Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cine ia, în final, caimacul Senatului?

Similar Posts

113 thoughts on “Cine ia, în final, caimacul Senatului?

  1. Am inteles cu mic cu mare ca Geoana ii deranja. Acum ca au scapat de el, eu cetatean vreau sa vad ca fac ceva si pentru mine,ca au terminat cu cearta, cu ipocrizia cu joaca asta de-a suspendarea cand tot ei spun ca nu se poate (cel putin acum) si recunosc ca o fac doar ca sa aiba activitate in opozitie.
    Deci intrebarea mea ar fi: ce fac ei pentru mine? si de ce ar merita ei increderea mea?doar pentru ca basesc e rau (si este!)

  2. Victore, Victore….dadurati toti cu laturi in Geoana. De acord sa fiti suparat pe el….si eu am fost cand era presedinte al PSD si-l incalecau toti. L-am acuzat chiar ca a cesionat vizunea social-democrata a partidului de dragul venirii la putere….dar parca a fost prea mult…mai ales ca nu va cred naivi.
    Vad ca Lazaroiu confirma ideea mea ca urmeaza Iliescu si Nastase.
    Numai zilele astea a afirmat ca din 2013 vom avea guvern PSD&PDL, doua partide curatate (adica Nastase ori eliminat din partid ori pus in spate, cam, unde l-a pus Geoana in 2006).
    Daca il cred pe Lazaroiu? Sigur ca-l cred. Doar socru Ilie Sarbu are vechi state de plata de NEGOCIATOR cu Basescu.
    PNL a muscat si dupa alegeri, alianta se va destrama. PSD va avea mai putini parlamentari decat PDL si va incheia o alianta in genunchi cu PDL sau va ramane in afara “bucatelor” si in acest caz PSD se va destrama de la sine….stie Geoana ce spune cand vorbeste de un partid de stanga nou puternic din 2016…un proiect pe termen mediu.
    Prostanac, prostanac, da cred ca stie ce hram poarta Ponta…
    Ma mir de Antonescu si PNL ca au inghitit galusca.
    Blaga va ajunge seful senatului. Spune-mi ce rau putea face partidului Geoana ca presedinte al Senatului? Ca pana acum cel care a facut rau PSD a fost Ponta. Nastase m-a dezamagit foarte tare in discutia cu tine si de sila nici nu m-am uitat la toata emisunea.
    Stie foarte bine ca in 2006 PSD nu avea ce face daca voia sa se salveze de eticheta “partidul coruptiei” trebuia sa-l sacrifice…In rest spune numai povesti penibile…
    Mai bine s-ar gandi ca este santajabil.
    L-a sustinut pe Geoana in candidatura la presedentie?
    Eu nu-l cred. Si-a trimis consiliera personala (pe AA, fatuca cu caseta) sa conduca campania lui Oprescu si asta pentru ca Geoana nu i-a dat firmei ei contractul pentru campanie (ca erau destui bani in joc) si il injura pe Geoana mai abitir decat pe Basescu.
    Toata lumea stia ca a fost consiliera cea mai “apropiata” a lui Nastase si a creat clar ideea ca acesta nu-l sustine pe Geoana.
    Poate ca Nastase chiar merita sa fie sie el “curatat” din PSD pentru “purificarea” acestuia dupa sufletul si dorintele lui Base.
    Imi este sila si cred ca nu voi merge la vot.
    Imi pare rau ca PNL nu merge separat.
    Pentru prima data dupa 1989 as vota cu ei.

  3. Inca o dovada in plus ca domnii de la pd au acces la mesaje private.Vasile Blaga la sefia senatului inseamna preluarea controlului pd-ului de catre Blaga.Pd-ul si-a ales un nou lider si mie imi convine de minune acest nou lider.

