Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Axa politică Vadim – Băsescu – Becali

Axa politică Vadim – Băsescu – Becali

Dupa alianta imobiliara cu PNG in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, formatiunea cu vocatie europeana PD-L si-a desavarsit existenta: a batut palma-n Parlament cu PRM, iar Vadim ramane vicepresedinte al Senatului (pe un post cedat de portocalii). Sigur, Basescu nu stie absolut nimic, Boc a facut totul de capul lui, iar marmota invelea ciocolata-n staniol. (Sunt curios ce parere vor avea, in seara asta, la “Vorbe grele”, Oana Dobre si Silviu Prigoana).

Dat fiind, insa, ca Vadim – caruia Basescu i-a retras decoratia acordata de Iliescu la cererea unor intelectuali – este nominalizat, in Raportul Tismaneanu, ca stalp al comunismului ceausist din Romania, ca a votat in Parlament pentru suspendarea presedintelui in coalitia celor 322 si ca l-a jignit in repetate randuri pe acesta (plus pe Patapievici, pe Tismaneanu si pe Liiceanu), astept ca, in urma protestelor societatii civile, seful statului sa anunte ca renunta sa mai candideze la Presedintia Romaniei din partea PD-L. Iar Elena Udrea, Sever Voinescu-Cotoi si Catalin Avramescu sa se retraga demn din pozitiile de candidati ai PD-L, fiindca e inadmisibil sa bati palma cu fostul sef de partid al lui nea Mitica de la Liga.

Tiganizatia
Asculta mai multe audio Muzica »

UPDATE: Hai ca Avramescu e iesit la joc. Deci se poate. Daca sare la cap si Lenuş, e deranj mare. Hai, Severica, doar atat poti? Adica tu esti dispus sa-l suporti pe Tribunul care-l terfeleste pe idolu’ tau Plesu doar pentru ciolan?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

42 thoughts on “Axa politică Vadim – Băsescu – Becali

  1. Mda,probabil Base si Nuti vor candida din partea PIN.Cu ocazia asta isi dubleaza si membrii de partid…

  2. Domnule Ciutacu, v-a inmuiat vacanta ? Parca era stabilit ca politica nu e o doamna, nici macar una de consum. E mult mult mai jos.
    Realist vorbind, si pe mine ma sperie putin chestia asta. Dar considerand cat de putin mai reprezinta CVT acum, e o chestie care va disparea in foarte scurt timp din – orice fel de – presa.

  3. fiecare parte a intelegerii neaga viitoarea colaborare pt.30 nov. sa nu uitam sa privim cu atentie candidaturile in anumite colegii electorale.

  4. Pentru un simplu troc pe functii in Senat,intre PRM si PD-L,este prea mare zarva din presa. Cand faci din rahat -> bici,miroase a campanie de presa. Restul sunt pretexte!

  5. Ungurii-s de vina. Tribunul impreuna cu maritul Zeus vor salva din nou natiunea, cainii comunitari, clima , scaderea natalitatii, pretul petrolului si prietenia ruso-georgiana. Pe urma fiecare la ale lui : unul la sprituri altul la rudotele.Doar nu credeati ca statea tribunul la Eol Tv in ultimele saptamani cu tinerelul Bolcas de pomana ? Alegerile-s aproape, frica-i mare si deontologul n-are miros. Nici banul.

  6. Inca o dovada caci doctrina nu conteaza.Cand interesele o cer,ce a fost pana ieri nu conteaza.Sa vii acum sa zici ca a fost o chestie pentru binele tarii.Din spusele PD-L-ului ei au castigat 3 posturi.Deci cand e vorba de ciolan,orientarea politica nu conteaza.Am inteles si e bine de memorat.

  7. Inca o data se demonstreaza ca cea mai tare comedie o joaca clasa politica romaneasca. Eu m-am saturat de mascarici si drept urmare in toamna zic STOP VOT. Nu scapam de jagardele cum nu scapa broasca de raie. Toate molustele s-au adunat intr-un club al lor care se cheama clasa politica. HAI SICTIR, NEVERTEBRATELOR!

