Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Mangla de cartier a nasolului blogosferei

Mangla de cartier a nasolului blogosferei

S-a creat, fals, impresia ca oricine are un blog face parte din asa-numita blogosfera. O inventie tipic romaneasca, in care oameni respectabili se intalnesc cu tot soiul de nimeni pe strada agramati care au impresia ca-s miezul din Fanta, au inventat gaura din covrig si pretind ca genereaza continut online. Cei mai vocali dintre ei se revendica a fi capii unui soi de minister al Net-ului si urla ca muscati de sarpe ca presa traditionala le fura bunatate de munca. Dar, cand le pica bine, baga vastu-n caraiman (de aici) fara remuscari si-l injura pe Badea pentru trafic.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

49 thoughts on “Mangla de cartier a nasolului blogosferei

  1. si spalatori de cadavre, si cu poza luata…

    Hai ca e misto poza, cina cea de taina, zau. nu te calici, daruieste… chiar e misto poza cu toate tonomatele, e de colectie. o sa ii placa si piratului.

  2. AAAAAAAAAAA!!! de ăla făcu-si vorbire bre, nu ii scriu numele ca trebuie sa curat tastatura si sa mă spăl pe mâini!Păcat ca îl bagi in seama, vorba lui Mircea Badea cred ca acum are orgasm!

  3. Oricum, tot respectul…si voua si tuturor care ati facut emisiuni (reusite sau nereusite) in seara aceea. Ma uitam la voi, live….erati rupti….si va aprindeati imediat, foarte irascibili:)

  4. ba da zozo asta sau zoso nu e un client mai vechi de-al vostru, nea victore?
    am intrat si io pe blogul lui, e de un narcisism aproape manelistic.
    i-am zis cateva , sper sa-l supar, sa -l vedem furios pe blogfather , dupa cum isi spune.
    hai noroc,
    zhifku

  5. Fiecare dintre cei de la masa aia pot face rating net superior deontologilor imbuibati cu zeci de ieurou pe orice interval orar posibil.

  6. Erata : …”zeci de mii de ieurou”…daca in litere nu stiu sa-i scriu,in cifre nici atat !

  7. ATENTIE! SUBIECT GRAS:
    Politicienii vad abia acum efectul aplicarii sistemului pe care l-au votat fara sa il inteleaga. Ascultati ce spune domnul Geoana la momentul 15:33 din inregistrarea de pe internet a emisiunii Sinteza zilei din 1 decembrie. Este surprins ca oameni cu 48% nu intra in parlament, dar intra altii cu 17%. SE VA INCERCA INLOCUIREA CASTIGATORILOR DE DREPT CU PERSOANE CARE CONVIN PARTIDELOR. Va rog sa urmariti ce se intampla. Domnul Geoana spune: “Nu s-a incheiat inca repartizarea.” E imposibil sa spuna asta pentru ca repartizarea nu dureaza mai mult de o secunda. Sunt profesor de informatica si sunt sigur ca repartizarea nu poate dura. Se face practic instantaneu.

  8. Pai domn’e, de ce dracu’ ii bagi in seama pe ultrasii pdl-ului? Nu vezi ce limbaj au? Sunt din aceeasi plamadeala ca si seful lor!

  9. pentru adevaratii “spalatori ” o intrebare : de unde or fi ” stiut” , unii inainte de alegeri (si presedintele ),altii dupa estimari ( berceanu a dat si eroarea , 6% ),ca datele din sondaje nu se vor confirma ?

  10. Victore, probleme ma !

    Aseara erai cam innebunit de ideeea ca, desi v ati straduit cu o zi innainte sa
    sarbatoriti victoria lui Psdeu, dupa numararea voturilor era cam egal.. Ce se intampla ,au furat Pdlistii la sectieile de votare, sau Base cu mouse de la Cotroceni? Argumente nenea Victor ? Am toata increderea ca o sa le gasiti. Nu are nici cea mai mica importanta ca va contraziceti de la o seara la alta, ca nu recunoasteti cand gresiti, ca, si ca ziaristi respectabili ce va aflati nu spuneti decat partea care va intereseaza… AAaa scuze, Eu am emisiune si de aia fac cum vreau, voi stati si va uitati sau daca nu schimbati canalul, parca este replica celor care fac emisiuni…Aseara insa a fost geniala aia cum ca l a sunat Base pe Tariceanu ca sa fie linistit…Geniala…Ce mai conteaza ca mai innainte ii injurai pe cei care nu aduc dovezi…

  11. Nu i-am inteles niciodata pe cei care cu toate ca nu am nimic de spus, isi fac bloguri numai ca sa-i injure pe altii care de bine de rau, mai obiectiv sau mai subiectiv pot comenta ceea ce se intampla pe scena politica, sociala etc.
    Nimeni nu obliga pe cineva sa urnareasca o anumita emisiune, sau sa fie de acord cu vreo parere a cuiva. Fiecare e liber sa urmareasca ce vrea si sa empatizeze cu absolut cine vrea. Nu e neaparart necesar sa isi faca blog si sa-i injure pe Citacu, Cristoiu, Badea sau Tudor. Se vede ca sunt oameni care chiar nu au ce face….

