Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Coautorul “loviturii de stat”, la doi ani de la suspendarea fratelui arestatului

Coautorul “loviturii de stat”, la doi ani de la suspendarea fratelui arestatului

Acum doi ani, unul era pe culmile ascensiunii politice și vedea Lumina, celălalt era-n poarta Infernului. Azi, primul e, din motive încă neelucidate și din păcate pentru el, un fost pe care, totuși, mulți îl doresc candidat la președinție, iar al doilea-i tot pe funcție, urât, slăbit, gârbovit, trădat de sistem și vândut adversarilor, înconjurat de penali, dar doritor de eternizare politică și de imunizare pe termen lung.

UPDATEPortocalicii se bucurau ca proștii când Năstase era condamnat fără probe directe, pe bază de percepție a corupției instituționalizate. Habar n-aveau ce precedent se generează în justiție. Azi, Blejnar a fost trimis în judecată fix în aceeași logică strâmbă. Guess who’s next

Comentarii

comentarii

Similar Posts

52 thoughts on “Coautorul “loviturii de stat”, la doi ani de la suspendarea fratelui arestatului

  1. cineva-l numea, somnambul politic…altii, tradator, unii credeau ca distruge pnl-ul altii ca din contra salveaza ce mai era de salvat…eu cred ca tipul si-a vazut de drum, nevasta-sa este vice in pe, iar el dupa ce a pus botul ca rata la muci mai crede in smenozeala marinarului.

  2. nastase isi pregatise mandat de presedinte de 5 ani,printre alte minareli,ghici cine s-a nimerit!
    arestarile si sistema a fost pregatita pt. adversari,acum sa vedem cine cade?
    prostii astia,toti se cred vesnici,destepti peste masura,au impresia ca lumea a fost facuta sa se mire de cit de teligenti sunt ei?N-ati inventat nimic,nici smecheria,nici ticalosia! Au fost altii inaintea voastra si vor fi altii care va vor lua gitii cind va vor simti slabi!

  3. USL ul a avut cateva promisiuni mari si late:
    1 Jos Basescu
    2 Jos oameni lu Basescu
    3 Nu gazelor de sist
    4 Nu Rosia Montana
    USL a realizat urmatoarele
    1 Basescu repus in functie cu doi coautori: Ponta si Rus
    2 oameni lui basescu cei mai importanti au fost reconfirmati ex.: kovesi Coautor cu basescu la aceasta infaptuire; Ponta
    3 Ponta vrea gaze de sist
    4 Ponta vrea Rosia montana
    Victor Ciutacu avand aceste aspecte cu si despre USL pe tapet va intreb daca nu ar fi putut fi elucidat misterul plecari lui crin din usl in urmatoarea fraza: Primul politician care isi da seama ca nu poate indeplini alaturi de Ponta cele promise in campanie si din respect pentru electoratul sau decide sa nu se agate de scaun? Sau pentru noi aceste gesturi sunt prea fine pentru a putea fi percepute ca atare nu ca scenarii cu drame si tradari? Ramane un aspect foarte interesant faptul ca PMP e izolat si miscarea lui Crin a fost facuta inainte ca pmp ul sa prinda radacini de dreapta! Eu zic sa fim atenti la mai multe aspecte nu sa gandim telenovelistic!

  4. La doi ani de la referendum,cadoul e Felix.El e urmatorul.Denunt,filmari,audio,montaj,gata,nu cred ca mai iese in seara asta.

  5. @fvr: hai, bai, scuteste-ma cu propaganda asta liberala proasta, cu bietu’ Crin care, dupa ce a fost partas la tot, n-a mai rezistat cu Ponta. e plictisitor si redundant. si, dupa aia, intai s-a impreunat cu pedelistii ciorditori, n-a mai rezistat nici cu el insusi, s-a autodetonat si din schije a ajuns nevasta-sa vice la PE?

  6. Dacă PNL şi PDL fuzionează rapid şi desemnează un candidat pentru Cotroceni, Dreapta are o şansă importantă în toamnă. Candidatul Dreptei nu este favorit, asta este clar. Dintre Iohannis şi Antonescu, eu consider că cel de-al doilea are mai multe şanse de a câştiga. Pe Iohannis îl face pulbere PSD-ul: bugetar cu şase case, evanghelist… Despre Crin s-a cam spus totul, propaganda adversă nu are decât să reîncălzească ciorba. Nu ştiu cu ce efecte.

    Prin înfiinţarea PLR-ului de către Tăriceanu, şansele Stângii au crescut foarte mult, pentru că Tăriceanu va rupe un procent important din bazinul electoral PNL.Dacă Mircea Diaconu intră în PLR, Stânga defilează, în turul doi. Şi Dreapta e kaput, cum ar spune neamţul. Tăriceanu şi Diaconu sunt capabili să-i aducă PSD-ului procentele care i-au lipsit în ultimele rânduri de alegeri prezidenţiale.