  4. Victore, eu nu sunt chiar naiv….si crede-ma din 10 boabe zvarlite de Lazaroiu, una e cea buna….

    PS Mor de ras…De unde vor scoate udemeristi un ungur secretar general al guvernului, care sa primeasca un ORNIS extins, sa nu fie agent AVO, si sa nu “lucreze” pentru Budapesta.
    Cred ca PDL e plin de dilii…da nici cu serviciile si Base nu am ce zice…
    Chestia asta imi arata fie un Basescu disperat, care chiar crede ca USL il poate suspenda, fie un PDL caruia nu-i mai pasa de Basescu…
    Rad ….rad…rad…asta e lata rau…

  5. Salvamarul e in eroare: TOTI cei ce lucreaza la guvern cu acte oficiale au acest certificat, iar membrii udmr sant cateva zeci pe acolo ( pe functii).Si apoi secretar adjunct e Gatti pus de udmr. E cam tarziu sa ne facem griji.

  6. Irina şi Salvamar:

    Eu zic că Băsescu crede că USL îl poate suspenda, dacă Blaga şi ai lui votează pentru. De aici şi pasul înapoi făcut de Băsescu, prin încredinţarea lui Blaga a candidaturii la şefia Senatului. Şi cred că o mare parte din PD nu-l mai vrea pe Băsescu, dar asta nu-i o noutate.

  7. blaga clar o sa ia spume senatului …. poate si berceanu intra in carti, dar sincer cred ca blaga pare mai mult omul lui base nu stiu de ce dar asa mi se pare mie 😀

  8. Draga Victor,
    Iata ca Blaga a luat caimacul. Dar, in acest context, ma intreb cine a facut “blat”, cum clama Geoana dupa revocare. In ziua respectiva, la cald, cand reporterii (chiar de la Antene a fost cineva) il intrebau pe Geoana ceva despre biroul lui (daca il elibereaza sau ceva similar) a fost la un moment dat o glumita, ca nu au apucat sa il vada, iar Geoana a raspuns “Lasa, ca o sa vi-l arate Blaga” si nu a parut o ironie, ci mai degraba o scapare. M-am si mirat ca nimeni nu a comentat asta. Am incercat sa gasesc secventa prin inregistrarile de pe site-urile antenelor, insa nu am reusit. Tie cred ca iti este mai usor, daca subiectul ti se pare interesant …

  9. @violet:asa este,exista multa nemultumire in pd,si Boc si Base au trebuit sa dea functia lui Blaga,dar oricand pd-ul se poate intoarce impotriva lui Boc si impotriva lui Base.Au un nou lider.Nu exista nicio pierdere pe termen lung,bruiajul lui Geoana punea in pericol alegerile urmatoare,cunosc multi oameni ,liberali care au anuntat ca nu vor mai vota ,lipsa de vot nu e utila la urmatoarele alegeri.

  10. Acum e clar ca PDLul a luat si caimacul si tine si ceasca de cafea intre labe! Din nou se aplica zicala de cistigi sau pagubesti, tot negustor te numesti, sau inainte vitejii mei, dusmanul e in spatele nostru!

  11. @Irina pe 28 November 2011 la 19:04
    Exista 2 variante: ori ai informatii din interiorul PDului si sti despre ce vorbesti, ori daca nu, se prea poate ca ai estimat corect starea sistemului. Din punctul meu de vedere e wishful thinking. In orice caz, sahistic vorbind, a fost un sacrificiu de tura prost gindit, au cedat centrul tablei, au permis adversarului sa isi pastreze perechea de nebuni, sa isi dubleze turnurile pe o coloana pe care pionul e liber si transformabil in regina, etc. Iar USL inca mai crede ca va remiza.

  12. @Irina pe 28 November 2011 la 19:04
    … sau daca preferi, in bridge se chema mic la nimic dupa ce ai atacat de sub popa!

  13. Problema lui Basel si deci si a pdl-ului este ca nu mai au adversar, acum trebuie sa-si faca el altul. Care o sa fie, depinde de cum se duce seara la culcare.

