta ca putem scapa de bativanul sasiu si cu suflet rau care a nenorocit tara si adus-o pe culmile manelismului idiot. Acum am un motiv sa ma duc la vot si sa pun umarul la distrugerea celui mai malefic presedinte al tarii de dupa Revolutie. CRIN NU TE LASA SUNTEM CU TINE!

  24. A si sa nu uit: sper ca odata cu presedintele-jucator din buric sa isi ia zborul si sleahta de curve siliconate pe care le-a implantat in posturi de raspundere pentru ca o sug corespunzator.

  25. Domnule Ciutacu! Faceti cea mai mare eroare posibila ‘zvarlind cezarul la gunoi! Lasati-l! e mult mai confortant pentru noi sa vedem ce debiteaza aici decat sa musteasca in alta parte:D

  26. Credeti ca Antonescu este alceva comparativ cu ceilalti liberali?. Unde a fost cand s-a votat monstruazitatile din Parlamentul Romaniei?. De exemplu cum ar fi pensiile speciale….etc. Gurile rele spun ca ar fi campion la absenteism, ceva devenit prozaic in randul alesilor. E adevarat ca deseneaza bine cand vorbeste, dar sa nu ne imbatam cu apa rece!. Cel putin pentru moment suntem in situatia de a alege din doua rele, pe cea mai putin rea. Ridicarea din boala, nu tine la a astepta atat de mult de la un individ, ci de ceea ce facem noi insine la nivel colectiv, pentru a ne ridica.

  27. Mare euforie pentru mai nimic – schimbarea unui expirat cu un “inger” politic; cam asa vad eu lucrurile. Sa nu uitam ceva extrem de important: oamenii din esalonul 1 si 2 al PNL sunt tot aceeasi care au gestionat tara in ultimii 4 ani – consecintele le simtim toti pe propia piele. Chiar daca va cistiga razboiul cu Basescu, ii va fi extrem de greu lui Crin sa se bata cu armata de servicii secrete asa de bine strunita de actualul “Boss”. Iar structura Statului, consolidata in ultimele doua decenii numai pe coruptie si capatuiala, va fi cel mai greu de reformat; chiar trebuie sa aiba puterile lui “Zeus” ca sa poata schimba ceva cu adevarat in tara asta!

  28. Trebuie mai mult, mult mai mult pentru a darama deja mitul Basescu. Ascultati si memorati mesajul/parerea unui amarat purtator de buletin de vot. Acum cu sustinerea lui Oprescu si implicita a lui Iliescu, lumea se va teme de noi influente ale lui Ilici I.I si va raspunde pe masura.Aceaste declaratii nu fac decat sa confirme spusele lui Basescu si sa-i creasca la nesfarsit notorietatea si priceperea in ale politicii.
    Crin trebuie sa porneasca singur pe drumul spre Controceni pentru a avea o sansa si astfel sa-i dea dreptate lui Oprescu,(“este singurul politician nepatat”)!

  29. Imi face placere sa postez din nou:

    “26. O perceptie personala
    de Vali | 24/03/2009 10:19:55
    L-as asemana pe Crin Antonescu mai mult cu John Kennedy, decat cu presedintele Obama.
    Kennedy a fost cel care a revolutionat matricea succesului american prin celebra fraza : nu intrebati ce poate face tara voastra pentru voi, ci intrebati-va ce puteti face voi pentru tara voastra.
    Consider ca acesta este si miezul mesajului dlui Antonescu, cand afirma ca nu este un trimis al providentei cu solutii magice, ci un om care vrea si poate sa faca ceva pentru patria sa.
    Pentru dl Antonescu noi, cei tacuti si anonimi, insemnam ceva.
    Putem fi partenerii sai pentru speranta unui nou inceput.
    Poate viitorul mai are o sansa in Romania cu Crin Antonescu.
    Va asteptam la Cotroceni, dle Presedinte.”

