Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cine ia, în final, caimacul Senatului?

Similar Posts

113 thoughts on “Cine ia, în final, caimacul Senatului?

  1. Ei, cine-l ia? Cei care trebuie. Musai să-şi ducă până la capăt jurământul (jurăm să nu ne oprim până nu-i căsăpim 🙂 ) altfel pentru ce s-ar fi străduit atât de tare Ponta? Şi Geoană, desigur. Băieţi deştepţi cât cuprinde ăştia doi (şi gaştile din spatele lor). Mă trec fiorii când mă gândesc că primul are şansa de a ajunge prim-ministru şi cel da-al doilea ar putea fi următorul preşedinte (ştiţi ce simţitori sunt românii, mintenaş le dau lacrimile şi pun ştampila pe numele “mazilitului”.
    (Corlăţeanu ştie? De parcă aş putea pune bază pe ce-ar zice el. 😛 )

  2. Evident nu opozitia. Sunt sigur. In 7 noiembrie, chiar ziua in care a izbucnit scandalul, am scris pe blogul lui A.Nastase ca au pierdut sefia Senatului. Incheiam ridicol cu “retineti ce-am spus” 🙂 , dar eram surescitat de miscarile din PSD, care pareau un uragan iscat din senin. Banuiesc ca nu de asta si-a schimbat domnul Nastase parerea a doua zi, dar eu cel putin n-am vazut cu ochi buni ce se intampla de la inceput. Doamne da sa ma insel.

  3. @Victor:
    Ce crezi ca e mai important, cine ia caimacu’ sau cine tine ceasca de cafea in mina si o bea cind si cum vrea muschii lui? Parca in ultimii 2 ani am avut parte tocmai de “un caimac” care, ma rog, s-a transformat in suc de pepene…

  4. Bonus:
    Te-am auzit şi la A3 acum câteva minute. Parcă a dat strechea în portocalii. Radu zice că dacă au “scăpat” cu intenţie acele rânduri, pentru a-şi elimina Morar contracandidaţii la şefia DNA?
    În orice caz, toate acestea mă fac să cred că va urma şi ceva “gras” de la USL. Cred că Băsescu pregăteşte terenul; la RRA a ţinut să spună ceva de genul ” ştiţi că eu mă lupt cu corupţia…”
    Javra ordinară are planuri mari şi o minte diabolică pentru a nu pierde puterea la anul.

  5. Salutare, tizule!
    Te rog sa-l intrebi diseara pe Titus, daca, in cazul pierderii sefiei senatului (foarte probabil),nu crede ca PSD va pierde cateva procente electorale, generate de inlaturarea lui Geoana si a preluarii functiei respective, de catre PDL sau UDMR.
    Stii cum percep chestia asta? Ai un dusman pe care il cunosti (Geoana in acest caz), Vezi ca te incurca in actiuni, dar nu-ti poate face mare paguba, pentru ca il ai sub observatie. Si in loc sa gestionezi problema asa, pana la momentul favorabil, decizi sa-l ucizi,constient ca-n locul sau va veni cel care te va lichida. Pare a sinucidere politica.

  6. nu stiu cine ia caimacu'(am doar o banuiala ca nu cine s-a zbatut), dar stiu cine nu ia nimic: oamenii de rand. who tf is corlatean anyway.

  7. tom,
    Cum cine e Corlăţean? E omul din cauza căruia nu a fost încă extrădat Hayssam! Îţi dai seama? Sau cel puţin aşa zice Băsescu.

    Eu cred că Titus Corlăţean s-a grăbit când a ieşit aşa repede pe post, cu responsabilitate, să dea replică tâmpeniilor debitate de Băsescu. Nici tanti Frusinica de la Cucuieţii din Deal nu crede că are vreun interes altcineva decât
    “şeful statului” să nu vorbească sirianul.