  14. Opozitia tot o tine cu decizia 601. Nu-s jurist, stiu ca seful unei camere poate fi revocat doar la cererea grupului care l-a propus, dar ideea pe care o tot sustin cativa (din ce in ce mai putini) ca tot acelasi grup e singurul care are dreptul de a propune pe altcineva in loc e o aiureala. Ar trebui Sova si Ponta sa spuna pe ce naiba s-au bazat cand l-au demis pe prostanac. Sau poate e mai bun Blaga decat Geoana la sefia Senatului. Totusi, cum poti face gafe de-astea? A, si inca ceva: de ce nu l-au demis pe Geoana anul trecut, daca tot sunt asa de siguri de decizia 601. Ca e valabila din 2005.
    Si ultima, de can-can: revocarea lui Geoana e neconstitutionala pentru ca grupul parlamentar care l-a propus, PSD-PC, nu mai exista. Revocarea a propus-o grupul PSD din Senat, ceea ce nu e (chiar) acelasi lucru. 🙂

  15. Habar n-am de ce, dar n-am nicio patimă legată de “pierderea şefiei Senatului de către Opoziţie”. Nu m-agit ( ca de obicei ). 🙄

  16. Scuze de off-topic. Constat cu placere faptul ca A3 a trecut de la folosirea lui “diseara”, la “deseara” in promo-uri. Asta dupa ce cu nici 2 luni in urma, comentam asta la ora 23:18. Mi se pare corect. Clientul nostru, stapanu nostru! 🙂 Chiar daca-i pura coincidenta…s-a nimerit prea bine pentru ca eu sa cred altceva. 🙂

  17. PDL-ul a luat caimacul ! Eu cred ca opozitie nu mai exista in Romania ! Ce mai are opozitia? NIMIC !

  18. Mai incerc un mesaj cat imi merge netul,pentru ca asa patesc eu in situatii deosebite cu netul:nu sefia senatului intereseaza ci o armata disciplinata care sa se comporte unitar in campanie,o armata din 2 trupe destul de mari.Vad ca presa portocalie e suparata ca pd-ul a luat sefia senatului.Nu mai poate de dictatura acum.Victor,gata chatul,oricum sunt satula de subiect.

  19. Uslasii au scapat de sefia senatului. Ii incurca! Ne va tine de cald si de foame bucuria ca tovarasul nastase adrian va fi un om liber. Acuma problema nu e ce au dat USLasii PDLului pentru libertatea ortacului nastase, ci ce au dat PDLeii udemereului pentru a putea pune mana pe cadoul USLasilor….

  20. Ce mai conteaza aceasta functie. In Romania dicteaza minoritatile si majoritatea inghite rahat-ul lor. Cred ca toti romanii din tara sunteti mindrii de asta. Securisti fac jocurile de cind a murit ceasca. Asta e adevarul. Se vede de la o posta.

  21. Să vedem și jumătatea goală a paharului (goală din perspectiva portocalie!)

    Întrebarea care îi chinuie este:
    Buldogul de Blaga, amenință Javra?

  22. Exceptionla manipulare!
    Din momentul in care PSD anunta schimbarea lui Geoana,pdl si udmr incep negocierele secrete,este aruncata pe piata afacerea Andreescu,ziaristii pun botul,urla cateva zile,cer destituirea acestei doamne,Boc se lasa greu,udmr anunta la misto ca doreste presedentia senatului,este data afara,castiga Blaga,iar udmr capata exact ce-si dorea.De ce dezvaluirile despre Andreescu au aparut exact cand trebuia?

  23. Adevarul e ca PSD-istii au pierdut ca prostii o functie importanta, si asta numai pentru ca lupii tineri sunt flamanzi.
    Dezvaluirile despre Andreescu au aparut la Jurnalul deci zic ca putem exclude scenariile astea cu conspiratii. A fost o simpla coincidenta, putea fi la fel de bine orice minister pentru ca sunt convins ca oriunde te-ai uita cu putina atentia gasesti acelasi lucru.

  24. Ar fi misto sa fie suspendat Basescu, Blaga sa ajunga Presedinte interimar si sa-si aduca brusc aminte cum a fost demis de la Ministerul de Interne, cum n-a fost lasat de Basescu sa ajunga Presedintele PDL si mai ales cum o rasfata Base pe Udrea in timp ce el n-o sufera deloc. Intr-un astfel de scenariu, mutarea USL ar fi geniala. L-a dat jos pe Geoana (mana cu care Base foloseste hartia igienica) si l-a facut sa si-l puna sef la Senat pe Blaga (eventualul pumnal in coaste)… Dar ma’ndoiesc ca ar fi atat geniali USL-istii si atat de plin de cohones Blaga… 🙂

  25. nu mi-a placut Geoana cum a reactionat la excluderea din PSD,dar adevar graita cind l-a trimis pe Corlatean sa-si faca poza pe scaunul de la senat iar Ponta a pierdut un meci care s-ar putea sa-l coste in viitoarele confruntari din partid

  26. Cand l-a executat pe Geoana, l-ai facut varza pe Ponta, dar acum – cand s-a aflat c-a tras pe facalet o minora neprihanita – nu zici nimic ?!