    Daca o aroganta este votul, voi comite aroganta pentru Crin.
    Daca aroganta este motivarea prietenilor si a cunostintelor pentru a vota Crin Antonescu, s-a marcat.
    Daca aroganta inseamna si o mica contributie financiara, dupa posibilitatile fiecaruia, in sistemul folosit de Barack Obama – si 1$ conteaza – centrele mobile de colectare a fondurilor pentru campanie trebuie organizate.
    Eu voi cotiza. Cred ca legea romana permite aceste donatii private.
    Daca aroganta inseamna constructia de sloganuri electorale care sa trezeasca constiinta civica, consider ca exista suficienti oameni de talent in tara care sa faca propuneri in acest sens. Putem sa le comentam si sa le votam pe un site de campanie.
    Daca aroganta inseamna un site de campanie pentru Crin, structurat americaneste, sunt sigur dle Ciutacu ca puteti mobiliza cativa specialisti in web design pentru a face treaba pe baza de voluntariat. Ar merge si un site de precampanie.
    Daca aroganta inseamna largirea subiectelor pe care le va aborda Crin Antonescu in dezbaterile de campanie, ar fi binevenita contributia dlui Valentin Stan pe probleme europene. Asta ca un exemplu pe tematica de politica externa ce trebuie abordata de orice candidat la presedintie.
    Sper ca am inteles cam ce fel de arogante sunt de pus in practica.
    Este de dorit ca discursul dlui Antonescu sa fie dimensionat pe coordonate nationale, pentru a se evita o cantonare limitata la aria de acoperire PNL.
    Si cei care nu sunt afiliati la PNL sau la alt partid trebuie sa se regaseasca in valorile promovate de viitorul presedinte.
    Aceasta majoritate tacuta va decide viitorul daca se simte responsabilizata.
    Participarea, fie ea cat de marunta, responsabilizeaza.
    Va doresc o zi buna !
    Orice calatorie lunga, incepe cu primul pas.

  30. Saru’mana, domnu’ nenea Victor !
    Sa stiti ca io de mult ma uit la nenea Crinu’ asa,galesh,ca-mi place nenea asta,seamana cu noi, copiii,are asa o fata de nevinovat…da’ nu-i prostutz deloc,ca l-am auzit povestind,asa frumos vorbeste ca si taticu’ a reusit sa reziste mai mult de cinci minute la televizor fara sa injure si sa mormaie in barba ,semn de suprem interes …!Mi-ar place ssa fie acolo,sus,ce frumos ar fi,da’ nu stiu daca poate, ca mai este un nene care se vrea acolo si care-i cam “prostanacutz”,o sa-l cam deranjeze pe nenea Crin…da’ io-l ajut oricum!
    Asa ca,saru’mana,nene si ” sa-i dam Cezarului ce-i a Minotaurului !” (dintre picioarele din spate)

  31. Crin Antonescu pare un fel de Mesia, si nu zic ca nu poate fi, da totusi mai calm ca e roman. Cat despre scoaterea din rahat Basescu sigur nu o va face pentru ca el a contribuit mult la intrare asa ca cel ce il va urma va fi automat mai bun decat el… da fiind Romania orice e posibil si nu m-ar surprinde un nou mandat a lu Basescu.
    PS. Nu va lasati dusi de nas de Antonescu, analizati cu antentie situatia… nimeni nu e ceea ce pare a fi

  32. ieri oprescu si-a manifestat public sustinerea pentru antonescu. oprescu este omul lui iliescu. de asemenea, iliescu si-l doreste pe crin in psd. geoana, ca de obicei, nu pricepe nimic.
    you do the math….

  33. Dle Ciutacu … suntem fix de aceeasi parere.

    ” Nu ştiu dacă Crin Antonescu poate fi preşedintele care să ne scoale de pe boală, dar ştiu că Traian Băsescu sigur nu e…”

    Sa facem arogante dar fara Arogantu’ …

    Sa o facem pentru ideea de bine, de normalitate, de floare de colt, de p**a mea, de orice … doar ca asa nu se mai poate !