  8. Tata Ciutacule, te-am tot tolerat pana acum…
    Da’ mi-a ajuns cutitu’ la os…
    Carelevasazica (iti place cuvantul asta?) inviti in emisiune matale lume de clasa inalta, de cultura, de prima mana, ce mai tura vura!
    Ce are de vazut “aristocrata” ta lume cu lumea reala, aia in care ma mocirlesc io si altii…???
    Adica, poporul simplu ca mine cauta sa vada si
    lume normala, bunaoara ca dna Udrea…
    Lume care sufera, care are probleme…
    Ca doar d’aia se duce la al plangerii, ca are dureri, ce dra….
    Pe dna Udrea sau pe dl Basesc de ce nu-i chemi?
    De unde atata ura si discriminare in sufletul matale, Tata Ciutacule???
    De unde???

  9. @SaMaiMoara! pe 25 November 2011 la 20:11

    Cum de unde? Din textul reclamei difuzate la Antena 3 – consumul exagerat de alcool dauneaza grav … scrierii coerente pe un blog!

  10. Ce s-a intamplat acolo de fapt sunt curios si eu. In rest, cred ca isi tine rasuflarea planeta sa afle cine o sa conduca o institutie care face figuratie pe langa ordonantele emise de guvern.

  11. Io opinez că la preşedenţia (variantă acceptată DEX) senatului va rămîne actualul interimar, pînă la demiterea “prezidementului”.
    Banzai!

  12. PDL. Nu-s atât de fraieri încât să nu exploateze un astfel de cadou făcut de Ponta pe nepusă masă. Prostie politică mai mare ca asta din partea PSD-ului nu credeam că am să văd ! Geoană trebuia dat afară din partid, de unde vroiau ei să-l dea, atunci, în 2010 imediat după congresul PSD, nu acum.
    Cu şefia Senatului în mâna puterii, cu tot felul de fraude, cu procentele pierdute de USL la alegeri datorate excluderii lui Geoană, cu încă ceva primărei racolaţi de UNPR şi / sau PDL, USL sigur va pierde alegerile în 2012.
    Scenariul cu udemerist la Senat şi atragerea UDMR-ului de partea USL ptr. dărâmarea Guvernului, s-o creadă Ponta şi socru-su. Le ia ungurii şi Senatul şi vâslesc tot în barca lui Băsescu. După părerea mea, USL-ul a pierdut deja alegerile din 2012.

  13. @Victor
    Spune-i ăstuia să nu mai facă pe virginul, sunt sigur că se gudura la momentul demiterii prostănalcului.

  14. Exact ca pe vremea comunismului si a securitatii…”nu stim exact ce-ai facut…da’ ai facut tu ceva”…SUPERB!!!Ce tara minunata avem.

  15. Lacrimile d-lui de la Dabuleni erau pentru privilegiile pierdute,ale noastre sunt pentru viata de dupa 6 decembrie 2009.

  16. Desi nu e la obiect (dar cui sa adresez si unde intrebarea)ma tot gindesc si ma intreb ce au cautat sa se preumble unii ministrii intr-un asa de scurt timp prin Anglia,Israel etc.Sa fie ceva legat de scoaterea de bani din tara si depunerea lor prin alte conturi .Sa aibe legatura cu ceea ce a aparut ieri despre bancile din Austria?Asta presupune ca unii (cei mai destepti dintre noi) sa aibe unele informatii bancare pe care nu le lasa sa “rasufle” decit dupa ce ei se pun la “adapost”? Lu’ tov Basica ce-i iese la afacerea asta?

  17. pld-ul clar , si daca usl-ul are de gand sa-l suspende pe base, nu fac decat sa-i relanseze partidul

  18. Se merita sefia senatului pentru asta?
    “Procurorii cer închisoarea cu suspendare pentru Năstase în dosarul Mătuşa Tamara”

  19. ce senat ce tara priveste aici eficienta porto-verde-violet

    la 15 km de acest loc majic este inchis spitalul din lipsa de bani

  20. Bonus.
    De acord cu ce a spus ieri Radu Tudor în discuţia cu dumneavoastră pe A3. În rest, oah!!! Dacă un procuror (fie el denunţător, pe cine fras o denunţat amărâtu’?) nu a fost capabil să iasă din “încercuirea” colegilor de breaslă, vai de mama celorlalţi 🙂
    (Văzând şi auzind, nu mă pot abţine să nu mă bucur: ce opoziţie mişto avem!Opoziţie în opoziţie, cum e normal, nu? Să o ţină tot aşa şi la mai mari împliniri! 😉
    Datorită lor (ori din cauza? ce mai contează :P) ne vom bucura din plin încă 2 ani (dacă nu mai mult!)de binefacerile sistemului retro-modernizat de Fraudă Vodă.