  8. cand prm-ul ducea tratative cu psd-ul la votarea suspendarii presedintelui,sau la ridicarea imunitatii parlamentare in senat si chiar la locale ,matrozu & co.bagau foale la tignale si arata stafia nationalista pe gardul adversarilor si vai de ei( adica de onor popor roman)ete cu cine vrea sa guverneze caracatita prostanacului aoleu ce cah cah …..
    acu las sa puta numa majoritate sa fie ca altfel…..in secunda doi o sa ne prapadim plangand dupa tastbastibocbondoc si adio suc de portocala.
    mie-mi pare ca este semnalul cel mai concret ca pedeii au vazut deja stafia pntcd-ista si vorba romanului -te faci frate si cu dracu numa sa treci puntea. astept sa-i vad cum explica aceasta alianta cu baubau aceasta
    s-auzim de bine

  9. In aceste momente de jale cand antropofagul-deontologo-consilier a renuntat sa candideze ma declar solidar si cum aia nu-l consoleaza nici unii, ii dedic o melodie d-a naostra din Felentari. La mine pe blog 🙂

  10. O mana spala pe alta si amandoua curul sau nici usturoi n-au halit,nici gura nu le candeste

    Sunt pana-n gat de coalitii,cardaseli,asocieri,parteneriate si alte vrajeli de genu’

    MI-E O GREATA DE MA DOARE !

  11. Ma uit acum la stirea zilei si ma distrez cum toti soldateii lui “666”,cu care Tribunul a coalizat azi,cum incearca sa-si traga izmenele peste pantaloni si sunt consecventi numai cu impresia ca,poporul asta e unul de idioti si nu e capabil sa gandeasca cu propriul creier. Se joaca de-a cine poate face pisu peste sant dar au uitat sa se descheie la slit. “Ca romanu nu-i niciunu nu-l gasesti dar nici nu-ti trebuie”,cu tinta precisa catre o anume parte a clasei politice.

  12. Unii s-au culcat comunisti si s-au sculat taranisti. Vorbim de 89 si restu’.
    Altii s-au culcat comunisti si s-au sculat liberali
    Altii s-au culcat psd-isti si s-au sculat in multe feluri, nu le mai tin evidenta, FSN a devenit “orice altceva”, praf in ochii prostimii!
    Acu’ ce vreti?
    Prm negociaza ca si altii!

  13. Nu m-ar mira ca, dupa doua zile, sa fie declarata si aceasta alianta o” solutie imorala”.Ce-a mai ramas? Sa se alieze Vadim Cu UDMR, asta ca sa terminam apoteotic!
    De ce ne uitam de 18 ani la acest jalnic spectacol?N-ar fi mai bine sa ne regasim, sa ne recapatam respectul de sine si sa ne traim propria viata?

  14. Oricum, sunau prea bine viziunile lui OPrigoana , pentru a crede in ele. Si, in fond, s-a aliat cu marinarul, nu? Deci, asta e cartea lui de vizita…

  15. Simpatica reactia pupinilor spalatori de cadavre. Cu locatia de baza in Poienitza cu Pupini a lui ‘Coiu (dezamagit de rit nou), slefuitorii scheletelor din dulapul lui Basea au dat iama sa explice cum stiu ei mai bine cat de pragmatic si cu multe succesuri e gestul pedelelei lor de suflet. Saracii lobotomi de partid au totusi o ratiune, vor la putere cu orice chip si procedeaza in consecinta.

    Mai simpatici insa sunt tucalarii de serviciu care tocmai au descoperit niscavai valori morale ce le provoaca strambaturi din nas. Pai cand pedeleaua o punea de marele pol dalmatian de dreapta prin combinatia cu cacarezele latifundiarului Jiji cum era? Sau cand stolobocii promovau la primaria capitalei un fost vames fesenist, acum cu casa de 800000 de euroi? Sau cand marele bancher bolnavior securisto-comunist de la Fonduri Speciale e pe cale de a deveni Prim Ministru? Cat despre Securiciu’ National, mare bufangiu , totul e cat se poate de bine documentat.

    Cine se incumeta sa estimeze reactia Tucalarului Sef si a grupului de telectuali de curte de la oficios?

    Eu am totusi senzatia ca acestia vor scrie nitzel spre gloria lui!

  16. ca domnul avramesco s-a burzuluirt asa tare e de inteles ce nu pot sa pricepeste minune mare cum o sa merga barja pd-lista cu doua remorchere ca vatim si patapievici?
    care va fi sensul de deplasare (daca nu se scufunda)sai daca se mai urca patibularu la balconul parlamentului flancat de tribun.