    Sa NU o facem pentru dl Crin Antonescu ci pentru un Presedinte si o Tara de care sa nu ne fie rusine …

    Doamne-ajuta !

  34. D-l Antonescu va avea exact atata putere cata putem noi sa-i oferim. Evident e nevoie de mai multe campanii care sa rascoleasca resurse emotionale aflate in adormire.
    Draga Victore multa lume este de partea ta chiar daca sunt multe nuante. Mai ales ca cei aflati de partea cealalta sunt in defensiva din cauza sentimentului de impostura pe care il au in mate.
    Aproape ca nu conteaza persoana d-lui Antonescu ci canalizarea luptei impotriva hazardului moral in care ne tin astia.
    Cu respect Ioan

  35. revin cu o precizare , Crin Antonescu are votul meu , nu numai pt ca acum in momentul astya, mi se pare singurul aproape de ceea ce imi doresc eu de la un om politic….si mi se pare ca poate invata si poate evolua impreuna cu noi, in plus e destul de tanar cat sa nu aiba mintea imbibata de idei crete , si msteniri toxice ,avem ca exemplu pe dl geoana si al sau mentor, iliescu….. in plus de asta speranta moare ultima si eu sper ca Antonescu sa imi redea increderea macar intr-un singur om politic.

  36. Ai dreptate Victore, Basescu nu are cum sa ne scoata de unde suntem.
    Eu nu cred insa nici in Antonescu. Am motivele mele.
    Cum am avut si cu Oprescu, si timpul a dovedit ca nu m-am inselat. Singura satisfactie a fost ca am scapat de PDL. Dar m-am dumirit repede cum sta treaba si cu dl. Sorin.

    M-am invatat minte si nu o sa mai votez de acum inainte niciodata.

  37. Victore, inteleg manarea spre gandire. dar deocamdata nu am la ce sa ma gandesc. Crin poate castiga la fel ca si ceilalti de pana acum, pe un vot negativ. Metoda Base, folosita si de Oprescu nu duce neaparat un vot pozitiv, ci prin mijloacele ei tot unul negativ.
    asa ca toata faza e de pozitionare anti-basescu, si a tot ceea ce reprezinta el.
    Aud multa lume spunand: Base are structurile, are teritoriu, etc. cacamaca, nastase n-avea?
    va fi interesant si modul in care se va vedea PDL-ul, ca un partid sinucigas sau nu, cu privire la EBA. pentru ca pana una-alta, astia ii vor face campania si mobilizarea la vot si lu tac-su. iar dupa ultimele evenimente PDL accepta sa fie sinucigas pentru plod, si accepta cu draga inima, si chiar pune umarul. ma gandesc ca nu toti din pdl inghit usor chestia asta. merge sapat la temelie si acolo.
    lumea doreste solutii, dar nu prea ai cum sa le gasesti, si asa cum spunea blonda emisiunilor tale, si crin va trebui sa supraliciteze, la fel ca toti ceilalti. asa ca va fi de lupta, pe toate fronturile, si al promisiunilor, si al criticilor aduse lui Basescu. Cu base ar trebui sa fie simplu, pentru ca e criza, iar base pe langa atitudinea oscilanta, mai are si darul de a se impauna cu imprumutul FMI, ale carui efecte nu sunt bine vazute. Si pana la urma, acolo doare, la buzunar.
    in plus, oamenilor se pare ca le-a placut presedintele in postura lui de jucator, asa ca si asta va fi o carte de joc, sa arate Crin ca poate juca la fel, daca nu mai bine.
    cei 20 de ani au trecut, dar asta nu inseamna ca brucan a prevazut corect, pentru ca el vorbea de stupid people, iar ignoranta nu poate trece peste sinragma.

  38. de ce ar fi mai bun crin antonescu, nu are sens sa mai speram intr-o schimbare, toti sunt o apa si-un pamant, singura noastra scapare este sa emigram.credeti-ma am 23 de ani si asta e convingerea mea, sunt prea multi mahari, moguli….etc.