    Sunt cam mulţi de dacă, este adevărat, dar ăsta este pariul meu pentru cursa prezidenţială…

  7. @fvr si altii care-si pierd vremea: descurcati-va fratilor nu mai asteptati de la politicieni, ei saracii sunt doar niste prostituate carora li se da scena dupa care se sterg cu ei la fund, ce sa va dea ei, au noroc daca raman ei cu ceva la final. Daca nu sunteti acolo sa mancati si voi de la ei… n-are rost pe bune, mi-e mila de voi cand va vad asa debusolati. Treziti-va, v-o spune lumea si pe imn ce naibii…

  8. @Victor Ciutacu: pai cam ala probabil ca a fost trocul lui Antonescu… sau nevasta-sa sau niciunul 😀

  9. Au ajuns postacii liberali, din dreapta populara, mai rau ca ecologistii din Germania. Sau pe aproape, ca inca n-au ajuns sa ceara inchiderea centralei de la Cernavoda.

    Jenant. Adica de dreapta. Dar romaneste asa. Noroc ca am mai pus mana pe-o carte si-mi amintesc de afacerea Resita, cand liberalii urlau sa n-o faca averescanii (pentru ca ei nu intrau in carti si lor nu li se impartisera actiuni pe holurile parlamentului, chestiune observata rapid de fruntasul liberal Marzescu care anunta rapid plenul despre coruptia ardelenilor si a lui Veith, magnatul detinator de actiuni). Asta se intampla in 1921.

    Doi ani mai tarziu, in guvernarea liberala, afacerea Resita apare din nou la ordinea zilei, de data asta insa “facuta bine”, cu organizare liberala. 😀

  10. o intrebare am si eu – ce scria pe invitatia pe care a onorat-o azi antonescu la ambasada licuriciului mare ? sef de partid ? nu e .. sef senat ? nu e .. candidat oficial la prezidentiale ? nu e .. ceva prin executiv ? nu e .. general din armata sau securist de-al lui coldea ? sper ca nu e .. sotul sotiei vicepresedinte PE ? poate, da’ puteau chema direct sotia .. autor de lovitura de stat (conform oficinei cia din bucuresti) ? pai poate invitatia era la guantanamo, sau macar la dna .. atata balosenie in curtea ravasita de ploaie a ambasadei fara ambasador numit .. opinia comuna a cetateanului american (care e pe bune patriot) despre politicienii lor este de dispret si indiferenta .. bine ca au gasit lingai la noi, avem talent la lins cururi de stapani .. te apuca greata ..

  11. Ma uit la emisiune.
    Nu ne spune tot adevarul.
    Este putin nervos . In alte ipostaze l am vazut mult mai relaxata pe Crin Antonescu.

  12. Dom’ Ciutacu, de ce v-ați lăsat urecheat de această clonă penibilă a lui Băsescu? Măcar Gâdea a avut, într-o emisiune similară, o încheiere memorabilă, prin care l-a pus la punct pe acest jalnic „fost” !(fost președinte de senat, fost președinte de partid, fost uselist, fost etc…)
    Am urmărit cu stupoare cum politețea și spiritul dvs. împăciuitor au fost, constant, fie ignorate, fie bagatelizate de acest individ frustrat, furios și plin de ranchiună ! Un singur lucru i-a reușit perfect lui Antonescu: ne-a arătat cum NU trebuie să fie viitorul Președinte.

  13. Hiperchinetic ,batjocoritor ,arogant (nu stiu de ce, doar mananca din palma nevesti-sii )ne ia de prosti ca si basescu ,mai flecaret ca maidanezul ,superficial si …..dornic sa fie presedintele nostru ,al romanilor .Doresc sa-i comunic sa-si schimbe visele ,nu-l alegem ,toti ceilalti sunt mai buni dacat el .
    Mai nou concureaza la capitolul minciunosi .

  14. Minie proletara la Antonescu,agresivitate si ATIT.
    Trebuie sa fi tupeist tare sa-l faci pe ala de la
    ALDE mincinos si sa crezi ca cineva te ia in seama.Pai mai mamaligarule de Antonescu ala a fost asa de indignat de ce ai spus incit a facut ,imediat,pe dracu-n patru sa dezminta.De aceea este credibil el si nu un nima-n drum ca tine,tradator al colegilor si gropar al PNL-ului.Rusine sa-ti fie !