  17. am auzit cuvantul onorabilitate…nu mai am cuvinte!cum mai poate exista in tara asta un om care sa spuna ca merge sa voteze cu partidul acesta care nu e in stare sa creeze decat telenovele?pe vadim il inteleg, daca nu facea o miscare dintr-asta era out.dar cum sa-l primeasca basel?pe boc il dadea afara si fara vadim daca vroia…unii zic ca il are la mana!dar de vadim nu se mai sperie nimeni, nu-l mai crede nimei, iar daca il avea cu ceva la mana sunt convins ca acum era cu psd-istii si-l dadea in gat!ramane de vazut ce se va intampla!

  18. Dragi tovarasi si preteni,astept cu nerabdare articolele de mare angajament ale tucalului basescian Patapievici,vis-a-vis de acest “menaj a troa”,aducandu-mi aminte de scena cu balconul,cand tucalul,vanat de furie,acuza tribunul ca vrea sa-l “sinucida”.

  19. NU se stie niciodatä la ce serveste un astflel de “troc”…., evident politic !.
    Cât despre Prigoanä, se dä ” neprihänit “, el, cel care si-a ” cesionat “, actiunile sale, progeniturilor, (pe cine încearcä sä päcäleascä?!… ), care sunt peste ” märi si täri ” la studii, de-a dreptul penibil !. Oricum s-a înrolat în ” oastea Domnului, sau a lui Zeus “, cisteste BASESCU. Prigoanä este interesat de ” binele natiunii “, nu care cumva sä ” cârcoteascä ” cineva despre meschinäri economice sau politice. CAMPANIA ELECTORALA A INCEPUT !…DECI SUCCESURI !…

  20. La functia de VP candidau PC si PRM. Pe cine doreati sa sustina PDL? Pe candidatul PC? Desigur ca numai cercopitecii nu sunt in stare sa vada maretia si nobletea PC. Tot desigur ca stiti si cine urla si injura daca nu primesc ce vor.

  21. cred ca o sa ajung sa nu mai stiu cum ma cheama cu buletinul in mana ,ce fel de politica se face in romania era ,,alianta da ,,acum asta cum se va numi……….. bine am mai ajuns alianta cu un partid ………….scuzati-ma dar asta suna ca in bancul lui bula ,,,rahat pe covorul din sufragerie ne lipseste si restul avem tot ,,,,

  22. Nene daca vadim are blog cum ne anunta un “administrator” mai sus e bine: reforma in sanatate a reusit. Au wireless la spitalul de nebuni, noi succesuri !!!

  23. @Mosul
    Esti in grava gresala de eroare. PC-ul si-a luat linistit functia de VP care-i revenea prin algoritm.
    Vadim a fost dotat de Boc&co cu funcatia de VP care-i revenea de drept PDL-ului.
    Este simplu. Trebuie doar sa vrei sa poti sa intelegi.

  24. Urmeaza numirea in functii de conducere la pdl a manelistilor copilu’ minune, salam si vijelie. Astia mai aduce voturi. In curind Base o sa-l pupe-n …. si pe Iliescu, poate il sustine si pe el un pic. Vai neamu’ nostru!

  25. CVT deraiaza de ani spre porcarii verbale, frecvent, asa e. Dar trebuie inteles nu din cauza lui RO a ajuns un fel de hazna a UE.
    Nu din cauza lui am dat-o in bara cu politica externa, la toate capitolele.
    Numele CVT nu apare in rapoartele negative de tara, si nici in marele privatizari-piratizari, si chiar dusmanii lui cei mai mari NU au reusit sa-i depisteze vreio avere obscena cum ar fi aia a lui Nastase sau vreo casa cumparata in Alpii austrieci (ca a lui Mitrea).
    “Tot ce este exagerat este suspect” zic eu ref. la demonizarea isterica a lui CVT, care nu e mai “securist” ca Basescu sau Patriciu.

  26. Same old shit. Nu văd cu ce e mai oripilantă alianţa PD-L-PRM faţă de actul de justiţie al parlamentului în cazurile Mitrea-Năstase.
    Vorba aia, noi să fim sănătoşi!