    P.S.Ce-i împiedică pe deştepţii ăştia din opoziţie să-şi dea demisia şi să facă greva foamei în faţa Parlamentului? Fotoliile călduţe, dosarele, incapacitatea sau indiferenţa?

  21. Victore, intreaba-l, te rog, pe d/nul Corlatean , ce parere are despre discursul lui basecu de azi(inevitabil ajungem aici)in care ridica in slavi nu doctorii, nu profesorii, nu inginerii, ci (guess who), notarii!!!

    pai nu declara el nu demult, decredibilizand aceasta meserie ca el “nu semneaza ca notaru”’ . sa fie , iar, a cata oara , o reevaluare in functie de interese???

    e acelasi tip de discurs contradictoriu.era o intrebare retorica, dar as vrea sa aflu si parerea d/nului Corlatean, fiindca e in domeniu apropiat lui.

    Multumesc! O emisiune buna!

  22. Avalansa dezvaluirilor hotiilor pedelistilor s-ar putea sa-i ingroape inainte de alegeri. Ieri a cazut nerusinata aceea care era secretarul general al Guvernului. Tot ieri Sorin Apostu a fost suspendat din functia de primar al Cluj-Napoca . Cu toate astea, ceilalti continua sa vorbeasca de onoare, cinste si demnitate, toate portocalii

  23. Observ ca lumea da dovada de imaturitate politica.Se zbate pentru sefia senatului.Cata naivitate!Astept sa vad castigatorul senatului .Si observ cu atentie miscarea lui Base.:)Trebuie sa fie una cu siguranta.:)Dupa cum vezi ,nu-l subestimez deloc.Astept miscarea lui.

  24. a o l e u !

    pacatoasa de black friday, uitasem cu totul!!!

    @Victor,ソリン, ce sa-i faci, mi se stricase de tot tv-ul si am cautat aseara la promotia de black friday sa-mi iau altul , etc. etc.

    am comis-o , ce mai !merit un bostan de Dabuleni drept premiu!

    p.s. dracu’ stie, deschid televizorul cel nou si dau de cartianugregoar, cum ca n-ar fi fost revolutie, ca bucurestenii ar fi fugit ca potirnichile in 21, si ca in 22 i-a adus iliescu ca sa faca diversiune cu ei!Dan Iosif s-o fi rasucit in mormant?

    mah, da’ tare e iliescu asta!si cand te gandesti ca basecu urmarea, cu seminte si bere, la tv, revolutia!

    ce misto, cum apar arheologii astia ai revolutiei, care n-au treaba decit doar cu diversiunile!mizeaza pe nestiinta generatiilor tinere,au diversionistii astia in cap ceva!!!

  25. @ex: lasa, bre, c-o punem de-un kibbutz high-tech
    mai tare decit falansteru’ de la “The Buleni” si
    nu mai e nevoie sa cotrobai dupa reducerile alea
    de 10% la zgirciobii locali.
    despre revolutie nu pot sa te ajut cu prea multe
    informatii; eu picasem la drum de seara in mijlocul
    gloatelor fericite ca scapasera de tiran si-si
    luasera in serios rolul de aparatori ai noii
    democratii & emanatii populare, iar despre cei ce
    beau in acele zile “wisiki” si-si reevaluau pozitia
    in raport cu noua culoare/noul cuc de la sapca,
    habar n-am…

  26. Caimacul,nu numai al Senatului,ci al tuturor institutiilor de stat romanesti il vor lua colegii de scoala si de grad ai dnului Teodorescu de la RAPPS si ai distinsei sale sotii de la SGG.Sa ne uitam in urma un pic sa vedem cine a condus cele doua institutii din ’90 incoace!