  15. Am urmărit aseara pe Antonescu .De mult timp nu mai am puterea de a-l asculta si a-l înțelege .Mie personal ,îmi plăcea Antonescu de la inceputurile sale ,de pe vremea cand nu era nici măcar presedintele liberalilor .Era un bun orator .Apoi mi-am dat seama ca discursul lui incepe sa se asemenea tot mai mult cu discursul personajelor lui Caragiale .Nu am avut încredere in el ,nici cand USL- ul il vedea presedintele României .Ma uitam la el aseara si mi-am dat seama ca este Ratoiul din politica romaneasca .Atata nevrozeala ,atâtea istericale le intalnesti la anumite muieri .Din păcate nu vad printre politicienii romani nici unul demn de funcția cea mai înaltă in stat .As vrea un Nou Președinte .Demn , echilibrat , diplomat , educat , cu bun simt , modest .M-am saturat de smecheri si golani .Dar , cei care fac jocurile , nu vor dori niciodata , un astfel de om .Prevad ca vor urma luni de mizerie si nebunie .

  16. @Victor Ciutacu
    Permiteți-mi să nu vă cred! Tocmai am citit prezentarea pe care v-o faceți: „sunt extraordinar de deștept”. Deci… aștept!:) Scoateți ceva vorbe grele din arsenalul pe care, nu știu de ce, l-ați pitit seara trecută, și va fi un spectacol pe cinste!
    Cu simpatie, ML.

  17. ML,

    1.Când zici că l-a pus la punct Gâdea pe Crin Antonescu? Eu știu o singură emisiune memorabilă și în aia Gâdea a fost făcut KO. 🙂

    2. Victor Ciutacu nu m-a dezamăgit. Dincolo de fișa postului, cu tot ce presupune ea, având în vedere și că nimeni nu e perfect și mereu pe gustul ( tuturor, și aici mă includ ) telespectatorilor, Victor Ciutacu e JURNALIST. Tocmai că e prea inteligent, nu se compromite pentru o bucată de os. Se respectă și mai are și simțul penibilului.

    Repet, nici nu mă așteptam să văd altceva în emisiune. Mă bucur că am privit-o; și-așa mai sunt prea puține de văzut la televizor, în afară de niște filme bune.

  18. Nu înţelegeam ce caută ipochimenul în studioul RTV din moment ce-i putea atât de rău postul,mai mult,un minim de bunsimţ l-ar fi împiedicat să arunce acele vorbe(chiar grele) asupra locului în care a fost invitat şi a acceptat să meargă.Când am văzut cum s-a aprins când era să-i ia apărarea lui Adina Vălean(încerca să ne prostească,nu a soţiei sale ci a europarlamentarului Vălean) am înţeles ce căuta acolo de fapt.Nu a convins pe nimeni,a răspuns în stil Băsescu adică nu la întrebare pe care tot el şi-a pus-o …Nu ne interesa cu câte voturi a fost acceptată din primul tur doamna ci cum se face că a fost nominalizată tocmai dânsa care intrase în PPE de vreo 2-3 zile.în “marele PPE” nu se mai găsea nimeni interesat şi a trebuit să transfere urgent ceva material de la ALDE ca să se completeze locul ? Ce şmecheraş de cartier ai devenit măi Crine sau aşa erai dinainte dar o făceai pe prostu’ ? Pe mine m-ai păcălit trebuie sa recunosc.

  19. Nevasta lui Crin a ajuns vice din vina romanilor care au votat-o… Putea Crin sa se alieze si cu PES daca romani nu o votau romani nu ajungea vice… Nu am vazut niciodata in media atitudinea asta fata de Daciana care e deja la al doilea mandat desi nici aia nu e de condamnat cu nimic atat timp cat a fost votata de romani… Faceam doar o paralela. Argumentele palesc unul cate unul cand ne gandim ca din vechiul pdl a ramas doar boc care deja vrea sa plece in rest adevarati basisti sunt deja in pmp… Buldogul sef de la PDL a latrat mai mult la Basescu decat ar putea latra vreodata Rus de la psd la acelasi Basescu… Cat despre ducerea unui partid intr o familie politica mai mare europeana nu poate decat ajuta Romania pentru ca astfel mai primim si noi cate o functie de decizie pe acolo… Nu mergem sa facem parada modei ca si alti europarlamentari romani!

  20. Cristian scriai la postul anterior ca noi astia de dreapta vorbim de ileiscu si ca ar fi comunist si ca stea sunt lucruri vechi si fumate si la postul asta vii cu fapte din 1921 facute de dreptaci? :)) E bine nu esti politruc deloc 🙂

  21. @Katrinel
    total de acord cu cele spuse de tine, poate cu o singura diferenta, eu prevad ca vor urma zile de fior si ras… sau cine stie poate ca ai dreptate si vor fi luni de mizerie si nebunie…

  22. fvr, nu te mai alinta ca te alinti degeaba.