  27. @Bubulea: daca nici Evz n-a preluat nimic din mizeria aia, venita pe filiera Geoana si oferita inainte unei duzini de ziare si tv-uri, iti dai seama cam cat de bazata e dezvaluirea

  28. E bine de stiut , inainte de a comenta, ca atunci cand prezida sedintele la senat si puterea nu avea destui votanti , Geoana permitea pauzele lungi si dese sau consultari interminabile pentru a nu se vota, sau pleca lasand la prezidiu vicele de la pdl. Asta a fost MOTIVUL principal de a fi schimbat, pentru ca se punea in carca USL-ului lentoarea legiferarii. Pai nu vedeti ca azi s-a facut cunoscut faptul ca au trecut peste 50 de legi tacit, majoritatea apartinand puterii ? E foarte bine ca a fost dat afara si chiar ca sefia a revenit lui Blaga, USL nu mai are de ce sa fie invinuita de sabotare a procesului legislativ, iar Blaga o sa se i-a la cutite cu colegii lui care nu vor fi prezenti. Opozitia trebuie sa se ocupe de alte probleme , nu de un post pe care oricul nu-l pot gestiona cu folos. Pdl-ul inca nu stie ce cartof fierbinte are in mana, nemaiavand adversar nu mai are nici scuze, e singurul raspunzator.

  29. Domnilor, mie mo-a palacut ce a spus despre toate ce se intampla in PSD, un parlamentar PDL, nimeni altul decat sturlubaticul intelectual Paleologu

    Citat
    ““Pentru PDL este o pleașcă ce se întâmplă în PSD/ Mai e un alt aspect: în politica românească, dacă mizezi pe prostia adversarului, mizezi pe o valoare sigură”.

    De la acest comentariu, orice am spune este in plus.

  30. PS
    In matematica spunem la incheierea unei demonstratii “VOT ERAT DEMONSTRANDUM”!
    Spusele lui Paleologu sunt aceasta “incheiere” matematica

  31. De anul trecut mi-a venit din eter un mesaj ca Basescu va pieri (politic, desigur) de mana Elenei Udrea. Ma tot gandesc cum ar putea sa fie posibil un asemenea scenariu sau daca ar fi posibil.
    Cu mutarea asta de a-l face pe Blaga al doilea om in stat ar fi doua variante – Basescu sa scape de Udrea cu mana altcuiva si a doua – Udrea sa-si fi dat mana peste tara cu Blaga. Oricum, interesante scenarii, nu?

  32. Daca intr-adevar e venita pe filiera Geoana si avand in vedere la cate penibilitati s-a pretat in ultima vreme marele diplomat fost PSD-ist, ma astept ca in curand sa-l vad plangand la TV. Atat i-a mai ramas. Cauciucurile deja i le-a taiat lu’ Ponta si i-a si tras o cheie pe aripa+portiera.

  33. S-a dat si caimacul…

    Acu PSD a ramas sa se uite ca bou’n teava :)))))))
    Si nu singur… ii mai tine si pe galbeni alaturi.

    Mare agarici si Ponta asta… da’ guzganu rozaliu ce draq a pazit acolo? El nu numara voturile? Sau lui i-au dat bine :)))))))

  34. @Carmen Tanu

    Mai e și varianta-n trei! Adică s-o termine ținându-se de mână după ce au fost mână-n mână. Sau, cea care m-ar unge la suflet, s-o pățescă în trei: unul de mâna celuilalt!

  35. Ca sa nu se mai oboseasca evz-ul cu tactica usl si cu nu stiu ce studii in legatura cu campania opozitiei,la anul opozitia se va descurca ,daca nu baga in seama manipularile de pe piata ,pe exemplul liberalilor in 2009.Usl-ul poate scoate intre 6-7 milioane de votanti la urna cu conditia sa se miste in teritoriu.Nu e mare scofala,deja liderii fac acest lucru,ar fi bine sa urmeze exemplul si membrii partidelor lor.Comunicarea e cheia.