  27. Tare m-a ajutat in viata,ca Senatul a fost condus de Dan Martian,Valer Dorneanu,etc!Numarau baietii mai ceva ca Anastase,au impamintenit “cutuma” si acum le sta in git!Era bun bordelul cind erau ei la butoane,acum cind tre’ sa dea curul la bataie nu le mai place!Mi-e mila de noi,de politicieni nici daca merg la parnaie pe nedrept!

  28. @bond-escu: nici n-avea cum sa te ajute. pentru ca oamenii aia au condus Camera Deputatilor. da’ aproape ca nici nu mai conteaza

  29. Chiar nu are nici-o importanta, cred eu.
    Vazuti de sus, de cine trebuie, dar in nici intr-un caz de Basescu fiindca dansul este clar unul dintre oamenii santajabili-manevrabili, toti sunt in aceeasi oala, de aceeasi origine si dispensabili necontand din ce organizatie fac parte.
    Toata supararea de la alegerile prezidentiale anterioare, vazuta din perspectiva mea, a fost doar un moft de copil aiurit caruia nu-i mai placeau bomboanele vidate si amare presarate cu multa cacao, pe care “conducatorul patriei” le impartea cu multa dibacie si “dragoste”.
    De ce cred eu ca a fost doar un moft ? Fiindca oricine ar fi “condus” Romania tot de aceleasi bomboane am fi avut parte, mai vidate, mai amare si cu tot mai multa cacao.

    PROBLEMA pe care o vad eu GRAVA este ca nu-i intelegem pe cei care ne “conduc”, nici macar nu incercam sa judecam situatia si sa ne punem niste intrebari simple cum ar fi : Daca as fi eu la putere ce-as putea face ? Daca as fi trait viata lor af fi facut aceleasi lucruri ca si ei ? Daca mi-ar fi rude i-as putea denunta ? As putea fi eu corect fata de mine si apoi fata de ceilalti ?
    Un raspuns pe care-l vad gresit ar fi : Pe mine nu ma intereseaza fiindca eu nu doresc sa ajung la putere ! Si atunci eu intreb : De ce crezi ca esti corect atunci cand ii critici daca nu incerci sa-i intelegi ?

    Ar mai fi de scris dar cred ca incep sa plictisesc …

  30. @Seimanu pe 26 November 2011 la 18:37 “Ar mai fi de scris dar cred ca incep sa plictisesc …”.

    Hmm, eu ce sa mai zic?

  31. Eu incerc sa-i inteleg pe policitieni ( mai ales pe aia de la putere ) dar nu reusesc . Chiar nu inteleg de ce din cazanul asta comun numit buget , pe care il alimentam cu totii , ei mananca tot ce-i bun si mult iar apoi manjiti pe bot ies si ne spun ca din pacate pentru noi nu a prea ramas nimic .

  32. L-am citit si eu pe Seimanu si cred ca de aici vine toata eroarea noastra, ca popor: toti sunt la fel, deci ii putem lasa la conducere pe astia un timp nedefinit, asa cum au ramas comunistii. Chiar si unii ziaristi procedeaza la fel: pentru a nu fi acuzati ca nu sunt echidistanti, pun intrebari stereotipe: “dar d-voastra ce-ati facut cand ati fost la putere?”. Noi traim intr-un prezent care constituie un continuu trecut. Nu ma mai intereseaza ce au facut altii, important pentru mine e ce se intampla azi si-mi prefigureaza ziua de maine. Din acest punct de vedere, schimbarea lui Geoana din fruntea Senatului pare a fi o greseala. Nu poti sa fii naiv si sa crezi ca pedeleii ar putea respecta vreo cutuma! Dar, daca Geoana a facut jocul puterii-si l-a facut in mod sigur atunci cand a acceptat sa intre la guvernare, sabotand ideea de opozitie- atunci e o miscare care s-ar putea dovedi in viitor avantajoasa.

  33. Asa e,au condus camera,imi cer scuze.Si,asa e ,nici nu mai conteaza.Sa nu vina sa se plinga la mine ca sunt nedreptatiti,eu i-am trimis acolo sa faca legi clare si precise,nu la doua capete,ei au facut ce au facut-cu Iorgovan,cu N.S.Dumitru si restul.Acum pling,sa plinga!Le-a luat Base’ sculele-facute de ei sa omoare opozitia,presa,etc- si le da cu ele in cap.