    Te doare pe tine de Rosia Montana si gazele de sist asa cum ma doare pe mine. Habar nu am si habar nu ai ce presupun alea, care-s procesele tehnologice, daca exista riscuri, care sunt samd.

    Chestia pe care nu vrei tu s-o bagi la cap este ca nu pot fi eu un “ticalos” din start pentru ca nu reusesti tu sa faci nu stiu ce afacere.
    Pe tine te oftica cine face afacerea, nu de ce se face si daca chiar e nevoie, sau este rentabila pentru stat, cetateni si firme. Un fel de Resita 2. 😉

    Cam asta-i cu Rosia Montana si gazele de sist. Ca ramanem peste 10-15-20 de ani fara gaze produse intern astazi nu prea intereseaza pe nimeni.

    Dar daca ramanem, o sa cautam toti prin curte dupa haznaua personala, plina de gaze de tot felul, si atunci n-o sa-si mai aminteasca nimeni ca liberalii au fost contra pe motiv de alegeri si procente electorale.

    Ca tot liberalii tipau pe vremuri despre privatizarea Sidex in timp ce fruntasul liberal Pacuraru capusa combinatul, sau Petromul de stat, si tot liberalii dau dovada astazi de manie proletara pentru ca s-au dat pe nimic. Cam ca BCR-ul asa, cam ca platoul ala de-a muncit Basescu pentru el, ca sa ne lase o tara mai mare, cam ca Romtelecomul care si acum iti ofera “fantastica” viteza de 30 de Mb dupa ce-a fost privatizat tot de liberali.

    Ahh, stai, scuza-ma. Astazi Tariceanu este rau, a intinat idealurile liberale. 😀

  23. @Cristian

    Cristian, tată, am zis că eu că sunt alegătorul încurcător, dar citind postările tale am convingerea că o să devin liberal. Eu sunt convins că tu vrei să-i răreşti pe liberali, dar, la dracu, îţi reuşeşte contrariul. Să mă explic: ca să demonstrezi că liberalii una spun în opoziţie şi alta execută la putere, te dusei până în anul 1921, Afacerea Reşiţa. Eu ce să înţeleg? Că n-ai găsit nimic în 2014, 2013,2012,2011,2010,2009,2008,2007…1920. Doar în 1921, acum 93 de ani. Păi în condiţiile astea, PNL-ul este partid de partid, greşeşte o dată la 100 de ani. Mai exacţi decât ceasurile elveţiene.
    Să mai aduc aminte faptul că în 2011, Victor Ponta nu dorea exploatarea gazelor de şist şi Roşia Montana, guverna Boc, iar după ce a ajuns la putere s-a sucit?!
    Te-am întrebat de milionarii roşii din PSD şi ai dat-o în diverse cu Victor Ponta… Domnul Ponta este ok în PSD, nu la domnia sa m-am referit, ci la cei cu CHE GUEVARA în piept şi debarcader în dormitor. Socialişti de rit nou, probabil.

    @octavian

    Nu ne spune TOT adevărul, ai scris tu. Eu, ca unul care este atent la argumentaţie, deformaţie profesională, eram pregătit să citesc un fluviu de exemple. Şi nimic, nimic… Sunt curios, poate n-ai avut timp. Pe cuvânt de onoare nu te crede nimeni.

    Referitor la emisiunea domnului Ciutacu, remarc faptul că domnia sa a fost mai incisiv ca oricând, nu l-a lăsat pe Crin Antonescu nici să respire. Absolut corect, în opinia mea. Toate acuzele au fost dublate videoclipuri exemplificative, livrate promt de echipă. Apropo de profesionalism, am văzut că unii au făcut comparaţii cu emisiunea domnului Gâdea, în care a fost invitat Crin Antonescu… Nu neg faptul că Mihai Gâdea are multe emisiuni memorabile, dar cea cu Crin… Să avem rezon! A punctat liberalul şi cu stângul, şi cu dreptul, şi cu cotul, şi cu genunchiul… Mai avea să dea gol cu ceafa, dar s-a terminat emisiunea. Îmi aduc aminte că l-a acuzat de ceva şi a vrut să dubleze cu un videoclip, iar echipa nu l-a găsit. Aşa ceva… Aseară nu s-a întâmplat asta. Echipa a mers ca un ceas elveţian. Oamenii erau pregătiţi, ştiau ce orator au în platou. Emisiunea mi s-a părut interesntă şi bine moderată. Poate că unii ar fi dorit ca domnul Ciutacu să ia săgeata liberală de pe steag şi să o înfigă în ceafa Antonescului… Nu era coridă, era o emisiune tv.

