Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Ciocu’ mic, nuntaşilor! Cântă vedeta…

Ciocu’ mic, nuntaşilor! Cântă vedeta…

Cand gaina Realitatii face un ou – si, in ziua alegerilor, a fost unul nefiresc de mare, cam de strut – se face nunta la cort. Exceptia e notabila, de salutat, eu insumi am admis public ca ne-au batut rau, da’ vad ca nu se poate discuta normal in lumea urletelor in care, din nefericire, traim.

OK, o iau de la capat. Si cum pot face altfel decat sa-i execut in direct? Stiu, e al dracu’ de nasol sa afli ca nu e-n fiecare zi Paste si ca vine nebunu’, nici macar nu se-ncordeaza si te face iar – conform traditiei – varza. Motiv pentru care pun un cantecel astept comunicatul de asumare a infrangerii de la Realitatea.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

46 thoughts on “Ciocu’ mic, nuntaşilor! Cântă vedeta…

  1. Mi se pare cam dusa in extrem faza cu audientele…Va certati degeaba… Si in plus, mi se pare ca incepeti sa pierdeti… Asa cum zicea cineva, lumea se uita la Antena 3 de fun…ca se scalambaie unul sau altul in direct…Cand e vb de treburi serioase… cam schimba…
    Probabil ca o sa ma banezi acu’, ca tin cu ursu, da… asta e… asta cred, asta zic..

  2. Am vazut cum toti disperatii au sarit in cur de sus ca Realitatea “cea mai tare” , ca v-a tras-o etc, cu toate ca recunosc, Sinteza zilei a avut o sonorizare in seara alegerilor dezastruoasa.

  3. da bre, or fi valabile … dar pentru ce ore? cand? cum? si mai ales de ce? ce-am pierdut?

  4. ahm, asta patesc daca nu citesc inainte 🙂 astea sunt cifrele de ieri seara?

  5. Eu sincer am urmarit pe parcursul zilei Realitatea, dar cum a inceput emisiunea cu Gadea am comutat pe Antena 3. De ce? Pt ca indiferent de situatie prefer sa vad oameni care gandesc si emit opinii, decat sa vad un Tatulici care nu spune nimic sau un Boureanu care ne invata politica fara sa stie ce inseamna asta (a se vedea rezultatele). Sunt convins ca fiecare angajat nu isi injura patronul, dar unii au mai mult curaj. Bafta mare

  6. @geretus:cum o fi mai bine?sa castigi in fiecare zi,sau o data pe an,maxim?
    ce-nteleg eu din comentariul tau,astia de la realitatea vorbesc”treburi serioase”numai o data la 4 ani?sau ma rog,cand sunt alegeri?:))
    ca parca atunci cu inundatiile,de-a venit zana in emisiune,n-au facut cine stie ce rating.pai inseamna ca atunci,clar nu se discutau treburi serioase!

  7. @Mordechai: adica noi suntem Chelsea? sau Manchester? m-ai confuzat =))
    @cineva: cateodata e bine sa amintesti lumii cum stau lucrurile.
    @bursucul_electoral: sigur ca da. si, in general, asta-i situatia.
    @yoda: competentele mele in zona sonorizarii sunt extrem de limitate.

  8. @ geretus Daca exista cineva care se uita la Antena 3 de fun, nu intelege nimic din ce se intampla acolo. Pt treburi serioase la ce va uitati? Animal Planet cumva?

  9. plictisitorii de la realitatea se laudau pe 2 intr’o pauza de publ pe antena 3 ca au facut super performanta pe 1. si cum ca pe la nu stiu ce ora a fost chiar moment istoric la ei cu audienta.. e asa sau ba?

  10. ON TOPIC (de data asta): Culmea, am avut dreptate trimitandu-va mesajul offtopic de mai devreme pe postul anterior 🙂 Exista o dependenta de rating mai urata decat cea de heroina in lumea asta… Si eu care speram ca pot pune umarul la atenuarea fenomenului…

