Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Despre har şi excelenţă cu Dorel Vişan

Similar Posts

42 thoughts on “Despre har şi excelenţă cu Dorel Vişan

  1. Creierul PDL-istilor este format precum cosorul din ‘Cel mai iubit dintre pamanteni’ dintr-o “parte lemn-oasa, si o parte fer-oasa” :). Vad ca te-ai infipt in actori. Tine-o shot ata…pardon, tot asa (poate vine si nenea Malaele).

  2. multumim ca il aduceti pe senatorul melcilor, dupa MIRCEA DIACONU un alt regal marca VORBE GRELE.

  3. Victor Ciutacu vorbind cu Mihai Gadea:
    – Sefu’, stii cum se uita concurenta la mine?
    – Cum?!
    – Ca la Dumnezeu!

  4. Excelent actor … excelenta alegere !
    Mi-a ramas in minte rolul sau ” Ion Creanga ” din ” Un bulgare de huma ” !
    Bineinteles ca a avut zeci de roluri , dar pe mine m-a impresionat acesta in mod special!
    Am facut pe dracu-n patru sa fac rost de film si n-am avut liniste pana cand nu l-am gasit !
    El impreuna cu Adrian Pintea au fost EXTRAORDINARI !
    Adevarata lectie de istorie si de viata !

    Succes !…

  5. Va multumesc mult pentru ca mi-ati indeplinit o mare dorinta.
    Sa-l vad si sa-l ascult doua ore pe marele actor Dorel Visan.
    Aveti tot respectul meu si va doresc succes in profesie si in viata. Meritati.

  6. Sper sa poti continua cat mai mult cu invitati de genul asta, dar ma indoiesc.

  7. Buna seara d-le Ciutacu,

    Multumim pentru intalnirea de asta -seara la Vorbe grele-multumim mult,mult.
    Poate Dumnezeu va da ideea acestor invitati,invitati care ne alinta sufletul …
    Sa va dea si dvs.numai bine si sanatate,ca restul,vi l-a dat din plin.

    Cu acelasi respect,
    Ioanap

  8. MAESTRUL VIŞAN. UN MARE OM, UN MARE ROMÂN, UN MARE “U”ist ŞI UN MARE CARACTER.

    CÂTĂ VREME AM STAT LA CLUJ AM AVUT BUCURIA SĂ ÎL VĂD PRINTRE NOI ROMÂNII dar din păcate nu şi pe scena Teatrului Naţional Clujan, jucând.

    Cât despre ticăloşia pedeleilor, nu este singulară, clar că are şi partea adversă ticăloşii ei numa că acum aşa i moda să loveşti doar într o parte spre a forţa rocada mai apoi;

    şi oricum diferenţa să o zicem între Adi Năstase şi Sorin Frunzăverde este presupun eu de grade, unul la 33 celălalt probabil mai mic fiindcă, şorţul amândurora este de un albastru comun şi nu este inferior culorii politice când este vorba de interesul de castă discretă…

    şi oricum nu mă aştept ca presa să speculeze ticăloşia “opoziţiei” aşa cum nu mă aştept ca pedeleii să şi aresteze oamenii cheie… doar fraierii se amăgesc că în România există “clasă” “politică” “românească”…

    dar las că scriem măcar noi pe bloguri fiind liberi de orice “culori” ale “piloţilor orbi” despre ticăloşia care în România nu are culoare “politică” dar au cu toţii o metehnă comună sunt nesimţiţi aşa împreună şi ticăloşi cât cuprinde

  9. @Fanu: e ultima oara cand te mai rog sa te limitezi la a comenta exclusiv la subiect

  10. vă rog să mă iertaţi.nu m am putut abţine. dar am priceput si mulţumesc pentru atenţionare. nu se mai repetă, promit

    Oricum este ciudat că cei de la Teatrul Naţional din Cluj nu îi mai propun roluri Maestrului Vişan. Tare mult aş fi vrut să îl văd şi eu pe scenă.

    Numai bine!

  11. Daca emisiunea asta va fi ca cealalta ,te anunt ca reusesti sa cuceresti din ce in ce mai multi oameni.Am auzit aprecieri entuziaste la adresa ta,in legatura cu emisiunea cu Mircea Diaconu.Am observat ca oamenii apreciaza emisiunile live ,la fata locului,in mediul propice invitatului(Oprescu,Diaconu).Ar fi fost interesant sa-l surprinzi pe invitatul de azi in mediul lui.

  12. Cu multi ani in urma l-am vazut pe maestrul Dorel Visan intr-un film al carui titlu nu mai mi-l amintesc si care din pacate nu a mai fost difuzat de posturile de televiziune . Era un film ce urmarea un caz deosebit petrecut la bordul unu vas comercial romanesc . Dorel Visan juca rolul sefului mecanic , care pus in fata unor situatii deosebite , isi pastra calmul si reusea sa faca asa cum de fapt se intampla , imposibilul posibil . La vremea respectiva si eu eram ofiter mecanic in flota romaneasca si trebuie sa spun ca rolul a fost jucat magistral de maestru . Multa sanatate va doresc domnule Visan si multe aparitii la TV care sa ne incante !

