Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Hai siktir Strickland, democraţie de Net!

Hai siktir Strickland, democraţie de Net!

Cat am fost in concediu, o armata de cercopiteci cu acces la Net (majoritatea fani ai autorului conspiratiei mondiale a pisatului) s-a napustit, ca la o comanda, pe blogul meu. Dincolo de faptul ca nici macar nu eu eram cel care generase (ci doar comentase) scandalul poneiului roz cu zvastica pe cur de la New York si al diplomatului-ketamina, nu cred ca trebuie sa va explic de ce fluviile de voma ale khmerilor portocalii n-au fost aprobate ( si nici nu vor fi vreodata). Poate ca ar fi fost interesant sa vedeti cam cum scriu, sub acoperirea anonimatului, gunoaiele cu aere intelectuale, dar m-am gandit sa mai aman un pic acest experiment.

Dat fiind ca, in anul 2008, unii inca sa mai incapataneaza sa creada ca – pe timpul si pe banii mei – s-a bagat democratie pe blog, reamintesc regulile generale si principalele capitole ale manualului de functionare. Da, e o mica necorelare-n cele doua texte memorabile, da’ m-am razgandit si eu; doar am inaintasi celebri. Vreti sa convietuim virtual in Republica autonoma Ciutacu, va conformati. Nu vreti, sanatate la rude. Hai ciuaua!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

24 thoughts on “Hai siktir Strickland, democraţie de Net!

  1. Bre, am consultat manualu’ de funcţionare. Lectură fundamentală. De candidat de Zăbrăuţi. Hai că băgăm democraţie pe blog. Vineri între 15:13 si 15:14. Dar doar puţină.

  2. Ceea ce nu scrie în manual e că dacă încerci să postezi aici împotriva partidului, ţi se bagă virus şi, dacă vrea ciutacul, apasă pe vizitic şi îţi explodează monitorul în bot!

  3. salutare …am initiat la mine pe blog o campanie pt un caz umanitar si m-am gandit sa te intreb (destul de direct) daca vrei sa ma sprijini. Detaliile le gasesti aici: http://www.blogmeaway.ro/?p= 845
    Multam si sorry de deranj si mai ales de off topic.(nu ma deranjeaza daca stergi commentul si-n schimb reactionezi pozitiv la campanie si facem impreuna acest caz mai vizibil)

  4. Da chiar, daca esti asa coios precum pretinzi, publica toate comentariile (si nu doar pe cele idioate) si apoi raspunde-le (argumentat si la obiect, desi ma indoiesc ca esti in stare). Desigur, stiu ca nu o sa faci asta, dar am zis ca hai sa incerc, poate trezesc vreo ramasita de ziarist din tine.

    PS: Nu sunt portocaliu si nici nu pot spune ca ma dau in vant dupa Patapievici sau Cristi Neagoe, insa felul in care i-ati atacat e jalnic.

  5. @The piper at the gates of dawn: hai, marsh, potaie. trebuie sa suport eu mitocaniile tuturor ca sa va satisfac voua placerea porcaielii virtuale? iar daca-ti schimbi nick-ul si IP-ul sa stii ca nu e musai o solutie de succes.

  6. Ciutace, ia ce au scris portocaliii, da la o parte fluviile de voma si ce ramane publica, poate ca au si unele argumente interesante.

  7. Te salut Victor! Iti citesc blogul inca de la aparitie, am incercat sa scriu cateva mesaje dar nu au fost postate. Ce trebuie facut? E nevoie de vreo logare sau ceva de genul asta?

  8. Un prieten de-al meu a postat exemplar (fara injuraturi si acuzatii, cu subiect si predicat, cu argumente, cu diacritice…cu tot ce vreti voi) si a fost banat pe motiv de kmer portocaliu sau ceva de genu.
    In fine daca intr-o parte scrii ca dai ban dupa bunul plac si in alta parte scrii chestii de genu ” absolut tot ce a fost argumentat si urban s-a publicat” oamenii ce sa inteleaga?