  11. CURIOZITATI in numararea voturilor!
    Sa luam rezultatele publicate de BEC in Circumscriptia ARAD, Colegiul 1 Senat si colegiile 1,2,3 Camera Deputatilor.
    Col 1 Senat=Col 1CD+Col 2CD+ Col 3CD
    b) 53 377 = 17 591 + 18 932+ 16 854 = 53377 OK
    e) 51 777 > 17 080 + 18 185+ 16 264 = 51 529 dif. 248
    f) 971 < 289 + 428+ 348 = 1 065 dif. 94
    g) 611 numar votanti prezenti; e-> voturi valabil exprimate; f-> voturi nule: g->voturi albe.
    1.) Normal ar trebui sa exite relatiile b=e+f+g. In realitate, la Senat s-au pierdut 118 voturi, in Colegiul 1CD s-au pierdut 11 voturi, in colegiul 2 CD 47 voturi si in colegiul 3 CD s-au pierdut 42 voturi.
    2.) Desi au votat aceiasi oamenii, in Senat sunt cu 248 mai multe voturi valabil exprimate decat suma celor din cele trei colegii componente ale Camerei Deputatilor
    3.) Daca tot protestezi, bagi voturi albe si la Senat si in Camera Deputatilor. La Arad in Colegiul 1 Senat avem cu 78 de protestanti mai putini decat suma celor din cele 3 colegii de la Camera Deputatilor.
    4.) Sa fii uitat “manuitorii” ca in votul pe colegii mai exista o relatie de control: UN COLEGIU SENATORIAL= 2,3 COLEGII PT CAMERA DEPUTATILOR ?
    Ce explicatii poate da BEC?

  12. 🙂
    Am comentat la alt post de ce-am schimbat…
    Dupa mine ( e parerea mea…. dati-mi in cap cu ea) nu mai e echidistanta in emisiune…Nu-mi aduceti argumente de gen ca sunt oameni care gandesc la Antena 3 etc etc… pentru ca nu are legatura cu subiectul… Nu am acuzat pe nimeni de prostie… De partinire da, am acuzat…La Realitatea nu e chestia asta…Eu nu o vad cel putin… Iar cand vine vb de alegeri, nu-mi arde sa vad 10 persoane ridicand mingi la fileu PSD-ului (puteau sa faca asta pentru oricine altcineva, rezultatul era la fel)…
    In general ma uit la o emisiune ca sa aflu pareri pro si contra ale unor oameni care gandesc ( intr-adevar si eu caut oamenii care gandesc). Cand aud doar parere pro PSD si contra restul… mi se face greata ( repet: si daca era invers tot la fel reactionam)…
    Pe Tatulici nu-l agreez… dar el modera o emisiune, cu parerea isi dadeau altii.. si pro… si contra..
    Si nu mai fiti asa vehementi ca nu mai inteleg nimic… Se transforma blogul in “Sinteza zilei” Toti incep sa aiba un punct de vedere comun… Scuzati-ma daca nu-mi place chestia asta

  13. Ar trebui sa demonstreze ceva audientele respective, lipsite de orice interval orar? Pentru ca daca erau la 3 dimineata, ar insemna ca victoria A3 asupra RTV este sublima, dar nerelevanta.

    P.S. imi inchipui ca nu sunt audientele de la 3 dimineata, dar ideea de baza ramane.

  14. marea vedeta a ultimelor zile e SULFINA . e ubicuua si ce bine le zice ,ea ,ca o pioniera . sintem pe miini bune !.

  15. @DIV: daca ati fi urmarit blogul meu, stiati deja ca eu nu pun cifre de audienta decat de unde ma duc. stiu, sunt egoist, da’ altu’ mama sigur nu mai face. iar aseara am fost intre 22 si 23, la Sinteza zilei. deci victoria e extrem de relevanta in acest context.

  16. Iar crapa de nervi “colegul” vostru marele deontolog Tolontan ..care spera ca veti “muri ” dupa alegeri !!!
    Iar deontologii de la iRealitatea se bucura degeaba ..la un ditamai postu care are o vechime pe piata de vreo 6 -7 ani ..sa ia bataie chiar si numai pe anumite intervale orare de la un post atat de tanar cum e Antena 3 (anul asta a facut 3 anisori.. multi inainte 🙂 si care mai e si pe PROFIT !!!

  17. ERATA
    g) 611 211 + 272 + 206= 689 dif. 78
    Legenda: b->numar votanti prezenti; e-> voturi valabil exprimate; f-> voturi nule: g->voturi albe.

  18. Victor, as vrea si eu chiar un raspuns sincer la urmatoarele intrebari: Chiar asa de multa ura exista intre voi si Realitatea? Unde e profesionalismul? Unde e decenta aia de a lucra pentru public si nu impotriva trustului concurent. In strainatate nu am vazut asa ceva niciodata, mai ales la posturile de stiri. CNN nu prezinta audientele FOX News sau MSNBC. Ce castigati voi prin asta? Respectul cui?