  36. Imi place cum se bat blog-erii pe acest site si cum fac ei politica Cismigiului. Un lucru e sigur. Romania e tara unde cutitul infipt pe la spate e POLITICA DE STAT SI TELEVIZIUNE.

  37. E adevarat ceea ce spui, dar sa zicem ca ei asteapta ca si institutiile statului sa actioneze. Dar inca nu stiu ca STATUL nu mai exista, sau nu au convingerea. Eu cred ca e un compliment ca oamenii sa aibe incredere si speranta in OAMENII din presa.

  38. fiecare roman nu are empatie (adica in translate, fiecare cu aia a ma-sii). agentii de pe wall streets sunt alesi dintre indivizii care au acesti simt paralizat, adica sunt alesi indivizi care nu au mama, nu au tata. romanii fiecare, sunt foarte marcati de ei insisi, au aparut ei pe aceasta lume si acest lucru este neaparat o predestinare cosmica, are un sens faptul ca ei au aparut, nu?!

  39. Dupa ce Lazaroiu a aruncat fumigena ca din 2012 PD L va putea guverna impreuna cu PSD, de astazi Ponta a inceput sa fie de acord cu Basescu in unele privinte…deocamdata!!!

  40. ititi Raportul Institutului Sincai si o sa vedeti argumente solide despre viitoarele alegeri/

    Raport de analiză politică
    PERSPECTIVE ALE
    ANULUI POLITIC 2012
    PDL nu mai poate câştiga, dar USL nu are garantată victoria
    Bucureşti
    Noiembrie 2011

  41. @Victor Ciutacu: Iar presa chiar a ajuns sa creada lucrul asta. Presa a facut multi bani din scandaluri de orice fel (politice sau mondene). Lumea, dupa ani de astfel de exemple, a constata lucrul asta si acum in lipsa oricarei organizari sindicale si in fata dezinteresului opozitiei in ce priveste manifestari publice organizate, se indreapta inevitabil inspre presa, pentru ca dupa ce s-a demonstrat matematic faptul ca presa a reusit in urma unor scandaluri (facute in mod evident strict din punct de vedere profesional si al interesului pecuniar personal al celor care le-au initiat) sa creeze valuri in destul de multe cazuri si pare singurul loc in care inca se mai poate rosti ceva cu acoperire nationala. Ce-mi plac mie jurnalisti/realizatori precum Oana Dobre/Mircea Badea, care sustin sus si tare ca ei cand au ceva de spus, o fac. Pe Badea l-am auzit in seara asta cum are el “pepenii” cu dansul si cand are o nemultumire ii pune “zdrang” pe masa si o spune verde-n fata (pe ea, nemultumirea). Sunt si eu curios daca dl. Badea n-ar avea emisiune TV sau la Radio, unde si in ce fel si-ar mai pune domnia sa pepenii pe masa? Il intrebase pe un cameraman daca e nemultumit, saracul i-a raspuns ca da, iar Badea a continuat intrebandu-l si in ce fel isi manifesta nemultumirea. Raspunsul cameramanului fiind “nu mi-o manifest”, Badea a concluzionat cu “inseamna ca nu esti nemultumit”. De unde trag concluzia, ca daca am avea 12-14 milioane de emisiuni TV sau la radio fiecare dintre cetatenii cu drept de vot, am reusi fiecare in parte sa ne exprimam nemultumirea public, asa cum o fac dl.Badea si dna. Dobre. Ce usor o fi sa ai spatiul tau cu acoperire nationala (si de ce nu internationala) in care sa-ti poti exprima sincera nemultumire si in acelasi timp sa faci bascalie de oile obediente care stau ca proastele-n turma si nu ies din rand… Pacat e ca multi nu-si dau seama ca daca ei nu s-ar afla in pozitia in care se afla acum, ar fi si ei cu mainile la fel de legate precum oile pe care le blameaza momentan. Dar banuiesc ca e mai usor sa dai vina pe populatia somnolenta decat pe opozitie sau sindicate. E de vina nea Gogu de la scularie ca nu organizeaza miting, nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.