    Referitor la postacii pesedişti, am o remarcă de făcut: în timp ce Victor Ponta se străduieşte să nu dea prea tare în liberali, gândind că în turul doi i-ar prinde bine nişte voturi de la aceştia, şi tot subliniază că domnia sa vrea USL, că nu l-a atacta pe Crin( şi nu l-a atacat, au făcut-o baronii roşii cu tot arsenalul), că lugu-lugu… vin postacii care dau cu barda în liberali, radicalizându-i. Nu mai funcţionează maşinaria PSD? S-a gripat?

    Cînd spun postaci, nu mă refer la simpatizanţii pesedişti care au puncte de vedere articulate, argumentate, ci la cei care vorbesc în lozinci şi şabloane. În opinia mea, când spui că cineva este mincinos sau lepră, este musai să argumentezi.

  24. Sic transit gloria mundi.
    Mare noroc am avut,pt.ca Antonescu nu a mai avut rabdare si si-a aratat adevarata fata inainte de a ajunge la puterea deplina.De obicei,politicienii isi schimba discursul dupa ce-s alesi.Crin,se pare ca sufera,in politica, de un fel de ejaculare precoce.Alta scuza pt toate prostiile facute si spuse de un om inteligent,altfel,nu gasesc!

  25. N-am retinut bine ce a zis Crin in ultima interventie : ” daca era dupa el …ii invita pe ceilalti sa il urmeze intr-o constructie de dreapta cine venea bine,cine nu….” Nu l-a rugat nimenbi sa intre in detalii,adica a iesit atat de prost cu varianta fuziunii pentru ca asa a decis…cine ?!?!

  26. Prin 2009 ne ati spus intr o emisiune tv despre guvernarea de la momentul respectiv cum ca tine pana in septembrie . Iar apoi ne ati spus ca daca se tine bine , Traian Basescu ajunge iar presedinte .
    Istoria a dovedit ca asa a fost .

    Ce se intampla cu acest om in 2015 ??

  27. E greu sa-l compari pe Blejnar cu un intelectual de talia si cultura lui Nastase! E suficient sa te uiti la figurile celor doi si la modul in care isi expun ideile. Cand ma uit la figurile si la parul lui Blejnar si al disparutului Marta, parca-i vad pe cei care se arunca in apa la Galati, de Boboteaza. Daca socrul lui Nastase, Angelo Miculescu, a fost cel mai bun ministru al Agriculturii din Romania ultimelor 7 decenii, iar dupa 1989 era de asteptat sa devina in investitor eficient (ca si fostul sef al COMTIMULUI din Timisoara, Carpanu), de unde o fi castigat atatia bani aradeanul Blejnar?!

  28. @Doru: nu le-a comparat nimeni anvergura intelectuala, ci motivele trimiterii in judecata

  29. Am vazut si eu astazi emisiunea. Cu scuzele de rigoare si cu multumiri pentru inregistrare.

    Involuntar oarecum dl. Antonescu a demonstrat de ce nu poate fi presedinte. Pe scurt, o lipsa de mijloace.
    Ca te certi cu Liviu Pop este oarecum jenant. Deoarece tu esti ditamai candidatu’ la sefia statului iar Liviu Pop e doar senator si in popor se stie un fel de regula nescrisa, ca orice sef vorbeste doar cu alt sef.

    Dar sa ajungi sa te certi si cu ala care pune titlurile galbene la RTV este de-a dreptul penibil. 😀

    Titlurile alea galbene sunt comert 100% in presa. Cred ca ar merita studiate macar intr-o teza de doctorat, daca nu si altfel, mai aplicat. 🙂 Nu stiu exact cine le face, cine le alege, daca-i un om sau sunt mai multi, dar eu le “studiez” de ceva vreme ca telespectator. Le poate studia si Antonescu in orice calitate, mai putin in aceea de politician si candidat la presedintia republicii.

    Uneori sunt hazlii, haioase. Alteori te fac sa astepti non-stop pe RTV, genul ala cu “imediat dezvaluiri despre”, si cum despre ala te intereseaza, sau crezi ca te intereseaza, trece o ora, trec doua, renunti sa mai pleci si-ti comanzi o pizza asteptand imediatul.

    Eu chiar am scris candva pe aici despre burtierele galbene, pe vremea cand Victor Ciutacu lucra la A3 si RTV abia iesise din scutece. Se petrecea la moartea lui Sergiu Nicolaescu si titlul in cauza suna exact asa:
    “Ion Iliescu a ajuns la crematoriu” 🙂
    (evident ca ajunsese pentru a asista la incinerare).