  19. @Nicolescu: nu exista ura, e o exagerare, ci numai rivalitati punctuale si destul respect intre multi dintre noi. din nefericire, branza-i pe bani si aici. care vin din rating.
    @dimitri: imediat cum am restabilit ordinea fireasca a lucrurilor =))

  20. Se pare ca oamenii din televiziuni nu stiu ca institutele de monitorizare a audientei lucreaza dupa principiul “sa le luam banii la prosti”, adica la publicitari si producatori. Audientele astea care sunt vanturate de toti cretinii sunt obtinute tot pe baza unor sondaje de opinie, deci au marja de eroare. Subiectii cu people-meter in casa fac parte dintr-un esantion probabilistic foarte relativ. Asa ca audientele comunicate pot sa difere foarte mult de realitate. Dar daca publicitarii si televiziunile se incred in ele, atunci sa le luam banii la prosti.

  21. @Bogdan: nu esti extrem de departe de adevarul crud al publicitatii. eu am luat act de faptul ca m-ai facut cretin. si tu de faptul ca ai fost banat.

  22. Victor, inteleg ca branza e pe bani, care vin din rating. Si poate aveti vreo motivatia sa faceti publice acele ratinguri, si nu inteleg eu motivatia asta, insa am vazut pe un blog al unui baiat pe care tu nu il suporti deloc 🙂 niste cifre cam nasoale pentru voi. Adica, nu e cu doua taisuri asta, sa le prezentati pe alea bune, iar Realitatea cand va conduce sa faca lucrul moral, si anume sa nu le prezinte.
    Eu zic ca va puteti pierde niste privitori si cititori de calitate prin aceste tertipuri.
    Cu mult respect, Marius Nicolescu

  23. @Nicolescu: Realitatea ar publica, te asigur, cu maxima placere; da’ iese nasol. cat despre onanistul ala care a publicat ratingurile care nu m-ar avantaja pe mine, tu esti sigur ca – daca eu as fi tinut mailul ferecat – ar mai fi avut prilejul s-o faca? intreb si eu asa, retoric 🙂

  24. in general se uita lumea la voi ca sunteti mai amuzanti si mai interesanti dar in ziua alegerilor eu unul am schimbat pe realitatatea(fiind in general fan al vostru) din mai multe motive : pur si simplu erati ingramaditi toti in platoul ala, unul peste altul, ca in metrou, mai aveati putin si vga tineati unul pe altul in brate, se faceaua mereu cate 3 cupluri de dialog care vorbeau in acelasi timp fiecare de altceva de nu mai intelegeai nimic, din cand in cand auzindu-se cate unul urland fericit ca psd castigat si restul sa se sinucida, cred k nici geoana nu era mai bucuros ca voi(pacat ca ati luat teapa la rezultatele oficiale)
    concluzia mea : sunteti buni in general dar cand va transformati in trompete psd sau pc fuge lume de voi…ca pute

  25. frate, mi se rupe de audiente! si stii de ce spun asta? nu m-as uita la altii nici pe bani. imi place gadea, imi place mirciulica, ma bucur ca l-ai convins sa blogareasca si el, btw, si in rest, cand ma satur de antene (si asta se intampla atunci cand nu sunteti voi on air) ma uit la hasbeou. si gata.
    pese: pe turcescu nu l-am suferit ever iar irealitatea e pe aceeasi treapta a podiumului lingailor si pupincuristilor basescieni alaturi de evz, so, no me gusta. traiasca subiectivismul! 🙂

  26. Draga dl. Ciutacu. Nu e prima data cand te solicit pentru a ne ajuta (pe mine si pe cei in situatia mea), intru a te putea urmarii cum faci audiente seara la Antena 3. Ti-am scris si pe mail, am scris si pe forumuri la Antena 3, dar tot degeaba. Eu unu ma simt pedepsit pentru ca am plecat din tara, si nu pot fi acasa in fata televizorului sa fac audienta mai mare. Vreau sa o fac si de pe net, daca ar contoriza cineva. dar site-ul antena3.ro/live nu ma lasa. Te rog, urecheaza tu pe cine cunosti pe acolo, sa ne bage si pe noi “paduchii” in seama, ca zau ma doare sufletul sa ratez pe “live” dezbaterile voatre.
    Multumesc.
    Cu stima, Alex Blaj.

  27. @alex blaj : antena3 merge f bine pe net dar numai Iexplore … la mine pe firefox sau safari da chix
    @victor, apropo de branza pe bani: deocamdata, pana se termina banii de la fni, sorinache plateste mai bine. e drept ca de ceva vreme si dbv media si realitatea-catavencu au oprit investitiile (recesiunea bat-o vina) dar la salarii inca n-au umblat. Si mai dau si eu odata cu paru’ ca sa te provoc 🙂 Nu-i mai buna o discutie echilibrata (am vzt emisiunea azi pe site, felicitari si lui Teodorescu ) decat “micile” exagerari ale “celuilalt invitat permanent” absent aseara? A fost bun omu cand a trebuit dar ar cam trebui sa schimbe repertoriul.