  12. Am aruncat o privire acolo. Şi la comentariile vizitatorilor lui…
    Mereu m-am întrebat, cam din ce cotloane apar înspumaţii care înjură frecvent la editoriale. Se consideră bărbaţi cu vână, par nişte teribilişti înclinaţi spre anarhism dar se dovedesc a fi ceva mai puţin de atât, un fel de “gigicontra”, contra oricui nu gândesc ca şi ei…
    Dacă nu li s-ar vedea culoarea (portocalie, da!) aş putea fi chiar îngăduitor. Când văd portocaliu nici măcar nu mă mai obosesc, pur şi simplu consider că ei (vopsiţii!) nu există.
    (De ce să le măriţi traficul?!)

  13. Un digital watermark ar fi bun. In felul asta ai proteja pozele care iti apartin. “piratul” a recunoscut ca a “imprumutat” poza.
    p.s-Da cu Badea ce are? dupa ce l-a facut celebru…

  14. Victore Intr-o lume neagra si albul are nuante de gri.Si apropo despre CRISTOIU ,CIUTACU se pot spune multe dar numai fraieri pun botul.Radeam in hohote la faza in care doreau sa-l compromita pe Cristoiu cu “Gaina care face pui vii”daca atat au inteles din cate a scris si facut e jenant.Da traim intr- lume libera si unii zburda liberi in lumea lor paralela,nu au nici o legatura cu lumea reala.

  15. Ce diferenta e intre politicienii care isi dau la gioale non stop pe sticla de parca nu ar mai avea alta treaba (de furat), si blogarii care se musca, se injura si se fura ?
    Absolut nici una, parerea mea.

    Asa oameni, asa conducatori : fie ca e vorba de oamenii politici sau de ” vectorii de imagine ” ai societatii.
    Bleah.

  16. La noi se fur ca-n codru. Si hackerii care sparg sisteme serioase ale magazinelor on-line sunt baieti destepti (adica cu ceva cunostinte – ca destept inseamna un pic mai mult), dar tot hoti se cheama. Si spalatori sau nu de cadavre eu apreciez mult oameni ca Bogdan Teoderescu, Ion Cristotiu & Co. Iar timpul imi va da mie dreptate si nu lui Zoso

  17. daca n-as fi o domnisoara cu bun simt as umple comentariul asta de injuraturi,cu directie fixa catre”stimabilul domn”zoso.ma abtin,si de data asta…
    nu pot totusi sa nu ma intreb,ca boul ce-i drept,de ce dracu’ne mai enervam?si nu stiu de ce ne asteptam mereu la altceva:)

  18. @zoso: nu, e misto sa arati, cu probe, ca ala care urla-n gura mare impotriva hotiei e regele ciorditorilor. in rest, ramane exact cum am stabilit: nici tu nu comentezi la mine, nici eu nu comentez la tine. spor la mangla!
    @everybody: despre alegeri, rezultate, guverne, Sinteza zilei si alte astfel de acareturi scrieti dracului la topicurile aferente!

  19. Limbajul pe care il foloseste retardul de zoso (z mic intentionat) relativ la dl Cristoiu arata doar ca atat blogul lui (dar si audienta) sunt niste schelalaieli de agitator ieftin de mahala. Nu mi-as permite asa ceva fata de Cristoiu indiferent de pozitie sau “popularitate”.
    Ce blogosfera dom’le? Sunt o adunatura de l*b*ri care se iau prea in serios. Nu ar fi nici asta asa mare bai daca ar fi macar pertinenti si nu “cartierosi”.
    Numa’ bine…

  20. Buna ziua domnu’ Ciutacu,
    Prins cu unele si altele am aflat abia acu’ despre comportamentul incalificabil al numitului Tolontan. Asta inseamna denigrarea eforturilor intregului trust. Va sugerez s-o sensibilizati pe d-na Cami si sa introduceti o regula la nivelul Intactului, discutii individuale cu cei care comit asemenea erori ingrozitoare – domnu’ Cristoiu sigur se pricepe, dar ceva experienta are si domnu’ Voiculescu – dar se gasesc si mijloace de reeducare, care sa-i aduca pe calea dreapta.
    Timp de patru ani, voi cei din Intact v-ati gasit in prima linie a FRONTULUI si a razbelului cu Hidra de la Cotroceni. Ceea ce a facut Tolontan poate fi trecut la DEFETISM, iar pe Front asta se pedepseste. Daca veti continua sa tolerati asemenea practici… sa nu va mirati ca si altii o vor face. Adoptati o atitudine necrutatoare!
    P.S.1 Poate n-ar fi rau sa improspatati echipele de combatanti. Cred ca i-ati putea coopta pe Yoda, Mos Califar, Satmareanca, chiar si pe Johnson, desi el zice ca ar combate dinspre dreapta si o face cam agramat de obicei. La fel si Roxana Iordache, care ar putea aduce in discutie ca Steaua merge tot mai prost, de cand in CG Bucuresti functioneaza alianta PDL-PNG-CD. Ar veni tot cu o critica constructiva dinspre dreapta.
    P.S.2 Cred ca Intact ar putea adopta o proclamatie prin care sa interzica definitiv arborarea, in studiouri si prin domeniile trustului, a culorii portocalelor. Masura v-ar putea insufleti in lupta. Repet, daca nu ramaneti, dar toti angajatii Intact, necrutatori, actele de defetism si tradarile subtile se vor inmulti.
    Sa aveti succesurile meritate!