    La prima vedere te putea deranja, dar la a doua vedere era bine (sau rau) pentru toata lumea: basistii exultau, pesedistii isi duceau mana la gura de uimire, soc si groaza, dreptacii se gandeau ca in sfarsit au invins, stangistii se gandeau la cine-o sa ia locul de port-drapel al umanismului. Pana la urma deranja si/sau multumea pe toata lumea, sau macar incerca sa multumeasca o cat mai mare parte din lume, si asta inseamna, banuiesc eu, o mostra de comert in presa de astazi.

    Antonescu, din pacate, nu intelege asta.

    @constantin
    Nu incerca sa ma minti. 😀 Eu iti citesc postarile si pe aici, si pe la Radu Tudor, asa ca stiu sigur ca esti liberal. 😀

    Oricum, am pus o problema de buna credinta. Habar nu ai tu, sau altii care cutreiera zilnic blogurile, de Rosia Montana si gazele de sist. Ma refer la termenii tehnici si procesele tehnologice.

    In proportie de 99%, cei care le aduc in discutie o fac politic, ca sa mai castige aia pe care-i iubesc ei niste procente, sau sunt ofticati ca nu fac ei afacerea(vezi Resita). In rest habar nu au si ii doare in cot de restul.

    Doar sa nu devina penibili, la fel de penibili ca basistii atunci cand brusc, dupa o iesire basista de la pupitrul prezidential, au stiut toti ca Lucian Croitoru este un tip care a performat, care face reforma, care-i anticomunist si antirus, si pe langa toate astea mai este si de dreapta, ceea ce-i…uau ! Desi cu o ora in urma habar nu aveau cine-i ala. 😀

  30. @constantin

    Asta e feeling ul meu personal .
    Pot sa ma uit la un om si sa iti spun multe despre el .
    Am votat mereu impotriva persoanei care de ceva vreme bate campii cand nu mai vorbeste dupa foaia pe care o are in fata . Adica mister Traian Basescu.
    Acum feeling ul meu personal imi spune ca mister Crin Antonescu , a facut o magarie in vara lui 2012 . Ceva ce omite sa ne spuna . Si niciodata nu o sa recunoasca .
    Si iti mai dau un exemplu .
    Omul a ars o pervers fata de alegator . Putea sa spuna inainte de 25 mai 2014 ca trece la PPE ( unde este si Traian Basescu ) .
    A fost intrebat de cateva ori daca trece la PPE , si a spus ca Nu .
    Deci omul ne a mintit PE FATA !!!!
    Si nu odata , in repetate randuri . Iar pe 26 mai 2014 , a anuuntat ca suntem niste prosti noi . Si ca el se duce in gasca cu Traian Basescu .

  31. @Cristian

    Aaa, păi zi aşa, Maestre! Nu ştiam că am un fan. Cred că o să te reevaluez, ar fi păcat să te pierd… Eşti singurul! Chiar începe să-mi pară rău că am tras în cine nu trebuia… Te învârţi, totuşi, într-un cerc destul de îngust, eu postez şi la Lelia Munteanu, şi la CTP, şi la mine pe bolg… Mă gândesc să mă extind şi pe blogul lui Cristoiu. Pe DC News, de ce nu? Sunt un cetăţean liber, Maestre.
    Cu privire la deducţia ta că aş fi liberal, eu zic să mă reciteşti. Pe blogul meu, îl desfiinţez pe Ionel Brătianu, aşa cum neam de neam pesdist nu a reuşit să o facă. Iar în ultima postare l-am făcut franjuri pe Iohannis… Ce fel de liberal sunt eu? Ascult, Maestre. Sunt fan Antonescu, este altceva…

    Dar am şi eu o curiozitate: cum ai ajuns la concluzia că acel Constantin de pe blogul domnului Tudor este acelaşi cu cel de pe blogul domnului Ciutacu? Că date prea multe de pus cap la cap nu ai. Domnii Ciutacu şi Tudor ştiu, pentru că îmi dau datele de identificatre( e-mail, blog), dar tu…

    Să ştii că deducţia este un procedeu complicat. Nu are sens să intrăm în teorie, pentru că este sâmbătă, îţi spun un banc despre acest procedeu:

    Tel Aviv, ora 5,00, dimineaţa. Îţic se afla în staţia de autobuz, în drum spre serviciu, şi vede un domn bine îmbrăcat. Se gândeşte el: ce să caute un domn aşa bine îmbrăcat la ora 5 dimineaţa, în staţia de autobuz? Este clar că un asemenea domn nu merge la serviciu aşa dimineaţă, înseamnă că pleacă de undeva… De unde să plece un domn bine îmbrăcat la ora asta? Este clar că de la o damă buună… În cartier sunt trei dame bune: Natasha, Rachela şi nevastă-mea. Natasha este plecată la Moscova, de la Rachela vin eu, rămâne nevastă-mea… Nevastă-mea are trei amanţi: şeful ei, şeful meu şi un anume domn Abramovici. Iţic se duce la domnul respectiv şi zice: Bună dimineaţa, domnule Abramovici. Dar de unde ştiţi cum mă numesc, spuse acesta mirat. Ei, o deducţie logică, răspunse Iţic…

    Înţelegi, Maestre, cum funcţionează deducţia?