  9. eu nu-i inteleg pe oamenii astia ;
    -nu le plac emisiunile unui post sau altul?sa cate telecomanda si pac la unul cu mai multe satisfactii
    -nu le place trustu mogulului?nu-i cumpara nenica ziarele,nu-i urmarii emisiunile sau ignora-l pur si simplu.
    -dar sa intrii pe blogul lu omu doar ca sa-l injuri si sa te exhibi virtual unde-i satisfactia sau folosul?
    ori esti tamp ori te chinue impotenta intelectuala sau habar n-ai cum sa-ti arati prostia in toata splendoarea ei (nu ca ar fi o surpriza)

  10. Putem cere azil politic in Republica ta? 🙂

    PS Daca vede ba Republica Autonoma Ciutacu, ba Imperiu Ciutacesc, s-ar putea ca doamna Udrea sa devina confuza si sa aiba aceeasi nesiguranta pe care o are cind vorbeste cu Presedintele Norvegiei 🙂 Asa ca te rog ai mila de neuronii ei 🙂

  11. Eu nu vreau sa le citesc “fluviile de voma”; evident, nu au nimic argumentat de spus! Nu vreau sa se aleaga praful si de acest blog care, place ori ba, este un refugiu unde:
    1. nu esti prost pentru ca stii limba romana scrisa;
    2. nu esti prost pentru ca poti sa-i departajezi, de la prima lectura, pe cei care bat campii de cei care au ceva de spus;
    3. nu esti prost pentru ca nu suporti forma fara fond;
    4. nu esti prost pentru ca nu-ti plac smecherii, femeile cu sclipici in par si, in general, existentele ieftine;
    5. nu esti prost pentru ca ai terminat facultatea la stat, etc.
    Acest blog este., in Romania, unul dintre rarele bastioane impotriva prostiei!

  12. @Gabriela Pintea: Sa stiti ca m-am uitat la ce ati scris pe blogul asta si am o remarca. La unul din posturile cu Patapievici sustineati in 7 August ca ati semnat in urma cu o luna petitia de demitere. Ok, numai ca defapt ati semnat-o in 08/08/2008 la ora 00:55. Dupa aceea ati mai promovat linkul de cateva ori. In rest numai laude la adresa domnului Ciutacu, urari de bine pentru sinteza zilei si asa mai departe. Good job.

  13. Domnule Ciutacu imi permit sa va intreb daca ati avut curiozitatea de jurnalist sa aflati mai multe despre baiatul asta pe care l-ati facut dezaxat in emisiunea Antenei 3. Va laudati ca suntei absolvent de facultate de stat. Despre el ce stiti? Chiar nu va roade curiozitatea, chiar nu va informati un pic inainte de a arunca cu vorbe. Macar incercati sa cititi si alte lucruri scrise de dezaxat si fiti obiectiv macar o clipa. Aveti la dispozitie mijloace sa va lamuriti despre cazul in cauza. Va pun in discutie subiectul asta pentru ca mi se pare nefiresc sa terfeliti imaginea unui om indiferent cum se cheama el sau ce varsta are, pe un post de televiziune fara ca macar sa aveti toate datele. Se poate intampla lucrul asta si cu altii, chiar si cu dumneavoastra si nu e in regula. Inteleg ca traim intr-o societate in care drepturile la exprimare, la imagine, la libertate sunt libere si mai ales respectate. Nu ma intereaza numele in cauza, nici nu este important, gestul si modul in care s-au intamplat toate sunt de neacceptat. Cu respect.

  14. @Iancu
    Ma simt onorata ca sunt “urmarita” si voi mai posta acest mesaj off topic! Sper ca nu ati trait frustrarea (nu este o injuratura) de a nu putea sa ma mai “urmariti”, firma care trebuia sa-mi presteze servicii de internet nu a mai facut-o temporar, evident. Oricum, trag concluzia ca sunt mai bine platita pentru ceea ce fac decat sunteti dvs. pentru “urmaririle” nefinalizate.
    Ca sa va primiti banii pentru “urmarirea” mea cititi si post-ul meu din 08.08.2008, ora 04:34 pm; prima petitie pe care am semnat-o se numea “Horia Roman Patapievici sa-si ceara scuze!”. La randu-mi, mi-am cerut scuze pentru post-ul din 07.08.2008 (nu ca Patapievici ar fi facut-o)!
    In privinta laudelor “la adresa” domnului Ciutacu, imi pare rau pentru dvs. dar LE MERITA! DUPA CUM LE MERITA SI MIHAI GADEA!
    Intr-o alta ordine de idei, poate cititi putin, daca nu sunteti prea ocupat cu “urmarirea”, gramatica limbii romane! Veti afla cu surprindere cum este cu subiectul si cu predicatul, de ce atunci cand scrieti permanent cu doua litere “i” “este” probleme, si s-ar putea sa intrati in categoria oamenilor care incep sa inteleaga (evident, ma refer la post-ul dvs. din 02.09.200, ora 5:52 pm)!
    In privinta mesajelor mele care contineau referiri la acte normative si la practica judiciara, va invit sa le comentati! In decembrie 1989 eram pe strazi, noi si cei care ne urmareau, pentru ca in Constitutia Romaniei sa existe art. 30!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.