  39. Crin si Sorin sunt, fiecare in felul sau si pentru grupul sau de fanatici, un soi de coitus interruptus. Dar, ma rog, asta-i singura placere a unora.

  40. Cred ca Dl. Traian Basescu m-a adus in starea de acum 20 de ani in care voiam sa-l vad plecat pe Ceausescu, cu orice pret. A reusit. Nu ma reprezinta. Nu ma reprezinta mitocania si lipsa de bun simt.
    Cred ca momentul in care nu si-a adus aminte persoana cu nume de floare, a fost unul de premonitie, pentru ca e clar ca cel cu nume de floare il va invinge pe cel cu nume de imparat…Si iata cum, desi astazi ninge, se poate face cu o floare primavara sufletului nostru.

    PS. Copil fiind, si citind istoria, tot mi-a placut mai mult Decebal. N-am prea stiut de ce. Poate pentru ca era mai modest, mai ” de-al nostru”. Sau aveam si eu o premonitie??

  41. Sper sa avem sustinerea cat mai multora. Si sper sa dovedim ca nu suntem un popor prost ci doar unul ce si-a pierdut increderea de a pune stampila pe o hartie. Daca nici acum nu iese cred ca unii din noi ar trebui sa gaseasca o pestera unde sa se retraga.

  42. Nu inteleg cum poate un tata sa-si foloseasca propriul copil pentru un test de marketing. Da, e clar EBA este o pretestare electorala. Si daca este un astfel de tata, cum ar putea fi un presedinte pentru noi toti? Raspuns: In acelasi fel, exercitand pe noi diverse “teste”/ experimente, impuse de interesul personal.

  43. daca antonescu reuseste sa stranga in jurul lui o mana de oameni la fel de “curati” cu care sa ne scape de nemernici, mergem cu el pana in panzele albe
    va mai amintiti de eminescu?
    iata clasa noastra politica, pentru cine mai are rezerve.

    …Patrioţii! Virtuoşii, ctitori de aşezăminte,
    Unde spumegă desfrâul în mişcări şi în cuvinte,
    Cu evlavie de vulpe, ca în strane, şed pe locuri
    Şi aplaudă frenetic schime, cântece şi jocuri…
    Şi apoi în sfatul ţării se adun să se admire
    Bulgăroi cu ceafa groasă, grecotei cu nas subţire;
    Toate mutrele acestea sunt pretinse de roman,
    Toată greco-bulgărimea e nepoata lui Traian!
    Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi
    Să ajung-a fi stăpână şi pe ţară şi pe noi!

  44. oricine in afara de basescu!!! haideti sa scapam odata de acest cancer avid de putere!!!

  45. si eu tot asa am zis hai fratzilor sa ne mobilizam de pe acum si in toamna sa intre Crin in turul doi sa-i dam peste bot marinarasului.sa inteleaga si el ca nu suntem presul nimanui si cu atat mai putin al lui.m-am saturat pana in varful capului de oameni care fac politica dupa cum vor ei si dupa ureche care ne fac de tot rahatul pe unde umbla in europa.hai ss incercam macar acum sa ne recastigam demnitatea de romani.Sa nu stingi niciodata”lampasul”Victor avem nevoie de tine mai mult ca niciodata.

  46. Până acu’, protocalii întrebau retoric: Pe cine să punem în locul lui Băse, numiţi unul. Io-te că s-arătă unu’. Acu’ ei caută să zgândărească subconştientul cu mantre subliminale ca: Iliescu, Patriciu… doar, doar s-or aprinde beculeţele programate.
    Mai vine unul cu ideea creţă că n-o să facă nimeni mai mult ca Băse. Da dacă te uiţi şi cauţi, constaţi că Băse a ascuns bine de tot ce-a făcut, că nu găseşti nimic.
    Victore, mai bine puneai de-un Poll, c-aşa făcuşi înainte de Congresu’ PNL.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.