    La tine cum a fost?

    A fost deducţie sau informare prealabilă?

  32. @ octavian. Deci d-ta ai “feelinguri”, va uitati la un om, si spuneti ce si cum? Superb! Cat despre trecerea PNL la PPE, Crin nu a spus niciodata un NU categoric, asa cum incerci d-ta sa spui. Dar imi plac toate incercarile inteligentilor de pe toate drumurile, cand incearca sa spuna cum va fi, si ce va face in viitor Antonescu. Sunteti mai tari ca DD. Si acum ca sa va demontez minciunile mizerabile, va dau exact discutia avuta de Crin cu Gadea, de la Sinteza Zilei, 03.03.2014. Omul a spus clar, ca pt alegerile europarlamentare, vor candida din partea ALDE, dar dupa aceste alegeri, nu poate spune ce se va intampla. Cu alte cuvinte, se putea si acest lucru (adica trecerea la PPE). Dar dvs de mult ce va dati seama de caracterul unui om atunci cand va uitati la el, probabil de asta nu ati inteles care-i treaba.

    Parerea mea e ca Verhofstadt fie a mintit, fie Crin e foarte tare in cadrul PE, dar intr-un sens rau, pt ca poate face “lucruri” doar pt sine, si nu pt tara, asa cum ar trebui. Si tind sa cred in prima varianta, pt ca Verhofstadt e un lider de partid european, care vede cum ii pleaca parlamentari din cadrul grupului sau. Si atunci el ce sa faca? Sa taca? Nu, evidenta ca are un comportament ca cel avut de DD, atunci cand vedea cum ii pleaca parlamentarii din PPDD la alte formatiuni. Am citit o stire, cum ca si prin Germania, mai multi liberali germani, ar fi parasit grupul ALDE. In fine, nu stiu daca e adevarat, dar stirea exista.

    Si acum dialogul Gadea-Crin:

    Gadea: Intrati in Partidul Popular European?
    Crin: Nu. Cel putin nu deocamdata.
    Gadea: Ce inseamna “nu deocamdata”?
    Crin: Avem un congres, ultimul congres, care a adoptat un statut, in statutul nostru suntem membru al ALDE, la aceste alegeri cu siguranta (asta inseamna “nu deocamdata”) pentru acest ciclu vom candida in cadrul ALDE, adica grupul liberal democrat european, mai ales pentru faptul ca acesti oameni au avut o atitudine foarte corecta si au fost singurul grup politic european (in fundal Gadea: asa este) care in vara lui 2012 (in fundal Gadea: asa este) s-a raportat corect la Romania; vara a lui 2012 in care nu doar vestitii populari europeni de la dna Merkel la dnul Barosso au facut ce au facut, dar in care si fruntasi socialisti de ieri si mai ales de azi, au avut o atitudine nepotrivita si fata de colegul lor Victor Ponta si fata de situatia din Romania. Aceasta este una; ca in perspectiva nu este exclus ca sa existe o apropiere intre Partidul National Liberal si Partidul Popular European e o chestiune care nu mai are de a face nici cu Basescu, ca Basescu nu va mai fi in scena politica (Gadea: cum sa nu fie, a zis ca vrea sa fie prim-ministru ), ci are de-a face cu … nu n-o sa fie prim-ministru niciodata Traian Basescu (Gadea: asa a zis, … dar cum sa se retraga), asta nu ca va pot garanta eu, putem pune pariu.
    Gadea: Pai nu, da’ a spus clar ca nu vrea sa se retraga. A zis ca ramane, ca face…
    Crin: Cred, cred ca nici macar o combinatie a dnului Ponta pe la Cluj cu dnul Ioan Rus n-ar putea sa-l aduca pe dnul Basescu prim-ministru.

  33. @dan costinel

    Daca spunea cu subiect si predicat ca el dupa 26 mai trece la PPE ( gasca lui Traian Basescu ) pierdea 1 sau chiar 2 procente . Adica in loc de 15 % , scorul era 14 % sau chiar 13 % .
    Si asa , cei 15 % nici nu ii apartin . Este meritul tipului care vine prin toate emisiunile cu pixul si hartia . Ala de isi noteaza multe lucruri in timp ce discuta cu oricine . Tipul ala a fost promovat . Se ocupa de procentele care vor aparea pe 2 noiembrie si mai apoi pe 16 noiembrie . Impreuna cu un alt tip , de la PDL pe care eu l am vazut in 98 % din apartitiile publice foarte serios . Niciodata nu zambeste .