  28. @LEXUS: da, Vantu plateste mai bine. iar eu l-am refuzat si punct. ba da, e preferabil echilibrul si asta incerc sa fac la “Vorbe grele”; cu mai mult sau mai putin succes. nu comentez public, dintr-o solidaritate pe care indraznesc sa mi-o asum pe fatza, prestatiile colegilor mei (chiar daca vremelnici) de platou. cand si ce am de spus se aude numai in privat.

  29. @LEXUS: merci de sfat, voi incerca azi de la ora 22 incepand. Dar sa stii ca problema nu e de la client, ci din faptul ca serverele lor nu fac fata afluxului mare de conectari. Inclusiv navigarea pe pagina lor e ingreunata pe perioada Sintezei zilei si la In gura presei. Si doar in intervalul acesta orar (22 – 00) receptia este crunta de-a dreptul. Acum spre exemplu merge perfect.
    Iar acea urecheala de care vorbeam in comentariul precedent, trebuie dusa la indeplinire. Nu este posibil sa nu poata ei gasii o rezolvare la problema asta.

  30. @LEXUS: scuze ca revin, dar acum ma uit pe firefox si merge struna.
    Concluzie: problema e in terenul lor.
    Merci.

  31. OK, am inteles, e de bine sa dai raitinguri… Sau cel putin serveste unui scop, oricare ar fi acela. Daca eu nu il inteleg, asta nu inseamna ca el nu exista. Totusi, sper ca Antena 3 sa devina mai devreme sau mai tarziu o televiziune echidistanta, chiar daca este condusa de un patron ce provine dintr-un anume partid.

  32. Uitati-va ce analiza amanuntita si corecta face Plano.
    Se pare ca la jocul asta arbitreaza mai mult suporterii; vad ca jucatorii tac malc si accepta pasiv rezultatul.
    Mi-au mai atras atentia unii ca fiecare partid a facut numaratoare paralela, de aceea accepta cu totii rezultatele. Dar PD-L nu a facut numaratoare? Cum de a acceptat rezultatul exit-pollului in seara de duminica?…
    Cred ca baselu regreta ca nu a tras mai mult de procente in noaptea de duminica spre luni… Sau cifrele astea s-au stabilit la vreo masa verde? Prea le-au inghitit toti fara cracnire!

  33. In mod obisnuit audientele sunt mai mult sau mai putin “tot pe acolo”.
    Ca televiziune de stiri conteaza ca in anumite momente foarte importante(alegeri,accidende majore,atentate,dezbateri publice cu subiecte importante,etc)sa faca jocurile,sa fie credibila si cat mai putin partizana unei parti sau alteia.

  34. Victor eu nu vad cum i-ati batut, pentru ca in afara de chenarul ala ingrosat Realitatea v-a batut cam rau. Inca o chestie, cand se dezbate ceva la Sinteza Zilei singurii in care dati sunt PD-L si Basescu. Si nu stiu cat de obiectiva poate fi discutia de la acea emisiune cat timp Gadea, Cristoiu si Stan sunt toti impotriva presedintelui orice ar face el. Stan e cateodata paranoic..a spus ca Basescu e antisemit doar din cauza ca a uitat sa spuna ca Israel e vecina cu Siria. De obicei ma uit la Sinteza Zilei, pentru ca ma amuza Stan, dar de fiecare data cand ma uit la Realitatea vad oameni din fiecare tabara politica care isi pot apara partidul…voi toti il atacati numai pe Basescu si nu mi se pare corect, chiar daca nici mie nu imi place modul lui de a fi presedinte.

  35. Si inca o chestie..sunt curios ce rating are emisiunea Vorbe Grele, nu incerc sa fiu ironic doar vreau sa stiu

  36. @Nikos: de cate ori trebuie sa scriu ca pe mine NU MA INTERESEAZA DECAT EMISIUNILE IN CARE PARTICIP EU? cand si, mai ales, daca voi avea vreo functie in Antena, voi fi platit pentru asta si voi raspunde pentru tot. dar asta probabil ca nu se va intampla niciodata. “Vorbe grele” are peste media postului pe care se difuzeaza. in zilele bune, pe la 1%, in campanie a fost dezastru. eu ma ocup, conform cartii mele de munca, de Jurnalul National. un ziar care vinde cel mai bine pe segmentul lui de public (se cheama “quality”) la orice ora din zi si din noapte. alte curiozitati?

  37. cand mai pui audientele pune si target-ul pe care sunt ele ca sa nu mai apara confuzii cu cifrele de pe la altii. ca si dan diaconescu le arata pe alea pe urban +60 ca sa fie lider. probabil nu e cazul vostru, dar oricum….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.