  21. toar’su, daca te oboseai, vedeai ca poza nu e furata de mine. eu doar o folosesc, ea e localizata in alta parte. e cam cum spuneti voi ca pozele le primiti pe mail si ca flickul lui neagoe e domeniu public.

    am luat nota. nu mai insist cu comentariile.

  22. Daca un ziarist incita la furt intelectual…ce sa mai pretindem de la altii…Pai, cum, daca ai furat ceva creat de altul, orice ar fi acel lucru, chiar o vorba de blog, esti un hot, esti la fel ca un sut care iti baga mana in buzunar si-ti fura portofelul. Munca omului, chiar daca e “analfabet”, e munca, e timp din viata lui.
    Dar daca in tara asta creativitatea nu valoreaza nimic, mai mult, un ziarist incita la furt, inca si ironizeaza victimelor furtului intelectual, ce sa mai vrem, decat sa plecam?

    Cred ca dl. Ciutacu ar trebui sa-si dea demisia sau macar sa-si ceara scuze dupa declaratia asta, iar cariera lui sa se termine for ever.
    O victima a furtului intelectual, dar nu pe blog. Conteaza, dle Ciutacu? Furtul e furt de oriunde ar fi.

  23. @zoso: nici eu la tine, deci suntem chit. da’ vezi c-am pus audientele =))
    @adrian: apreciez incercarea scremuta de umor, da’ nu gust incercarile de victimizare a unui personaj care incearca zadarnic sa devina disident intr-un trust unde nu i se cere sa fie pe linie. si, dupa cum remarcati, in ciuda eforturilor sale, nu i se intampla absolut nimic. pentru ca face un ziar care se vinde bine si exact pentru asta e platit.
    @Ion: pentru ca n-ati inteles, va desenez: eu sunt victima furtului intelectual.

  24. Nu te speria, Victore, o sa gaseasca el cumva sa o intoarca impotriva ta… Asa ca victoria iti apartine pentru un timp relativ limitat. Ca asa e-n tenis

  25. da, iar acum cititnd ce a scris zozo mai sus am vazut exact ca precedentul comentariu era corect… hehe, mama omida ma numesc…

  26. Am si eu si un blog si un site dar traiesc cu impresia ca fac un lucru bun sau cel putin asta e intentia mea .Incercati pe google site-ul epalogistica si astept la adresa de email de pe site parerile dvs.

  27. nu-l mai baga in seama pe terminatul ala de zoso.Eu l-am cunoscut personal acum cativa timp si stiu cat il duce capu’.Numai gura si aroganta e de el, in rest e un cretin populist. Nici macar nu stie sa faca diferenta intre ce e spam si ce nu.

  28. De cobmh.rou

    iarta-ma dar pe forumul domnului Cristoiu in 30 noiembrie, cineva a dat raspunsul exact. a spus ca cele doua blocuri mari nu vor castiga mai mult de 33% plus/minus 1,5% si a explicat ca sondajele sunt gresite. acu or fi fost gresite, ori stia ca in noaptea aceea se masluiesc voturile este greu de stiut. dar a dat exact rezultaul. a si spus ca la final poate castiga oricine alegerile. acu Boc interpreteaza cum vrea datele – in vara se lauda ca a castigat alegerile pentru ca avea mai multe voturi, iar acu se lauda ca a castigat mai multe mandate..politicienii se schimba dupa cum bate vantul…tolontan si nu mai stiu care blogger nu terbuie bagati in seama. cine este Tolontan? blogerul si-a castigat notorietate denuntand un ziarist…el insa tot zero ramane…dupa un timp va fi uitat…si se va intoarce la traficul sau nesemnificativ…omul este un zero..

  29. Nu inteleg de ce il mai bagati in seama pe gunoiul ala de zoso. E un terminat, onanistul.

  30. Ala, chiar e blogu’ lui Mircea Badea? eu stiam ca nu are si ca e “in razboi” cu blogerii. Stie cineva daca e pe bune sa nu?:-s

  31. domnu ciutacu cred ca nu e bine ca i-ai lasat comentariile lui zoso pe aici. El doar vrea sa-si faca trafic, mai ales ca acum toti s-au prins ce onanist cibernetic e, (vezi wikipedia).
    Mai bine sa ramana intre vizitatorii lui virgini si prosti. cheers!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.