  34. N-am putut vedea emisiunea dar, sincer, corlatean nu ma impresioneaza, nici ca nume nici ca prestatie. E tanar si pare priceput, dar n-are greutate. Cel putin nu pt a fi al doilea om in stat! De altfel, daca ma intrebi, nici nu stiu cine-ar fi potrivit in menajeria din senat! Cine ia caimacul?! Probabil, indirect, marinarul. Nu de alta, dar cu atata tevatura cu suspendarea, mai bine sa fie sigur!Insa, asa cum misterul teribilei vizite la vantu va dainui in eternitate, la fel presimt ca va fi si cu motivul real al descapatanarii lui geoana: Ce mama tuturor dracilor din iad ori de pe pamant, sa fi fost atat de grav incat sa necesite urgentisim, pe loc, imediat, ieri daca se poate, sa-l mazilesti pe bietul luzer de serviciu?! Adica fix acum, cand suspendam, cand ne unim, cand tara arde, cand situatia e de tot nasoala si tocmai ne dam silinta sa mai salvam cate ceva! Fie chiar si numai pt a nu-i da matelotului satisfactia de-a hahai satisfacut la vederea perpelirii unora ori a altora in penibilul argumentarii inutile! Cat despre ipostaza in care s-a pus geoana, nici daca-l platea cineva, nu i-ar fi iesit atat de bine penibilul si grotescul! Cand ziceam si noi ca baietii astia s-au aliat si vor sparge munte dupa munte in drumul lor, intr-un fel sau altul au simtit nevoia sa dea cu oistea-n gard in cel mai inxeplicabil mod, si-n loc sa-l dea ei jos pe marinar, i-au cedat si ultima reduta! Suntem jalnici si impotenti, degeaba frazele sforaitoare si ochii dati peste cap, ne iluzionam dar tot aia suntem!

  35. @bond-escu pe 26 November 2011 la 22:12

    “Sa nu vina sa se plinga la mine ca sunt nedreptatiti…”
    1. Esti la adapost, nu o sa vina niciodata, cu exceptia perioadelor scurte pre-electorale.
    2. Smiorcaielie de care avem parte nu sint decit praf de prostit prostii. De fapt ele se traduc corect prin: cum dom’le tot astia de 7 ani la ciolan, si noi traim din grasimea acumulata pe vremea lui Nastase?
    3. “…eu i-am trimis acolo sa faca legi clare”. Tot ce se poate, dar ei inca nu au aflat de treaba asta, si “s-au dus acolo” cu propria agenda.

    Get real, un sistem social-politic-economic, chiar pragmatic precum e cel liberal-democratic, si nu unul utopic precum a fost comunismul, are sanse sa functioneze doar atit timp cit oamenii incearca sa respecte legea, si nu sa o incalce. Acelasi sistem functioneaza binisor in tarile nordice, schioapata la greu in Romania, si ar fi in scaun cu rotile
    (de fapt cu o roata fara spite si aia) in Arabia Saudita.

  36. In alta ordine de idei, am semnat si eu petitia pt salvarea padurilor, fie ele si virgine, dar mi se pare la fel de zadarnic si de stupid ca atunci cand am semnat petitia adresata marinarului pt ca sa nu promulge legea eutanasierii cainilor! Sa ceri boanghenului imbogatit din taierea padurilor, sa faca o lege care sa ocroteasca padurile, e la fel de imbecil cu a cere primului hingher al tarii sa nu eutanasieze cainii! Baietii astia fac ce vrea muschii lor, nu ce vrea vulgul, de-aia tara a decazut atat de jalnic, si noi odata cu ea! Zadarnicie, acesta e brendul de tara!