  27. Nici nu s-au stins bine ecourile numerelor de circ executate cu maiestrie de distinsii nostri politicieni, in avanpremiera la mascarada de toamna electorala, cind iata ca tobele au inceput sa rapaie brusc si sa anunte iminenta unui numar cu totul si cu totul extraordinar, ceva nemiavazut si nemaifacut.
    Cind tensiunea a ajuns la limita suportabilului, cind miocardul spectatorului a ajuns la pragul infarctului, iata ca protagonistii, clovnii Nanoboc si Tudorica Nebunul, dind dovada de o virtuozitate iesita din comun, scot primul Ciocanul pus la pastrare de PD dupa desprinderea din FSN, iar al doilea se prezinta cu Secera, fluturata amar de ani cu adresa la giturile mafiotilor puscariabili post-decembristi de catre vigilante Vadim si, sub bagheta magica a anticomunistului si antisecuristului asimetric, refac intr-un efort suprem si in aplauzele delirante ale talibanilor pd-l-isti si prm-isti sigla defunctului PCR, Secera si Ciocanul.
    PCR a murit, Traiasca PCR !
    Marturisesc faptul ca nu ma aflu printre simpatizantii celor doua formatiuni politice, as putea spune dimpotriva, si ca o asemenea “lucratura politica”, ce sfideaza pe linga elementarul bun-simt al celor sapte ani de acasa, chiar calitatea de fiinta rationala, ar trebui sa-mi dea satisfactie prin efectele usor de prevazut pe care le va avea asupra unui electorat inca nedecis si cu altceva la tartacuta in afara de ideea fixa traian basescu.
    Si asta pentru ca, oricit de naiv (eufemism pentru imbecil) ar putea fi considerat de catre distinsii nostri politicieni alegatorul mioritic, un asemenea gest ar trebui sa dea totusi de gindit si la momentul votului, acesta sa uite ca pe liste candideaza si cele doua partide.
    In loc insa sa ma bucur de o asemenea gafa politica monumentala, traiesc la schimb un sentiment greu de definit, in care lehamitea, greata materializata intr-o senzatie acuta de voma, umilinta etc. sint dublate de o tristete si amaraciune profunde date de constientizarea faptului ca apartin unui popor ale carui destinete sint la discretia unor asemenea lichele politice.
    Cind ii aud pe unii asa-zisi analisti politici, aureolati de suficienta sdi superioritate fata de plebeii nestiutori in ale politichiei, cum explica ei vulgului ignorant pe fel si fel de ecrane tv si in fel si fel de ziare, cum ca politica este arta compromisului obtinut prin negocieri si bla, bla, bla.., ma apuca simultan si plinsu’ si risu’.
    Si asta deoarece nici macar in republicile bananiere nu se intimpla ceea ce onor clasa politica romana post-decembrista practica de aproape 19 ani in bordelul cu nume pretentios de esicher politic romanesc.
    Pina si nesimtirea are o limita si un prag dictate de o minima normalitate.
    Ori inhaitarea PD-L-ului basescist cu PNG-ul becalist si mai nou cu PRM-ul vadimist, dupa toate laturile, fecalele, scuipatii, injuraturile, capetele in gura, suturile in fund, mahalagismele etc. practicate la greu intre aceste formatiuni politice de-a lungul timpului, culminind cu mascarada apoteotica consumata in Parlamentul Romaniei, in timpul discursului de “condamnare a comunismului”, deci aceasta inhaitare sfidatoare si contestatara a capacitatii romanului de a rationa, nu reprezinta nimic altceva decit depasirea acestui prag si intrarea intr-un domeniu inca neeploatat al nesimtirii si promiscuitatii politice.
    S-ar putea comenta in fel si chip acest gest “politic”, insa dintr-o scirba imensa el poate fi “binecuvintat” doar prin eliberatoarea strigatura regasita de romani in decembrie ’89 si anume: “Huo, Rusine sa va fie!”

  28. Salutam decizia “tehnica” cu efect lamentabil a PDL-ului!Se destrama partidul?Au nevoie de alti membri?Cam asta ar fi perceptia .

  29. ceva-mi spune ca axa asta a matale seamana mai mult a arbore cotit……rau de tot nenica .
    ma-ntreb unde o sa gaseasca o motoreata sa urneasca dihania si chiar daca unele sand lustruite ca-n palma ,are rotile colturoase…..

  30. CE-O SA MAI RID CIND TOVII PATAPICA SI LICICA VOR RIDICA ODE SI IL VOR PUPA IN DOS PE NOUL LOR IDOL TOV VADIM- TOV DE NADEJDE CARE VA AJUNGE PRIM MINISTRU

  31. Fac alianta fara remuscari,oricum Becali si Vadim sunt vazuti ca doi nebuni asa ca acest lucru nu va dauna imagii ”politice” ,doar Base are de scornit o minciunica dar se pricepe (a dovedit de atatea ori)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.