  13. Un invitat de exceptie, felicitari pentru o emisiune exceptinala… sper ca o sa-l invitati si pe Florin Piersic.. Bravo Victor Ciutacu

  14. Va multumesc, d-le Ciutacu, pt aceasta emisiune:) si pt ca ne rasfatati cu numele mari pe care le invitati. Maestrul Visan…voiam sa il vad si sa il aud vorbind pe OMUL Visan. Eu ma uit cu mare placere la toate emisiunile dv. si cu oamenii politici, va urmaream si pe Antena2. Doua rugaminti am si eu, daca se poate: 1.daca puteti sa faceti mai multe emisiuni pe saptamana, nu numai una:( si 2. daca se poate sa il mai invitati o data pe Johnny Raducanu. Scuzati-mi cinismul, dar e in varsta, nu traieste in niste conditii in care ar trebui sa traiasca un om de valoare lui si am asa, o presimtire ca nu mai am ocazia sa il mai aud vorbind:(…O seara placuta, un weekend minunat si cat mai multe emisiuni!:)

  15. Acesta este ritmul: demnitate, valoare, inteligenta. O placere sa va vedem! Multumim Dorel Visan! Multumim Victor Ciutacu!

  16. felicitari pt emisiunea cu Dorel Visan ne incanta v-as ruga sa mai faceti astfel de emisiuni sa aduceti cat mai multe astfel de personalitati pt ca avem oameni de valoare care din pacate nu sunt promovati imi pare rau sa va anunt dar va inselati rau de tot cand spuneti ca noi vrem doar senzational nu este adevarat dovada stau toate mesajele care le-ati primit felicitarile mele pt emisiune

  17. Trebuie schimbat numele emisiunii.Tot ce s-a spus vinerea trecuta si tot ce aud acuma seara sunt VORBE USOARE care ne ajuta sa trecem mai usor peste amarul de zi cu zi.Putem sa speram la cat mai multe asemenea vorbe care ne intra pe o ureche dar nu mai vor sa iasa pe cealalta?

  18. Victor Ciutacu, in legatura cu speranta mea ca poate emisiunea va avea 2 ore constant: “nu poate nimeni si nu vreau nici eu. fac doua ore acum, prin exceptie, fiindca Stan e-n concediu si m-am oferit eu sa acopar spatiul.”
    Iti multumesc sincer ca te-ai contrazis si sper ca o s-o tii tot asa. Adica o fi grila aglomerata, dar las-o-n sangre, ca la un rating cat Empire State Building ar fi si pacat sa nu “se vrea” sau sa nu “se poata”, pentru ca eu unul m-am intrebat si cu siguranta vreau!!

  19. face pe prostul? il doare de cei de pe linia de tramvai? dar cine sa-i traga la raspundere? autoritatile care fura din boscheti cu radarul? care fura punand borduri si flori? si lista continua…ce e de respectat in tara asta? merita ceva respectat aici? nu suntem in jungla pe cont propriu?toti te fura din toate partile si atat, ce e de respectat?

  20. Mare om.Pacat ca sunt din ce in ce mai putini.Pacat ca ceilalti se inmultesc…

  21. Buna seara! D_le Ciutacu, emisiunile pe care le realizati si prin prezenta unor astfel de invitati ne fac sa visam la speranta, sa visam ca atat ne-a ramas!

  22. Da frate, asfalteaza si nu arunca cu vopsea pe munca imediat…ca doar na….tre` sa primeasca de mai multe ori bani pe aceeasi lucrare, si vii tu ca eroul si……unde-i drumul :)))), foarte obositor si riscant(romania)…

  23. mi s-a facut tandari inca un mit: cam zuzu dorel visan. auzi, harul divin se afla sub buric – rasu’plansu’.
    filologu nu poa sa taca: in context religios, ‘prea’ este echivalentul grecescului ‘hiper’ sau latinescului ‘ultra’. deci curvia e cand curvesc oameni necasatoriti, prea- (adica ultra)curvia e cand curvesc oameni casatoriti (ca nu doar curvesc, ci si insala).

  24. O minunatie de emisiune!Bravo!De la concurenta tot liniste o sa auzi si de data asta.Noapte buna!
    A,si daca stupul ar avea presedinte, ar face…..cacat,nu???!!!!!!!!!!!!!!!!Zic si io, cand vad ce se intampla in jur.

  25. Multumim ca mai respiram si noi… si as avea 2 rugaminti:
    1. nu o putem tine tot asa de 2 ore in continuare ?
    2. nu putem renunta la fondul sonor sau video care ruleaza concomitent cu invitatul ? s-a mai intamplat si sunt invitati de la care ne dorim sa sorbim fiecare cuvant.
    Felicitari si multumiri !