  37. Da,si eu vad problemele ca d-l Seimanu,numai ca nu contez eu care nu fac politica,poate am conta daca la nivel de popor am gandi asa si ne-am schimba total,ceea ce nu cred,cel putin in viitorul apropiat.Si nu sunt deloc de acord cu teoria aia cu “as fi votat si foca de la circ in locul lui basescu”.Faptul ca lumea n-a votat foca de la circ ii incrimineaza si mai mult pe cei care,in fata unui pericol atat de mare,n-au catadicsit sa gaseasca un contracandidat valabil(sau n-au fost in stare,sau asa si-au dorit).Ce i se reproseaza poporului?ca n-are spirit de sinucigas?Sa ne gandim un pic:daca viata e din ce in ce mai grea,devine insuportabila,ce faci?Alegi sa traiesti si sa infrunti greutatile,aproape resemnat cu destinul,sau te sinucizi?Alegi sa traiesti,greu,e adevarat,dar deja stii cum e,sau pleci spre un necunoscut care nu te convinge deloc,dimpotriva,te sperie si prin uratenie in afara sperieturii de necunoscut ca atare?
    Spiritul de sinucigas in filozofia moderna apare ca o forta,eu personal il imbratisez,dar subiectul e destul de vast si complex,Cioran e unul din filozofii mei preferati,dar n-are rost sa dezbat aici subiectul.Dar poti sa reprosezi unui popor ca nu mai are spiritul pe care-l aveau bravii nostri inaintasi,dacii?
    Mania varsata catre poporul care a ales viata grea in locul unei morti anuntate,s-o indreptam catre cei care o merita:opozitia.Poate asa se va trezi si va face ceva.Asta daca poate si,mai ales,daca vrea.Ca daca vrei,poti!
    Eu nu intentionez sa-ti aduc osanale,faptul ca-ti urmaresc blogul,emisiunile,postul cu care colaborezi vorbeste de la sine despre respectul,stima si modesta mea apreciere.Chiar daca dintro lipsa de intelegere(poate),nu sunt reciproce….

  38. pai,interimaru’ filip…9 case pe care a pus mana cand era primar de oradea si 4 benzinarii…bani,neneaca…

  39. master Yoda: “un pdl-ist numit va fi si inca un an
    va mai trece, iar astuia alte subiecte de presa ii
    vor lua locul”.

    @all: asta cu poporul de bun-simt versus
    badaranul “cocotat in pod” suna cam asa:
    ambii merg in acelasi compartiment de tren,
    iar politicianul isi scoate sosetele si-si
    rasfireaza ca un evantai colectia de “cartofi”
    sub nasul aluilalt.
    dupa un timp, poporul (oripilat) se prinde:
    “domnule draga, da’ nu va miros picioarele ?”
    tiranul nesimtit (cu priviri bucuroase):
    “ba, va rog !”
    ‘aideti, bre nu e tot mai clar ce e de facut ?

    apropo de mersul cu fregata, tancul, elicopterul
    sau avionul la sedintele de partid, ori aiurea
    in teritoriu: a mai fost un nene comandant suprem
    d-asta, ce-a luat un hîrzob d-ala aerian, apoi
    “rata cu bot de raţă” de Tirgoviste (un BTR 60).

  40. S-a trezit si Lazaroiu sa dea in cafea,eu stiu ca visul pd este ruperea usl,stiu ca in momentul asta pd-ul trece prin momente cruciale,iar Base si Boc stau pe un fir de ata,dar sa ajungi sa debitezi prostii la televizor ,e deja culmea ridicolului.Practic in momentul acesta se va decide viitorul presedinte al Romaniei.Sefia senatului e interesanta doar pentru pd ca sa supravietuiasca inca ceva timp la guvernare.Anul 2012 va eroda crunt partidul aflat la guvernare.Deci guvernati,domnilor!

  41. De parca ar mai conta,cine devine presedinte la senat.Ce se vede acum „din multime”este o piesa de teatru absurd.Si apoi isi mai face cineva iluzii?Fiecare din cei prinsi in acest joc isi are pretul lui.

  42. Daca nici tu care esti ultimul bastion al dreptatii nu faci referire la sutele de mii de euro date pentru a se deschide ditamai hiper/supermarket-urile din Cluj pe terenuri cu acte false( si care apar in dosar , binenteles prescurtat ) apoi nu mai are tara asta nici o sansa………..Astia sunt mai presus de orice lege nu se poate atinge nimeni de ei si se stie e ani de zile ca scot bani din tara prin toate portitele posibile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.