Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Privatizarea (anti)comunismului

Similar Posts

58 thoughts on “Privatizarea (anti)comunismului

  1. As avea si eu cateva intrebari apropo de emisiunea Vorbe Grele. O emisiune de real succes, care castiga premiul APTR si care este in top 3 A3, nu trebuie sa fie reprezentata de realizatorul ei in gala de la Londra? Sa inteleg ca nu esti in gasca…pardon, familia A3? Badea a fost fara sa fie nominalizat, in calitate de prieten de sotron cu Gadea. As fi inteles destule doar din aspectul asta, numai ca nu au stat asa lucrurile. A fost si doamna aceea care realizeaza emisiunea “Romania, te iu…”…pardon, “In premiera”. Au fost si Oana Stancu impreuna cu Adrian Ursu. Deci cam toti ai caror emisiuni au fost nominalizate si chiar si altii in plus. Sa inteleg ca tu ai tras paiul mai scurt si ai ramas sa faci de garda? Nu ma vait, pentru ca in sfarsit am avut mai multe editii “Vorbe Grele” intr-o saptamana (de mult imi doream asta), numai ca eram curios daca esti doar un colaborator A3 profitabil si numai bun de dat mare cu el cand se aliniaza astrele, sau esti de fapt parte ‘La famiglia’, dar ai pierdut la babaroase… Bine, ar mai fi si varianta ca n-ai vrut tu sa te duci, ceea ce m-ar face chiar mai fericit decat Patriarhul Daniel (care, dupa cum se stie, este deja exagerat de fericit).
    Scuza-mi curiozitatile care pot parea mai mari decat ar permite in mod normal relatia privitor-realizator, dar te urmaresc de parca esti Torje la Udinese si vreau sa vad daca tragi tare, lasi de la tine si faci ‘ce trebuie facut’ ca sa fii pe plac conducerii si sa te integrezi in lot, sau dimpotriva te tii batos, bine infipt in crampoane, iti vezi de treaba ta si astepti recunoasterea propriilor calitati si nu doar aportul la munca echipei, in asteptarea unui eventual transfer la un club mai bun, gen Barca sau Man. United. 🙂

  2. Domnule Ciutacu, Cu respect, va multumesc foarte mult pentru emisiunea de ieri seara. Nici Memorialul Durerii nu ne-a trezit la realitate. Romanii sunt distrusi moral.

  3. @Catalin I: esti incrancenat si vezi doar conspiratii. eu am vazut Londra de doua ori in viata si nu lucrez la A3, ci la JN, unde chiar am treaba in fiecare zi. ca regula, cu exceptia lu’ Ursu, care are (si) pozitie administrativa in trust, toti cei care au fost acolo sunt angajatii A3 care presteaza zilnic in prime time. inclusiv Badea, mai emblema a postului decat toti ailalti la un loc. a lipsit, spre exemplu, si Radu Tudor, mai premiat decat mine la APTR si realizator de emisiune zilnica. iar Stancu a facut editii speciale fix de la Bucuresti, nu la Londra. deci nu-i nici o tragedie, cum ti se pare tie. si n-am conducere in fata careia sa fac frumos. pentru simplul motiv ca eu nu fac frumos in fata nimanui. cat despre transfer, m-am saturat eu de cat m-au transferat altii impotriva vointei mele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.