Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Dumitrescule, recunoşti că eşti mistreţ?

Dumitrescule, recunoşti că eşti mistreţ?

UPDATE: Cu mulţumirile de rigoare adresate ascultătorilor noştri şi băieţilor cu ochi albaştri care ne citesc, salut promptitudinea Fiscului. Două firme (una, între timp, vândută) controlate, două procese verbale ca lacrima încheiate astăzi.

În campania electorală, acuzatorul de moguli s-a dus într-o seară la Realitatea să vizioneze în direct, odată cu restul poporului suveran, palma pe care i-a dat-o unui copil în 2004 şi să răspundă, în beneficiul aceluiaşi suveran de popor, la întrebarea de largă respiraţie “aţi fost vreodată la Grivco?” Ulterior, în cadrul amplului şi costisitorului proces de splălare a imaginii sale, aflat în vastele studiouri ale fostei garsoniere a lui Dan Diaconescu, fostul viitor preşedinte l-a ameninţat, cu subiect şi predicat, pe Răzvan Dumitrescu. Sigur, el va spune că doar l-a informat.

Astăzi, Realitatea sărbătoreşte muncitoreşte a cincea lună de control de la Fisc. Şi face, normal, tot ce-i stă în putinţă să scape şi să-şi deblocheze situaţia financiară. Unii semnează apeluri de solidarizare cu soarta tristă a unui trust cândva mişto. Alţii îl pupă-n cur pe tiran, în direct şi la o oră de vârf. O a treia categorie e dipusă, româneşte, la compromisuri profitabile. Aşa că primul extras din căciulă e Răzvan Dumitrescu. Om care tocmai ce-a rămas cu o singură oră din cele două de emisie şi, ca să nu se simtă singur, s-a trezit cu inspectorii ANAF acasă. Ca să-l controleze, pe el şi pe nevastă-sa luată-n pijama, dacă firma pe care prestează neplăcut ochilor preşedintelui la Realitatea n-a comis cumva vreo samavolnicie evazionistă. De pe 22 aprilie şi până azi, nimic. Da’ nu-i închid procesul verbal, că poate se sparge-n anchetă la nervi şi recunoaşte că-i mistreţ…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Dumitrescule, recunoşti că eşti mistreţ?

  1. Mie mi se pare aiurea. Eu m-as focusa mai mult pe popor si pe nevoile sale…Adik un stat puternic inseamna un popor puternic..Daca tai drepturile oamenilor si ii saracesti, mai mult ca sigur ca nu o sa ai parte de un popor puternic..

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Drepturile_omului

    http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?id=339

    Pai daca ar fi sa pureci (mistretul) CONSTITUTIA ROMANIEI SI DREPTURILE OMULUI,probabil incepi sa realizezi in ce extrema te afli..

    Si nu le-am scris eu sau tu…

  2. Pai doar gandeste-te putin cum ar fi sa distrugi sistemul de invatamant si sa nu mai investesti bani in educatie…Gadeste-te la efectele de lunga durata asupra societatii…
    Doamna Ministru Ecaterina Andronescu face foarte bine ceea ce face!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.