  26. Uitasem de ce iubesc Romania…uitasem din cauza invaziei de columbeni si talmaceni. Televiziunile ne anesteziaza cu mortaciuni, pardon, politicieni. Dorel Visan a fost ca o gura de oxigen, ne-ati oferit in sfarsit un OM VIU.

  27. felicitari pentru emisiune.va rog sa postati pe blog si partea a doua a emisiunii,pentru ca nu am putut sa o vad,deoarece ticalosii de la electrica au intrerupt curentul in timp ce ma uitam la emisunea dvs.multumesc anticipat.viorel pavaluca

  28. Nene Victore, aşa ca o sugestie, schimbă sunetistu’…
    Nu mere pe ideea că “nu trageţi în pianist”.
    Banzai!

  29. foarte bună emisiunea, invitatul ce să mai zic – poate doar “jos pălăria!” -, concluzia tristă: suntem un popor de oameni bolnavi de singurătate.

  30. Am urmarit emisiunea inregistrata. Dar a doua ora nu este. Cum se poate vedea?

  31. @Paul Gabor: luni, pe site. se face automat si emisiunea era de o ora in program.
    @shogunu’: nu am ce sa schimb. lucrez cu ce gasesc. si nu era singurul care trebuia sa se prinda.

  32. buna seara,multumesc pentru emisiune,este prima oara cand cunosc si o alta latura a maestrului Visan,filosofia dumnealui despre ce inseamna om-viata ar trebui insusita de multi.multumesc d-le Ciutacu.

  33. @Fanu
    rocada trebuie facuta oricum. Mijloacele folosite de Victor sunt proprii meseriei lui. El de fapt isi face meseria. Parerea multora e ca productivitatea mijloacelor sale este totusi mult prea scazuta – cel putin pentru mine. Mi s-ar parea mult mai productiva o “rocada” facuta cu parul. Ar fi si o satisfactie data celor ce sunt sfidati silnic zilnic.

  34. Buna seara d-le Ciutacu,

    Excelenta emisiune!Uitam de restul,cand ne uitam la asa un invitat.
    E pacat, ca Vorbe grele dureaza doar o ora(timp redus ,din pacate,de minutele de publicitate) Nu am simtit cand a trecut timpul in aceste doua emisiuni;sper ca si vineri ne rasfatati la fel.

    Va dorim numai bine,cu tot respectul,
    ioanaP&familia

  35. M-a uns pe suflet regalul cu marele actor. Emisiunile tale, Victor, sunt precum luminita dintr-un tunel intunecat – din pacate, nu de la capatul tunelului. Daca da Basescu aurul de la Rosia Montana cui pandeste de ata de mult timp (asta in timp ce tv-urile tac pe banii G Corporation) mi-e teama ca ramanem cu el in continuare, indiferent ce votam noi.

  36. Super! Dorel Vişan a fost întotdeauna un grozav!

    A! Şi off topic, o chestie…

    Chiar nu observă nimeni mărturia că primarul de la Deta a luat bani??? Un personaj (o victimă), când a fost intervievat (se pot revedea imaginile!), a spus că „i-a dat lu’ ta-su’ 2000 de euro, da’ el voia 8”. Cine-i TA-SU? PRIMARUL!!! De ce a luat 2000 de euro primarul???

  37. Un regal! Multumim frumos pentru oportunitatea de a asculta un mare OM si ACTOR! Felicitari si pentru emisiunea speciala cu domnul Mircea Diaconu. A fost o intrare in weekend extrem de reusita. Am invatat multe din aceste 2 emisiuni. Iesirea din studio a fost salutara! Bravo! Continuati!

    Cu stima,
    Claudia Stefanescu

  38. Emisiunea asta a reusit sa-mi schimbe, pe undeva, perceptia despre cum ar trebui traita viata. Calmul si impacarea cu sine a domunului Visan te poate duce la iluminare. Pe multi vestici i-am ascultat despre filozofia orientala si cum o aplica, insa maestrul a depasit deja stadiul de studiu, acum traieste cu adevarat.

  39. v-am urmarit cu drag,va urmaresc de mult aveti o incarcatura spirituala extraordinara,numai o persoana cu asemenea cunostinte -(chiar pe domeniu v-ar intelege )dar nu ar pricepe.Eu v-am priceput.Eu de un an am descoperit un nou MOD DE VIATA,CHIAR O NOUA DIMENSIUNE-prin puterea vointei.Abia acun traiesc adevarat,mai de mult ziceati ca “trebuie sa ai o atitudine gravaa fata de viata,sa faci ceva util in viata,sa lasi in urma ta ceva ziditor ca sa-ti traiesti nemurirea”.Abia astept sa va mai ascult cu asemenea povete.Multa sanatate,va ureaza un TIZ.!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.