    Feeling ul meu iar imi spune ceva .
    Cine a vandut in anul 2001 un apartament de aproape 100 mp la unirii , mai exact la sf. vineri in bloc tip monolit cu 20.000 usd catre un domn care se vrea curat ?
    Cu suma respectiva la momentul acela nu puteai cumpara decat o garsoniera in zona respectiva , care garsoniera are maxim 40 mp .
    Este diferenta intre 100 mp si 40 mp?
    Ca m am uitat in declaratiia de avere .

  34. @ octavian

    Preţul la care a cumpărat Crin Antonescu apartamentul, ÎN ANUL 2001, mi se pare corect. Nu sunt agent imobiliar, dar pe internet astea erau preţurile… Vorbim de 2001, nu de 2007…

  35. @octavian

    Imi place cand oamenii se bazeaza exclusiv pe “daca…” si pe “feelingul meu…” :))

  36. Dupa ce antonescu l-a promovat pe johannis, acesta din urma l-a tradat. Crin sa-l lase pe primarul sibiului sa canditeze la prezidentiale. Dupa ce neamtul va pierde, va fi scuipat de pnl ca o masea stricata/nu va mai reveni vreodata in ‘politica mare’ a unei tari mici de la periferia europei. Apoi antonescu sa-l lase pe orban sa preia presedentia partidului. Vad ca fostul ministru al transporturilor e mai destept, stie el mai bine, va duce partidul pe noi culmi (ale disperarii). Cat despre psdei numai de bine. Sa balteasca in feeling-urile lor in continuare. Sa fie fericiti, ponta va fi presedinte, vom avea nesperata sansa de a-l vedea pe doctorul in drept manifestandu-se in toata splendoarea sa.

  37. Mai luati de aici un exemplu de om de dreapta ,Capatina-chiar el- care din patron a devenit,dupa ce a intrat in politica,angajat la stat.A solicitat un loc de munca la Ministerul Economiei,condus de Videanu si a primit un post in consiliul de administratie al Uzinei Termoelectrice Midia S.A.
    Vrajeala asta cu dreapta cintati-o la alta masa.Voi cautati un candidat care sa asigure protectia viitoare a Piratului,ca asta poate fi Ponta sau Antonescu,se poate discuta.Asta e toata viziunea de dreapta,deocamdata.
    Deci,guess who’s next?Sau tema asta nu e pe agenda primita de la centru de inteligente al partidelor?

  38. Say no to basism, chiar daca mai nou este de sorginte liberala. Pentru mine o tradare, e o tradare asa ca nu prea mai avem ce discuta cu noii basisti, cu cei vechi este o alta poveste…

  39. acum doi ani, ponta nu avea nici un interes sa fie demis traian basescu. astazi nu mai era principalul candidat la prezidentiale

  40. Sper sa nu fie adevarat ce a spus Victor Ponta acum cateva minute .
    Cum ca Traian Basescu are probleme ” la mansarda ” . Si nu o sa fie nevoie de gratiere in cazul lui !

  41. Pe ce va bazati voi cand spuneti ca ponta e anti-basescu? Pe declaratii? Eu cred ca e bine, nu-i asa, cand l-a pus pe ioan rus la transporturi–securistul a carui constiinta curata a prevalat la referendumul din 2012: “sa scapam de acest grup infractional organizat”. Aveti dreptate, omul are certe calitati, merita recompensat.

  42. Domnule nu am crezut ca o sa vad pe cineva care sa-si faca asa un lucru manual ca si Crin.Sa te
    “autosinucizi singur” trebuie sa ai talent nu gluma sau creierul cit bobul de mazare.Sa ai fotoliul de la Cotroceni in buzunar din primul tur si tu sa-ti faci harakiri ? Deci judecind logic,cum spunea cineva mai sus,Antonescu nefiind prost inseamna ca a fost santajat cu ceva tare de tot.Ramine a se afla !Nu ca m-ar interesa.Bine ca i-am vazut “caracterul infect” in toate aceste saptamini.Pai Basescu era mic copil pe linga asta !

  43. Doar o mica intrebare: cum te simti la Romania TV, postul care da drumul la prostia infinita lui dan diaconescu ? Stiu ca n-ai nici o vina, dar totusi: cum te simti ?

  44. Daca DD face incepind din seara asta serial cu Bercea,fra-su,Izaura,Mircea si Basica in rolurile principale,succesul va fi enorm si consecintele de nebanuit!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.